Physiomer Baby Mist –nenäsuihke testissä

Täällä on suihke ollut käytössä vajaat 2 viikkoa :) Lapsi on vielä niin pieni ettei voi sanoin kertoa itse miltä tuntuu.
mutta olen huomannut että pieni päivän säteemme nukkuu paljon paremmin yöt ja näin vanhemmatkin saavat paremmat yöunet. Yllättävän pitkään pysyy auki nenu tällä tuotteella :) Olen todella tyytyväinen tähän ja tulen jatkossa ostamaan ja suosittelemaan samaa tuotetta myös muilllekin. Ostan itsellenikin. :)
 
Heippa,
me oltiin viikko poissa ja pääsin noutamaan suihkeen vasta eilen postista. Sopivasti pojalla alkoi edellispäivänä flunssa. Poika 1v ja ollut 3 korvatulehdusta. Aiemmin ollaan käytetty Otrimeriä.
Aloitettiin kokeilu siis eilen illalla ja laitoin minäkin ensin liikaa kun en ollut vielä lukenut näitä viestejä... Ja koska laitoin suihkeen sängyssä meni koko lakana vaihtoon. Suihke oli helmpompi laittaa kuin Otrimer, mutta tuntui että poika ei siitä tykännyt. Yskii ja pärskii kovasti ja alkaa itkemään. En tiedä meneekö sitä sitten hengitysteihin ja laitanko jotenkin väärin. En myöskään huomannut mitään eroa tehossa ainakaan vielä (verrattuna Otrimeriin), yöllä oltiin hereillä neljään otteeseen ja niisstettiin ja suihkutettiin kuten aiemminkin. Mutta katsotaan miten jatkuu!
 
Testiryhmään päästiin 1,5-vuotiaiden kaksosten ja ekaluokkalaisen kotiäiti. Kauhulla muistelen miten esikoinen oli aikoinaan jatkuvasti flunssassa ja sen jälkeen joka ikinen kerta iski korvatulehdus. Korvatulehdukset loppui vasta korvien putkitukseen. Kaksosten kanssa ei ole onneksi vielä ollut kovempia tauteja tai tautikierteitä ehkä senkin vuoksi koska hoidan heitä kotona. Sopivasti tähän testauksen ajankohtaan iski jonkunlainen alkava flunssa. Meillä oli ongelmia paketin saamisessa, koska posti sössi sen toimituksen ajallaan.
 
Täällä on nyt käytetty suihketta enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Onneksi ei flunssaa ole tällä hetkellä, mutta pientä tukkosuutta aika ajoin. Oon kyllä ollut erittäin tyytyväinen suihkeeseen ja niin tuntuu tyttökin olevan :) Ei pistä ollenkaan hanttiin kun lähestyn pullon kanssa, päin vastoin, pistää suunsa suppuun ja sieraimet hauskasti "leväälleen", oikein valmistautuu suihkaukseen :) ja ikää meillä oli kohta 4 kk. Aika varovasti pulloa saa kyllä painaa ettei tule liikaa suihketta. Joka kerta kyllä kovasti nieleskellään, vaikka kuinka vähän yritän laittaa.

Suosittelen tätä suihketta kyllä ehdottomasti kaikille pienten lasten vanhemmille. On ihan ehdoton pienelle vauvalle jos nenä on vähääkään tukossa!
 
Täällä ilmoittautuu testiin mukaan vastasyntynyt ja 2v. Vauvan tukkoisen nenän aukaisi, ei mutinoita tai huutoa. 2v inhoaa suihketta, mutta tukkoinen nenä aukeaa, kun saa sitä laitettua. Tuotetta halusivat kokeilla myös vanhemmat sisarukset ja toimi myös heillä.
 
Meillä on ollut nyt reilun viikon suhke testauksessa ja yö tukkoisuuteen aivan mainio :) lisäksi nyt on ollut meidän 2kk pojalla pientä räkäisyyttä ja siihen tehonnut loistavasi.

Ainoa miinus on mielestäni se että monet vanhemmat käyttäisivät tätä vain föunssa aikaan ja siihen nähden pullo on mielestäni iso. Joten pienempi pakkauskoko vaihtoehtona tälle nykyiselle olisi mielestäni hyvä. Ottaen huomioon että iso pullo säilyy ensimmäisestä käyttökerrasta avattuna 28päivää.
 
Nemu
"Isot Physiomer pullot (isotoniset liuokset) säilyvät niin kauan kuin niiden pullossa oleva viimeinen käyttöpäivä kertoo. Ei siis vain 4 viikkoa avaamisesta. Baby tuotteen sisältö pysyy siis steriilinä hyvinkin pitkään, jos tuotteella on vain satunnaista käyttöä. Vain Physiomer Hyperton sprayssä (pikkupullo) on avaamisen jälkeen käyttöaikaa 28 päivää, muut isot pullot voivat säilyä käyttökelpoisena parikin vuotta (kts. pullon viimeinen käyttöpäivä)."

Tämä suora lainaus ensimmäiseltä sivulta :)
 
Varmasti tullaan vielä käyttämään suihketta, mutta hinta todella saisi olla hieman huokeampi, jotta miettisin vakituisempaan käyttöön ottamista perheessä, kun on monta lasta ja lisää tulossa :)

Kyselylomakkeen löytää mistä?
 

Yhteistyössä