D-vitamiinit ulkomailta?

Lähettäjä
Kaikki oleellinen iHerbistä löytyy tiivistettynä täältä. Päivitän sivua tilanteen mukaan aina kun uutta ilmenee . Ja 10$ koodi ei ole ollut voimassa enää yli viikkoon. Airmail ilmainen kuun loppuun yli 40$ tilauksille.

http://luontaistuote.suntuubi.com/
 
yks t harmaana
Jos nyt joku ei oo vielä tajunnut niin nuo kaikki koodit toimii. Koodin omistaja saa vaan alennusta itselleen kun niitä käytetään ja vielä kun niiden koodin käyttäjien koodeja käytetään jne. Ja siksi niitä mainostetaan niin innokkaasti. Itseäni jäi vuosia sitten harmittamaan, kun käytin jonkun tuntemattoman koodia kun en tiennyt tuota juttua, olisin mielummin halunnut käyttää jonkun tutun koodia niin se ois hyötynyt siitä. Ajattelin nyt kertoa siksi tästä viimeisillekin, niin voitte valikoida kenen koodeja käytätte.
 
WDQ105
huh miten halpaa! Ja paljon tuotteita. Tilasin juuri vaikka ja mitä: kahta d-vitamiinia, suklaata, ihonhoitotuotteita, kalaöljykapseleita, spirulinaa, vaniljatiivistettä ja kuivattuja hedelmiä.

Hintaa tuli 33 dollaria eli ~28 euroa!

Jos käytät alennuskoodia WDQ105, olen kiitollinen ^^
 
Jos olet tilaamassa Iherbistä, tässä olisi uusi käyttämätön koodi jolla saat 10$ alennuksen ensimmäisestä yli 40 dollarin tilauksestasi tai 5$ alennuksen jos tilauksen arvo on alle 40 dollaria!

Käytä ihmeessä koodia: NAS777 :)
 

Yhteistyössä