Physiomer Baby Mist –nenäsuihke testissä

Physiomer Baby Mist –testiryhmään on valittu 100 alle 2-vuotiasta lasta vanhempineen. Testiryhmään päässeille on ilmoitettu valinnasta, ja heille toimitetaan tuotteet lähipäivinä. Physiomer Baby Mist -nenäsuihke on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen.

Tässä keskusteluosiossa esitämme testaajille kysymyksiä ja saamme seurata testaajien kokemuksia nenäsuihkeen käytöstä. Testiaika jatkuu 9.12.2012 saakka.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun ja esittämään kysymyksiä!
 
Olipas mukava päästä tähän testiryhmään mukaan :) Meillä on kotona 1,5v touhukas neiti. Flunssan sattuessa nenä on aivan tukossa, eikä nukkumisesta yleensä tule mitään. Suolatippoja olemme silloin käyttäneet, mutta tästä suihkeesta saattaisi olla enemmän hyötyä!! Nuhaa ei tällä hetkellä ole, mutta vuodenajan huomioiden sille saattaa olla pian käyttöä. Toivottavasti kuitenkin selvitään mahdollisimman terveinä syksystä ja alkutalvesta!
 
Kiva kun pääsin mukaan testiryhmään. Meillä on kohta 9kk ikänen tyttönen jolla on ollut jo kaksi korvatulehdusta putkeen ja jälkimmäisestä on jälkitarkastus vielä käymättä. Nuha ja yskä tuli takaisin, toivon todella että tämä uusi suihke olisi helpotus ja pitäisi flunssan jälkitaudit loitolla. Odottelen putelin saapumista, jotta pääsen sitä testaamaan.
 
Täällä ilmoittautuu kanssa mukaan kuuden lapsen äiti, nuorin 4,5kk.
Ja innolla odottelen postia, meillä alkoi viikonloppuna muilla nuha-röhä, joten odotettavissa on pienimmällekin.. ;)

Ja eiköhän ainakin tuolle 2v 6kk pojallekin tuota voi kokeilla?
Täytyykin lähteä uudestaan tutustumaan tuotetietoihin, aiemmin tutkailin vain vauvan kannalta.
 
Täällä 2-vuotiaan pojan äiti joka on myös valittu testiryhmään. Meillä flunssa on pyörinyt jo pari kuukautta+korva,-ja silmätulehdukset joten mukava päästä kokeilemaan vaikka tällä hetkellä tukkoisuutta on oikeastaan vaan öisin ilman selvää nuhaa. Tosin yskä on taas pahenemassa joten eiköhän se kunnon flunssakin taas palaa kohta isompien sisarusten mukana koulusta/eskarista..
 
Täältä ilmoittautuu 9kk tytön tylleröisen äiti. Meille tämä osui täydelliseen kohtaan, juuri pulmailtu miten tuon pikkuisen nenää voi puhdistaa kun vielä ei niistää osaa ja flunssa päällä.
 
Hei! Täällä yksi testiryhmään päässeistä. Meillä reilu 2kk tyttö, jolle nuo keittosuolatippojen laitto on ollu yhtä tuskaa silloin kun flunssassa oli. Nyt ei flunssaa ole, mutta pitää ainakin testata tuota että miten sen aineen sais sinne nenään menemään. Nuo tipat tahtoi olla jatkuvasti pitkin naamaa, jopa silmässä astikin..
 
Täällä pikkumiehellä takana 6 kk elämänkokemusta ja yksi flunssa, nenä on kuitenkin tukossa tuon tuostakin. Nenän niistäjiä, siis niitä kumipallukoita on kotona kaksi, eikä äiti ole koskaan onnistunut niistämään niillä. Testailua odotellen...
 
Ilahduttavaa päästä mukaan testiryhmään. Olen 10 kk ikäisen pojan äiti ja ensimmäisessä syysflunssassa olimme pulassa, kun millään kotona olevalla laitteella emme nenää saaneet puhdistettua ja yöt valvoimme. Mielenkiintoista päästä testaamaan uutuutta!
 
Täällä 3 kk ikäinen tyttö. Ensimmäinen flunssa kärsittiin juuri ristiäisten aikaan ja keittosuolatippoja meni nenään jatkuvalla syötöllä ja NenäFriida oli myös kovassa käytössä. Tuntuu ettei nenän tukkoisuus ole vieläkään loppunut ja nyt käytössä on ollut humidose-suihke. Varsinkin yöllä saa suihketta laittaa nenään, jotta tyttö saa kunnolla syötyä ja jatkettua uniaan. Kiva päästä testaamaan tätä toista suihketta :)
 
Mekin päästiin testiryhmään, lapsia meiltä löytyy 6 joista pienin on 9kk vanha poika. Ukkeli on jo putkitettu lokakuulla ja kärsii erinäisistä allergioista. Ja koska sopivaa maitoa ei mitä ilmeisemmin ole löydetty, lima ja rohina on tuttuja kavereita täälläkin. Mielenkiinnolla odotan tätä vekotinta kotiin ja miten toimii käytössä! Kuten joku jo sanoi, ne keittosuolatipat kun tuppaa menemään jonnekin ihan muualle kuin osoitteeseensa. Paljon on meilläkin siitä pullosta hukkaan mennyt! Tukkoinen nenä haittaa yllättävän paljon elämää, kyllähän sen tietää kaikki itsekin.
 
Täällä myös yksi testaaja ilmoittautuu! Kotoa löytyy pojat 2v ja 4v, sekä tyttö 4kk. Niiskutus kuuluu tälläkin hetkellä... Tunutuu että kokoajan joku on flunssassa! =/ toivottavasti apua suihkeesta saadaan edes pikkuneidin öihin! Pumppuniistäjällä on tähän asti pärjäilty, hyvin silläkin tavarat nenästä saatu pois...
 
täällä ilmottautuu kanssa yksi testiryhmään päässyt :) kotoa löytyy kolma lasta. poika melkein 8v,tyttö melkein 7v ja tyttö kuukautta vaille 2 vuotta :)
jännää kokeilla auttaako tuote,nimittän nuorimmaisella lapsellani on täydellinen huuli-ien-suulakihalkio. todella paha korvatulehduskierre (tulehduksia meillä on ollut niin paljon että en ole koskaan kenelläkään kuullut olevan vastaavaa). tällä hetkellä korvissa ei ole putkia koska lääkärit ei tiedä mitä pitäisi tehdä kun välillä tuntui että putket pahentaa vaan tilannetta ja nyt siis tytöllä on liimakorvat. tytöllä on myös sekamuotoinen astma, atooppinen iho ja kissa allergia. mielenkiinnolla odotan että tuote tulee postista jospa se vähentäisikin tai auttaisi nopeammin paranemaan meidän korvatulehduksita :)
 
Mekin mukana kokeilussa. Tuotetta tulee kokeilemaan 7kk:den ikäinen downpoika jolla jatkuvasti tukkoisuutta. Osaksi haittana on aina ollut nenämahaletku. Yöllä jo kaipailin suihketta kun ei ois tarvinnut ottaa lasta pois häkkäristä Nyt piti kun laitoin keittosuolatippoja.
 
Heippa! Me myös mukana. 3kk ikäinen esikoinen joka on tukossa lähes jatkuvasti. Suolatippoja on kulunut paljon sekä nenäfriida on ollut kovassa käytössä,mutta aina se nuha ja röhä vaan palaa :/ toivotaan että tästä olisi nyt apua :)
 
Viimeksi muokattu:
Ilmoittaudun myös mukaan testaukseen, meillä 8 kk ikäinen tyttö. Vielä ei ole vauvalla ollut ainuttakaan nuhaa, enkä sitä nyt erikseen toivo testiajasta huolimatta ;). Nuhattomuus on sinänsä ihme, koska perheessä on myös pari koululaista, jotka ovat tuoneet kotiin parikin nuhakierrosta koko perheelle, poislukien vauva...
 
En kuulu testiryhmään, mutta kyseistä tuotetta olen joutunut ostamaan syksyn aikana jo kaksi pulloa. Sitä nyt suuresti ihmettelen, että miksi pullo on niin iso ja säilyy avattuna vain 4 viikkoa??? Meillä edellinen pullo vielä melkein käyttämättä, mutta ollut auki jo pari kuukautta. Apteekissakaan eivät osanneet kertoa miksi säilyy näin vähän aikaa ja eivät osanneet sanoa uskaltaako tuotetta enää käyttää. Nyt sitten ostin toisen pullon ja ehdin sitä kerran käyttää kun lapsella loppui flunssa niin taitaapa jäädä tuokin sitten käyttämättä :(
 
Sitä nyt suuresti ihmettelen, että miksi pullo on niin iso ja säilyy avattuna vain 4 viikkoa???
En ole koskaan vielä ko. pulloa kädessäni pitänyt tai ohjeita lukenut mutta olettaisin että on säilöntäaineeton ja tuon 4viikon aikana/jälkeen alkaa pöpöt jyllätä. Eikö näiden tarkoitus ole aina pullo/flunssa-tyylillä.

Muoks. ja niinhänj tuolla lukikin että säilöntä- ja ponneaineeton.
 
Viimeksi muokattu:
Me ilmottaudumme myös mukaan, siis äippä ja juuri 6kk täyttänyt poika. Otettiin pari viikkoa sitten jo varaslähtö tuotteen testauksessa, kun ensimmäinen flunssa pienen yllätti. Mielenkiinnolla testailemme lisää, kunhan tuotteen saamme kotiin :)
 
En kuulu testiryhmään, mutta kyseistä tuotetta olen joutunut ostamaan syksyn aikana jo kaksi pulloa. Sitä nyt suuresti ihmettelen, että miksi pullo on niin iso ja säilyy avattuna vain 4 viikkoa??? Meillä edellinen pullo vielä melkein käyttämättä, mutta ollut auki jo pari kuukautta. Apteekissakaan eivät osanneet kertoa miksi säilyy näin vähän aikaa ja eivät osanneet sanoa uskaltaako tuotetta enää käyttää. Nyt sitten ostin toisen pullon ja ehdin sitä kerran käyttää kun lapsella loppui flunssa niin taitaapa jäädä tuokin sitten käyttämättä :(
Hei Merjus,

Isot Physiomer pullot (isotoniset liuokset) säilyvät niin kauan kuin niiden pullossa oleva viimeinen käyttöpäivä kertoo. Ei siis vain 4 viikkoa avaamisesta. Baby tuotteen sisältö pysyy siis steriilinä hyvinkin pitkään, jos tuotteella on vain satunnaista käyttöä. Vain Physiomer Hyperton sprayssä (pikkupullo) on avaamisen jälkeen käyttöaikaa 28 päivää, muut isot pullot voivat säilyä käyttökelpoisena parikin vuotta (kts. pullon viimeinen käyttöpäivä).
 
Testiryhmässä mekin. Poitsuli on nyt 7 kk ja jo pari flunssaa elämänsä aikana kokenut. Nokka tuntuu nytkin olevan tukkoon menossa, niin tässä nyt sitten odotellaan, että posteljooni tuo putelin meille, että päästään testaamaan. :)
 
Posti toi tänään suihkeen ja heti päästiin testaamaan :) Aika kovalla paineella suihketta tuntui tulevan ja paljon, mutta yksi suihkaus kumpaankin sieraimeen ja hetken päästä tyttö aivasti ja nenäfriidalla sai kaapata inhottavat klimpit jotka oli harmittanut koko aamun.
 

Yhteistyössä