Opamox ja alkoholi.

  • Viestiketjun aloittaja morsian
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Harmi kun ei saa liitettyä kuvaa, mulla menny vuoden reseptillä opamox 30mg. 0,5-1 tbl 3 krt vuorokaudessa. Tarvittaessa ahdistuksen ja lievän psykoosin hoitoon. Käytän aika vähän, mutta eron aikaan meni meni muutama kuukausi tuolla maksimi 90mg päivässä annostuksella. Alkoholia käytin myös ja käytän vieläkin samaan aikaan, ei mitään vaikutusta, ihme kyllä. Ikää on 24v.
 
vierailija
mä vastaan tähän nyt omasta puolestani (vaikkei varsinaisesti mulle kuulu) mulla ainakaan ei tule paniikkia koskaan kun olen juonut... hoksasin just kun aloin miettiin tota. :/
Alkoholi lamauttaa hermostoja joilla on yhteyttä ahdistukseen sekä paniikkiin. Siksi mt-ongelmaisilla on iso riski alkoholismiin, alkoholin viedessä oireet pois. Tämä on toki yksilöllistä mutta kuitenkin tieteellisesti todettu. Isompi ongelma onkin sit paniikki-ahdistus krapulassa. Kun serotoniinitasot ovat keapulan takia alhaalla ja alkoholi poistuu elimistöstä pikkuhiljaa, kumoten alkoholin aiheuttamia hermoston vaikutuksia sekä voimistaen paniikki-ahdistus oireita. Itse esimerkiksi krapulassa otan aina päivän aikana ajastetusti 1-2 opamoxia pitämään minut järjissäni. Muuten on koko päivän paniikkikohtaukset tulilla. Ja kyseessä on siis saattanut olla ihan tavalliset illanistujaiset edeltävänä iltana, eikä mitkään 4 päivän ryyppyfestarit.

MT-ongelmat on perseestä, aamen.
 

Yhteistyössä