onko meitä täällä paljonkin?

  • Viestiketjun aloittaja liima
  • Ensimmäinen viesti

Sadaskahdes ilmottautuu. Rv:llä 9+ alkoi epäilyttävä ruskea vuoto, joka ei ottanut loppuakseen. Gynekologin ultrassa näkyi kuollut vauvanalku:kehitys oli pysähtynyt viikolle 7+2. Tämä ihmisenalku oli ensimmäinen raskauteni. Toivon koko sydämestäni, että vielä joskus saisin olla äiti. Mutta ensimmäistä ei voi unohtaa koskaan.
 
Eilen vietin ystävänpäivää sairaalassa kaavinnan merkeissä. Oli kuollut 8+3. Olisi ollut 12+2. Aika raskasta aikaa parhaillaan eletään.ei ollut mitään oireita missään vaiheessa että olisi voinut edes aavistaa tilanteen. Np-ultrassa yksityisellä selvisi tilanne.
 
Ystävänpäivänä minäkin kaavinnassa rv 11. Km rv 9+?. Ultrassa oletetulla rv 10+0 sykettä ei löytynyt, ultra uusiksi 10+2 eikä vieläkään, vaikka kuinka toivolla herättelin henkiin.
Nyt olen lepäillyt kotona, puhunut asian uudestaan ja uudestaan läpi, kirjoittanut ajatuksiani päiväkirjaani, itkenyt, huutanut, todennut, hyväksynyt...
Viikko on tuntunut kokonaiselta kuukaudelta. Raskausaika muuttanut minua enemmän kuin yksi vuosi konsanaan.
Odotan uutta raskautta ja mahdollisuutta, pian.
 
Millamolla
1. raskaus oli tuulimunaraskaus -97. Sitten syntyivät kaksoset. Ja kun kolmatta odotin, odotin taas kaksosia, mutta toinen meni sitten itsekseen kesken rv. 10. Nyt lokakuussa -04 oli jälleen tuulimunraskaus.


 
Sain keskenmenon pääsiäisenä. Viikkoja oli kasassa 9 + 2. Ruskeaa vuotoa oli ollut koko raskauden ajan ja kipuja alavatsassa. Ei ollut yllätys, että kesken meni. Surullista kylläkin. Terveyskeskuksessa tökeröä käyttäyttymistä. Onneksi sairaalan polilla osattiin ottaa asia paremmin ja sain hyvää hoitoa. Vauva olisi ollut ensimmäiseni. Uutta yritetään heti kun on vain mahdollista.
 
täältä kans löytyy, keskeytynyt keskenmeno rv 11+4 puolitoista kuukautta sitte. javascript:emoticon(':saint:')
javascript:emoticon(':saint:')selvitty on sikku hiljaa ja uutta yritetään. eiköhän se päivänsäde sieltä sitte tuu ku on sen aika. kokemus oli raskas, käynnistettiin lääkkeillä ja vuodot muistutti asiasta melkein 5viikkoa..
 
Ja minä (24 v.) täällä...

Ensimmäinen raskaus meni kesken 9. viikolla. Koko km hässäkkä oli ohi puolessatoista vuorokaudessa aina kaavintaa myöden.

Tänään on toinen päiväni ilman masuasukkia ja nyt kun tuskallisista kivuista on päästy tyhjyys alkaa tuntua pohjattomalta... :'(
 

Yhteistyössä