Noloin seksijuttusi?

  • Viestiketjun aloittaja Doris
  • Ensimmäinen viesti
jompperi
Mulle sattu nolosti ollessani n.18 vuotias. Minulla oli tapana käydä salaa katselemassa tätini mökillä kun hän saunoi tai muuten vaan kurkin salaa hänen touhuja. No tällä kertaa täti istui terassilla ja menin juttusille. Täti oli pikkuhousissa ja teepaita päällä. Juotiin kahvit ja täti sanoi että siellä olis kohta sauna lämmin jos haluun käydä. No täti kävi ensin, jäin ostumaan terassille ja täti tuli kohta vilvottelemaan. Pyyhe oli ympärillä mutta pakarat ja pillu välillä vilahti. Kiihotuin suunnattomasti, teki mieli tarrata kiinni mutta en tietenkään sitä tehnyt. Sitten täti tuli taas pyyhe ympärillä terassille ja sanoi että sun vuoro. Menin pukuhuoneeseen riisutumaan. Huomasin penkillä tätin pikkuhousut. Ilin valmiiksi kiihottunut ja otin pikkuhousut käteeni. Aloin runkkaamaan ja samalla nuuhkin housuja. Sitten sain orgasmin ja euiskin spermat pikkareille. Kun lopetin saunomisen ja menin terassile niin täti meni pukuhuoneeseen, hän tuli sieltä spermaset pikkarit kädessä. Ei sanonut mitään, hymyili vähän. Minä olin tosi nolona.
 
Joonas. O
Minun noloin tilanne sattu kun olin saunassanaisen kans joka on serkkuni. Mä olin jo 30 ja serkku 47. Tottakai kiihotuin kun näin sen nöpöttävät nännit ja vaalean karvoituksen seasta erottuvan pullean häpykummun. Serkku peseytyi edessäni kun ostuin lauteilla. Aina kun oli tilaisuus kosketin kyrpääni. Se oli kumminkin liikaa. Sain orkun, yritin peitellä sitä mut serkku katsoi minuun päin kun kyrvästä lrns mällit. Vittu et tuntu hyvältä mut kyllä sot nolotti.
 
Jussit
Mun noloin juttu sattu kun vaimo yllätti mut saunasta. Olin ikäiseni miehen kans saunassa ja vaimo tuli sinne kun olin pttamassa kaverilta suihin. Kyllä hävetti. Mutta helpotti kun puhuttiin asiasta ja vaimo sano että voitaisiin joskus kokeilla kimpaseksiä. Tätä odotellessa. Tämän kaverin kans olemme hyväilleet toistemme kyrpiä ja ottaneet suihin mitta ei mitään persepanoja.
 
tuoksunkipeä
Tää tapahtui kahdeksankymmentä luvulla. Olin 17 vuotias kokematon naisten suhteen, en edes pesää ollut ikinä koskettanut. Myöhästyin oppitunnilta niinpä ajattelin että käväisen vielä vessassa. Miesten vessan ovi oli lukoissa joten kampesin naisten puolelle. Siinä lorotellessa huomasin serlaan käärityn tamponin, jess nyt on tilaisuuus haistaaa naisen tuoksua oikein pimpissä ollutta joten nappasin tuppelon korista ja alon nuuhkia. Niinpä tietysti ovi aukesi ja nainen astui ovesta, "mitä hittoa sä täällä teet". Minä roikutin tuppeloa nenäni edessä, äkkiä ulos, piilotin tamponin hätpäissään taskuuni. Sitten vielä hölmö menin tunnille käytetty tamponi taskussa, pelkäsin että joku haistaisi mutta ei onneksi. Nolotti kevät talven olla koulussa, tyttöporukan tirskuntaa katsellessa.
 
Vahinko
Kerran olin takavuosina yhden kaverin luona. Hän tarjosi aina mulle kahvia.
Illan kuluessa jutut kävi aina riettaiksi. Päädyin sänkyyn hänen kanssaa.
Hän käytti aina kumia. Kerran se puuhkesi ja kaikki meni sisään.
Jouduin käymään apteekissa sain silietä katumuspillerin ja sen jatkeeksi e - pillereitä. E - pillereitä söin aina kun olin hänen luona. Ei käynyt samallaista vahinkoa enään.
 
vierailija
Varmaanki nuorena ku yritin kahteen otteeseen nussia semmosta nuorta tiukkaa tyttöä nii laukesin molemmilla kerroilla heti ku sain munan sisään.. oli tyttö ihmeissään ku olin kuiten jo 20v eikä kestäny mies edes yhtä työntöä!!
 
vierailija
Joo, mulle kävi samoin kun edelliselle. Toin kotiin työn kautta tuntemani miehen, olin todella vahvassa humalassa. Tiesin kyllä että oli menkat, mutta siinä tilassa järki ei oikein seurannut mukana ja lopputuloksena oli hirveä sotku, sen lisäksi muutenkin estot olivat vähän turhan kaukana, ja tuli sitten muutenkin käyttäydyttyä kuin pahinkin hutsu.
Leskeksi jäämiseni jälkeen minulla oli parhaimmillaan tai pahimmillaan kolme naisystävää. Kävin kolmannen naisystävän kanssa kapakassa ja sitten mentiin minun luokseni. Nainen sanoi, että kuukautiset alkavat. Kysyin, pitäisikö käyttää kondomia. Nainen vastasi, että ei häntä ennenkään ole kortongin kanssa pantu. Sitten naitiin ja aamulla sänky ja sohva olivat kuin Pärttylinyön jäljiltä. Itse jouduin siivoamaan koko sotkun.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Noloin tapaus sattui, kun reissuillani kulkiessa työn perässä tutustuin 66 -vuotiaaseen rouvaan. Itse olin 36 -vuotias, eli kyllä, perso vanhempien tyttösten perään. Siitähän kehkeytyi kunnon seksisuhde ja arki-illat meni aktiivisesti naiskennellessa ja mukavaa oli.

Hiljalleen siinä alkoi kiinnostaa ikäeron korostaminen akteissa ja lopulta meille vakiintui äiti-poika roolit leikkiin. Eräänä keskiviikkoisena iltana olimme taas lempileikeissämme olkkarin sohvalla. Mamma oli hajareisin ratsailla sylissäni ja minä määräsin tahtia alta päin mammaa pakaroista kannatellen. Hurmiossa imin hänen nänniään samalla kun kaluni souti tuossa kiimaisen kosteassa ikäpillussa tytön sähistessä samalla kannustavia kehotuksia nussia äitiään.

Eipä aikaakaan kun tunsin kliimaksin koittavan. En halunnut tulla vielä, joten lopetin tuon taivaallisen pillun luukuttamisen. Siinä samassa näin oviaukolla jotain liikettä. Säpsähdin, kun huomasin naiseni aikuisen tyttären seisovan oviaukolla ja tuijottavan monttu auki toimitustamme. Samassa hän huomasi minun tuijottavan häntä hölmistyneenä ja siinä sitä tuijotettiin toisiamme. Tyttöni ei tätä huomannut vaan kähisi minulle kehotuksia laskemaan satsit äidin sisään ja kun olin jo huipulla, niin ei siitä enää paluuta ollut. Kannattelin edelleen mammaa pakaroista käsivarsillani, joten vain terskani oli tuon kiimaisen pimpsan suojissa kun laukesin hänen sisään. Suljin silmäni ja tunsin kuinka sperma tihkui pillun huulten välistä ja valui pitkin kaluni vartta. Nolotti helvetisti.

Kun äiti viimein hoksasi tilanteen, niin melko nolona oli hänkin. Olin varma, että ikuiset traumat tuosta seuraisi yhdelle jos toiselle, mutta lopulta ihan hyvin siinä kävi. Tytär oli melkolailla ymmärtäväinen ja myöhemmin jopa istuimme samassa kahvipöydässä. Tuon jälkeen ei enää ilmoittamatta tullut kylään..
 
vierailija
90-luvulla tapasin naisen baarissa ja mentiin hänen luo jatkoille. Olin aika humalassa, mutta kalu vielä toimi ja mentiin sänkyyn. Sänky oli vesisänky. Siinä hetki hytkyessä alkoi oksettaan, joten täytyi pyytää paussia vessakäyntiä varten. Vedin sitten homman "loppuun" mutta hävetti kun ajattelin että huomasko hän oksennuksen hajun. En yleensä oksenna, mutta jotenkin vesisänky sai, tai ainakin herkisti siihen.
 
vierailija
Eiköhän piristetä toisiamme ja paljasteta se noloin juttumme seksielämästämme. Siis juuri se, minkä olemme koittaneet unohtaa! Mun pahin on tekstarimoka. Laitoin tosi rivon suuseksijutun mieheni sijaan 70-vuotiaalle miehelle, joka oli työn puolesta tuttu. Nimet oli vaan kännys peräkkäin. Argh. Sattuu vieläkin sieluun...
V
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Niin tää ei ole unohtunut ikinä, sitä häpeän määrää. Olin 21v nuori mies. Lapsesta asti tuntemani hyvä ystävä pyysi äidilleen sen kesämökin grilli katoksen oikaisuun. Suostuin apua antamaan toki. Ystäväni äiti oli 50v uhkea paketti. Viikonloppu siellä mökillä meni, ajauduimme sänkyyn, ei siinä mitään sitä jatkui vuoden viikottain tavattiin kyseisellä mökillä. Meitä yhdisti kova otteinen seksi. Tykkäsi kun puhuin törkeyksiä otin puoli väkisin kädet sillä sidottu selän taakse ym. Oli syys ilta ja oltiin täydessä vauhdissa, oltiin sidottu emäntä pirtti pöytään kiinni takamus pystyyn. Vedin sitä letistä ja survoin kalua takaa. Ja latelin samalla nyt narttu astutaan, kiima en narttu ei tarvi kun kyrpää ym. Ja läimin pakaroille että läiske kävi. Kunnes lapuuden ystävä seisoi ovella, huuti Herranjumala mitä helvettiä sä teet mutsille. Voin sanoa että ei kehannu jäädä siihen kalu kovana jäädä selittää. En kerenny edes irrottaa rouvaa pöydästä. Pari päivää tuli soitto, voi vittu sä oot pannu vuoden meidän mutsia. Mutta teidän asja ja jos mutsi tykkää ei kuulu mulle.
 
  • Haha
Reactions: Fransiscus
vierailija
Tämä tapahtu vuosia sitten mun eksmieheni kanssa. Oltiin asuttu jo vuosia yhdessä ja seksielämä ei ollu kiihkeimmillään, minä en meinannut kostua. Kerran ukko taas alkoi haluun hämärässä makkarissa. Sillä seiso jo ja minä otin käteeni yöpöydältä rasvatuubin ja sivelin kalun että luistaa paremmin. Mutta rasvan sijaan otin kunnon klöntin kylmägeeliä ja voitelin sen sillä. Ja se huusi ja juoksi pesulle ja suihkutti tunnin itseään, sattui kuulemma s...tanasti. Viikko mykkäkoulua ja kaksi kuukautta rakastelematta. Ja se oli vahinko!
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Tämä tapahtu vuosia sitten mun eksmieheni kanssa. Oltiin asuttu jo vuosia yhdessä ja seksielämä ei ollu kiihkeimmillään, minä en meinannut kostua. Kerran ukko taas alkoi haluun hämärässä makkarissa. Sillä seiso jo ja minä otin käteeni yöpöydältä rasvatuubin ja sivelin kalun että luistaa paremmin. Mutta rasvan sijaan otin kunnon klöntin kylmägeeliä ja voitelin sen sillä. Ja se huusi ja juoksi pesulle ja suihkutti tunnin itseään, sattui kuulemma s...tanasti. Viikko mykkäkoulua ja kaksi kuukautta rakastelematta. Ja se oli vahinko![/QUOTE

Entinen tyttöystäväni joka on yksi muodokkaimpia ja kauneimpia naisia kenet tiedän hieroi hartioitani ICEPOWER gylmägeelillä ,hieroessaan hänen valtavat rintansa hivelevät risti selkääni aiheuttaen todella näyttävän seisokin joka hädin tuskin mahtui boxereihini.Huomattuaan ääriään myötä turvonneen lemmenvaltikan hetkeäkään epäröimättä hän ottaa sen käteensä ja alkaa puristelemaan kulliani ICEPOWER käsillänsä ,ei mene todellakaan montaa sekuntia kun polttava kiima saa uusia merkityksiä ;) Ainakin tunti meni suihkussa polttavaa heijaria suihkutellessa viileällä vedellä ....tuskan lakattua huomasin että lemmenvaltikka oli tosi turvonnut(ilmeisesti ICEPOWER kiihdyttää verenkiertoa) ja loppu illan olikin mukavan kokoinen heijjari päällä jonka pystyi välillä upottamaan tuon täyteläisen jumalattaren,kuumaana valuvan piparin syleilyyn.
Uskomaton nainen jonka kiiman haluaisin vielä kokea
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Olin reissutöissä Kotkassa ja etsiskelin semiaktiivisesti netin deittipalstojen syövereistä vanhempaa naista seksiseuraksi.

Pitkällisten etsintöjen jälkeen löytyi eräs 62 -vuotias rouva, jonka kanssa oli yhtenevät intressit seksin suhteen. Eli meitä molempia kiinnosti kovin äiti-poika roolileikit.

Onnellisesti noita leikkejö päästiinkin leikkimään ja illat meni rattoisasti kokeillessa kaikkea uutta uuden kumppanin kanssa.

Eräänä iltana saunan päälle naiseni kanssa olkkarin sohvalla pantiin intohimoisesti. Nainen hajareisin sylissäni ratsailla ja minä imin hänen jättimäistä nänniä samalla vastaten alta työnnöilläni. Mamma köhisi kiimoissaan tuhmia. "Miltä äidin vanha vittu tuntuu? Taidat tykätä panna äitiä? Hyvä poika! Pane äitiä oikein kunnolla!". Minä ynisin jotain nänni suussani ja lisäsin tahtia. Tunsin kuinka kuti oli lähdössä ja tuuttasin itseni häneen palleja myöten. Mamma voihki ja keinutti villisti lsntiotaan samalla kun pumppasin satsit hänen pimpsanperukoille.

Hetken siinä sylikkäin sykettö tasailtiin, kun olkkarin ovelta kuului jotain. Säpsöhdimme molemmat katsomaan ja siellähän seisoi naiseni minun ikäinen tytär. Ilmeestä näki, että nyt hänen oli tullut nähtyä ja kuultua jotain sellaista mitä ei ehkä olisi halunnut kuulla.

Luikin nopsaan makkariin ja jätin äidin tyttärensä kanssa vaihtamaan kuulumiset. Vierailu oli ollut kovin lyhyt ja erittäin kiusallinen. Tilanteena todella kuumottava, mutta jälkikäteen tapaus lähinnä huvitti kaikkia osapuolia. Toisaalta tuo antoi myös lisää pontta jo oikein vilkkaaseen seksielämäämme, joten lopulta ei ollenkaan huonompi tapaus.
 
vierailija
Käytiin aikoinaan vaimon kanssa usein pikaisilla saunassa, kun oli vieraita ja makkariin meno olisi vaikuttanut epäilyttävältä. Vaimo nojauitui alempia lauteita vasten ja takaapäin siitä.

Useampia vuosia myöhemmin siirsimme oman makuuhuonemme ex vierashuoneeseen. Huomasin että saunasta kuuluu äänet hyvin..
 
vierailija
Kerron pari omaa tapausta.

Halusin kerran yhden pienen maton muka muistoksi lapsuudenkodistani. Yritin keksiä tekosyytä tai useampaa, että miksi haluaisin juuri sen maton. Äitini sit sanoi minulle: "Kyllä minä tiedän miksi sinä sen maton haluat". - totuus katsokaas kun oli se, että olin tehnyt sen pikkumaton pohjaan kunnon spermat monien vuosien ajan; aina siitä lähtien, kun sitä nestettä on ylipäätään minusta tullut -> aina siihen asti, kun muutin pois lapsuudenkodistani, eli sellaiset noin 7 vuotta. Tuhti määrä tavaraa siihen siis kuivunut, ja ties kuinka monta kertaa äiti jopa nähnyt pojan touhuissa...

Toinen kova juttu oli se, kun joitain vuosia sitten olin ensin netin äärellä etsinyt kaikenlaista - naisiin liittyvää tietenkin - jotta voisin tyydyttää itseäni, ja sit muistaakseni olin ilman housuja jopa tyydyttänytkin itseäni sen erään srk:n sen tietokoneen äärellä. Olin sillä hetkellä kylläkin vaatteet päällä, kun johtavan pastorin vaimo tuli käymään paikalla, mutta viereiselle tuolille oli jäänyt minun kalsarit!!! OMG! Olin ne unohtanut laittaa päälleni - eli vain päällyshousut olin muistanut! Ei se Hannele-täti minulle mitään sanonut asiasta, tuskin edes huomasi, mutta kyllä siinä sydän taisi hieman tykyttää minulla siinä tilanteessa silloin... huh! Toisaalta siinä tilanteessa oli sitä legendaarista "kielletyn hedelmän" ihanuuden tuoksua... ajatelkaapa: toinen nainen, eikä ketään muuta paikalla... ainakin vähintään toivon, että HH on muiston kalsareistani tallettanut sydämeensä... <3

- ihmettelijäTee, RP.
 
vierailija
Syyllisyys synnistä syö miestä, joka katsellut netistä naisten nakukuvia, joita nykyaikana taiteeksi kutsutaan, ja kyseisten kiihottavien kuvien äärellä lauennut jo peräti kahdesti saman yön aikana, vaikka oma aviovaimo nukkuu vieressä samassa sängyssä. Tätä häpeän määrää!!
Aviovaimoni tarjosi aamuyöstä minulle mahdollisuuden laueta hänen "sisälle" ilman kondomia, mutta tämä raukkaparka ei uskaltanut, koska tunsi syyllisyyttä siitä, mitä oli netissä aiemmin yöllä katsellut ja yrittänyt masturboida. :(

Ja taistelu on sitä paitsi yhä kesken... :(
 
taistelu on sitä paitsi yhä kesken... :(
Ei varmaan noloin, mutta silti mielestäni tarpeeksi kiusallinen. Sain vaimon kanssa aika pitkän session ilman kumia, mutta sit lopulta kuitenkin taas pelkuruus iski. No, ei tämä ollut se ikävin häiriötekijä silloin, vaan mieleeni tullut sairas pornomuisto, joka aika isolla todennäköisyydellä oli feikki, huijausta. Selvä se, että tuollainen silti harmittaa, kun kerran olen ottanut omaksi tavoitteekseni mielen puhtauden. Se tosin taitaa olla aika epärealistinen tavoite tällaisessa maailmassa. Ensimmäinen Johannes on tällaisen mielen-murheen keskellä paras mahdollinen kaveri, ja koodi, jota kannattaa käyttää, on 3:19-20.
 
vierailija

Koko ketjun paras juttu! Jutusta puuttui vain se, että ystävän äiti olisi saanut spermat sisäänsä ystävän tullessa paikalle. Ja että olisi alkanut odottaa lasta siitä sessiosta. Siis, jos nyt viisikymppinen voi tulla enää raskaaksi..?
 
vierailija
Ei varmaan noloin, mutta silti mielestäni tarpeeksi kiusallinen. Sain vaimon kanssa aika pitkän session ilman kumia, mutta sit lopulta kuitenkin taas pelkuruus iski. No, ei tämä ollut se ikävin häiriötekijä silloin, vaan mieleeni tullut sairas pornomuisto, joka aika isolla todennäköisyydellä oli feikki, huijausta. Selvä se, että tuollainen silti harmittaa, kun kerran olen ottanut omaksi tavoitteekseni mielen puhtauden. Se tosin taitaa olla aika epärealistinen tavoite tällaisessa maailmassa. Ensimmäinen Johannes on tällaisen mielen-murheen keskellä paras mahdollinen kaveri, ja koodi, jota kannattaa käyttää, on 3:19-20.
Mieleen pahat muistikuvat voivat tulla milloin vain. Vaikka niitä ei siis voi estää, niin tärkeintä on, että edes yrittää vastustaa niitä, eli ettei lähde niitä sairaita sekoiluja himoitsemaan mielessään. Eli ettei pyörittele niitä mielessään himoitakseen niitä. Sitä kai se Matt koodilla 5:28 meinaa, kun sitä sovelletaan ajatusten tasolle. Eli siis siinä missä 5:28 todellisuudessa viittaa "katsomiseen himoitakseen", niin soveltaminen ajatusten tasolle olisi: "ajatteleminen himoitakseen". Eli rennosti vaan ja armoa armon päälle, Johannes 1:16. Hyvää... yötä..?
 
vierailija
Olitiin kaverini Ekin kanssa jotain 12 vuotiaita. Leikittiin jotain rock staroja ja keikan jälkeen piti leikkiä miten naidaan bändäreitä, mutta mistäpä me siihen tyttöjä oltais tempaistu, niinpä sitten verkkarit päällä hinkattiin toisiamme vasten. Molemmilla seisoi täysillä ja Eki varttuneempana vielä sai siemensyöksyn ensinmäistä kertaa eläissään ja esitteli mällisistä mulkkuaan minulle ja minä muna kovana tuijotin sitä ihmeissään kun Ekin äiti paukahti huoneeseen ja haukkui meidät ruotsalaisiksi homoiksi, kyllä hävetti. Homoja meistä ei kummastakaan kuitenkaan tullut, noh minä ehkä jonkin sortin bi.
 
vierailija
20 vuotiaan naapurin neidon luona. Auton hänen kirjahyllyn kokoamisessa. Neito tarjosi kiitokseksi olutta. Kun se loppui kävin hakemassa kotoa laatikon laiva lonkeroa. Nukahdin sohvalle. Aamulla kauhia aamu seisokki kun neito herätti. Ei millään helpottanut. Oli pakko poistua kotiin. Illalla hän toi minulle loput lonkerot. Kiitin ja olin sulkemassa ovea kun hän tuli sisälle. Sanoi että pitää se seisova kulli uudestaan nähdä.
 
  • Haha
Reactions: Fransiscus
vierailija
Mä olin Vantaan Martsarissa työhaastattelussa. etsittiin myyjiöä siistiin sisätyöhön toimistolta myymään. Haastattelija Sari saapui paikalle. Ja aloitti haastattelun, Sari oli yhtä hymyä slimät säteillen ja jotenkin kiinnostunut, innostunut ja estot poissa katseli haastateltavaa kuin haluten,. Lopussa lipaisi jopa huuliaan. No tämä poika älysi, että ei ollut kohdekaan vaan vieressä istuva ruskeahiuksinen fitnesspimu.

Fitnesspimuun Sari silmönsä iski ja palkkasikin lopulta. Olikohan fitnesspimulla ja Sarilla kiihkeä yö työsopimuksen solmimisen jälkeen. Mietin vaan nolona nallina kalliolle jätettynä ja työpaikkakin jäi saamatta. Sateenkaari loistaa näin pääkaupunkiseudulla:):):)
 

Yhteistyössä