Noin kolmekymppiset ekakertalaiset

HPM
KIRJOITTELIJAT:

20.2.08 Piipi79 + Tyttö
21.5.08 Hemuli79 + Poika
6/08 kao + Sara
5.7.08 HPM + Joona
31.7.08 Coke + Poika
09/08 haikara08 + Veeti
22.9.08 Nanna81 + Mathias
10/2008 saikku79 + Saana
7.10.08 Siilura + Poika
19.10.08 Novelle78 + Eki
28.12.08 Sasha80 + Niksu
01/2009 Niiskunenä78 + poika
2.2.09 MemmuLiina + tyttö
17.2.09 Kvart Över + tyttö

+ satunnaiset (malttamattomat!) nyytin odottajat odotuspuolelta
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1277555

TERVETULOA MUKAAN MYÖS UUDET KIRJOITTELIJAT!!!
 
Moikka,

kävin tuolla odotuspuolella lähes kolmekymppisten juttuja lukemassa ja sieltä huomasin HPM sun kirjoituksen, että tämmönen pino on tänne vauvoihin perustettu :D.

Mä olin niitä porukan alkupään jakautujia eli meidän neiti on jo 6kk :heart: . Aika menee niiiiin nopeasti, että ihan hirvittää. Meillä harjoitellaan ryömimistä ja seistään jo hienosti tukea vasten, soseita menee 4 ateriaa päivässä... Mitäs vielä. Imetän vielä, kun maitoa on riittäny koko ajan tosi hyvin ja neidille maistuu.

Toivottavasti muutkin huomaa tän pinon, olis kiva kuulla kuulumisianne! :wave:

t. Piipi ja typykkä 6kk ja risat
 
HPM
Moi Piipi :wave: Teillähän on jo iso tyttö!! Niin se aika näköjään rientää!!
Mä odotan kauheesti että pääsen soseilla ruokkimaan =) Musta on kiva niitä valmistella (todennäköisesti. Ainakin luulen niin) Ja kun vielä sais noi vatsavaivat selätettyä niin *tuuletus*

Iskällä on ollut pitkät lomat ja parin viikon päästä se lähtee töihin. Mua vähän jänskättää että mitä se arki sitten on - yksin muksun kanssa kotona. Nyt on voinu aina tarvittaessa heittää pojan iskälle.
 
Heippa!Nyt vasta huomasin tän meidän pinon siirtyneen tänne!Kiitos HPM:)
Meillä on nyt aloitettu vellien ja soseiden maistelu!Hyvin näyttää kumpikin maistuvan.Soseet olen tehnyt ite,mutta marjasoseet ostanut.Vielä ei ainakaan masua ole vaivannut ja yöunet ollaan saatu rauhotettua:)
Muistan HPM tuon vatsavaiva rumpan...siihen auttoi meillä vain aika ja helpotusta saatiin relatipoilla,disflatylillä ja vauvahieronnalla!Kyllä se arki lähtee hyvin sujumaan,kunhan annat itsellesi ja pienokaiselle aikaa.Päivää kannattaa myös pikku hiljaa rytmittää,niin tietää milloin voi ja kannattaa tehdä mitäkin!

Hemuli79 ja pikkuherra 3kk+risat
 
Heippa kaikki! Kiitos HPM uudesta pinosta! :)

Mä en oo päässy koneelle kovin tiheään, "Herra X" on pitänyt kiireisenä.

Kiva kuulla, että kaikilla menee kutakuinkin mukavasti! Aika tosiaan menee hurjan nopsaan. Ajatella että Piipinkin typykkä on jo yli 6kk!

Hyvin se arki HPM lähtee sujumaan, vaikka iskä töihin lähteekin. Mä oon ollu tän viikon vasta kaksin Tyypin kanssa, tai on meillä koira seurana, ja ihan hyvin kaikki on lähtenyt sujumaan keskenäänkin.

ON: Meillä on kanssa pojan mahan kanssa ongelmia. :( Samoin valtaisat pulauttelut on tuottanut päänvaivaa. Eilen oltiin yksityisellä loppuviimein selvittämässä onko pulauttelu vielä normaalin rajoissa vai onko jotain vikaa. Lääkäri piti erittäin todennäköisenä "refluksivikaa" (mikähän oikea nimi nyt olikaan) ja vielä epäili sen olevan voimakaskin sellainen. Aika ruokatorven ph-mittaustutkimukseen saaatiin vasta puolentoistaviikon päähän. Tutkimustulosten perusteella sitten voidaan määrätä lääkitys ja vaivat toivottavasti helpottavat. Jos nyt sit tutkimuksessa varmistuu, että kyseessä on se vika. Se on kyllä todennäköistä, koska ne rakenteelliset viat on perinöllisiä. Mulla itselläni on vatsaportti löysä ja mun isällä on tehty siihen jo korjausleikkaus. Mulla ongelmat on kyllä lievemmät. Välttämättä sen ei meidän Pikkupojalla tartte olla kuitenkaan rakenteellinen vika vaan se voi myös olla nyt vauva-ajan ikävän voimakasta vaan. Toivottavasti niin, ettei pojan tartte jo noin pienenä ottaa suvun rasitteita kantaakseen! Se vaan, että Kaveri on tosi huono nukkumaan, kun aina tietysti vatsahapot on makuuasennossa ruokatorvessa ja polttaa. Toivottavasti apua siihen saadaan. On hirvittävää katsoa ja kuunnella Pojan tuskaisaa itkua, kun vääntelehtii vatsaongelmia! Kun mitään ei voi tehdä tai auttaa.

Huh huh, tulipa pitkästi omaa napaa. Ja nyt onkin pakko palata taas "tanssittamaan" poikaa. Kaikille hyviä vointeja! Toivottavasti porukka ehtii tähänkin pinoon kirjoittelemaan akiivisesti niin kuin noihin edellisiinkin! Kasassa on niin mukava porukka, että on tosi mukavaa saada pidettyä porukka kasassa vielä tälläkin puolella! Ja vielä kun saadaan enemmän porukkaa siirtymään tänne puolelle :) Mutta sieltähän ne on hyvää vauhtia siirtymässä koko ajan tänne päin!

Coke ja Herra X tasan 5vko :)
 
Coke, onpa ikävää, että teillä kärsitään tuosta refluksista :| . Meillä todettiin myös ihan neuvolassa refluksi, mutta on ollu sen verran lievempi, ettei ole vaatinut hoitoa. Pulauttelu on vähentynyt todella paljon kiinteiden aloittamisen myötä ja nyt pukluja tuleekin enää tosi harvoin. Oikeastaan ainoastaan tosi ison maitosatsin jälkeen tulee vaan "ylimääräiset" ulos samantien, jos esim. nostaa niin, että painaa masuun tai kääntyy ite täydellä vatsalla masulleen. Mutta ei enää lainkaan sellasta, että vielä parin tunnin päästä tissittelystä nousi kirkasta vatsahappoa + kokkareista maitoa suuhun niin kuin sillon ku pelkällä imetyksellä oli.

Meilläkin oli tuossa teidän vauvan iässä vähän ongelmia nukkumisen kanssa, kun nukahti usein tissille ilman röyhtäytystä ja silloin tietysti puklu nousi heti hetken päästä kurkkuun ja neiti heräs itkien. Tuohon auttoi kunnon röyhtäyttäminen jokaisen syötön jälkeen (myös yöllä) sekä pinnasängyn päädyn nostaminen ylös. Meillä on itse asiassa vieläkin pääty ylempänä, ehkäisee kuulemma myös korvatulehduksia, kun maito ei "vaeltele" yöllä korviin.

Toivotaan, että teilläkin helpottaa :hug: Vaikka onhan siihen närästyslääkkeitä ja rakenteelliset viat sitten juuri leikkauksella voidaan korjata.

Menipä nyt refluksiksi tää juttu ;). No, vielä muita vauvautuneita odotellessa...
 
HPM
Meillä on tosiaan käytössä Disflatyl ja Gefilus plus -maitohappobakteerit. Eikös ne vähän niinku sano, että vatsavaivat on yleensä ohi 3kk mennessä? Sitä odotellessa...

Meidän vauva ärisee!!! Yhtenäkään yönä se ei oo itkenyt, pitää muuten niin hirveetä älämölöö että mun on tosi vaikea nukkua. Ähkii, ärisee, mölisee (ei kitise, itke tai juttele). Ollaan veikattu että johtuu pierun vääntämisestä, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntuun siltä että olis jo hiljaa... :( On sillä toki hiljaisiakin hetkiä.

Jokellusreeniä on kovasti. Sanoo selvästi "agyy" ja yhtenä päivänä tuli "väyvvä" :heart: Ja lempi"sana" on E!!! Se tulee ihanan painokkaasti ja monesti hassuissa tilanteissa. "Otatko kulta maitoo?" E!!! "Tuutko isin syliin?" E!!! :LOL:

Kuvia: http://kuvablogi.com/blog/3886/12/

Tossa se nyt sätkii lattialla vauvajumpassa, hymyilee ja juttelee, hutkii leluja (tosin todennäköisesti osuu vahingossa huitoessaan joka suuntaan) ja välillä kiljasee jotain epämääräistä. Ihana seurata!!
 
HPM meillä poika oli myös kova "ärisemään" unissaan tohon 2kk asti ja nyt sitten vielä välillä ähisee,jos ilmaa mahassa.Luulen,että meilläkin johtui "ärinä" ilmavaivoista.Vatsavaivat tosiaankin yleensä helpottaa 3kk ikään mennessä ja meillä ainakin on pitänyt paikkaansa:)Kokeilin myös nukuttaa poikaa kyljellään.Oikealla kyljellä ruokailun jälkeen ja vasemmalla muuten,kun helpottaa suoliston toimintaa!Siitäkin oli jotain apua...Ihania kuvia olit tonne laittanut:D
Coke :hug: Toivottavasti pienokaisen olo helpottuisi pian!!!
 
HPM
Meillä on tänään neuvolakäynti ja annetaan samalla eka rotarokote... Ootteko te ottaneet sitä? Toivottavasti ei tuu kauheita sivuvaikutuksia, nyt kun poika on ollu niin aurinkoinen jo varmaan viikon verran. Taitaa alkaa masuvaivat pikkuhiljaa helpottamaan, vaikka vielä tulee aikamoisella syötöllä pieruja.
 
kao
Moicca!
Kirjoittelen eka kertaa, kuulunkin tähän ketjuun, olen kolmekymppinen ensimmäisen lapsosen on saanut . Minulla on on kolme kuukautinen sara-typy.
Lueskelin noita teidän juttuja vatsan väänteistä ja pulautelusta. Meillä oli tosi pahoja vatsa kipuja ja niihin kokeiltiin cuplatonia joka ei auttanut mutta Disflatylista saatiin hieman apuja. Kovasti yritettiin jumpata ja röyhtäytellä mutta silti niitä oli, mutta nyt kun ikää on 3 kk niin

vaivat ovat hävinneet, ollaan opittu piereskelemään oikein kunnolla.
:LOL:
Silloin kun meidän tytölle annettiin Disflatyliä niin pulauttelu oli oikein runsasta, tyttö oikein kaaressa oksenteli, mikä oli välillä oikein pelottavaa, mutta kun disflatyli jätettiin pois niin loppui oksentelukin.
Tällä hetkellä meitä vaivaa flunssa jo toista viikkoa :(

Kiva olisi kuulla mitä teidän vaavit jo tässä iässä osaa? Meidän typy on löytänyt kätensä ja katseleekin niitä pitkään ja hartaasti mutta vielä me ei edes harkita kääntymisen harjoittelua.

3 kk rokote me saatiin viime perjantaina, hyvin meni, eikä kuumekaan noussut :)
 
HPM,Jännää et teille annetaan jo nyt se rota,kun meidän neuvolassa ja apteekissa painotettiin nimenomaan,et rotarokotuksen saa antaa vasta 3kk lapselle?!
Me tosiaan saatiin tuolloin 3kk neuvolakäynnillä eka rota ja sitten neuvolan rokote.Ei aihauttanu muuta kuin et poika oli kamalan väsyny kaksi seuraavaa päivää:)Panadolin liuosta ostin varmuuden vuoksi,kun neuvolasta neuvoivat ja olin siitä jo lukenut etukäteen!
Toinen rota ois sitten parin viikon päästä(4kk neuvola)ja saa nähdä miten sitten vaikuttaa...meillä poika kamalan kiukkuinen,kun hampaat vaivaa:(Koko ajan pitäis jotain olla suussa,jolla hangata ikeniä.Vaikuttaa selvästi nyt myös yöuniin.Nukutaan taas 5-6h pätkiä!Päivällä kaikki hyvin,jos vaan päästään ulos liikenteeseen.Silloin ollaan herra aurinkoinen,kun on muuta ajateltavaa kuin nuo kutiavat ikenet:)Tutti on myös meidän herran paras kaveri täällä hetkellä.
kao,meillä harjoitellaan nyt jokapäivä vatsallaan oloa ja siitä sitten selälleen tai selältä vatsalleen kierähtämistä.Kyllä on pojalla aikamoisia ilmeitä,kun tajuaa,että sitä ollaankin toisinpäin kuin äsken:)Kädet ja jalat tosiaan löytyi meilläkin n.3kk ikäisenä.Omaa kuvaa on kiva tuijotella peilistä ja äidin myös.Muut jos sieltä katsoo,varsinkin jos herra väsy,niin kamala huuto alkaa ja sitten taas nauretaan,kun äiti ilmestyy ruutuun!!!Vierastaakin välillä tuttuja,joita ei nähdä joka päivä,mut äänestä aika nopeasti sitten tunnistaa.Jännää tuokin!
Kerrohan HPM miten rokoruksen jälkeen kävi?!

Hemili79 ja pikkuherra 3kk ja 2vk
 
HPM
No oho, onpa taas erilaista ohjeistusta! Meillä painotettiin että eka annos pitää antaa 6-12vkon ikäisenä...

No, enivei, meillä tuo rokotus näkyy (näin kaksi päivää sen jälkeen) väsymyksenä ja jonkinasteisena ruokahaluttomuutena. Syö vain murto-osan normaalista määristään ja nukkuu enemmän kuin kertaakaan tähän asti. Ja öisin herää useammin kitisemään. Mutta muuten on oikein aurinkoinen, joten kärttyisyyttä se ei tunnu ainakaan meille aiheuttavan.
Kakka tosin ei oo viä tullut rokotteen jälkeen (no, eipä ainakaan menny ripaskalle, ja jos tänään tulee tortut niin noudattaa ihan normaalia työstörytmiään).

Kääk, se on sitten maanantaina arki edessä - isi lähtee töihin... Mua oikeesti jännittää kamalasti että mitä tästä oikein tulee. Oon aamupäivisin aina niin hiton väsynyt ja poika tietty virkeimmillään, joten ei pääse edes torkuille kun vasta puolen päivän jälkeen (mikäli vanhat merkit paikkansa pitää). Mulla univelka näkyy aina tosi rankasti
:(

HPM ja Joona 2kk 1vko

 
Heips!

Poika on päikkäreillä ja ryntäsin heti koneen ääreen tarkastamaan mitä tänne kuuluu... :) Me ollaan kans ottamassa rota. Ekan pojan lääkärineuvolakäynnin yhteydessä annetaan.

Mukavaa, että teillä on alkaneet vauvojen vatsavaivat helpottua! Itse asiassa meilläkin (*koputtaa taas puuta*) on ollut taas vatsavaivojen kanssa paljon rauhallisempaa muutaman päivän ajan. Pulauttelu on jatkunut voimakkaana, mutta mielestäni sekin on muuttunut enemmän siihen suuntaan, että heti syönnin jälkeen tulee liiat pois. Mutta kyllä vieläkin syömisen jälkeen monen tunninkin päästä tulee vielä niitä "vetisiä maitorämmäleiden sekaisia" pulautuksia. Maananaina mennään asentamaan ruokatorven ph-mittausta varten letkut ja kojeet pojalle. Sen jälkeen saa nähdä vaatiiko vaiva lääkityksen.

Ahaa, nyt meillä heräillään taas jo vaunuissa... viikonloppuja kaikille!
 
Hei,
huomasin minäkin tämän pinon.Tosin en kauaa silloin kerinnyt teidän pinoon kirjoitella kun plussasin jo ekasta kierrosta,mutta toiv mahdun mukaan! :D

Meidän vaavikin jo 3kk +2pvää, aika kuluu todella nopeasti!! Täälläkin podettu refluksivaivaa ja nyt on poissuljettu maitoallergia taustalta.Oireetkin ovat helpottaneet, ehkäpä iänkin myötä, tosin lääkitys on mennyt nyt 5vkoa. Vielä silloin tällöin maitohappo-kokkelipulauttelua mutta muuten jo rauhaisempaa.Tosin nyt 3kk tienoilla ollaan kitisty enemmän mutta kuulemma kuuluu asiaan ja kehitykseen :eek:

Meillä ei vielä kääntyillä mutta viihdytään mahallaan aika pitkiä aikoja ja rintakehä usein ilmassa! Sormet ovat löytyneet ja lähes aina koko nyrkki suussa :LOL: Jokelleellaan paljon,ja hymyillään äiskälle ja iskälle...

tsemppiä kaikille mahavaivaisille ja leppoisaa viikonloppua!
terkuin
renee ja vaavi 3kk
 
HPM
Koskahan toi meidän veitikka alkaa kääntyilemään ;) Kyljeltä selälleen on toistaiseksi ainoa liike :) Tossa se taas lattialla juttelee leluilleen - hyvin syöneenä ja päiksyiltä heränneenä. Mutta on muuten kiukkunen heti herättyään :D Vähän aikaa pitää vaan sylitellä ja silmiä aukoo - muuten tulee semmonen "sika grillissä" -huuto...

Ai niin, kaks yötä mennyt yhdellä syötöllä \o/
 
Heips,

aina kun tuun koneelle niin vauveli herää just uniltaan, enkä ehdi viestiä kirjoittaa loppuun.

HPM, onpa kuvaava toi "sika grillissä"-huuto. :LOL: Taidanpa ruveta lainaamaan sua kun täällä alkaa kailotus.

Omaa napaa taas... :ashamed: Tän viikon maanantaina tosiaan asennettiin piuhat ja mittarit ph-mittausta varten ja tiistai aamulle systeemit purettiin ja saman päivän aikana saatiin lääkärin lausunnot siitä. Pojalla todettiin keskivaikea refluksivika. Lääkkeet haettiin saman päivän aikana ja parin viikon sisään pitäis oireet alkaa vähenemään. Toivottavasti tosiaan ne helpottavat pian ja poika pääsee nauttimaankin elämästtä, eikä tartte koko aikaa olla hapot polttelemassa ruokatorvessa. Hänellä oli koko mittausajasta 46% ollut pitkäkestoisia "happohyökkäyksiä" ruokatorven alaosassa, joista nieluun asti oli noussut 4% mittausajasta pitkäkestoisia "hyökkäyksiä". Arvo (mikä sen nimi nyt olikaan), jolla kuvataan tautia ja sen vaikeutta oli hänellä 109,9 kun se normaalissa tilanteessa olisi alle 3. Kuulosti niin pahalle ja nyt kun tietää, että tosi väkevät hapot polttelevat kurkussa niin on vielä vaikeampaa kuunnella hänen itkuaan... onneksi kuitenkin nyt on saatu lääkitys aloitettua ja hänen olonsa varmaankin helpottuu tästä.

Onko teillä vinkkejä miten vauvan saisi nielemään todella pahan makuisen lääkkeen alas? Läkkeet annetaan pipetillä enkä millään uskaltaisi työntaa sitä niin pitklle suuhun, että menisi suoraan nieluun. Pelkään, että se menee henkitorveen kuitenkin tai jotn. Hälle annetaan kahta eri lääkettä yhteensä 9 kertaa päivän aikana.Toinen lääkkeist on niin pahanmakuinen (maistoin sitä myös itte ja meinasi tulla ylös) ettei vauveli tahdo suostua sitä nielemään.
 
Huh huh, olipa iltapäivällä kirjoittamani teksti sekavaa... :ashamed: Yritin kirjoittaa nopsaan enkä lukenut kirjoittamaani ennen lähetystä (vauveli -yllätys yllätys- heräsi taas viestin kirjoittamisen aikana).

Öitä kaikille ja mukavaa viikonloppua! Me yritellään täällä valmistella sunnuntain ristiäisiä. :)
coke ja Pikkumies 7vko
 
HPM
Meillä on alahuulen imeskely pop...

En osaa kyllä sanoo tohon lääkejuttuun mitään. Meillä poika ottaa niin kiltisti kaiken mitä tarjotaan, lusikasta tai ilman, että oikein neuvolantätikin kehui (vähänkö ylpee mutsi!!) B)
 
Moikka,

oliskohan mahdollista sekoittaa sitä pahanmakuista lääkettä maitoon...? Joko korvikkeeseen tai pumpattuun rintamaitoon. Lusikalla sitten suuhun... Me alettiin antamaan lusikalla esim. d-vitamiinikin melkein heti silloin kun se alotettiin, niin meni tosi hienosti alas. Muistaakseni aluksi sekoitin sen just rintamaitoon. Rotarokotetta me ei otettu.

Cokella onkin ollut sitten vloppuna ristiäiset =) Pikkumiehelle onnea siis nimestä!

Meillä harjoitellaan konttaamista, vasta nousee konttausasentoon, mutta ei vielä osaa siitä liikkeelle lähteä. Liikkuu kyllä tosi kovaa sivuttain käsiä siirtelemällä ja peruuttelemalla eli saa pikkuhiljaa olla silmät selässäkin.
 
Heips,

Mäkin ajattelin, että ois sekoittanu lääkkeen maitoon, mutta lääkettä ei saa sekoittaa eikä laimentaa mihinkään muuhun nesteeseen. Nyt lääkkeen anto on ruvennut sujumaan muuten paremmin, ku mulle on tullu rohkeutta lisää ruutata annos suoraan pipetillä niin syvälle ettei sit kovin paljon takas enää tule.

Jep, ristiäiset oli sunnuntaina ja kaikki meni tosi hienosti! Oli mukava tunnelma lähimpien joukossa ja meidän tuttu pappi saatiin kastamaan, vaikkakin on toisesta seurakunnasta vähän kauempaa. Tuttikin sai oman kasteensa sen pulpahtaessa kastemaljaan. Pappi onki sen sieltä isolla kourallaan ja se on nyt meidän pyhätutti. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
 
HPM
Onpa jutut vähissä. Tai sit meillä on vaan niin kiire noiden pikkustemme kanssa =)
Siellä on jakaantumisia ollut odotuspuolen 3kybäsissä, joten odotellaan kuulumisia sieltäkin vauva-arjen käyntiinlähdöstä.

Minä tässä oottelen Jonskun heräämistä. Se alkoi heräilemään ja sillä välin kun kävin laittamassa teeveden tulemaan niin nukahtikin uudestaan :snotty:

HPM ja Jonsku, tällä viikolla 3kk
 
Huomenta vaan!
En ole viel ehtiny tänne rustailemaan,kun meillä päivät hurahtaa pojan kanssa kuin siivillä:)
To oli 4kk neuvola ja mitat paino 7520g ja pituus 64,5cm eli hurjasti ollaan taas kasvettu.Rota kakkonen saatiin ja aiheutti taas vaan väsymystä!
La meillä opittiin kääntymään sitten mahalleen :D
Poika yrittäny tota 3kk ikäisestä,mut ei ole saanu käsiä oikastua,niin on melkein aina muksahtanu takasin selälleen.Nyt tosiaan ollaan koko ajan kiepsahtamassa ketterästi mahalleen ja hymy herkässä,kun huomataan,et miten päin ollaankin ja vielä omin avuin!
Nyt kovasti kaikenlaisia flunssia liikenteessä.Onneksi ei ole vielä meihin iskeny!
Mukavaa viikon jatkoa kaikille.Pidetään pikkuisistamme huolta ja turistaan tänne kuulumiset :LOL:
 
moikka,

meille asti tuo flunssa sitten jo ehti :( Neiti oli kaks päivää kuumeessa ja nenä ihan tukossa, mut nyt on onneks ainakin kuume jo laskenut ja vointi muutenkin parempi.


Onnea vaan Hemulin pojulle kääntymistaidon oppimisesta :flower:

Hauska toi Coken pyhätutti-juttu, on ollu varmaan huvittava tilanne, ku pappi on onkinu sitä tuttia kastemaljasta :LOL:

Kävin myös tuolla odotuspuolella vakoilemassa, sieltä pitäis olla tänne tulijoita tosiaan jo, eli pidetääs pino ylhäällä, että huomaavat :D
 
HPM
:eek: :eek: :eek: :eek:
Arvaatkaa mitä? Meidän poika veti viime yön tirsaa heräämättä kertaakaan syömään :eek: :eek: :eek:
(tai sit me on nukuttu niin sikeesti ettei oo herätty ja se on huutanu pää punasena ruokaa kunnes on nukahtanut uudestaan...) :kieh:
Voi kun ei olis ollut vaan vahinko. On meinaan niiiiiin erilainen olo kun on saanu vetää koko yön zetaa \o/
 
Huomenta! Hiukan minäki tänne kurkistelen jo =) . Vielä menee aika kovasti tuota poikaa tuijotellessa joten ei palstalla ol tullut niin paljon pyörittyä, mutta eiköhän se taas tästä ala kun mies palaa töihin :D .
Kuinka kauan teillä muuten kesti jälkivuoto? Entä kuinka pitkään olitte kipeenä? Nyt alkaa olemaan kohta 2 viikkoa synnytyksestä ja vuoto on hiukan laantunu, mutta kipu ei kyllä ole hävinny mihinkään! Tiistaina on neuvolassa ylimääränen punnitus vauvalla joten pitää varmaan sielä ottaa asia sitte puheeksi...

Nanna + poju 11vrk
 

Yhteistyössä