Miehet! Minttu K. takaapäin Sampon kuvaamana, hot or not?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihmettelinkin hänen taustojaan kun ei nyt ole ihan Elovena-tytön näköinen vaikka on Suomessa syntynyt


”Hänen äitinsä on suomalainen, isä oli afroamerikkalainen musiikkimanageri, jolla oli kokaiiniongelma. Ensimmäisellä luokalla hän muutti äidin kanssa Suomeen, kun vanhemmille tuli ero. – Olin luokkamme ainoa värillinen”
 
vierailija
Todellisuudessa kyseisen naisen takamus ei ole mitenkään erityisen upea mutta kuva ja asento tekee siitä näyttävän. Ei ole mikään päärynän muotoinen vaan enemmän laatikko ja asiaan voi perehtyä paremmin katsomalla Race Across the World Suomi kilpailua. Siinä peppu näkyy useampaan otteeseen.
 
vierailija
Selasin uutisvirtaa ja katsoin kuvan. Minttu käytti sometuksesta hauskaa ilmaisua poteroista kirjoittaminen. Sometus on tosiaan kuin juoksuhaudoissa taistelua.
Kun länsirintamalta ei kuulu mitään uutta, puheenaiheeksi riittää Mintun pakarat Balin aurinkotuolilla. Luultavasti Only fans-naiset ovat viikkokausia raivoissaan.
Minttu tyhjensi pajatson, ja nettikeikistelijät joutuvat turvautumaan leipäjonoon.
 
vierailija
olipa surkea vertaus joka ei liity mihinkään mitenkään
eikä mitenkään mihinkään

ei kuule kuvamateriaali maailmasta lopu jonkun mintun takia
Olisiko lyödä laudalta kaikki muut tutumpi ja turvallisempi vertaus?
Nettimallit elävät klikkauksilla. Tilille ei ropise rahaa, jos yhtenä päivänä
Minttu saa palstatilaa eniten. Jään odottamaan mielenkiinnolla miten tämä kommentti saa sinut reagoimaan. Olet ilmeisesti tuhlannut ison summan rahaa Only fans-tuijotteluun, kun noin kimmastuit.
 

Yhteistyössä