N.20-v. kuumeilijat, joilla yritystä pitkään ~Vol.2~

murppa: Toivottavasti et hirmu kipeä ole. Särkylääkettä vaan naamaan. B)

Orion: Hienoa, että kutsu tuli! :) Minulle ainakin aukkari tehtiin just nimenomaan luomukiertoon. Lääkäri sanoi, ettei clomeja saisi siihen kiertoon aloittaa missä tehdään aukiolotutkimus ja sain sieltä myös semmoinen lappusen siitä toimenpiteestä jossa myöskin sanottiin tuo samainen asia. Eli uskoisin, että sullakin pitää pitää luomukierto jolloin se SSG tehdään. Kylläpä ne sitten sieltä sairaalasta sanoo tarkat ohjeet, kun tilaat ajan siihen.
 
Hienoa Orion tulihan se kuysu teillekin vihdoin ja viimein. Oon sitä mieltä että älä liikaa kysele muiden tuntemuksia aukkarista...mulle nimittäin hoitaja totesi että taisit pelätä enemmän kuin tutkimus oikeasti sattukaan ja niin se kyllä oli. Minä ainakin tykkäsin oys:n henkilökunnasta ja hoitaja osasi kysellä vointia hyvin ja kertoa ettei kipu jää päälle koko tutkimuksen ajaksi!

Laskeskelin tuossa omaa painoindeksiä eikä se nyt niin kamalan imartelevalta näytä vaikka onkin normaalin rajoilla....huolestuttavaa sen sijaan on että kaikki kertyy tuohon massulle ompuksi...melkoinen terveysriski siis. En oo vaan jaksanu asialle tehä nyt mitään kun tuohon tupakoinnin lopettamiseen tsemppasin itteäni niin kovasti. Myös vuorotyö ja opparin kirjottaminen tekee välillä sen ettei oikeasti oo aikaa liikkua! Ja minä oon niitä tyyppejä jotka rakastaa syömistä :headwall:
 
Sarah85, tuttu tunne! Itelläki melkonen vararengas, josta pitäis päästä eroon. Ei vaan oikeen jaksa panostaa liikkumiseen ja oikein syömiseen niin paljon ku pitäis. Ajattelee vaan, että sitte joskus...

Onneksi olkoon Orion kutsusta! Hyvä, että asiat lähtee etenemään :)

Itellä menossa kp4, menkat edelleen aika runsaat. Jotenni ihana tunne, että alkaa etenemään tämä kierto. Saapi laskea päiviä uuteen terokuuriin ja samalla uuteen gyneaikaan :D Vielä n. 2 vk spermatestin tuloksiin...
 
Sarah85 Mulla kans kaikki läskit kerääntyy tuohon mahalle. En myöskään ole ylipainoinen, sielä ylärajoilla ehkä kuitenki. Inhottavaa vaan, ku on iso maha vaikkei muuten ole sillai lihava, eikä raskaana! :kieh:

Kiitos murppa86. :) On se ihanaa että jotain apua alkaa enempi saamaan, kun ei tää näytä oikeen muutenkaan onnistuvan.

Ja täällä tänään sitten se kp 1. :( Odottelin huomiseksi, mutta samapa tuo on milloin alko, kun kerran alkoi.
 
Hienoa Orion että kutsu tuli :) Ikävä, että menkat löysi tiensä taas luoksesi :(

Täällä ei mitään uutta, jospa viikon päästä kierto alkaisi alusta.. hieman tosin on pelko, että joku on vatsassa vialla :( uudelleen alkanut kipeytyä.. lähinnä kosketusherkkä :(
 
Päivittelin listaa.. tein myös uuden pinon sinne henkilöille joita ei ole näkynyt pitkään aikaan.. ilmoitelkaa itsestänne :)

H*lvetti.. kp 87 jo menossa.. :headwall: alkaisipa viikon päästä, ettei yli 100pv menisi.. :( turhastuttavaa..
 
Kiitokset teille mun clomi-kysymyksiin vastanneille! Huippu juttu kun täältä saa aina apua.. :hug:

).:) Vielä 2pv terot, sitten tätiä odottelemaan, toiveet korkealla ens kiertoa ajatellen!:heart:

Mä taustailen nyt ainakin muutaman päivän, surua perhepiirissä. :'(
 
Ette kuulkaas usko kuinka höpsö sitä voi haaveidensa kanssa olla... Sorruin eilen tekemään listaa mukavista tytön ja pojan nimistä...vaikka ei oo mitään tietoa tuleeko sitä muksua ikkää meille :ashamed: Pari päivää sitte kävin ettimässä tiimarista pääsiäiskoristeita...ostin tyttö ja poika pupun, joilla on pääsiäismunat ja niille sellaisissa munanpuolikasvaunuissa istuvan pupuvauvan! Ette sitä pitää aina ittiään kiusata :headwall:
 
Orion: Pahoittelut tädistä. :hug:

Dreamer: Toivotaan, että se vatsan arkuus menisi pian ohi! Oiskohan se ihan normaalia kipuilua vielä siihen leikkaukseen liittyen (?) Jospa se siitä! :)

Sirpula: Voi, toivottavasti ei mitään hirmuisen vakavaa ole perhepiirissä sattunut. :( Jaksamisia! Ja hirmuisesti tsemppiä tulevaan clomikiertoon!

Sarah85: Tunnustan, että täällä on toinen höpsö. :ashamed: Meillä vaan mietittiin tulevien lasten nimet jo yrityksen alkuvaiheessa. On niitä tässä välilläkin tullut päässä pyöriteltyä, vaikka pitäisi malttaa, kun ei ole tietoa saadaanko sitä pikkuista koskaan.

Omaa napaa: Kp 12 menossa ja aloitin oviksen metsästyksen. B) Haalea viiva tuli, mutta eiköhän se siitä lähde vahvistumaan.
 
Tiiättäkö mitä tytöt? Se on PLUSSA! :eek: Elämäni ensimmäinen sitä lajia. :) En todellakaan voi uskoa tätä todeksi. En millään meinnannu uskaltaa ees testata, vaikka menkat olikin jo myöhässä yli viikon. Lauantaina oli sitten kaverin häät ja mies melkein joutu pakottamaan mut tekemään testin aamulla ennen ku lähettiin ajelemaan kohti Keski-Suomea. :) Täytyy myöntää, että olo oli aika sekapäinen, kun se toinen viiva alkoi saman tien piirtyä siihen testiin. En tienny itkiäkö vai nauraa, ja taisinki sitten tehä molempia yhtä aikaa. :) Toivottavasti kaikki nyt menee hyvin, on tätä sen verran kauan ootettu.

Sarah85: Täällä myös yksi höpsö ilmoittautuu.. :wave: Kyllä meilläki on niitä nimiä mietitty, jo ennen ku ees tosi toimiin on alettu. :) Mulla on pitkä lista hyviä nimiä ollut jo kauan valmiina. Jospa niistä osan sais ihan käyttöönkin.

Sirpula: :hug: Toivottavasti ei mitään kamalan vakavaa ole sattunut. Jaksamisia!

Orion: Hienoa, että se kutsu viimeinkin löysi perille. :) Ja pahoittelut tädistä, jospa seuraava kierto olis SE kierto. Myös Murpalle pahoittelut tädistä.

Tinttu: Onnea oviksen metsästykseen! :)

Dreamer: Toivottavasti tuo vatsan arkuus menee pian ohi, eikä kierto veny älyttömän pitkäksi.

Hirveesti plussapuhureita teille kaikille. Haluan vetää teidät kaikki mukanani odotuspuolelle.
 
Khaos: Super paljon onnea!! :heart: Ihanaa, että plussanneiden pino kasvaa.. Nyt pikkusiskosikin saa vastauksen ;) Milloin laskettu aika? Marraskuun alkuunko?

En tiedä onko vatsan arkuus leikkaukseen liittyvää, mutta huomenna lääkäri. Siellä myös päätetään jatketaanko hoitoja nyt vai ei..
 
Kiitos tinttu ja khaos! :hug: :hug:

Ja khaokselle hirmuisesti onnea plussasta, antaa taas toivoa meille muillekin! :hug: Toivon kovasti, että teillä menis kaikki hyvin loppuun saakka.

).:) Huomenna viimeinen tero, pitkä on odottavan aika. Mulla on rytmit aivan tuhannen sekaisin..jouduimme luopumaan eräästä meille niin valtavan rakkaasta ihmisestä vaikean sairauden jälkeen, surulla ei ole rajaa. :'( Taustailen taas... :|
 
Kiitos kaikille. :) Tuntuu kyllä aivan uskomattomalta, että meillekö ois tulossa vauva. Mutta pakko kai se on uskoa, kun testit antaa niin selkeät viivat. ( Piti testata toisenkin kerran, ku ettei vaan eka ois valehellu. :)) Kyllä se raskautuminen on näköjään mahdollista näinkin pitkän yrittämisen jälkeen, vaikken enää siihen oikein uskonutkaan. Enkä varsinkaan siihen, että meillä olisi enää mahdollisuuksia plussaan ilman mitään hoitoja. Kyllä te muutkin varmasti vielä sen plussan saatte. :)

Dreamer: Laskurien mukaan laskettu aika on marraskuun alussa, 6. päivä. Ja niin tosiaan, pikkusiskokin saa vastauksen kysymykseen. :) Mitenhän se osaski ajoittaa sen kysymisen noin hyvin. Jos sillä on jokin kuudes aisti. :eek: :D Ei kyllä aateltu kertoa kenellekään ennen kuin kriittisimmät viikot on ohi. Jos sitä malttais odotella toukokuun alkuun. Tsemiä lääkärikäynnille. :)

Sirpula: Eipä ole paljon sanoja sun tilanteeseesi. Rakkaasta luopuminen on aina vaikeaa, vaikka sitä olisi osannut jo odottaa. Teidän täytyy vain surra rauhassa, ja puhua sitten kun sen aika on. Kovasti jaksamisia vaikeaan tilanteeseen. :hug: Toivottavasti saatte pian mukavampaa ajateltavaa plussan muodossa. :heart:
 
Lääkärikäynti takana.. :) Eli jos ei reissuun mennessä (lähtö 22.3.) ole menkat tullut niin aloitan keltarauhashormonin.. sitten menkat tulisi huhtikuun alussa.. Ultrasi niin kaikki oli hyvin.. Ei tehty lähetettä julkiselle, katsotaan käynnistyykö kuukautiskierto nyt leikkauksen jälkeen kunnolla, voisi kuulemma 6kk ajan toimia normaalisti kun nyt ei ollut pco:ta. Lääkäri sanoi, että jos ei kesän loppuun mennessä ole raskaus alkanut, niin maailma on meitä vastaan.. Eli hänen mukaan viim. ensi keväänä (huhti- toukokuussa) olisi pienokainen tulossa :) Saisi tulla vaikka heti.. vielä tälle vuodelle kerkeisi joulutontun saamaan :) hope so.. Mutta nyt ollaan aika luottavaisia että vuoden päästä olisi pikku nyytti, toivottavasti ei ole taas turha toivo.. Tosin ei ultrassa näkynyt oikein limakalvoa :( mitä lie tarkoittaa.. menkkojen pitäisi tulla viikonloppuna, toisaalta jälkivuoto oli niin runsasta, luultavasti osa tuli jo silloin pois.. Mutta ensi viikolla varmaan torstaina primolut käyttöön jos ei ennen sitä ole menkkoja niin huhtikuulle ajoittuisi pupuilut :)
 
Sirpula osannottoni ja voimia sinne teille!

Istuskelen tässä yövuoroa tekemässä...tosi mieltäylentävää ajatella että enää 9 ja puoli tuntia jäljellä :kieh: Noh kävin ostamassa itselle kiinalaista ja greippimehua evääksi ja olen pakkonukkunu koko päivän eli eiköhän näillä pärjätä...

Mies soitti tänään simppatestin tulokset...hyvää oli kuulemma tavara kaikinpuolin eli ei siis häikkää miehessäkään... Saapas nähdä mitä lääkäri meille sanoo 2. päivä kun mennään suunnittelemaan hoitoja. Tod.näk. meikäläisen omppumasu tulee puheeksi ainakin...jospa sitä sais vähän pienennettyä ennen sitä...
 
Sirpula: Osanotot! :hug: Varmasti tekee sinulle nyt hyvää surra ihan rauhassa ja antaa vauva yrityksen mennä "siinä sivussa". Koita jaksella! :heart:

Dreamer: Hienoa, että kaikki oli kunnossa. :) Voihan olla, että sinä plussaat hyvinkin pian, kun lääkärikin on ollut toiveikas.

Sarah: Hienoa, että miehen "tavara" oli hyvän laatuista. :D Onnittelut. Tsemppiä myös tulevalle suunnittelukäynnille!

ON: Täällä mennään kp 15/26-34. Tänään ovistikkuun tuli taas aika haalea viiva, mutta viiva kumminkin... Jospa se ovisplussa sieltä tulis. Ainakin kovasti yritetään peittoja heilutella... Ihmeellistä, kun tässä kierrossa se pupuilu ei ole tuntunu kovinkaan pakkopullalta. :eek: Voi siis sanoa, että jopa ihan mielellään ollaan harrasteltu. ;) Tänään käytiin kirjottamassa vuokrasopimus rivari asunnosta... Muuttamaan päästään parin viikon päästä. :)
 
Tinttu Itseä pelottaa, että on nyt liian toiveikas.. on tässä puolitoista vuotta yritetty ja jos lievä pco on vain ollut niin en oikein usko plussaamiseen :( meillä ei oikein toi seksi ole maistunut pitkään aikaan.. jospa nyt alkaisi kevät tuoda lisää virtaa :)
 

Yhteistyössä