Muita ylipainoisia kuumeilijoita???

Onkos tuollasesta "karppauksesta" jotain nettisivustoa tai mistä tietoa siitä olet löytänyt? Samaa tässä yritän, jotta ruokavalio pysyisi jatkossakin, mahdollisen laihtumisen myötä, kevyempänä ja terveellisenä. Lautanen näyttää ihanan erilaiselta, kun puolet salaattia ja muutenkin täs paljon vihanneksia, sekä hedelmiä. Olo on ollut paljon kevyempi ja ei niin pahasti tee mieli nyt mitään makeaa tms. Namit, suklaa ja kaikki ihanat piirakat on heikkouteni aina ollutkin! :p :headwall: Olipas ostoskorikin erilainen eli paljon kasviksia ja kevyempiä tuotteita. Oliiviöljyä olen miettinyt, että kannattaisiko sitä käyttää välillä vai parempiko rypsiöljy? Kyselyikä iski... :LOL: Niinhän sitä mummonikin aikoinaa voita vaan leivän päälle, eikä nyt mikään lihava ollut ja suht tervekin! =)

Nyt olen jo seuraavaa kiertoa varten tilannut ovistikkuja ja lähetettä odotan ensi viikolla, jos sen saisi tuolta yksityisen kautta missä keväällä kävin. Semmoista, mutta kaikille oikein aurinkoista viikonloppua!!! Plussaisia tuulia + + + + + + + B) :wave:

P.s.Niin onnittelut pudotuksesta sinulle koralli!!! Tsemppiä jatkoon! :flower: =)
 

Tässäpä näitä:

http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Pikaohje

http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Alakarppaus

http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Ateriamatriisi

http://karppaus.info/forum/

http://www.hiilaritietoiset.net/
 
Nyt tämä neiti on ihan pyörällä päästään... Eilen tein varmuudeks testin et kun kiertopäivät on yli 70 eikä minkään näköisiä oireita suuntaan tai toiseen. Kaverilta sain rfsu:n testin (siis näitä kauppatestejä ) ja toiseen tuli haamu (ainakin kavereiden tulkitsemana) mutta koska en luota noihin rfsu:n testeihin (kaveri testannut aikaisemmin samalla testillä ja näytti haamua, kuitenkin muutama tunti siitä täti tuli kylään) ja tein nyt sit aamupissasta mammaksilta tilatun normiliuskatestin. Aluks en huomannut mitään mutta muutamaa hetkeä myöhemmin kun olin heittämässä sitä roskiin huomasinkin jotain.. Onko siis nuo viivanpaikkoja vai mitä ihmettä!?

Ja on muuten hemmetin vaikea saada kuvattua testejä.. Ihan erinäköinen meinaan kädessä kun kuvassa :kieh:

http://s202.photobucket.com/albums/aa258/norellco/?action=view&current=testi.jpg

http://s202.photobucket.com/albums/aa258/norellco/?action=view&current=testi2.jpg
 
No voi herttinen! Mahtavaa!! Kyllähän noissa sinun tekemissä testeissä MammaWannabe ihan selkeät viivat on!! Kyllä se siitä vielä vahvistuu!! ONNEA!!! Paljon tarraisia sukkasia pikkuiselle!!! :flower: :hug: =) :wave:
 
ihan selkeät viivat on MammaWannabella! onnea :hug: eli myyn sitten testit muille eteenpäin? hei jos jotain kiinnostaa niin mulla ois ainakin 6 ovulaatioliuskatestiä + 3 raskausliuskatestiä jotka liikenisi pois. huutiksesta myös niitä huusin ja sieltäkin olisi tulossa :ashamed:

täällä vihloo alamahaa, ällöttää ja väsyttää. innolla otan oireet vastaan, JOS ne vaan tarkoittaisi että kaikki on masussa hyvin. jos raskaus jatkuu, tämä jää meidän viimeiseksi lapseksi kun mies on sitä mieltä. joten yritetään nauttia ja olla miettimättä keskenmenoja ja muita.
 
Sateista sunnuntaita!!! Siis sataa vettä!! :LOL: Ihanaa! :D tekee hyvää luonnolle ja toivottavasti vähän viilenee! B)

Äitipeikko minäpäs jo tilasin huutiksesta myös ovistikkuja... en sitten tiedä tarviiko niitä raskaustestejä pitkään aikaan. :ashamed:

Karatin :hug: pian aurinko taas paistaa!!! + + + + + tuulosia toivon sinulle ja kaikille muille! :wave:

Omaa.... tänään kp29/28-40 ja mulla tihkuu tisuista maitoa! :eek: Aivan ihmeissäni, kun reilusti yli vuosi sitten lopetin jo imetyksenkin! :heart: :headwall: Ja alavatsa kipuilee edelleen, tisut on arat... Help, onkos muilla tämmöisestä kokemuksia? :( :wave:
 
mantana, mulla oli tuota just ennen tätä plussaa. tosin imetyksen lopetin vasta kuukausi sitten, mutta rinnat oli kierron puolivälin jälkeen tosi arat. ja alamahaa jomotti välillä, lähempänä kierron loppua alkoi vihloa jo kovasti.

toivotaan sitä plussaa nyt :hug:
 
Kiitoksia vain onnitteluista.. Ääni sisällä sanoo että ei pidä vielä iloita kun ei selkeää viivaa ole saanut.. Sitten vasta uskoo itsekin jos saa kunnon vahvat viivat tai "viralliselta taholta" varmistuksen että se oikeasti on totta... Joten lisää vaan testejä ostamaan kunhan saa itsensä kuntoon!
 
Äitipeikko :wave: Herttinen, huh... ei uskalla edes alkaa toivomaan... :eek: Imetys oli tytöllä sen 1v9kk ja lopetin tosiaan viime vuoden heinäkuussa siinä ihan alkupuolella. Maidon tihkuminen väheni sitten loppupuolta vuotta ja vielä helmikuussa tuli semmoista rusehtavaa vuotoa. Nyt tämmöistä vuotoa ja olen ollut sitä mieltä, että maidontuotanto jo loppui! :eek: Ajatukset vähän sekasin, mutta yritän olla rauhallinen... :eek: :kieh: =) :wave:

MammaWannabe :wave: Sama oli mullakin, kun tyttöä aloimme odottamaan, sen uskoi vasta ekan ultran jälkeen! =) Mulla vaan oli sillon TOSI vahvat plussaviivat, kun huomasin raskauden vasta rv 10+4 =) :wave:
 

Minäpäs kävin tänään tunnin pyörälenkillä, kaloreita paloi 550, kilometrejä kertyi 11,5. Mies ei ees hikoillu, minulla sykkeet koko ajan 140-170 välillä... ai miten niin rapakunnossa. :kieh: Mies siis pyöräilee joka päivä töihin ja takaisin, yhteen suuntaan 8,5 km... Minulla on niin paljo tavaraa aina vietävänä töihin ja takas, ettei pyöräily onnistu. :/ Pitäs yrittää sumplia, jos joskus ees pyöräily onnistuis, mulla ei olis matkaa kuin n. 4 km, joten olis ihanteellinen matka. Mutta kun on vielä patalaiska luonteeltaan, niin luultavasti haaveeksi jää. :ashamed:

Täti alkaa pikkuhiljaa pakata laukkujaan, joten pikkuhiljaa alan päästä tästä kierrosta kiinni. Ei ole järin suuria odotuksia, mutta ehkäpä tässä taas innostuu oviksen tienoilla.

Tuosta karppauksesta vielä. Sehän ei ole mikään virallisterveellinen ruokavalio. Kun olen tässä nyt laskeskellut päivän syömisiäni, niin pyrin siihen että hiilihydraatteja tulisi sen n. 10%, proteiineja 25% ja rasvaa 65% päivän syömisistä. Virallisterveellinen rasvan määrähän on jotain 30 prossaa. Mutta kuten sanottua se tulee aika helposti ilman mitään voissa uimista. Suhteellinen prossamäärä kasvaa, kun ei välttele (mutta ei myöskään liioittele) rasvaa ja välttelee kaikin keinoin hiilihydraatteja.

Rasvahan pitää nälän hyvin pois. Jos esim. ennen olisin aamiaiseksi tehnyt kevytmunakkaan, eli munia ja vettä ja paistanut vähärasvaisesti teflonpannulla ja täyttänyt kasviksilla, niin ei se kauaa olisi nälkää pitänyt poissa. Nyt vastaavasti laitan munakkaaseen kermaa, paistan voissa, saatan laittaa sekaan pekonisilppua, meetwurstisilppua tai esim. fetaa (ei kevytversioita). Ja lisäksi paljon niitä kasviksia. Huomattavasti kauemmin pitää nälän, eikä tarvii pitkään aikaan olla popsimassa mitään. Mähän en syökään enää kuin 3 krt päivässä, ei ole tarvis enempään, kun ei ole nälkä. Nyt kun loma loppuu ja työt alkaa, niin pitää tosin ehkä siirtyä 4 ateriaan, kun työpaikan lounastunti on niin aikaisin.

Mutta tosiaan virallisterveellistähän tämä ei ole. Itsestä vaan tuntuu hyvältä, kun syö semmoista perusruokaa, luonnollisine rasvoineen eikä niitä teollisesti valmistettuja rasvattomia tuotteita, joihin on monesti sitten lisätty hiilihydraatteja ym. Ajattelin kyllä työterveyslääkärille tästä mainita, katsotaan kuinka hän hyppää tuoliltaan. Jospa hän ehdottaisi kolesterolimittauksia, ne kiinnostaisivat minuakin, koska tämä karppaus vissiin alussa voi kolesterolia kohottaa ennen kuin lähtee laskuun.

Menipäs tämä nyt pitkäksi stooriksi.

Plussatuulia kaikille ja laihduttajille tsemppiä ja intoa. Itsellä on nyt hyvä putki päällä mutta minä ole kuin tuuliviiri, parin viikon päästä voi olla että olen repsahtanut =)
 
....mahtavaa tännehän on alkanut ilmaantua plussauutisia kuin sieniä syksyiseen luontoon. :D
Onnea vaan kaikille joilla on plussa ilmaantunut r-testeihin. :flower:

Itse minä tänä aamuna bongasin plussan ovistestistä, joten kierron puolvälis sitten suunilleen ollaan. Heh ja kyl osui aika sopivasti viimeöiset kammaripuuhatkin (myönnän kyl hiukan suunnittelua oli mukana matkassa). :p ;) :whistle: Mut ehkä olis uudelleen harjoituksia viel syytä lähipäivinä jatkaa, jotta vois sitten uskaliaammin jännäillä muutaman viikon kuluttua. :headwall: :p

Heps, kohta on autoon istuuduttava ja lähdettävä viikonlopun vietossa olleita lapsosia vastaan rautatieasemalle niin et jatkan sitten taas toiste.
 
Siis pidän nyt maanantaita punnituspäivänä ja 1kg heilahti viisari alaspäin!!! Kyllä se siis kannattaa tuo keventäminen! Pian pääsen kesätavoitteeni alle ja sitten vaan etiäpäin! Eikä mitään paineita, mutta mukavalta tuntuu jo ja itsellä kevyempi olo jo senkin takia, että ei puputa liikoja! :D

Tuota karppausta lueskellut ja sieltä monia hyviä vinkkejä, mutta en sellaista ihan vielä kokeile! Aamusella puuroa tykkään syödä ja se pitää kauan nälän pois kera marjojen. Lounas menee salaatilla tai keitolla. Päivällinen kevyesti ja välipaloja kurkkua, porkkanaa, hedelmiä ym. Vettä menee paljon ja kahvia juon aamusella. Karkkia ei ole tehnyt mieli, kumma kyllä! Olo on virkeä! Eikös tämä ole hyvä juttu?! =)

Tänään puistoiltiin ja illalla uimaan!! Touhikselle peukut pystyssä... jospas se nyt nappaisi!! :flower: :wave:

Minäkin sitten ensi kierrossa tikuttelen ahkerasti, kun tämä kierto meni "tuuri" pelillä! :p :wave:

Plussatuulia kaikille ja tsemppiä! + + + + + :whistle: puhaltelen sinnepäin!! B)
 
.....mamma sitten tainnut menettää jo kaiken toivonsa ylimääräisten kilojen karistelussa. Kirjoitin meinaan just äsken s-postia yhdelle Cambrdgekuurin edustajalla. Siis sen ruotsalaisen sairaalan kuuria meinasin nyt kokeilla, kun ei näytä nämä omat konstit tehoavan. :ashamed: :headwall: Niin no tai onhan tuon kuurinkin noudattaminen itsestä kiinni, eli jos ei kurissa syömiset pysy niin tuskin tuloksia syntyy. Mut kuitenkin ajattelin kokeilla jos vaik sillä sellaisen alkusysäyksen saisi itselleen ja etenkin näille ylimääräisille läskeille joita on tullut kerätyksi yli oman tarpeen. :kieh: :x

Meinaan kun olis hyvä liikakiloista eroon päästä ennen kuin ammattiin valmistun sitten joskusparin vuoden päästä. nimittäin tuo ammatti johon olen aikeissa lukea vaatii suht hyvää kuntoa ja terveyttä. Pitää siis jaksaa nostella ja liikkua vaikeisakin olosuhteissa.

Hoh, nyt on mentävä ennenkuin tuo kuopus nääntyy janoon; hän nimitäin vettä tässä pyytelee. :p :p :p

Heippa taas :wave: :wave: :wave:

ps. Niin piti viel lisäämäni jotta ei taitas olla kilojen pudottelu pahitteeksi raskautumis toiveenkaan suhteen. :whistle:
 
Kyllä tämä elämä taas vähän valoisammalta näyttää, kiitokset tsemppauksista. Seuraavan oviksen todennäköisen ajankohdan tossa kattelin ja sillä silmällä samalla miehekkeen työkalenteria, sen pitäis olla jopa maisemissa tässä kuussa, voi raukkaa, joutuu kotona tekemään töitä urakalla :LOL: Nyt alkas olla hyvä aika varata aikaa gynekologille. Oisko täällä kellään suositella Jyväskylässä hyvää gyneä, joka ymmärtää näitä vauvansaantimurheita?
 
Keskiviikko 15.8.
Ensimmäistä enteilevät
**********************
onnenjyvä...................kp41/26-28..............km:n jälkeen yk 2
Wiola...........................kp47/28-35..........................yk5
heminä........................kp18/28-30..........................yk11
karatin.........................kp8/~30..............................yk10
sorsa...........................kp41/30-32............................yk2
mammax76..................kp74/28-32..........................yk2


Toista toivovat
**************
tii-tikkä........................18/28-35...............km:n jälk. yk4
MARZA 1970.................kp1/30............................~1,5v
mantana.......................kp32/28-40....................yk13
Hoona82.......................kp74/30-45.........................yk13
Pullukka.......................kp93/28..............................yk?
Koralli73.......................kp9/28..............................yk15


Viidettä tehtailevat
******************
kriisi.............................kp22/26.............................yk6


Kuudetta kuumeilee
*******************
touhu tenava.................kp17/28-32........km:n jälk. yk18


MUKANA OVAT MYÖS
*******************
kiharapää
MaalisXXLmamma76
Laku
toivo79
Hempukka87
ristiriita
Meritähti

PLUSSANNEET
*************
Elwi
Inkku80
BONTSO
Ellu-g (la 25.10)
tahtoo äidiksi (la 5.1 -08)
Afu-82 (la 21.1.08)
Kuumeilija-79
Äippä70
annas
Tirppaliinu
Äitipeikko
MammaWannabe

Moi, olisikohan tuo lähellä totuutta? Korjatkaa ihmeessä...
 
Keskiviikko 15.8.
Ensimmäistä enteilevät
**********************
onnenjyvä...................kp41/26-28..............km:n jälkeen yk 2
Wiola...........................kp47/28-35..........................yk5
heminä........................kp18/28-30..........................yk11
karatin.........................kp8/~30..............................yk10
sorsa...........................kp41/30-32............................yk2
mammax76..................kp74/28-32..........................yk2


Toista toivovat
**************
tii-tikkä........................18/28-35...............km:n jälk. yk4
MARZA 1970.................kp1/30............................~1,5v
mantana.......................kp32/28-40....................yk13
Hoona82.......................kp74/30-45.........................yk13
Pullukka.......................kp93/28..............................yk?
Koralli73.......................kp9/25-30..............................yk14


Viidettä tehtailevat
******************
kriisi.............................kp22/26.............................yk6


Kuudetta kuumeilee
*******************
touhu tenava.................kp17/28-32........km:n jälk. yk18


MUKANA OVAT MYÖS
*******************
kiharapää
MaalisXXLmamma76
Laku
toivo79
Hempukka87
ristiriita
Meritähti

PLUSSANNEET
*************
Elwi
Inkku80
BONTSO
Ellu-g (la 25.10)
tahtoo äidiksi (la 5.1 -08)
Afu-82 (la 21.1.08)
Kuumeilija-79
Äippä70
annas
Tirppaliinu
Äitipeikko
MammaWannabe


Korjasin omat tietoni. Itelle ei kummempaa. Tää on tätä tylsää alkukierron odottelua. Paino tippuu ihan kivasti, ekan karppauskuukauden aikana on nyt tippunut 6 kiloa. Se tuntuu paljolta, mut paljo oli varmasti nestettäkin alussa, joka tippui, joten en huolestu tuosta määrästä, tasoittuu varmasti tässä pitkän päälle.

Marza! :hug: :hug:

Jaksuja kaikille!
 
Noh,mutta tästä on taas hyvä jatkaa. Mieltä ja sydäntä raastaa,mutta..
Tämä runo muuten kosketti tosi paljon..Löysin sen jostain tuolta netistä:

"Rakas Taivaan Isä.
Miksi äiti itkee?
Miksi isällä on niin raskaat askeleet?
Minäkö heille olen surua tuottanut,
kun vain katselen täältä kaukaa
enkä tule vaikka he odottavat niin kovasti,
että raskain sydämin käyvät iltaisin nukkumaan.

Voitko, Taivaan Isä,
äitiä lohduttaa,
pyyhkiä kyyneleet hiljaa pois?
Voitko isän olkaa taputtaa,
ettei niin kumarassa hän ois?
Kerro heille, Taivaan Isä,
etten ihan vielä ole valmis syntymään maailmaan.
Kerro, että jotkut lapset taivaassa
niin rakkaita Luojalleen on,
ettei heitä malttaisi millään antaa pois.

Huomaisipa äiti,
kun hänen luokseen
lennän perhosena ikkunaan.
Tietäisipä isä,
miten tuulen mukana
hänen poskeaan silittää saan.

Vielä joskus saan
siemenenä kasvaa äidin vatsassa
ja isän vahvat käsivarret ympärilläni tuntea.
Ja kun vihdoin kohtaamme,
löytää tarkoituksensa pettymys jokainen.
Ne on kestettävä, jotta juuri minä syntyisin.
Niin ikävä on kaukana täällä äitiä ja isää.
Koska saan mennä, Taivaan Isä,
joko pian pääsen omaan kotiin?"
 

Yhteistyössä