Muistaako joku tätä Stadin baaria/yökerhoa?

  • Viestiketjun aloittaja Bailuhile-77
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Stadin baareihin tuli tutustuttua enemmän vuosina 1996-2011. Nyt perhe on hillinnyt toimintaa. Mieleen jääneitä paikkoja löytyy ketjusta paljon. Tässä omaa listaa: Hamlet, Aladdin, Fennia, Hesperia, Kymppi, Arkku, Kynä, Poppamies, Friday's, Old Hat, Häppäri, Prunni, Kappeli, Botta. Ja nämä vain Helsinki 00100-osoitteen paikkoja. Kallio, Punavuori, Vantaa... Niistä voisi kertoa monia juttuja.
Kynä ja Arkku ovat jääneet pimentoon, mutta muissa mainitsemissasi tuli käytyä. Sekä Kallessa, oli joku Othello tms niminen paikka, Zetorissa, Väinö laivalla, espalla oli jonkin aikaa sell. paikka (mielestäni oli tylsä) jonka katosta roikkui Stefan Lindforsin teos, luulenpa ettei moni juhlija sitä välttämättä tiennyt. Makkaratalon alakerrassa oli jonkinlainen rave-paikka, jonka nimeä en muista, ikää on tullut.
 
vierailija
Muistaako joku Riverboatia Ruoholahdenkatu nelosessa, mainio musiikki joka tosin soi melkoisilla volyymeilla? Milloin mahtoi sulkea ovensa, Kantakrouvi oli siinä myöhemmin ja sekin lakannut jo 2-3 v sitten
 
vierailija
Thunder Roadhouse Helsinki - rockyökerho (T.H.R), Kaisaniemi; Vuorikadulla (ent. Rav. Crocodiles) alk.1996, josta muutti 1997 lopulla Kampin suunnalle Arkadiankatu 2. Paasikiven Aukiolle kuuluisa paikka.