Miten tapahtuu autoilu kolmen lapsen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja Ansu Ankka
  • Ensimmäinen viesti
Ansu Ankka

Taakse pitäisi siis mahduttaa turvavyöistuin, tavallinen turvaistuin selkä menosuuntaan ja vielä turvakaukalo.

Keskellä on vain LANNEvyö!

Pliis, nyt on viime hetken avut tarpeen!!!!
 
Vaimo-otus
Jos autossanne ei ole edessä turvatyynyä niin laita vauvan turvakaukalo eteen tai se selkä menosuuntaan oleva turvaistuin ja menet itse takapenkille keskivöihin. Joissain autoissa on muistaakseni huoltoliikkeessä mahdollista poistaa apukuskin turvatyyny myös pois käytöstä jolloin voit laittaa turvaistuimen turvallisesti myös silloin eteen.
 
Vastasin toisellekin puolelle, mutta suurimman osan turvaistuimista SAA selkä menosuuntaan lannevyöllä ja niillä istuimen kiinnitysvöillä. Tarkistapa käyttöohjeesta. Mikä istuin teillä on?

Turvakaukaloista Gracon Autobabyn saa myös pelkällä lannevyöllä turvallisesti kiinni. Siis sen jalustallisen mallin. Meillä on näin.
 
Meillä on AKTAN turvaistuimet mitkä saa molemmat keskipaikalle lannevyöllä ja istuimen omilla vöillä. Nyt kun sitä vauvaa havittelen niin suunnitelma olis että ostetaan farmarivolvo (muitakin merkkejä löytyy) Mikä on rekisteröity 7hlö eli takana on lisäpenkit että mahtuu anoppikin mukaan :D
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.06.2004 klo 16:47 Siinäpä se kirjoitti:
Monet istuimet saa kyllä kiinni lannevyöllä, mutta ongelmana voi olla se, että useampi turvaistuin ei mahdu vierekkäin penkille. Vaikka siis kiinni saisikin.

just tän takia laittaisin turvavyöistumen eteen, muut takapenkille
 

Yhteistyössä