*MarrasMassutII MARRASKUUSSA!! '08 ~korkattu~:) *

neuvolasta palattu.

kaikki kunnos.painoa tullut 311g/viikko.pari viikkoa tuliki vähä reippaammasti mut oli enempi turvotustaki.hb oli noussu 117 joten ei enää tarvi rautaa.tuo on mulle tosi hyvä hb.vauvalla sydänäänet 120 ja ja.itellä ihan normaalit.tunki pyllyä ylös niin sf-mitta kasvo vähän.oli nyt 31,5cm.ja neuvolatäti meinas kun kerroin että viime yönä supisteli iha kunnolla että se menee monesti niin että yöllä supistelee ja sitten päivällä ei ole mitään ja seuraavana yönä supistelee taas että jospa se sulla jo johtais lähtöön nuo supistelut.sitähän minäkin toivon.mutta musta vähän tuntuu että 3.12 käynnistämällä se vasta lähtee tuleen tuolta.

nyt laitoin sitten tulen uuniin ja ajattelin alkaa siivoamaan.jospa se vähä edistäis että pääsis lähtemään yöllä ja sitten olis puhdas talo kun tulee takaisin.jos nyt tästä koneelta pääsen liikkeelle.tulee ehkä vähän liian tihiäänkin käytyä tääl tarkistamas kirjotukset ja joko ois lisää jakaantunutta porukkaa. :)

nyt kuitenkin etenemään.
 
Alkuperäinen kirjoittaja OnnenOmena-75:
Samir05: juu, tervetuloa vain alitajuntaani- toivottavasti viihdyt! :LOL:
Teilähän alkaa Samir ja OnnenOmena toi elo muistuttaa vähä ku siin elokuvassa 'Being John Malkovich'. Muistatteks, ku sen päässä asu joku tyyppi.. En nyt ihan tarkalleen itekään muista enää miten se lehva meni..

Joo, tuleehan täällä kurkittua vähän väliä, et onks kelle mitä tapahtunu!

Meillä tän koneen onneks saa niin nopeesti auki, et vähän joka välissä voi käydä kurkkimassa! :D

 
Mamina Pieni pettymys tuo leikkaus on, mutta pääasia että vauvalle turvallisin vaihtoehto. Varmaan pelottaisi yhtä paljon synnytyksen käynnistymisen odottelu kuin tuo leikkauspäivä.

Hyvä puoli tässä on se, että isukki tulee varmuudella mukaan!! :heart:
 
Paljon Onnea MissMaisalle todella pienestä prinssistä :flower: :heart:
Manhis Ihanan söpö kuva teidän pienestä nyytistä. Tahtoo myös äkkiä tuollaisen syliin :)
Synnytyskertomukset Itse en kyllä uskalla mennä lukemaan niitä mistään. Hyvä jos uskallan katsoa edes niitä telkkarista ja silloinkin yleensä otan äänen pois! :ashamed:
Galluppi Jään kaipaamaan tästä raskaudesta ehdottomasti sitä mönkimisen tunnetta minkä tämä pieni ihmisen alku saa aikaan mun vatsassa. Ja, ehkä myös kaipaan ihan tätä vatsaakin. Olen ylpeänä kantanut sitä koko raskauden enkä ole ottanut hirveästi kuuleviin korviin ihmisten kommentteja siitä "että onpa sulla iso maha".

Sitten vähän omaa napaa. Vauva on ollut tänään tosi rauhallinen liikkeissään. Ihan pieniä liikkeitä siellä täällä vatsaa, mutta muuten hän on ollut tosi rauhallinen. Heti alkoi mielikuvitus lentämään, että ehkä tämä on "tyyntä myrskyn edellä". Supistuksia ei tosin ollut eikä muitakaan oireita. Alapään luihin tosin on parin päivän ajan juilinut, mutta se johtuu varmasti vain siitä, että siellä aletaan pikku hiljaa laskeutua. Taisin pari päivää sitten ylpeillä täällä kuinka energinen olo mulla on ollut. No, eipä ole enää :snotty: Kauheasti nukuttaa ja ihan hyvin voisin nukkua paritkin päikkärit. En ole kuitenkaan uskaltanut nukkua kuin max 1t, koska muuten valvon öisin.

Tarjoilen teille kaikille marrasmasuille tänään harmaan päivän piristykseksi ihanan suklaisia brownies-keksejä, olkaa hyvä :p :p
 
Nam, kiitos Teho=) :p

Tääl selän polttelut jatkuu edelleen, niitä ollu nyt jostai iltapäivästä asti, ehkä jonku 3h nyt.. menen pakkaamaan kassin varmuuden vuoksi. Yhen särkylääkkeenkin otin, muttei se näyttäs tehoavan.
 
mamina Tuohan kuulostaa jo lupaavalta. Mä lähetän sulle "tehoja", että supistukset jatkuisivat! ;) Muista pakata ne kuuluisat sukat mukaan siihen sairaalakassiin, kun ne sairaalaan sukat kuulemma pyörii jaloissa. Ja, tärkeimpänä tietenkin kamera. Jos se on digikamera, niin onhan se ladattu?
 
Pamppis toi leffan nimi on tuttu mut en saa sitä päähäni.......

Toivottavasti mamina pääset lähtee ni ei ois ihan turhaa toi kärvistely =)
Just sanoin ukolle et on vatsakipuja mut ei nää mua mihkää vie :|

Suklaapahkina en tiiä laskeeko ennen synnytystä mut ilmeisesti ainaki vauvan nukkumisen ja hereilläolo sykkeen eroa voipi olla...
 
se voi olla taas näitä toiveajattelua.
yleensä ollu jotai 140 syke ja nyt oli 120 ja vauva riehu koko ajan.
maha meinaa olla kipeenä ja selkää vähän polttelee joten täytyy varmaan lähteä vauhdittamaan ja riehumaan luutujen kanssa.
 
Joo mein isäntä se sanoi ettei voi tulla kotiin edes käymään vaikka kuin synnyttäsin ens yönä, joten en tosiaan toivokaan lähdön nyt tulevan. Huomenna hänellä on kurssin viimeinen päivä, ja se koe, jota ei kuulema voi mitenkää jättää väliin:( Todennäkösesti hän on huomenna iltasella kotona viimestään, joten voisko joku ottaa nää miun tuntemukset siiheksi itselleen:D?
Poltetta on aika-ajoin, ja supistuksia, muttei tee ainakaa vielä niin kipeetä et rupeisin laskemaan välejä tai kestoja. Limaa bongailtu viel lisääkin.. :x

Jotenkin pelottaa kauhiasti jos pitäs lähtee.. itkeskelisin varmaan koko synnytyksen koska miusta ois tosi ikävää jos ei mies pääsisi paikalle:(

Kassiin pakkasin nyt kotiutumisvaatteet ihan pohjalle, sit shampoon, vartalon pesuaineen, hammastahnan ja harjan, imetysliivit.. hmm.. kamera viel puuttuu ja akku tosiaan on ladattava.. neuvolakortti pitää muistaa, ja omat piikit. Liivinsuojia miula ei oo yksiäkään, täytyy pärjätä ilman JOS nyt ens yönä jo pitäs lähteä.
Mitä muuta? puh.laturi.. hmm.. hiusharja, hiustenkuivaaja(?), NE SUKAT (kiitos TEHO:)) ja ja... pitääkin mietiskellä oikein kunnolla.

Onneksi äitini on kotona vapaalla sunnuntaihin asti (voi katsoa esikoista), ja yks ystävä lupasi lähteä vaikka tukihenkilöksi synnytykseen jos niin huono tuuri käy ettei mies pääse mukaan.
No mie tosiaan toivon että joutusin vaikka kärsimään vielä vuorokauden tästä tilasta:D

Lähettelen näitä tuntemuksia nyt muillekin!! fiuuuuuuuhhh :whistle: :whistle:

mamina 37+6

*M*
Tässä tän päiväsii kuvia röllykästä:D En ees muista oliko esikoisestakaa missää vaiheessa näin iso!
 
Onnea missmaisa :flower: :flower:

Täällä ollaan sitten napsittu ensimmäiset lääkkeet ja vatsaa toimiteltu =) klo 06 on seuraavien lääkkeiden vuoro....kiitos kaikille tsemppauksesta! Viime yönä alkoi jännittämään ja nukuin varmaan sellaista koiranunta noin 5 tuntia...laittelen viestiä heti, kun pystyn miten kävi ja kumpaa sukupuolta tuli :heart: varmaan tulee taas poika ja esikoinen tuulettaa :wave: kun jää altavastaajaksi poikajoukon sekaan :D

Tsemppiä kaikille synnytykseen :wave:

Kisse ja Hipsukka 39+0 :heart:
 
Heippa!

Hurjan paljon onnea tuoreille mammoille!!! :flower:
Meidän nettiyhteys on temppuillut sunnuntaista lähtien, ja oli ihana viimein päästä näkemään vauvauutiset ja lukemaan meidän kärsimättömänä vuoroaan odottelevien kuulumisia...
Kisselle onnea matkaan huomiselle!
Kirjottelen huomenissa kuulumisia lääkärikeikalta...

Mukavat illanjatkot!

Ellie 39+0 :wave:
 
Onnea vauvautuneille! :heart:

Millähän viikoilla missmaisa synnytteli, en kerenny katsoa. Kiinnostaa vain kun niin pikkuruinen poika ja ittellä pieni painoarvio. Miten on mennyt jne.

Nyt pakko mennä maate, kaamee väsy. Öitä!

Yhtenä kappaleena vieläkin! :heart:
 
Moikka kaikille eripitkästä aikaa!!

ensinnä suuret onnittelkut jo nyytin syliinsä saaneille :hug: :flower: :heart:
Kateellisena niitä olen lukenut...

Itse olen kyllä lueskellut muiden kuulumisia säännöllisesti, mutta saamattomuuttani en ole saanut aikaiseksi kirjoitella omia kuulumisia tai mielipiteitä :| ... sorry....

No nyt kuitenkin päätin ottaa niskasta itteeni kiinni ja kirjuutella tännekin...
Niin paljon asioita ootte kuitenkin käyneet läpi näiden kuukausien aikana, etten kyllä niihin kaikkiin kykene kommentoimaan
:LOL:

Täällä raskaus mennyt kokonaisuudessaan todella hyvin. Alunperinhän olin sitä sakkia, jolla ei mitään oireita ollut havaittavissa...Nyt sitten on oireetonta aikaa tämäkin, eli ei mitään merkkejä siitä, että vaavimme haluaisi muuttaa poies yksiöstään :LOL:
Tänään sitten neuvolasta passitettiin synnärille ultraan, josko vaavi on kuitenkin perätilassa kaiken kukkuraksi...Samalla saamme sitten ensi kertaa myös kokoarvion (vihdoinkin)...

Eilen aattelin sitten kokeilla yhtä s-kikkaa, elikäs siivousta. Suursiivous vessan ja keittiöön ja muilta osin päälispuolinen siivous. Tuloksena se, etten ole kuukausiin nukkunut niin sikeästi kuin mitä viime yönä nukuin. Ei säryn särkyä edes lonkissa, jotka nyt loppuaikana ovat kovastikin vaivanneet.......AAAAARRRGHH!!! Hieman kun alkaa olla jo ahdistava olotila kasvavan masun kanssa, tänään sf-mitta oli 36 cm...

Metalheart+vaavi 38+6
 
Moikka metalheart! kiva kuulla sinustakin, ja hyvä että kaikki on mennyt hyvin. Tuo perätila ei vaan oo (varmaankaan?) plussaa, mutta pääasia on ettei oo ilmenny mitään muuta.

Paaaaljon onnea Kisselle huomiseen!!! :hug:

Niin, Samir, mie ite laskeskelin ne viikot MissMaisalle, mut en oo 100% varma menikö oikein:)
 
Iltoja... Tulin vielä toivottamaan hyvää yötä kaikille. Toivottavasti joku edes lähtis synnyttämään lähipäivinä. Tyttö veikkas eilen että vauva syntyy huomenna. Jos pitää paikkansa niin tyttö valkkaa kyllä lottonumerot lauantaina!
Kävelin kouluun tänää...reippaasti ja tuloksena oli yksi vaivainen supistus kun istuin koulussa. Äskö lemmittiin vähän miehen kanssa että josko se pistäis vähän vauhtia hommaan. Ei vielä mitään erikoista, paitsi et pakarat kipeyty...just...mitä seki merkkaa... :LOL: Oho...nyt tais vatsa vähän supistella... :LOL: Jee toinen supistus tänää...
Nyt nukkumaan...jos vaikka sais tuntea jotain supistuksia...lisää. Tahtoo niitä lisää, lisää lisää! Hulluksihan tässä tulee ;)
HYVÄÄ YÖTÄ! :heart:
 
Tänään sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja kannettiin vauvan sänky sisälle. Samalla tuli laitettua makuuhuoneen sisustus uuteen uskoon ja vauhtiin päästyäni samassa meni olohuone ja lastenhuone. Koiraportit ovat myös paikallaan, joten kelpaisi vauvan jo syntyä. =)
Tuloksena tuosta rehkimisestä pari harkkaria, ei mitään muuta. :p Vauva on kyllä liikutellut itseään ahkerasti tänään. Josko tuo jo laskeutuisikin. Ainakin joku osa puskee alaspäin. Välillä tulee fiilari, et oisko tuo vaihteeksi poikittain? Onneksi huomenna lääkäri, niin saa jotain tietoa.

39+5
 
vielä piti tulla käväseen ennen nukkumaan menoa koneella.

eilen kokeiltiin sauna ja seksi.ja tänään on sit kokeiltu sauna ja siivous.täytyy lähtä sänkyyn pitkällee jospa innostuis supistuksia tulemaan.selkää kyllä kivasti jo polttelee.ja vauva tökkii tuonne alas sen verra kovasti että tuntuu niinku tulis läpi että jospa se kalvot puhkasis. ;) hirveetä toivomista koko ajan. :kieh:

vauvaa varten kaikki valmiina ja taloki on nyt siivottu ihan läpikotasin.(paitsi kaapit,niihin en koske) joten sais se tännekkin tulla jo.

nyt nukkumaan.hyvät yöt! :)

s ja p 38+5
 
Kiitos Mamina, et pistit niitä suppareita eteenpäin. :LOL:
Kauan tätä on odoteltu ja kun viimein alkaa, niin samantien muistaa, et ai hitto, kun se sattuskin näin paljon. =) Eipä tarvi miettiä, onko harkkari tai ei.

Tää lähtis nyt kohtapuolin kohti Turkua. Toivottavasti ei ole väärä hälytys ja passita vie viikoks kotiin, mut lupaavalta näyttää ja TUNTUU :LOL:

Supistellut nyt säännöllisen epäsäännöllisesti 1,5h, kestoltaan minuutin luokkaa. Seuraan tilannetta. :LOL:

Pitäkääs peukkuja. :wave:
 
Huomenta!

Piti tulla heti aamusta tulla kurkkaamaan, että onko ketä yön aikana lähtenyt! Eli josjos siis ehken!!! Katotaas jos ei hänestä tänään mitään kuulu, niin eiköhän siellä köllötellä nyytti kainalossa! =)

Itellä tänään maagiset 38+0 ja kohta pitäs neuvolaan suunnata! Nythän siellä saakin ravata viikon välein!

Lähden tästä etsiskelemään jotain apetta mahaan vauvan kaveriksi.. Sillä oli äsken vuosisadan hikka, pomppi masu oikein kunnolla!
 
täältä sit tais lähtiä kans nuita supisteluja josjosille.illalla poltteli jo mukavasti ja sit yöllä tuli ehkä 10min välein mutta ei ne ollut kipeitä ees pahasti.viime yö meni kuitenkin taas vaihteeksi valvoessa joten täytyy mennä kokeileen saisko nukuttua vielä edes vähän aikaa.
 

Yhteistyössä