Marraskuun Mussukat 2014 *Heinäkuussa*

heips.. pikainen päivitys.. viime viikolla oli RU vihdoin.. kaikki oli kunnossa, ja omat arvailut sukupuolesta osui kohdalleen.. saatiin poikalupaus.. no tiesin jo oloista sen, mutta silti pieni toivo oli josko olisin saanut toisen prinsessan perheeseen.. mut nyt noita jätkiä sitten riittää, saakoon neiti sitten oikein urakalla olla prinsessa :D meillähän on miehen muksujakin usein paikalla ja kaikki poikia nekin..
tuli kokreettisemmaksi, että kohta on noita pieniä kaksi pyörimässä jaloissa, edelleen arjen vikkejä kaipaan kokeneemmilta.. pienin on kova kävelemään jo, ja varmana alkaa si kiipeilyvaihe kohta :/ no ehkä ne vaan siitä menee omalla painollaan kuitenkin..

äitiyspakkausta en aio ottaa.. katsoin kun kaveri otti, ja totesin saavani kirpparilta tarvittavat, mitä ei ole entuudestaan.. joitain pieniä pojan vaatteita olisi ihana katsella, kun niitä olen kerinnyt jo hävittämään.. toppahatun pienen löysin jo kirpulta poikaväreissä..

useimmat lääkärit antavat saikkua, jos on supistuksia.. mutta kannattaa käydä tarkistuttamassa kohdunsuun tilanne jos yhtään huolettaa.. ja puhua omasta jaksamisesta töissä, jotkut voi silloin antaa helpommin saikkua.. itse jäin vk 30 saikulle supistuksien takia, ei ollut kipeitä mutta tuli kokoajan, sekä alkoi oma jaksaminen olevan kovilla silloin.. eikä kevyempiä töitä ollut tarjolla.. jaksuja!!

oikein helteisiä päiviä kaikille!!

muumimamma-81 ja vilperi 20+5
 
Kiitos rohkaisusta, nyt uskallan päästää miehen lääkärineuvolaan mukaan :) En tiedä mikä siinä epäilytti, taidan vaan kuulua niihin vanhan koulukunnan ihmisiin joiden mielestä lääkärit on jumalasta seuraavia eikä heitä pidä "häiritä" millään ylimääräisellä.

Joku pohdiskeli että koska viimeistään pitää kelan paprut olla liikkeellä. No, tänään juuri hakemuksen täyttäneenä voin kertoa että kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa. Eli eipähän tässä vielä kiire ole. Itsekin olen nyt vasta asialla kun oltiin pari viikkoa lomareissulla enkä halunnut että äitiyspakkaus venyy turhaan postissa odottelemassa.

Viime aikoina on ruvennut valmistautuminen olemaan sillä tasolla että on meinaan ruvennut hirvittämään :O Siis herranjestas, ihan pikkuruinen mini-ihminen meinataan antaa minun vastuulleni ja minusta täysin riippuvaiseksi! Mitä jos en osaakaan mitään tai mitä jos vaan en kestä kuunnella itkua ja huutoa? Vuorokaudet läpeensä zombiena.. Huh, aikamoisia mörköjä kurkkii siis komeron ovesta. Kuitenkin tiedän että tämä on ihan normaalia ajatuksenjuoksua ja kuuluu osana odotusaikaan, silti nyt jo tuntuu että on välillä äitiä ikävä :) Eiköhän elämä opeta, pakko uskoa siihen.

Bola-korun pistin tilaukseen, oikeastaan siksi että tuleva mummo sitä vaati. En ihan varauksetta usko sitä juttua, mutta onpahan kaunis koru ja onhan se siis kiva ajatus että siitä tulisi bebelle tuttu ääni jo tässä vaiheessa.

Lomaa on onneksi vielä pari viikkoa! Tällä viikolla onkin sekä lääkärineuvola että sokerirasitus, innolla ja vähemmän innolla niitä odottaen :cool:

Bosch 25+5
 
  • Tykkää
Reactions: moon stars
Rakenneultrassa käyty ja kaikki oli kunnossa! :heart: Missään rakenteissa ei ollut mitään huomautettavaa. :) Kovin pikkuinen tämä meidän masutyyppi on, kun oli taas päivän jäljessä. Ei siis näillä näkymin mikään sokerivauva. :) Painoa oli 421 g ja hienosti keskikäyrällä kuulemma. Kovasti se siellä jumppasi. Pää oli alaspäin ja jalat potkutteli ylös. Niin söpö. :)

Vastoin omaa ja miehen fiilistä sekä lähipiirin veikkauksia, niin näyttäisi siltä että tyttö olisi tulossa. :) Napanuora oli jalkojen välissä, mutta ultraaja sanoi, että häpyhuulet kuvantuisi ja hänelle tuli pikkuisesta tyttöolo. :heart: Ihanaa! :heart:

Hydra 21+3
 
  • Tykkää
Reactions: moon stars
Tänään oli neuvola takana.. viimeinen tossa talossa ja kai pitäis huomenna koittaa ehtiä soittaa toiseen.. :) sokerirasitus täällä on 11.8 ja kielto olla syömättä ja juomatta klo20.00 alkaen 20.00 asti saan yhden vesilasillisen juoda. aamulääkkeet pitää siirtä testin jällkeen, samalla katotaan kilpirauhasarvot. ne oli ok raskauden alussa ja käsitin ettei niit tarvii kattoo nyt taas vähään aikaan mut pisti nyt kumminkin uusiks..

miehelt oli neuvolalääkärissä laitettu lähete labraan ja siel oli aikast moni päin peetä suomeks.. paastoarvot koholla, kolesteroolit koholla ym.. joten nyt alkoi sitten kuntokuuri ja ruokaremontti ja jonkun ajan pääst kontrolloidaan. kolesterooli kulkee herran suvussa mut diabetes ei joten jännityksellä katotaan mihin arvot suuntaa.. mut jos jollain jotain ruoka vinkkei on niin kertokaa. tummaan viljaan ja leipään ja kevyihin rasvoihin siirrytään jo ja herkut vain kerran viikkoon mut onko jotain muuta?


Neukussa niin hemppa oli 124, sykkeet oli 145 ja liikkuvainen kaveri. :) paineet oli 114/64 p88 paino oli 81.0 ja viikkoa kohen nousu 500g ja kaiken kaikkiaan 5kg lähtöpainosta


Onnea myös kaikille hyvistä ultrakuulumisista ym..

moon stars ja tirppa 21+4
 
Oioi. <3 muksu on ollu nyt useamman päivän tosi rauhallinen ja liikkeitä ei oo tuntunu juuri ollenkaan, mut eilen illalla ja viime yönä tällä oli sellaset jumpat että oksat pois. <3 aivan tajuttoman helpottavaa. <3 mulle tullu 100g ensimmäisestä neuvolasta tähän päivään. :) eli samassa painossa ollaan ku alottaessa, vaikka muksu varmaan kohta puolikilonen onki. Maitoa tulee aivan liikaa. :D meillä oli hellä hetki miehen kanssa ja yhtäkkiä kumpiki havahtu siihen ku maitoa valu sillee ihan reippaasti sen päälle! ???? voin kertoa että naurussa oli pidättelemistä.

Nimivaihtoehtoja puntaroidessa, Idada&möhis 21+3 <3
 
Uusi marraskuulainen liittyisi vielä mukaan!
Laskettu aika on 24.11, täytin juuri 19 ja ensimmäistä odotellaan, synnytyssairaalana TAYS. Rakenneultrassa kävimme jo raskausviikolla 19, ja siellä oli kaikki hyvin, täti ilmoitti itsevarmasti että tyttö olisi meille tulossa :)

Liikkeitä on tuntunut päivittäin rv 18 alkaen ja mieskin ne on tuntenut käteen jo jonkin aikaa.
Raskausajan liikunnasta on täällä jossain kohtaa puhuttu, itse harrastin voimistelua kv-tasolla ja kesäkuun loppuun saakka treenailin. Nyt on ollut tyhjä olo kun ei enää neljästi viikossa tarvitse salille matkata ja liikuntakin on melko lailla jäänyt, pitäisi keksiä uusi harrastus...

Torstaina olisi luvassa neljäs neuvolakäynti ja Kelan lappujen täyttelemistä. Tämän vuoden äitiyspakkaus ei hirveästi innostanut, mutta luultavasti se kuitenkin otetaan kun ensimmäinen lapsi on kyseessä.

Laitan sulle wc-ankka viestiä fb-ryhmästä!

Hege ja beibi 22+1
 
Eilen oli rakenne-uä ja sieltä saimme poikkeavan löydöksen. Nyt odottelemme viikon eteenpäin, jotta pääsemme lääkäriin ja 4d-ultraan asian lisätutkimiseksi. Eilinen ilta meni hyvin sekavissa fiiliksissä töissä ja kotimatkalle lähdettyäni tunteet voittivat järjen, itkuhan se tuli. Kertoilempa sitten viiko kuluttua, mitä meille kuuluu. Muutoin lapsi oli virkeä (ehkä hieman liiankin virkeä ultraajan mielestä) ja vastasi kooltaan raskauden kestoa. Sukupuolenkin saimme selville, mutta sitä en paljasta.
 
mrsrock Tsemppiä lisätutkimuksiin ja toivottavasti löydös onkin jokin aiheeton tai vaaraton ainakin ja selveisitte pelkällä säikähdyksellä :) halaus täältä ja paljon voimia <3

Tervetuloa taas uusille :) omaan napaan ei uuttaa :)

moon stars ja tirppa 21+6
 
Onnittelut kaikille hyviä uutisia rakenne ultrassa saaneille. Ja MrsRock hurjana jaksamista ja voimia teille nyt epätietoisuuden aikana! :heart: :hug:

Omaan napaan ei mitään uutta. Odotellaan äitiyspakkausta (joo, sen haluan, vaikka en tiedä tarvinko sitä. :D) ja äitiyspäiväraha päätöksiä vaiko mikä se oli. Kohta lomalta takas duuniin kokeileen. Vatsa kasvaa ja vauva voi hyvin.

Mixed, sekaisin jo viikoista. :D
 
Heipsan pitkästä aikaa...

Onnea hyvisyä ultrauutisista jotka saaneet:)

mrsrock: kovasti voimia,varmasti ajatukset sekaisin huolesta ja muusta,toivotaan parasta että väärä hälyytys

Bosch: Itellä ollu vähän samanlaisia ajatuksia jo jonkun aikaa ja taas sitten välillä oon ihan luottavainen että hommat hoituu hyvin mut ärsyttävää ku se vaan yhtäkkiä välil tulee et apua mitä mä teen...:D

Huh,alkaa parin viikon päästä työharjottelu sairaalaosastolla missä muistisairaita,saa nähä saanko harjottelun tehtyä loppuu,viikko ennen äippälomaa loppuis harjottelu:D

Meille on hamstrattu kauheesti vauvan vaatteita kirppareilta ja oikeestaan mitään hirveen oleellista turvakaukalon ja rattaiden lisäks ei puutu,kai....:D

Vauva potkutelee kyl tosi vilkkaasti aina ku istun tai makaan ja eile jopa niin kovaa et mieski näki päälle päin :D

Teps+puolukka 23+6
 
Tulenpa miekin kertoilemaan pitkästä aikaa kuulumiset.
Maanantaina oli toinen neuvola ja siellä kaikki kunnossa. Oli mukava kuulla lapsen sydämensyke, kun sitähän en ole aiemmin kuullut kuin kerran ihan pikaisesti ultrassa. Kohdun koko huitelee reilusti yläkäyrän yläpuolella, saapi nähdä kuinka iso vauva on perjantain ultraäänessä. Hb oli laskenut lähtöarvosta(139) 115, mutta vielä ei rautaa tarvitse ottaa.
Oma vointi on ollut turvotusta lukuunottamatta ihan hyvä. Sitä miun pitää seurailla tarkemmin nyt, samoin verenpainetta. Toivotaan ettei tule ainakaan ihan vielä mitään raskausmyrkytysoireita.

MrsRock: Kovasti voimia jatkotutkimuksen odotteluun.

moon stars: Itsellänikin ollut kolesteroli reilusti koholla ja sain sen laskemaan syömällä kolesterolia alentavaa margariinia ja jogurttia muutaman viikon ajan. Sen jälkeen olen siirtynyt tavalliseen margariiniin jossa rasvaa on 60-80%. Sitä kevyempää margariinia ei ravitsemusterapeutti suositellut, koska on tärkeää saada tarpeeksi pehmeää rasvaa. Käytän myös ruoanlaitossa oliiviöljyä. Sokeriarvoihin itsellä parhaiten tepsii(miulla tyyppi 1 diabetes), kun syö lähinnä ruisleipää/muuta tummaa leipää, välttää tuoremehua ja limppareita, sekä pitää ateriavälit melko lyhyinä, jotta annoskoko ei ole kerralla kovin iso. Herkutella tietenkin voipi, mutta ei kannata ainakaan karkkia hirveän paljon syödä kerralla niin ei tule äkkinousua sokeriin. Toivotaan että miehesi kolesteroli/sokeriarvot menevät parempaan suuntaan.

Piiu87 ja vauva 23+4
 
Suuret onnittelut kaikille ultrakuulumisista!

MrsRockille paljon voimia lääkäriin pääsyn odotteluun. :hug:

Mulla oli tosiaan sokerirasitus omasta pyynnöstä (lievää sukurasitetta) ja kaikki arvot oli oikeen mallikkaasti niinkun pitää. Turkulaisille voin kertoa että ainakin käsityöläiskadun tyks labissa se sokeriliemi oli 2,5dl kylmää vähän vadelmalta maistuvaa litkua. Itteä kiinnosti kauheasti ennen testiä et mitä kauheutta ne laittaa juomaan ja onko se oksettavaa. Mut iloisesti yllätyin, ei ollu ollenkaan niin paha kun luulin :)

Neuvola meillä oli 22+2 ja siellä oli painoa tullut sopivasti, saatiin kelaan paperit ja äitiyspakkauksen sain jo. Musta se oli oikeen kiva setti vaatteita, ainoona harmittaa se toppahaalarin koko. Haalari itessään oli niin kivan näkönen, mutta se koko taitaa osua just kesään eikä pääse siis marraskuun beballe käyttöön... Tai ehkä vaunuhaalarina menis isompikin, mitä mieltä te kokeneemmat olette: Kannattaako ostaa pienempi haalari vauvalle alkuun? Turvakaukaloon meillä on kaukalopussi, että tosiaan vaan vaunuissa haalaria käytettäisiin.

Sonts4 25+0 :)
 
Hengissä ollaan tääläkin vielä....reissussa taas ja ompahan kuuma. Uimaankin rohkenin mennä.

Helle ja matka on verottanu kyllä nyt mammaa. Selkä on törkeen kipeä ja jalat turpoaa. Toissa-aamuna heräsin kun supisteli. :/ nooh.. eiköhän tämä tästä.

Huomenna taas on the road. Tiistaina on uusinta sokerirasitus ja sitte eka pvä lääkärinla. Pitänee pyytää salille lappu et loppuu maksut hetkeks sieltä. Ei oo enää salille menijäks tästä möhömahasta juurikaan. Hyvä kun jaksaa olla pystyssä.

Tänään juhlimme pienimuotoisesti meidän nuorimmaista. Voi pientä raksua! Hän täyttää 2vuotta

Masumuru potkii ja sätkii. On vilkas. Ärsyttää vaan kun nyt on ollu 2 pvää maha ihan kivikova lähes kokoajan. Pitänee alkaa vauhtia hölläämään...

Nyt kahville!

Nasu ja muru 24+3
 
kommentoin pikaisesti puku asiaan.. suosittelen pienempää.. kyllähän jotkut laittaa isoonkin pukuun vauvan, mutta henk. koht en tykkää.. saa olla tarkkana ettei kaulus nouse nenän päälle ym.. mulla on 56, joka kokemuksesta on sekin tosi iso vasta syntyneelle.. ainakin se malli mikä meillä on.. meni vielä vaikka varapuku oli 62/68..

MrsRock paljon voimia!!

muumimamma-81 21+1
 
Mä en tainnutkaan täällä käydä kertomassa rakenneultrakuulumisia viime viikolla =)

Ultrassa oli kaikki hyvin, rakenteet kohdillaan ja vauvelit olivat hyvin samankokoisia :) toinen vastasi viikkoja 20+6 ja toinen 21+3 (ultrauspäivä 20+4). Kiltisti antoivat mittailla ja kääntyivät kun vähän heiluteltiin :heart: osoittivat sisarusrakkauttaan muksimalla toisiaan kesken ultrauksen ja sain kuvankin kun a-vauva muksautti kyynärpäällä b-vauvaa :LOL: kuvasta tosin ei kyllä saa selvää kunnolla muuta kuin sen kyynärpään..

Kohdunsuu vähän pettää paineen alla joten sitä seuraillaan nyt sitten jatkossa. Itseä vähän hirvittää kun vauvat on kuitenkin nyt sen hikisen 400g että mitä se kohdun suu sanoo sitten kun painoa alkaa olemaan yli kilo :O molemmilla istukat etuseinässä, a-vauvalla kohdunsuun lähellä. Se kuulemma tässä vaiheessa yleensä vielä nousee, mutta sitäkin kontrolloidaan koska jossei se nouse siitä pois, joudun automaattisesti sektioon. Sitä en haluaisi. Vaikka alatiesynnytys pelottaakin niin mielummin se kuin sektio.

Lopussa kätilö kysyi että onko vielä jotain mitä haluttais tietää, että halutaanko että katsomaan sukupuolia ja mähän siihen totesin että totta kai :D ja näyttäisi siltä että 2 pientä tytön tylleröistä sieltä on tulossa :heart:

Nyt ois 21+6 =)
 
Hei vaan kaikille!

Täällä olisi myös yksi marraskuista odottava, joka mielisi mukaan keskusteluun!:) La mulla 11.11. ja lapsi toinen. Raskaus on sujunut hyvin, maha on huomattavan kokoinen jo!:) Supisteluja hieman ollut, ei mitään kivuliaita.

Talvipuvusta kommentoisin sen verran, että pienet lapset voi olla tosi erikoisia keskenään ja kasvavat tosi nopeasti, että nyt on vielä kovin vaikea tietää minkä kokoinen haalari marraskuiselle on hyvä talvella. Kannataa varmaan katsoa vasta lähempänä millaisen asun talveksi hankkii jos haalarin haluaa. Itse hankin vauvalle toppapussin, jossa siis kiristettävä huppu, mutta ei käsille/jaloille omia koloja, uskoisen sen olevan hyvä talveksi vaunuihin. Esikoiselle ä-pakkauksen haalari oli ekana talvena sopiva (kesällä syntynyt).

Diamantti 25+2
 
  • Tykkää
Reactions: nasumasunen
Täälläkin yksi marraskuun mamma, LA 22.11, TAYS ja esikoista odotellaan :) meillä oli rakennekontrolli tuossa viime viikolla ja kaikki oli hyvin, mekkoja lupaili meille ;) mutta itse asennoidun niin että marraskuus vasta ollaa varmoja, jotain pientä ehkä hankitaan tyttöjuttuja mutta pääasiassa unisex. Mulla on isäpuolen serkulla ollut tilanne, että piti olla satavarma tyttö, mekot ja kaikki pinkki oli hommattu mut synnärillä löytyki tytöltä pallit! :D niin en uskalla kumminkaa luottaa, ku meijätki ultratii vaa 2dnä :) kasvukontrolli onkin sitten viikoilla 26-29 koska viikot heittää kolmella päivällä ja mielestäni reilu ylipainoni vaikutti myös. Maksullinen käynti, mut kiva sinne on silti päästä <3

täällä mennää hetkittäi sekavin ajatuksin, koska en osaa suhtautua ajatukseen että oon kohta äiti ja mullon sellane pikku nyytti tossa... välillä pelottaa, välillä tuntuu ihan huikeelle... :)
 
Me saatiin myös rakenneultrassa tyttölupaus :heart: Kovasti tekisi mieli ostella jo vaatteita ja sisustaa prinsessalle lastenhuonetta, mutta yritetään malttaa vielä hetki. Onko kukaan täällä käynyt vielä 4D ultrassa tai suunnittelee sitä? Itsellä olisi tarkoitus mennä vielä tuplatsekkaamaan että kaikki on pienokaisella kunnossa, ja toki puhdasta uteliaisuuttakin on mukana ;) MrsRockille paljon voimia ja halauksia!

http://tuliaisiahaikaralta.blogspot.com/
 
Kaksi päivää ultrasta ja tänään oli ensimmäisenä aamulla herätessä "keveä olo". Kyllä me tästä selvitään, sellainen voittajafiilis! Ensi viikolla siis uusintaultraan ja jos epäilyt pitävät paikkansa, ne pitävät. Mitäpä sitä surkuttelemaan tai muutenkaan vouhkaamaan. Eläväinen yksilö sieltä on jokatapauksessa maailmaan tulossa, sen joutui jo kätilökin ultratessa toteamaan..
Tänään mieskin tunsi kunnolla ensimmäisen kerran potkut vatsan läpi.. ja näki ne. Sulatti ison miehen sydämen ja konkretisoi tilanteen. Meidän muksu :heart:
 
MrsRock, kurjaa että joudutte ylimääräistä huolta kantamaan. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin ja saatte nauttia loppuodotuksesta kevein mielin :heart:

Keskiviikkona käytiin lääkärineuvolassa, kaikki ok eikä mitään uutta. Sf-mitta yläkäyrällä kuten viimeksikin ja painonnousu on kyllä sitä luokkaa että nähtävästi "pääsen" +25kg -kerhoon :whistle: Kieltämättä harmittaa, olo on kuin norsulla ja varsinkin valokuvista näkee jo mikä plösö sitä onkaan.. Talvella sitten laihdutellaan!

Eilen kävin kärsimässä sokerirasituksen. Olihan se ikävä velvollisuus, mutta onneksi se juoma ei tosiaan ollut yhtään niin paha kuin pelkäsin. Niin kuin moni muukin täällä, voin nyt lohdutella rasitukseen menijöitä että ei kannata hermoilla liikoja! Ainoastaan selkä sanoi painavan vastalauseen parin tunnin istumisesta kovalla penkillä :( En edes viitsi soitella kokeen vastauksista, luulisin että ottavat kyllä yhteyttä jos arvot hälyttää, muussa tapauksessa voin ihan hyvin odottaa seuraavaan neuvolaan. Nyt alkaa muutes jo käyntien tihentäminen, sain seuraavan nla-ajan jo kahden viikon päähän.

Kesälomaa enää reilu viikko, iiiks! Huomenna lähdetään vielä ottamaan pikainen irtiotto maaseudulle, sitten pitääkin jo alkaa henkisesti valmistautua taas työelämään. Katsotaan miten käy, voihan olla että porskutan sisar-hento-valkoisena vielä hyvinkin ä-loman alkuun asti, jostain syystä se kuitenkin jo vähän epäilyttää. Elokuullahan on usein tapana olla vielä tappavan kuuma ja tukala.. Tilanteen mukaisesti on sitten vaan mentävä.

Hyvää viikonloppua mamat ja tervetuloa puolestani uusillekin odottajille :)

Bosch 26+2
 
Kylpylälomalta palattu, olipas päiviteltävää! Tervetuloa uusille! :wave:

Huomenna heti takas töihin. Sopimuskin loppuu, jostain pitäisi vielä keksiä 7 viikoksi töitä...! Sitähän tässä onkin kiva stressata, sijaisuuksien hakua ison mahan kanssa. Ja iso se jo on, sekä ahdistava! Tytöiltä ei tämmöstä ollutkaan.

MrsRock, kovasti voimia epätietoiseen tilanteeseen! Toivotaan että saatte huojentavia uutisia kontrollissa :hug:

Ankka & Bebe 25+1
 
Viimeksi muokattu:
MrsRock Tsemppiä!

Tuntuuks teillä kaikilla liikkeet jo selvinä tai tunteeks jo kädellä mahan päältä? Tää maha-asukas tekee ihan samallalailla kun esikoinen ja potkii koko ajan vaan tonne alas.. eli liikkeet ei tunnu juuri muutakun jatkuva vessahätänä =) esikoisella oli sit loppu ajankin käden ja jalat mun selkärankaan päin eli ei missään vaiheessa tullu sellasia selkeitä potkasuja vaan tuntu kun vaihto pyllyn puolelta toiselle =) saas nähdä tekeekö tää samallalailla.

Tosta haalarista.. meillä on tosiaan esioinen syntynyt helmikuussa ja meillä ei ollu hänelle ekana talvena haalaria ollenkaan. vaunuissa oli lämpöpussi ja siellä pärjäs fleecehaalarilla ja pipolla. Eka haalari ostettiin vasta sit kun alettiin poitsun ollessa n. 10 kk ku seuraava talvi alko ja alettiin pulkkaileen =)
 
MrsRock, hurjasti voimia uusinta ultran odotteluun. Toivottavasti kaikki olisi kunnossa. :hug:

Mä ostin talvihaalarin koossa 62 cm. Ajattelin kyllä hankkia mahdollisesti kaukalo-/lämpöpussinkin, joten saa nähdä lopulta, paljonko haalarille tulee käyttöä.

Hydra + pikkutypy 22+1
 

Yhteistyössä