Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Pikaisesti kuulumisia ja ilmoittautuminen toukokuun piinistelijäksi, valitettavasti.

Eihän se nega siitä mihinkään muuttunut, kuten arvelinkin. Ei tätä rouvaa niin vain raskaaksi saada vaikka olisi apujoukkoja... Itkut on itketty, raivot raivottu, vajaat kymmenen kilometriä koiran kanssa juostu (uusilla lenkkareilla!!! Parin varpaan kynnet ottivat nokkiinsa ja mustuivat.) ja päätetty, että seuraavaan kiertoon pas. Pakkasessa on kolme, joten eiköhän se ole viisainta yhteen putkeen vaan vetää koko homma. Mitä tässä enää odottelemaan.

Onko kenelläkään kokemusta (tyhmä muotoilu kysymykselle, mutta olkoon) luonnolliseen kiertoon tai lääkkeelliseen tehdystä siirrosta? Onko jompi kumpi tulokseellisempi?

Viikonloppuja!

Alma
 
Mä käyn täällä välillä ohimennen kurkkimassa.. toivottavasti ette pahastu! Mutta kun LUOVUTTAJILLE ei ole omaa foorumia ja onhan se kivaa saada tietoa minkälaisia vaikeuksia te vastaanottajat koette! Harmi vaan että niin suein on huonoja uutisia.. :'( Minä olen siis 3xmunasolunluovuttaja, viimeisellä kerralla saatiin "vain" kuusi munasolua, mutta lääkäri sanoi että joka ainoa oli priimalaatua ja hedelmöittyi hyvin! Jee, peukut pystyssä sitten toivoin, että jatkokin sujuu hyvin. Joskus ensi syksynä sitten jatketaan luovutuksia..
 
Alma, voi surkeuden surkeus! Onneksi teillä on noita pakkasalkioita, on ainakin jatkosuunnitelma valmiina.

Papillonille toivonlevollista mieltä ja pidän peukkuja. Niinhän se on, että varsinainen piina alkaa vasta sitten, kun testiin on plussan saanut. Mutta muista, että maailmassa tapahtuu myös hyviä asioita.

Iituska, en saanut ihan tarkkaan laskettua, mutta jos listalta ottaa pois kaikki ekakertalaiset ja toisaalta laskee yhteen kaikki synnyttäneet, plussanneet ja raskautuneet, mutta keskenmenon kokeneet, ei se lääkärien lahjasoluhoidoille lupaama 50 % raskautumistodennäköisyys kovin kauaksi jää.
Keskenmenoja sattuu tietysti näissäkin raskauksissa.

BKM, takuulla saat täälläkin käydä, mutta mietin, että mihinköhän sen luovuttajien pinon voisi perustaa? Jos sen vain jonnekin pistää pystyyn, ihmiset kyllä äkkiä löytävät sen googlettamalla. KaksPlussan sivuille jonnekin? Itseäkin kiinnostaisi käydä luovuttajien mietteitä lukemassa.

Oma kohtu: Turhaan huolehdin menkkojen alkamisesta, tulivat jopa päivän etuajassa. Ja nyt sitten valutaan kuin saavista kaataen. Zumenonit aloitettu täälläkin. Aika paljon muistamista, kun 3 X päivässä täytyy ottaa.
 
ALMALLE pahoittelut negasta :hug:

PAPILLON: Onnea plussasta!

KAIKILLE MUILLE TSEMPPIÄ HOITOJEN ERI VAIHEISIIN!

NP-ultrassa käyty: Kaveri oli jo lähes 7-senttiä pitkä ja oli tosi vilkkaalla päällä. Niskaturvotus oli ok sekä nenäluunmitta myös. Kyllä on mieli taas keventynyt huomattavasti. Pääsin lääkärilläkin käymään, kun tuolla pääsee, jos on lahjasolulla alkunsa saanut vauveli. En siitä edes tiennyt eikä sit vissiin neuvolantätikään. Pääsen kuulemma myös rakenneultran jälkeen vielä ultraan samasta syystä. Lääkäri sit totes mulla hiivatulehduksen. Kävin hakeen Canestenit apteekista sitten. Mitään hiivaoireita ei ole ollut, mutta toisaalta ihme jos ei olisi mitään tullu kaikkien noitten lääkkeitten jälkeen mitä mullakin on ollut.

Bartsu ja toukka 12+4

 
Alkuperäinen kirjoittaja Hillevi:
Nimi (ikä ) .. hoito ........... tilanne ............... haaveissa

Cornelius (33) 3 aloitettettua IVF hoitoa (missään ei siirtoon asti päästy) 1 lahjasoluhoito +1 Pas. Seuraava Pas syys/lokakuussa (Fertinova). Haaveissa 1

Juuni (47) 4 inseminaatiota, 3 ivf, 1 lahjamunasoluhoito, Riika, 2. lapsi (esikoinen 2 v.)

Typyliini (28)....9.siirtoa lahja-aineksilla tehty tytön jälkeen.... jonossa VL/Tre+ Ovumia.....esikoinen 3.v, haaveissa pikkusisarus esikolle.

Nennuliini 34v., 4*IUI, 3 IVF:ää joissa yhdessä siirtoon asti. 2 siirtoa tehty luovutetuilla, tulokset negaa. Haaveena ensimmäinen lapsi.

Papillon (40+), 4 PAS:sia, Invimed Varsova. Haaveena 1-2 lasta. Seuraava PAS helmikuussa?

assari77 (32), vaikea endo, 7 IVF omilla muniksilla, hoidossa Ava Tre, 1. luovutusmunasolu -siirto olisi vkolla 7 (luovuttajalta ei yhtään munasolu...ei siirtoa...) toinen yritys vkolla 12 (12 munasolua, ei yhtään alkiota siirtoon, monitumaisia), 3. yritys kevään kuluessa... IVF-esikoinen 3v. toiveissa vielä 1-2 lapsosta.

Marru (35) 3xOI, 2xIUI, 5xIVF omilla, 1xIVF lahjasiitiöillä, PAS 04/09 Ava Tre, haaveissa kaksi.

Vekara (45) 5. lahjasolu 02/09 AVA-tampere. Toiveissa yksi yhteinen. Lapsia kolme; 11v ja tuplat 15v.

Saaga (39) 1 x iui, 3 x hoitoyritystä omilla soluilla (icsi) ei yhtään alkiota eli ei koskaan siirtoon asti. Luomuraskaus kesällä/2006, josta km viikolla 12 ja risat. 1. lahjamunasoluhoito Suomessa ja 1. siirto oli pe 24.10. varhainen km 7+2.


Aliisa (25) .. 2.PAS ../Väestöliitto/Hki... haaveissa 2-3, kesken rv. 9+4

Hillevi (45) ... Ovumia, kahden alkion siirto 28.11. haaveissa eka lapsi, aiemmin 3 IUI, 2 IVF, 1 lahjamunasolu IVF, kaikista nega, 2. lahjasolu IVF kesken rv 8+6. PAS touko-kesäkuussa.

Gerpera(47) Tarto, donor-alkioiden siirto 27.11., iltatähti* haaveissa, keskenmeno rv. 9+4

NellaMaija (32) 2.lahjasolu ( takana 1 tuoresiirto ja 1 PAS, kummastakin nega ). Haaveena ensimmäinen lapsi.

Tinulinen (30) 1.lahjasolu, VL:n jonossa ylli 2 vuotta, eka lapsi haaveissa.

Jonsku-78 (31)Takana 1 tuoresiirto, odottaa PAS:ia. Helsingin väestöliitto. Haaveena eka lapsi.

Pomppaduu (27) 2Xiui, 2xivf (ei kummallakaan kertaa muniksia) 3x donor pas-> viimeisimmästä reilun vuoden ikäinen poika. Nyt luovutusmunasolua odotellaan.. Haaveissa vielä ainakin yksi lapsi.

Simmis (38) 4. lahjamunasoluhoito, Tampere Ava, haaveissa toinen lapsi

Alma (34) 5x IUI, 3 IVF yritystä, 1. lahjamunasoluhoito, Oulun VL, haaveissa ensimmäinen

EliseT (31) Ei aiempia hoitoja, luovutettu munasolu ainut mahdollisuus, Helsingin VL (vasta ensimmäiseen tapaamiseen menossa...). Haaveena ensimmäinen lapsi.

mybaby (41) AVA, omilla 3xIVF - yksi siirto, ei PASsia.
1. lahjasoluhoito - tuoresiirrosta poika 2008. Tulossa eka ja viimeinen PAS yritys toivoen sisarusta natiaiselle.

Iituska-70 väestöliitto tre, 4x ivf hoito,siirtoon asti päästiin, kaikista nega. eka lahjasoluhoito 05/09. Haaveissa 2.

Matsalu (45), omilla soluilla 2xIUI, 3xIVF: siirtoihin päästy, mutta alkiot huonoja. Ensimmäinen lahjamunasoluhoito alkamassa Ovumiassa.


Piinistelijät
Nimi (ikä ) .. hoito .......... hoitopaikka .......... pp ..... haaveissa



Plussanneet
Nimi (ikä ) .. hoito ........ hoitopaikka ....... L.A. .. monesko lapsi

Suzyanne (36) 1.lahjasolu...Kliinik Elite,Tarto...L.A 6.5...esikoinen

Piri (35)...2. lahjasolu (takana 2 inssiä, 4 tehtyä/aloitettua IVF:ää ja 1. lahjamunasolu (PAS) )...hoidossa Riiassa...LA 26.5.09 .....haaveissa 2.

Bardolino(30) 3xIUI,3xIVF omilla soluilla, 1xtuoresiirto luovutetuilla muniksilla + 3xPAS. AVA-Tampere. Haaveena 1-2 lasta.

Kauniskuu (32) 4 x IVF, 1 toteutunut siirto, 1.lahjamunasoluhoito, TAYS, haaveissa ensimmäinen


Maaliin päässeet


Lutuliini, poika 1.6.2008

Bea, esikoinen tyttö 10/2008

Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009

Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
 
Yritin poistaa mun nimen tosta listasta, en vaan tiedä onnistuko...Tuli siniseksi toi lista eli siis voisitko Hillevi auttaa jos ei menny oikein?
Mun piti pysyä täältä poissa, mutta niin vaan olen täällä käynyt kurkkimassa ;)
BARDOLINO: Ihan älyttömästi onnea pienestä vauvanalusta!!!Kyllä teille nyt se vauva taitaa tulla :heart:
Kaikille plussanneille hurjasti onnea! Ja hoitolaisille kovasti tsemppiä raskaisiin hoitoihin!
Vekaralle ja Hilleville kovasti onnea seuraaviin hoitoihin, niin teille plussaa toivon!
PAPILLON: Onnea! Voisitko kertoa lisää Varsovan klinikasta? Onko siis pakko osallistua alkion adoptio ohjelmaan? Eikö siellä voi maksaa yhdestä siirrosta? Entä riittääkö että käy vain siirrossa ja hoitaa ultrat yms. täällä Suomessa? Entä paljon sinulla on mennyt lentoihin ja hotelliin rahaa?

Ei tää lapsi asia vielä ihan selvä olekaan meidän kohdalla, kaipuu ois niin kova siihen vauvaan...Nyt yritetää luomuilla vaikka siihen ihme tarvittaiskin. Ja voihan se olla että saan ton ukon vielä jossain vaiheessa taivuteltua näihin hoitoihin, katsotaan...
 
Hyvää Wappuviikon alkua!

Almalle pahoittelut negasta :hug:

Bartsulla hienoja ultrauutisia. :flower:

Ronyah lapsenkaipuu ei kyllä ihan helposti häviä, vaikka yrittäisi aktiivisesti. Kai siinä on sen verran biologiaa, ettei ihmismieli voi sille kaipuulle mitään. Toivotaan, että teillä luomuilu toisi ihmeen tai mies innostuisi vielä hoitoonkin. Kyllähän tuo päivitys onnistui. Jos haluat sinisen taustan pois, näpäytät viestin lopussa olevaa kohtaa muokkaa ja sitten poistat ekalta ja viimeisltä riviltä quote- sanat ja mitä merkkejä niiden ympärillä on.

Minä tikutin ovulaation aamulla, saas nähdä saanko millään juonella houkuteltua miestä pitkän työpäivän jälkeen lemmenleikkeihin B) Keskenmenon jälkeen ovulaatiot on tulleet selkeästi ja jo kp 12, ei taida olla limakalvo vielä tässä kohtaa kovin otollinen.

Jaksuja kaikille ja
aurinkoista ja hilpeää vappuviikkoa! :wave:
Hilde
 
tuon Matsalun imussa tänne mielenkiinnolla rantauduin ja tahtoisin teiltä jo asioihin perehtyneiltä kysyä, mitä "vaatimuksia" tuohon lahjamunasoluhoitoon on ? Mullahan on ikä muuttunut numeroihin 46 vuoden lopussa. Olemme käyneet IVF hoitoja läpi, sekä mikrohedelmöityksen, luomu keskenmenoja on kaksi takana.

Onkohan meillä mahdollisuutta saada hoitoa Suomessa, ymmärsin Matsalun kertomasta mulle, että Ovumiassa voisi olla tämänkin ikäiselle vielä vastaanotto ?

Kiitos lämmin kaikille jotka viitsivät vastata ! Tämä on nyt ihan lähiaikojen päätettävissä, sillä miehelleni en ole tästä nyt puhunut, joskus aiemmin tästä puhuttiin, hän silloin sanoi, ettei tahdo lasta, jollei se onnistu meidän omilla tarvikkeilla, mutta ajattelin tiedustella hänen kantaansa uudemman kerran, koska tässä alkaa aika loppua. :/
 
Nimi (ikä ) .. hoito ........... tilanne ............... haaveissa

Cornelius (33) 3 aloitettettua IVF hoitoa (missään ei siirtoon asti päästy) 1 lahjasoluhoito +1 Pas. Seuraava Pas syys/lokakuussa (Fertinova). Haaveissa 1

Juuni (47) 4 inseminaatiota, 3 ivf, 1 lahjamunasoluhoito, Riika, 2. lapsi (esikoinen 2 v.)

Typyliini (28)....9.siirtoa lahja-aineksilla tehty tytön jälkeen.... jonossa VL/Tre+ Ovumia.....esikoinen 3.v, haaveissa pikkusisarus esikolle.

Nennuliini 34v., 4*IUI, 3 IVF:ää joissa yhdessä siirtoon asti. 2 siirtoa tehty luovutetuilla, tulokset negaa. Haaveena ensimmäinen lapsi.

assari77 (32), vaikea endo, 7 IVF omilla muniksilla, hoidossa Ava Tre, 1. luovutusmunasolu -siirto olisi vkolla 7 (luovuttajalta ei yhtään munasolu...ei siirtoa...) toinen yritys vkolla 12 (12 munasolua, ei yhtään alkiota siirtoon, monitumaisia), 3. yritys kevään kuluessa... IVF-esikoinen 3v. toiveissa vielä 1-2 lapsosta.

Marru (35) 3xOI, 2xIUI, 5xIVF omilla, 1xIVF lahjasiitiöillä, PAS 04/09 Ava Tre, haaveissa kaksi.

Vekara (45) 5. lahjasolu 02/09 AVA-tampere. Toiveissa yksi yhteinen. Lapsia kolme; 11v ja tuplat 15v.

Saaga (39) 1 x iui, 3 x hoitoyritystä omilla soluilla (icsi) ei yhtään alkiota eli ei koskaan siirtoon asti. Luomuraskaus kesällä/2006, josta km viikolla 12 ja risat. 1. lahjamunasoluhoito Suomessa ja 1. siirto oli pe 24.10. varhainen km 7+2.

Aliisa (25) .. 2.PAS ../Väestöliitto/Hki... haaveissa 2-3, kesken rv. 9+4

Hillevi (45) ... Ovumia, kahden alkion siirto 28.11. haaveissa eka lapsi, aiemmin 3 IUI, 2 IVF, 1 lahjamunasolu IVF, kaikista nega, 2. lahjasolu IVF kesken rv 8+6. PAS touko-kesäkuussa.

NellaMaija (32) 2.lahjasolu ( takana 1 tuoresiirto ja 1 PAS, kummastakin nega ). Haaveena ensimmäinen lapsi.

Tinulinen (30) 1.lahjasolu, VL:n jonossa ylli 2 vuotta, eka lapsi haaveissa.

Jonsku-78 (31)Takana 1 tuoresiirto, odottaa PAS:ia. Helsingin väestöliitto. Haaveena eka lapsi.

Pomppaduu (27) 2Xiui, 2xivf (ei kummallakaan kertaa muniksia) 3x donor pas-> viimeisimmästä reilun vuoden ikäinen poika. Nyt luovutusmunasolua odotellaan.. Haaveissa vielä ainakin yksi lapsi.

Simmis (38) 4. lahjamunasoluhoito, Tampere Ava, haaveissa toinen lapsi

Alma (34) 5x IUI, 3 IVF yritystä, 1. lahjamunasoluhoito, Oulun VL, haaveissa ensimmäinen

EliseT (31) Ei aiempia hoitoja, luovutettu munasolu ainut mahdollisuus, Helsingin VL (vasta ensimmäiseen tapaamiseen menossa...). Haaveena ensimmäinen lapsi.

mybaby (41) AVA, omilla 3xIVF - yksi siirto, ei PASsia.
1. lahjasoluhoito - tuoresiirrosta poika 2008. Tulossa eka ja viimeinen PAS yritys toivoen sisarusta natiaiselle.

Iituska-70 väestöliitto tre, 4x ivf hoito,siirtoon asti päästiin, kaikista nega. eka lahjasoluhoito 05/09. Haaveissa 2.

Matsalu (45), omilla soluilla 2xIUI, 3xIVF: siirtoihin päästy, mutta alkiot huonoja. Ensimmäinen lahjamunasoluhoito alkamassa Ovumiassa.


Piinistelijät
Nimi (ikä ) .. hoito .......... hoitopaikka .......... pp ..... haaveissa


Plussanneet
Nimi (ikä ) .. hoito ........ hoitopaikka ....... L.A. .. monesko lapsi

Suzyanne (36) 1.lahjasolu...Kliinik Elite,Tarto...L.A 6.5...esikoinen

Piri (35)...2. lahjasolu (takana 2 inssiä, 4 tehtyä/aloitettua IVF:ää ja 1. lahjamunasolu (PAS) )...hoidossa Riiassa...LA 26.5.09 .....haaveissa 2.

Bardolino(30) 3xIUI,3xIVF omilla soluilla, 1xtuoresiirto luovutetuilla muniksilla + 3xPAS. AVA-Tampere. Haaveena 1-2 lasta.

Kauniskuu (32) 4 x IVF, 1 toteutunut siirto, 1.lahjamunasoluhoito, TAYS, haaveissa ensimmäinen

Papillon (40+) 6 x PAS, Invimed Varsova


Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008

Bea, esikoinen tyttö 10/2008

Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009

Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009


 
Otin omat tietoni poies taas...jää enempi tilaa tositarkoituksella hoidois oleville :) . Täälläpä niiiiin hiljaista...taitavat pian kaikki ylärivin naiset olla zumehöyryis :) ? Taustalla lueskelen ja jännään vaiheitanne, en minä minnekään vielä katoa =).
Bardolinolle Onnea pikkuruisesta vauvelista uä:ssä! :flower:
Kaikille muillekin oikein paljon onnea mukaan seuraavaan hoitoon! :heart:
gerpera joka yhä yrittää pienentää mittojaan... ;)
 
Jahas, äskeinen tekstini katosi sitten bittiavaruuteen, joten uusi yritys...

Papillonille Onnittelut Plussasta!

Omanapa: PAS:n limisultrassa käyty ja hyvin oli limakalvo zumenoneilla kehittynyt (9,6 mm). Ens maanantaina otetaan pakastimesta sulatettavaa ja siirto sitten toivottavasti tiistaina. Periaatteessa siirron olis voinnu tehdä aiemminkin, mutta vappu tulee eteen. Nyt jo murehdin vaikuttaako tuo siirron viivästyminen jotenkin, mutta vakuuttivat olevan ihan normaalia siirtää tuossa vaiheessa (kp21). Keskustelen loppuviikosta vielä siirtävän klinikan lekurin kanssa mahdollisuudesta ottaa siirron yhteyteen doksimysiinit mukaan. Ultran tehnyt lekuri tuota suositteli, kun vuosi sitten kemialliseen raskauteen päätyneessä hoidossa söin tuota muutaman päivän siirron aikaan. Kuulemma ei ainakaan pitäisi ola haittaa. Nyt sitten vaan popsitaan zumeja ja odotellaan ja lauantaina aloitan taas iki-ihanat luget.

Kaunista ja Positiivista kevättä kaikille!
Marru
 
Nimi (ikä ) .. hoito ........... tilanne ............... haaveissa

Cornelius (33) 3 aloitettettua IVF hoitoa (missään ei siirtoon asti päästy) 1 lahjasoluhoito +1 Pas. Seuraava Pas syys/lokakuussa (Fertinova). Haaveissa 1

Juuni (47) 4 inseminaatiota, 3 ivf, 1 lahjamunasoluhoito, Riika, 2. lapsi (esikoinen 2 v.)

Typyliini (28)....9.siirtoa lahja-aineksilla tehty tytön jälkeen.... jonossa VL/Tre+ Ovumia.....esikoinen 3.v, haaveissa pikkusisarus esikolle.

Nennuliini 34v., 4*IUI, 3 IVF:ää joissa yhdessä siirtoon asti. 2 siirtoa tehty luovutetuilla, tulokset negaa. Haaveena ensimmäinen lapsi.

assari77 (32), vaikea endo, 7 IVF omilla muniksilla, hoidossa Ava Tre, 1. luovutusmunasolu -siirto olisi vkolla 7 (luovuttajalta ei yhtään munasolu...ei siirtoa...) toinen yritys vkolla 12 (12 munasolua, ei yhtään alkiota siirtoon, monitumaisia), 3. yritys kevään kuluessa... IVF-esikoinen 3v. toiveissa vielä 1-2 lapsosta.

Marru (35) 3xOI, 2xIUI, 5xIVF omilla, 1xIVF lahjasiittiöillä, 1. lahjamunasoluhoito 02/09 Ava Tre, PAS 5.5.?, haaveissa kaksi.

Vekara (45) 5. lahjasolu 02/09 AVA-tampere. Toiveissa yksi yhteinen. Lapsia kolme; 11v ja tuplat 15v.

Saaga (39) 1 x iui, 3 x hoitoyritystä omilla soluilla (icsi) ei yhtään alkiota eli ei koskaan siirtoon asti. Luomuraskaus kesällä/2006, josta km viikolla 12 ja risat. 1. lahjamunasoluhoito Suomessa ja 1. siirto oli pe 24.10. varhainen km 7+2.

Aliisa (25) .. 2.PAS ../Väestöliitto/Hki... haaveissa 2-3, kesken rv. 9+4

Hillevi (45) ... Ovumia, kahden alkion siirto 28.11. haaveissa eka lapsi, aiemmin 3 IUI, 2 IVF, 1 lahjamunasolu IVF, kaikista nega, 2. lahjasolu IVF kesken rv 8+6. PAS touko-kesäkuussa.

NellaMaija (32) 2.lahjasolu ( takana 1 tuoresiirto ja 1 PAS, kummastakin nega ). Haaveena ensimmäinen lapsi.

Tinulinen (30) 1.lahjasolu, VL:n jonossa ylli 2 vuotta, eka lapsi haaveissa.

Jonsku-78 (31)Takana 1 tuoresiirto, odottaa PAS:ia. Helsingin väestöliitto. Haaveena eka lapsi.

Pomppaduu (27) 2Xiui, 2xivf (ei kummallakaan kertaa muniksia) 3x donor pas-> viimeisimmästä reilun vuoden ikäinen poika. Nyt luovutusmunasolua odotellaan.. Haaveissa vielä ainakin yksi lapsi.

Simmis (38) 4. lahjamunasoluhoito, Tampere Ava, haaveissa toinen lapsi

Alma (34) 5x IUI, 3 IVF yritystä, 1. lahjamunasoluhoito, Oulun VL, haaveissa ensimmäinen

EliseT (31) Ei aiempia hoitoja, luovutettu munasolu ainut mahdollisuus, Helsingin VL (vasta ensimmäiseen tapaamiseen menossa...). Haaveena ensimmäinen lapsi.

mybaby (41) AVA, omilla 3xIVF - yksi siirto, ei PASsia.
1. lahjasoluhoito - tuoresiirrosta poika 2008. Tulossa eka ja viimeinen PAS yritys toivoen sisarusta natiaiselle.

Iituska-70 väestöliitto tre, 4x ivf hoito,siirtoon asti päästiin, kaikista nega. eka lahjasoluhoito 05/09. Haaveissa 2.

Matsalu (45), omilla soluilla 2xIUI, 3xIVF: siirtoihin päästy, mutta alkiot huonoja. Ensimmäinen lahjamunasoluhoito alkamassa Ovumiassa.


Piinistelijät
Nimi (ikä ) .. hoito .......... hoitopaikka .......... pp ..... haaveissa


Plussanneet
Nimi (ikä ) .. hoito ........ hoitopaikka ....... L.A. .. monesko lapsi

Suzyanne (36) 1.lahjasolu...Kliinik Elite,Tarto...L.A 6.5...esikoinen

Piri (35)...2. lahjasolu (takana 2 inssiä, 4 tehtyä/aloitettua IVF:ää ja 1. lahjamunasolu (PAS) )...hoidossa Riiassa...LA 26.5.09 .....haaveissa 2.

Bardolino(30) 3xIUI,3xIVF omilla soluilla, 1xtuoresiirto luovutetuilla muniksilla + 3xPAS. AVA-Tampere. Haaveena 1-2 lasta.

Kauniskuu (32) 4 x IVF, 1 toteutunut siirto, 1.lahjamunasoluhoito, TAYS, haaveissa ensimmäinen

Papillon (40+) 6 x PAS, Invimed Varsova


Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008

Bea, esikoinen tyttö 10/2008

Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009

Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009


 
Heippa siskot B)

Paljon tullut viestejä "poissaollessani", tervetuloa kaikille uusille :wave: Ja julmetusti tsemppiä kaikille, mutta varsinkin toukokuun piinistelijöille =)

Oma elämä ollut yhtä hulinaa,niin että en ole tänne ehtinyt, edes lukemaan. Meillä hoitorintamalla asiat ovat edenneet ihan huimaa vauhtia. Luulin tuon kemiallisen sotkeneen kuvioita enemmänkin, mutta ei. Voin paremmalla ajalla selittää tarkemmin tapahtumien kulkua, mutta nyt tilanne siis se, että luget menossa ja keskiviikkona siirto, JOS :attn: alkioita selviää. Sydän taas toivoa täynnä :heart: :heart:
 
Bardolinolle onnittelut hienoista ultrakuulumisista! Tuo antaa kyllä toivoa meille muillekin.

Tällä viikolla siis jo kaksi siirtoa tiedossa, Marulla ja Rudylla. Tästä se toukokuun piinaputki sitten alkaa.

Oma kohtu: menkat vetelevät viimeisiään, Zumeja napsin. Ultra on vasta ensi viikon maanantaina. Jotenkin liikuttaa, kun ajattelen, että siellä se meidän luovuttaja pistelee jo
varmaan täyttä häkää piikkiä vatsanahkaan. Molemmat varmaan toivomme menestystä hänen munasoluilleen!
 
Kommentoitavaa olisi vaikka kuinka, mutta piti tulla nopeasti vaan kertomaan kun kerrottavaa nyt on.
Eli, meidän luovuttaja aloittaa projektinsa tänään ja siirtoa kaavaillaan viikolle 22.
Jänskää :)!
Voimahaleja jokaiselle :hug: !
Tinulinen
 
Hei kaikille,

Pääpilvissä, tervetuloa mukaan tähän pinoon! Ovumiassa tosiaan hoidon aloittaminen harkitaan tapauskohtaisesti, mutta olikohan niin että 50v olisi ollut maksimi-ikä. Myös helsinkiläinen uusi Graviditas saattaa otta vähän yli 45v joillain perusteilla.

rudy, tosi paljon onnea huomiseen siirtoon. Toivottavasti sinä saat aloittaa tämän kevään plussaputken! :heart:

Marrulle myös paljon onnea ensi viikolle! Eikös Doximysin ole antibiootti, kertoiko lääkäri, miten se voi auttaa siirron yhteydessä?

Kylläpä nyt hoitoja pukkaa, pian ainakin Iituska, Matsalu, Vekara, Marru, Assari, Mybaby, Tinulinen, Alma ja Simmis on RKTT. Toivotaan kaikille 9 kuukautta kestävät plussat :wave:

T. Hilde
 
Matsalu; onnea tulevaan hoitoon !! :heart:

Tinulinen; samat sana, onnea tulevaan !! :heart:

Hillevi; kiitos onnentoivotuksesta :hug: Toiveet on taas korkealla =)

Oma napa jännittää, että miten alkioiden on käynyt.... :| Tänään on otettu sulamaan ja aamulla biologi vielä soittaa väliaikatietoja. Aiemmin meillä on otettu aamulla sulamaan ja samana päivänä iltapäivästä ollut siirto. Luulisi,että olisi jo tänään ilmoittaneet jos ei yksikään ole sulatuksesta selvinnyt....mutta miten lähtevät sitten jakaantumaan, selviää aamulla :| Mulla on muuten tälläkertaa hormonilaastari käytössä, siis zumejen tilalla. Tämä ei ole nostanut verenpainettani ja on muutenkin mukavampi käyttää, kun ei tarvitse kuin kaksi kertaa viikossa vaihtaa uuteen. Luget aiheuttaa oireita, olen todella väsynyt ja kiukkuinen :ashamed:
 
Bartsulle onnea vilkkaasta vauvasta ultrassa.

Rudylle onnea siirtoon.

Marru, minulle tehtiin tämä viimeinen siirto kp20 ja tuotti plussan.

Muille paljon onnea tuleviin hoitoihin.

Kannattaa pitää mielessä Reprofit, Tsekki ja Brno. 2 TOP blastoa, hinta noin 1000 euroa. Lento Praha, Wien tai Bratislava ja sieltä juna tai bussi Brnoon. No problems. Koska on sen verran suosittua puuhaa, joutuu tällä hetkellä jonottamaan alkioita muutaman kuukauden. Mutta kyllä hyvää kannattaakin odottaa. Kun menee siirtoon, niin voi olla varma siitä, että alkiot ovat vain muutaman kuukauden vanhoja. Reprofitissa alkiot menevät aina heti kiertoon, eivät takuulla ole makoilleet vuosikaupalla pakkasessa. Eurooppalaisten, erityisesti britti- ja irlantilaiset naiset, lisäksi klinikalla käy paljon porukkaa USA:sta ja Australiasta saakka, esim. Louisianassa lahjamunasoluhoito maksaa yli 30 000 $, sen sijaan Reprofitissa (saa kaikki munasolut omaan käyttöön) nykykurssilla noin 3500 ?. Reprofitissa voi asiat hoitaa online ja mennä vain siirtoon sinne. Laitan tähän pari nettiartikkelia, jos jotakuta kiinnostaa lukea:

Irish head to Europe for egg donation - Times Online
AFP: Czech Republic puts itself on map wtih 'fertility' holidays

Minulla on ensi maanantaina varhaisultra ja toivottavasti saan tietää, mihin alkio on kiinnittynyt. Onneksi sain ajan Niklakselle Fertinovaan, voin sitten jutella näistä asioista hänen kanssaan. Mutta sitä ennen huomenna on taas hcg-mittaus. Eilen jouduttiin pistämään peräti 6 kertaa, ennenkuin saatiin putkiloon riittävästi verta. Nyt on molemmat kyynärtaipeet mustelmilla.

Aurinkoisia ja lämpimiä kevätpäiviä, jaksuja kaikille.

Papillon
 
Viimeksi muokattu:
Almalle pahoittelut negasta :hug: Hienoa kuitenkin, että teillä siellä pakkasessa on jotain mitä siirtää. Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Mitä kuuluu Kauniskuulle? Ootko jo np-ultrassa käynyt? Kaikkea hyvää raskautesi matkalle!

Kovin moni todella lähdössä piinailemaan nyt toukokuussa. Meillä suunnitelmat vielä osittain auki. Voi olla että käymme vielä Väestöliitossa kuitenkin siinä pakkasalkion siirrossa, jos sieltä sulatuksesta alkio selviää.. ja jos siitä tulee nega, niin sitten pääsisimme kesäkuussa mahdollisesti tuoresiirtoon Fertinovalle. Meillä aika Fertinovaan Niklakselle ensi viikon pe:na, joten silloin selviää tarkemmin meidän aikataulut ja se minne ylipäänsä hoitoon seuraavaksi lähdetään. Se on varmaa, että touko-kesäkuun aikana hoitoon pääsemme.. paikka vaan on vielä hieman avoinna.

Rudylle onnea pakkasalkion hakuun ja tuhannesti tarrasukkia mukaan!

Tinulinen hienoa, että hoitonne lähestyy. kyllä se kk pian menee.. toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja saatte hyvin soluja.

Tsemppiä muutenkin kaikille omiin vaiheisiinne. Toiv mahdollisimman moni nyt plussaa ja kasvattaa myös tuota kotiin pääseiden prosenttia. Kyllähän täällä on raskaus alkanut usealla mutta valitettavan usealla mennyt keskenkin:(

Koitan vapun jälkeen liittyä taas aktiivisesti tälle palstalle:)

Hyvää yötä.
 
Ekaksi ALMALLE pahoittelut negasta :hug: ,mutta hienoa että löytyi äkkiä voimia jatkaa uteen yritykseen, paljon onnea kehiin!!!

BMKlle lämmin ajatus täältä, olet korvaamaton ihminen :heart:

PAPILLON, voimia ja uskoa nyt vaan matkaan, että kaikki on masussa mallillaan!!!

BARDOLINO, ihania ultrakuulumisia sinulla, olet "ekan etapin" taivaltanut!!!

RYDYlle kaikki peukut pystyssä huomiselle, toivotaan hyviä uutisia sieltäpäin!!!

TINULINEN, kiva kuulla että teilläkin tapahtuu!!!

ALIISAlle terkut kanssa ja hienoa että asiat pakkasukon ja uuden hoidon suhteen selkiytynyt!!!

GERBERAlle ja RONYAHille iisooo :hug:

Hilleville tsemppiä ukon kaatoon ;) :x

MATSALUlle toivotaan isoa saalista luovuttajalta =)

MARRU, huhuu, me ollaan sitten ihan samassa aikataulussa :D Jaksuja sinne!!!

Elikkä ).(
Ultra takana, kaikki ok ja limis 11mm. Zumenonien oireetkin alkaa pikkuhiljaa tasoittua, onneksi :/
Ja ensi maanantaina alkaa sulatus ja mahdollinen siirto sitten tiistaina. Sanoivat että jollei soittoa kuulu, niin sitten tänne sovitusti. Siis tuo maanantai on kyllä ihan kauhee päivä, sitä varmaan laskee alleen aina kun puhelin soi... ja varmaan vielä tiistai aamukin |O
No mut näillä mennään ja onneksi täältä löytyy "seuraa" :D
Mulla ajatuksia vie kivasti nyt muualle parin päivän ikäiset pupsit, jotka ihanasti tuhisee meitin pentulaatikossa :p Tosin on niistä kyllä huolikin ja yölläkin heräillään kattomaan että kaikki on kunnossa :heart:

Oikein ihanaista Vappua teille kaikille!!! :flower:

:heart: :llä mybaby
 
Omaa napaa nyt vaan...

Mulla on jotenkin vaihtelevat fiilikset tämän lahjasoluhoidon suhteen. Ikäänkuin en saisi otetta koko asiaan, kun omassa ruumiissa ei nyt tapahdu oikein mitään.

Suhtaudun lahjasoluhoitoon selvästi eri tavalla kuin omilla soluilla tehtyihin hoitoihin. Omissa hoidoissa olin kovin jännittynyt, rakastin jokaista munasolua ja alkiota erikseen. Siittiöitä oli niin paljon, että niitä ei nyt voinut ihan yksitellen rakastaa, mutta kyllä nekin tärkeitä olivat! Punktion jälkeen halusin siirtoon mahdollisimman nopeasti, kun tiesin, että kohdussa alkioilla olisi kuitenkin paremmat mahdollisuudet selviytyä kuin labrassa. Mutta nyt minulla ei ole oikein mitään tunteita. Arvioin vain, millä ehdoilla rahallinen investointimme on kannattava ja olen tiukkana, että jos tulee huonoja alkioita, niille on tehtävä pitkä viljely että nähdään onko niistä eläjiksi. Ikäänkuin en haluaisi tätä lahjasoluraskautta yhtä kiihkeästi kuin omilla soluilla aikaansaatua.

Ottaen huomioon että näihin hoitoihin lähteminen on vakaan harkinnan tulos, olen nyt aika pettynyt omaan penseyteeni. Muuttuvatkohan tunteet positiivisemmiksi sitten, kun alkio on kohdussa? Tai edes sitten, jos raskaus saa alkunsa?
 
No niin.. asioihin tuli selvyys. Soittelin äsken Fertinovan ja Väestöliiton kanssa. Eli päätös on nyt tehty, lähdemme viimeiseen pakkasalkion siirtoon Väestöliittoon. Fertinovassa olisimme päässeet vko:lla 22 tuoresiirtoon, mutta koska olemme vasta menossa ensikäynnille ja psykologilla käynnin he vaativat, niin tulisi hieman kiire. Lisäksi tänään olisi pitänyt pistää jarru päälle, jos olisimme Fertinovaan menneet.. Siksipä sovimme Fertinovassa että vasta syksyllä tulemme sinne sitten hoitoon. Saapa nauttia huoletta kesästä, jos tuosta pakkasalkiosta ei ala raskaus. Eli näillä näkymin siis pakkasalkion siirto olisi toukokuun puolessa välissä (jos siis alkio selviää sulatuksesta).. ja jos siitä ei tärppää niin seur. yritykseen pääsisimme jossain vaiheessa elokuuta.. Kyllä oli mukava kun tuli nyt asioihin se lopullinen päätös. Ei tarvi miettiä edestakaisin kumpaan mennään..

Mybaby toivotaan ja uskotaan täydestä sydämestä, että teidän alkio sulatuksesta selviää. Meillä on sulatuksissa käynyt todellinen tuuri kun kaikki tähän mennessä on selvinneet.. Nyt kun sanon näin, niin viimoinen ei tietenkään selviä. Hienohan tuo limakalvosi paksuus jo oli! Tsemppiä odotteluun!

Matsalu vaikea sinänsä kommentoida noita tuntemuksiasi.. itsellä ei ole ikinä ollut mitään muuta mahdollisuutta saada lasta kuin lahjoitettujen munasolujen avulla. Vaikea tosiaan sanoa tuntemuksistasi.. mutta kyllä vahvasti uskoisin, että kun alkio olisi kohdussasi, niin tunteet varmasti muuttuisivat positiivisemmiksi.. mutta tosiaan, en osaa sanoa.. Voimia tunteiden kanssa kamppailuun! Lahjasoluhoito on kuitenkin kallis hoito, joten kannattaa selvittää omat tunteensa sitä ennen.. ettei sitten tule ikäviä pettymyksiä!

Nyt täytyy alkaa kouluhommia tekemään ennen töitä. Jos sitä vihdoin valmistuisi toukokuun aikana:) Mukavaa aurinkoista päivää kaikille!
 
MATSALU
Ymmärrän täysin ajatuksesi. Minulle oli aikanaan myös iso asia "luovuttaa" omilla yritys, vaikka se olikin tuomittu jo turhaksi ja näkihän sen jo tuloksista. Jouduin oikeasti miettimään mille tuntuu kun lapsessa ei ole "mitään minua", välillä se tuntui typerältä ajatukselta, välillä ymmärsin itseäni täysin. Ajattelin sitä, miten koen kun näen lapsen, katsonko sitä eri tavalla, katsonko, että miksi se näyttää tuolle tai miksi sillä on tuollainen luonne tai jotain muuta typerää.. Välillä mietin olenko sairaan itsekäs kun haluaisin lapseen osan itseäni jne.
Nyt kun raskaus on alkanut, ja pieni kasvaa mahassa, rakastan sitä joka solullani. Minulle se on jo nyt "oma". Täytyy myöntää, että NP-ultrassa kun totesin, että lapsi näyttää olevan yhtä touhukas kuin äitinsä, säikähdin sekunnin sanojani ja sen hetkistä ajatusta. Ajattelin sekunnin, että enhän mä ole "oikee" äiti, ja eihän sillä oo mun luonnetta. Luulempa että kaikki ajatukset ja tunteen vaihtelut on sallittuja.
Toisaalta en "häpeä" yhtään että lapsi on saanut alkunsa näin, päin vastoin. En nyt tule huutelemaan asiasta julkisesti, mutta toisaalta jos esim. ystävät kysyy, niin voin ihan hyvin kertoa asioiden oikean laidan.

En tiedä auttoiko tää sepustus sinua tai osasinko ilmaista ajatuksia oikein, mutta muista, että älä tuomitse ittees ajatuksistasi, on ihan luonnollista kokea koko skaala läpi. On luonnollista, että ihmisen kaipuu oman biologian jatkamiseen on ihan normaalia. Mut uskon, että kun tulet äidiksi, et enää mieti onko solu ollut sinun oma vai jostain muualta. Se on vain biologiaa, äitinä oleminen on tunnetta, hetkiä, kokemuksia.

:heart:
Kauniskuu 12+5
 
MARRU ja MYBABY: Kovasti peukkuja, että teidän pienet selviää sulatuksesta!!!

GERPERA: Teille sitten vähän sama tilanne kuin täällä meillä, toivotaan molemmille niitä ihmeplussia! Ilmoititko sä muuten silloin sinne Tartoon keskenmenosta? Tuliko vastausta takaisin? Mä ilmotin silloin ja sain mielestäni taas vähän tökerön vastauksen takaisin. Mullekin se km on ollu yllättävän vaikea paikka ja oikeastaan vasta nyt pystyy siit kunnolla puhumaan. ja sitten kun meiltä kaikki kyselee, että millonkas se kakkonen on tulossa ja eikö olisi hyvä nyt niin tulisi pieni ikäero lapsille...tekis mieli sanoa suoraan miten asiat on, mut ei vaan jotenkin osaa...Jaksamista sinulle!

ALIISA: Kuullostaa hyvältä teidän suunnitelmat! Toivotaan ettei Fertinovaan kuitenkaan tarvitse lähteä:)

PAPILLON: Kiitos kovasti vastauksestasi! Laitoinkin viestiä jo molemmille klinikoille ja sain vastauksetkin. Tuo Reprofit kuullostaa muuten erittäin hyvälätä, mutta mietityttää vaan se bussi/juna matka jos jouduttaisiin tuo 2v lapsi ottamaan mukaan. Eivät muuten minulle edes kertoneet mistään alkionadoptio ohjelmasta siellä Puolassa vaan kertoivat yhden siirron maksavan 1700,- vaikken sitä erikseen kysynytkään. Pystyisitkö laittamaan jonkin linkin millä pääsisi suoraan lukemaan keskustelua tuosta Reprofitistä, en löytänyt kun yritin etsiä niiltä sivuilta mitkä mainitsit silloin paljon aikaisemmin?Paljon onnea ultraan!

Mies yllätti sanomalla ettei voi estää minua saamasta toista lasta jos haluan, mutta että hoitoihin lähtöä pitää venyttää edemmäs, ei kuulemma hänenkään päänsä kestäisi niitä tällä hetkellä...En sitten tiedä milloin on siihen valmis, mutta en painosta vaan otan kaikessa hiljaisuudessa asioista selvää ;) Mutta siis nyt vaan sitä ihmettä yritetään. Ihanaa kun haave kakkosesta saa vielä elää!
 
PAPILLON: Luin sen Invimed klinikan viestin väärin, siinä lukikin, että 1700pln per siirto eli oli jotain reilut 300e. Mutta siinä ei lukenut mitään tuosta 3000e alkumaksusta minkä sinä olit maksanut?Kerrottiinko sinulle siitä heti kun kyselit hintoja vai myöhemmin vasta? Ihmettelempä vaan miksi ei heti kerrottu siitä vaan annettiin ymmärtää että alkion adoptio on hyvinkin halpaa.
 

Yhteistyössä