Luomunainen

Tarinassa on kaksi kertojaa, Tero ja Taija.

Taija: Kutsuimme Seksuaalivallan yhdistyksen (SEKSVA) vuosikokoukseen juhannuksena johtavat naisjäsenet eli hallituksen jäsenet, kyseessähän on feministiyhdistys. Naisia on kahdeksan. Jokaisella naisjäsenellä on sitten oikeus kutsua yksi mies juhannusjuhliin. Miehen pitää olla vapaa, ei mikään poikaystävä tai vakiomies. Kutsuttaville miehille asetetaan yksi ehdoton vaatimus: heidän täytyy olla intersektionaalisen feminismin kannattajia. Ei toisaalta haittaa, jos on muutenkin naisen silmää miellyttävä, mutta ei tietenkään saa edustaa toksista maskuliinisuutta. Nämä vaatimukset ovat valitettavasti usein ristiriidassa keskenään.

Tero: En tiedä, miksi minut kutsuttiin tuonne, enkä tiedä kuka minut kutsui, mutta menin uteliaisuudesta. Minua houkutti, että kyse oli jollakin tavalla sekä naisista että seksuaalisuudesta, tuo yhdistelmä kuulosti niin vastustamattomalta, että se riitti minulle. Tilaisuus oli jossain lomakylässä Keski-Suomessa.

Istuimme juhannussaunan löylyissä, kaikki 16 naista ja miestä. En tuntenut ketään, mutta uskoin että kyllä siellä pian tutustuu, tunnelma oli sen verran intiimi, jo fyysisestä läheisyydestäkin johtuen. Olimme kuitenkin siveästi siellä, kaikilla bikinit tai uimahousut päällä, ei mitään yhteissaunanakuilua. Lauteilla oli ahdasta, vieressä istuvan naisen paljaan reiden kosketus reittäni vasten tuntui uskomattoman eroottiselta. Hänellä olisi ehkä ollut tilaa väistää kosketustani, mutta jostain syystä hän ei tehnyt sitä. Ehkä hän halusi tuntea saman jännitteen kuin minäkin…

Katsoin tuota viereistä naista puolisalaa ja varovasti, en halunnut näyttää liian tunkeilevalta. Hän oli vaalea, iältään noin 35-vuotias. Kaunis, raikas ja iloinen, todellinen Elovena-tyttö. Hänen vartalonsa ja vaalea ihonsa olivat kauneudessaan jotain niin upeaa, niitä verhosivat vain niukat tummanvihreät bikinit. Rinnat olivat keskikokoa hiukan suuremmat, pyöreät ja kiinteät. Kaiken kaikkiaan: Ihana nainen!

Nainen huomasi minun katsovan häntä, ja katsoi minua silmiin, hämäännyin hieman häveten tuijotustani. Hänen siniset silmänsä loistivat, kun hän sanoi:
- Mä olen Tarja.
- Tero. Kiva tutustua.
Sitten kuului huuto:
- Joka on viimeisenä järvessä, on mätämuna!

Riehakas joukko naisia ja miehiä ryntäsi uimaan. Tarja ja minä uimme yhdessä hiukan kauemmaksi. Kun tulimme takaisin saunarantaan hän nousi ensin vedestä. Takaa nähtyinä hänen hoikka, märkä tiimalasivartalonsa ja nuo pyöreät, kiinteät perät aiheuttivat minussa valtavan kaipauksen. Päätin, että jos joku tänä juhannuksena tuota naista saa, niin sen täytyy olla minä!

Saunominen kesti tunteja, meno kävi riehakkaammaksi hyviä juomia maistellessa. Tarja kuitenkin joi vain vähän eikä tullut humalaan. Minä en juonut lainkaan alkoholia, koska halusin säilyttää mahdollisimman hyvän mieskuntoisuuden yötä varten. Yötä, josta voisi tulla kaikkien aikojen yö…

Juttelimme Tarjan kanssa niitä näitä löylyssä, sitten uimaan ja taas löylyyn. Tämä toistui vaikka kuinka monta kertaa. Koko ajan olin vain Tarjan seurassa, en huomannut muita naisia ollenkaan. Menimme taas uimaan. Alkoi sataa, se ei haitannut meitä lainkaan. Seisoimme matalassa rantavedessä, joka ulottui meitä vyötäisille. Laitoimme kätemme toistemme vyötäröille, se oli ensimmäinen kerta, kun kosketimme toisiamme noin läheisesti. Tarja oli läpimärkä ja ihana. Hän katsoi minua silmiin, sanoja ei tarvittu, tuo katse kertoi kaiken. Yhdyimme suudelmaan. Suudelmastamme ei meinannut tulla loppua lainkaan. Märät, liukkaat, lähes alastomat vartalomme painautuivat toisiaan vasten. Lopulta hän kuiskasi:
- Mennäänkö jo mökkiin?

Kahden hengen mökkejä oli kahdeksan kappaletta. Niitä ei oltu vielä jaettu, koska etukäteen ei tiedetty kuka mihinkin mökkiin majoittuisi ja kenen kanssa. Se riippuisi siitä, kenellä kävisi flaksi…

Valitsimme huvimajamökin, jossa oli isot lasi-ikkunat. Patja oli valmiina mökin lattialla, patjoja oli vain yksi, tietenkin.

Feministinä ja vihreänä Tarja suosi kaikessa luonnonmukaisuutta, todellinen luomunainen. Saunanraikas ja puhdas, ihana nainen. Kun hän riisui bikininsä, niin isot, mahtavan hyvät ja kiinteät luomutissit paljastuivat. Niissä ei totisesti ollut (eikä tarvittu) silikonin häivääkään. Kiihottava, tuuhea karvakolmio hänen haarojensa välissä oli myös luomu. Riisuttuani uimahousuni uljas seisokki haarojeni välissä oli sekin luomu, Viagraa ei totisesti tänä yönä tarvittaisi. Tarja rullasi mahtavana stondailevan pönkkäpuun päälle luonnonkumisen gondoomin, todellisen luomukumin. Kaikki oli valmiina todelliseen luomuyhdyntään.

Liu’uin Tarjan sisään hitaasti nauttien, hän oli valtavan liukas. Naimanautintojen huumassa hän kuiskasi huohottaen:
- Ihanaa saada sua…
- Niin suakin. Mä haluan antaa sulle nautintoja koko yön… valtavan luonnollisesti…

Yhdyntä jatkui ja jatkui. En enää erottanut toisistaan erillisiä yhdyntäkertoja ja siemensyöksyjä, gondoomien vaihtoja ja organismeja, kaikki sulautui yhteen, kaikki oli vain yhtä kuumaa, hehkuvaa naimanautintoa jota jatkui tuntikausia. En usko koskaan nauttineeni kenestäkään naisesta niin paljon, kaikesta päätellen hänkin nautti minusta.

Sitten, laukeamisten jälkeen makasimme hänen kanssaan yhdessä raukeina alastomat vartalomme toisiimme kietoutuneina. Suudellen ja hyväillen, tunsin että tämä on elämäni ihanin yö. Minua väsytti, mutta en halunnut tuhlata tästä yöstä sekuntiakaan nukkumiseen. En tiennyt, saanko enää koskaan olla hänen kanssaan tällä tavalla, halusin ottaa tästä kaiken irti.

Taija: Katsoimme Miian kanssa sisään huvimajan ikkunasta. Olin käynyt siellä jo pari tuntia aikaisemmin, ja sama tilanne vaan jatkui. Tarjan huohotus ja voihke kantautui mökin ulkopuolelle. Teron mahtava perse nousi ja laski rytmikkäästi, hänen lantionsa teki kiertoliikettä ja vatkasi, tämän saatoimme erottaa huurtuneesta ikkunasta valoisana juhannusyönä. Miia kuiskasi minulle:
- Ne vaan nai. Tunnista toiseen.
- Toisaalta, sitä vartenhan tänne on tultu. Hyvä, että edes joku saa.
- Niin. Saitko sinä?
- No jos sitä voi saamiseksi sanoa. Läski ukko ähki ja puhki hetken ja purkautui, sammui sitten kaljapäissään.
- Miksi sä sitten annoit sille?
- Täällä ei kannata olla liian kranttu, muuten jää kokonaan ilman. Miehiä on kuitenkin vaan sama määrä kuin naisia. Kannattaa olla nopea, jos haluaa saada parhaan ja ettei käy kuten minulle. Vaikka toisaalta, voisihan sitä myös lyödä lattaa… varteenotettava vaihtoehto.
- Toi tyyppi, Tero. Joku sen kutsui tänne.
- Niin kutsui, onneksi kutsui. Pitäisi olla monistuskone, jolla saataisiin lisää Teroja.

Minulla heräsi valtava kateus Tarjaa kohtaan, halusin mielettömästi olla nyt hänen asemassaan. Kuvittelin mielessäni, kuinka Teron mahtava, sykkivä muna pumppaa Tarjaa tuntikausia…

Ajattelin Teroa jo saunassa. Outo tyyppi, ei ollut ennen käynyt tilaisuuksissamme. Vartalo oli kuin Tarzanilla. Ja ennen kaikkea nuo mahtavan hyvät perät! Perse on se, joka aina naisten silmissä herättää miehissä ensimmäisenä huomion, kaikki muu on toisarvoista. Teron perse oli kuin Perseuksella, muinaisella kreikkalaisella sankarilla. Mutta vielä tärkeämpi asia oli etupuolella, Terolla oli saunassa pari numeroa liian pienet Speedo-uimahousut. Kenenkään muun paikalla olleen miehen vartalolle ne eivät olisi sopineet, mutta Terolle ne totisesti sopivat. Nuo seksisimmarit olivat valtavan kiristävät. Phallos ei ollut millään mahtua uimahousujen sisään, vaikka se ei tuolloin edes seisonut. Kaikki naiset huomasivat sen. Ja uskon, että kaikki muutkin naiset halusivat häntä, minä ainakin halusin. Mietin, että jos Tero kutsuttaisiin seuraavaankin SEKSVA:n saunailtaan, ehkä minullakin silloin olisi tsaansseja….
 

Yhteistyössä