+ + + LOKAKUUSSA PLUSSAAVAT, marraskuuta suunnittelevat + + +

Iltaa!

tirpulalla jännät paikat, tsemppiä!

Eilen testasin vielä ovistesteillä ja negaa näytti (tai haamu/haalea viiva). Tänään sit vielä varmisteltiin, kunpa nyt tärppäis. Perjantaina postista tuli lisää ovis- ja raskaustestejä, voi taas parin viikon päästä testailla.
 
En sitten ehtinytkään illalla palstailemaan, joten jäi päivityskin tekemättä. Nyt on sama odottaa jo huomiseen, varsinkin kun on näin vähän tullut kirjoituksia. Aamulla meinaan kyllä nukkua pitkään, kun siihen on mahdollisuus. :D Ilmeisesti muillakin on muuta puuhaa, kun on vähän hiljaista. Ei se mitään. Välillä onkin niin aktiivista, ettei meinaa perässä pysyä. :D

Päivä ei ollut ihan sellainen kuin toivoin. Vanhempien kanssa oli kyllä mukavaa ja ennen sinne menoa saatiin paljon aikaan, mutta ikäviä uutisia en olisi halunnut kuulla. Loppuvuoden aikana saatan joutua kohtaamaan surua ja tällä hetkellä se näyttää pelottavan todennäköiseltä. Huolta läheisistä on muutenkin, joten positiivisuuden ylläpitäminen tulee olemaan lähikuukausina koetuksella. Onneksi mies ja ystävät ovat rinnallani jakamassa kaiken, jota en jaksa yksin kantaa.
 
Tirpula, vaikuttaa lupaavalta! :cool:

).( Fiilis on yllättävän hyvä. Ollut jo pari päivää. Ihan outoa, oisin luullut, että menee paaaaaaaljon pitempään, ennenkuin olen taas "normaali". Näin kai se luonto hoitaa homman? :confused: Mutta toisaalta, hyvähän tämä vain. Miehen kanssa oli pitkät keskustelut ja nyt tuntuu, että ymmärrämme toisiamme paremmin ja molemmille on selvää, missä mennään.
:heart: Ihanaa jatkaa pupuilua hyvillä mielin. :heart: ;)
 
heippa taas.kaikkia selviä raskausoireita täälläkin on mukamas ollut,mutta negaa näytti testi.kp 17 oli tuota kiristävää paitaa/housua mitä näytti jollain muullakin olleen.ihan normaalit housut oli jalassa ja niin paljon kuitenkin kiristi.samana päivänä keskeltä alavatsaa nipisti aika paljon,vähän sellaista menkkamaista.no nämä oireet meni päivässä ohi.nyt on alaselkä ollut viikon kipeänä,kun kyyristää johonkin niin miltei sattuu kun pitää ylös nousta.eilen aamupäivällä alkoi yhtäkkiä kuvotus,mikä meni tunnissa ohi.nyt on kp 23/28-30 siis menossa. kp 21 tein testin.tarttis sellaset testien tekemisetki lopettaa ennen ku menkkojen ois ees pitäny alkaa,hermostuu vaan joka kerta kun ei näytäkkään plussaa.ensviikonloppuna pitäis menkat alkaa,katsotaan nyt sitten.

tsemppiä ja plussatuulia kaikille :)
 
Emsin pikaisesti alkuun omaa napaa, jatkan sitten toisten juttujen lukemista.
En sitten malttanut olla testaamatta ja tein aamulla testin.
Yritin saada jonkin moista kuvaa, mutta kamera on hajoamassa, eikä ota enää kunnollisia kuvia ( ei tarkenna keskeltä) kun salamakin jo sauhuaa räpsähtäessä :(

mutta tässä jonkin moinen kuva: Aijaa.com - 6890821.jpg

Testiajalla viiva oli minun silmiin havaittava, miehen mielestä siinä näkyi jotakin. 10 min testiajan umpeuduttua viiva oli ihan selvä ja värillinen, haalea kuitenkin. Tällöin mieskin sanoi, että nyt se on ihan selvä ja siinä on jonkin verran väriä! Oireitakin on, vaikken halua niitä ajatella: väsyttää, lämmöt korkealla ja limakalvot turvoksissa muttei kuitenkaan kipeä olo, finnejä selkä täynnä, aamuisin todella huono olo, jos ei syö / nuku, iltaisin vatsaa, käsiä ja jalkoja turvottaa, olen erittäin itkuherkkä, halut kadoksissa ja rinnat aristaa, molemmat.
Eli mg, muta voi nyt virallisesti siirtää haamuilijoihin! :D
Ja pistää sormet ja varpaat ristiin, että tämä veitikka pitää kynsin hampain kiinni loppuun saakka!

tirpulalle PALJON onnea plussasta!! :heart:

Uusille tervetuloa! ja halit niitä tarvitseville.
 
Kuulumiset täältä suunnilta nyt sitten...
Jotenkin ihan sekava olo, tännekkään ole ehtinyt mitään oikein kirjoittamaan kun makaillut itse sairaalassa ja sitten nuorempi poika sairastellut mutta siis elossa ollaan :)

Ensin :hug: kaikille sitä tarvitseville ja onnittelut kaikille plussanneille!!!:heart::heart::heart:

Sitten omiakin kuulumisia... Eli torstaina tunsin oikealla alavatsalla jomotusta ja sama jomotus tuntui myös perjantaina, tosin iltaa kohden se vain koveni. Perjantai yönä olin jo menossa nukkumaan kun tuntui siltä kuin oikea alavatsa olisi palanut...aivan kamala polte ja jomotus... No eilen sitten aamulla tein huvikseni ovistestin ja viivat olivat yhtä tummat...ja siitä sitten noin neljätuntia eteen päin tein uuden testin niin testiviiva oli kontrolliviivaa tummempi että ovistestistä sitten plussa tuli vaikka en sitä tässä kierrossa kyllä odottanut kun tuo kierukka vasta poistettiin mutta näyttävästi toi kierto sitten alkoi heti "toimia" normaalisti... No tällä viikolla ollaan kyllä oltu aktiivisia tuolla makuuhuoneen puolella että saa sitten nähdä kuin käy...

Itse kyllä koitan pitää kokoajan jalat maassa mutta tuo mies intoilee vähän liikaakin...ehkä... Välillä palauttelen tuota miestä takaisin maanpinnalle... Mutta siis näin täällä nyt sitten...kohta viemään muksut mummolle ja miehen kanssa päästään kahdestaan kaupoille...=)
 
Heippa kaikille täältä taustalta, nyt voisin MG hypätä takaisin pinoon, sillä täti kurvasi eilen paikalle ja sain varmistuksen kierrostani eli nyt kp 2/31 ja tästä lähtee käyntiin yk 2, toiveissa meillä toinen lapsi 2v4kk erityislapsen kaveriksi. Ja kierukka lähti siis 1.9. ja syyskuun sekavan vuotoilun takia en ollut selvillä kierrosta, mutta nyt siis ainakin tuntuu, että kierto olisi se mulle aika tyypillinen 31 päivää.

Tirpulalle oikein kovasti onnea plussasta! Ja Kristen toivotaan että haamu vahvistuu! Olen täällä taustalla lukenut myös muiden viestit, eli hengessä mukana ollaan! :wave:
 
MG: Ikävää kuultavaa... Vaikuttaa ihan varmasti kaikkeen kun tietää joutuvansa surun kanssa tekemisiin. Ja yhtä vaikeeta se on aina, tuli yllättäen tai enemmän tiedostetusti. Paljon voimia sulle...


Kristen: KYLLÄ!! Haamu siellä näkyy, mäkin näen! Nyt toivotaan sen vahvistumista!!

Tirpula: Paljon onnea plussasta!!! :heart:

skumppis: Ihan hyvin voi vielä plussa tulla, varmaan aika harvinaista että noin aikasin vielä näkyis. Paljon tsemppiä plussaamiselle!!!

kolmannen haaveilija: Onnittelut ovisplussasta!!! Ei kun peitot heilumaan!

Täälläkin metsästetään ovisplussaa ja valmistaudutaan Terojen aloittamiseen. Eli voi olla ettei ehdi sitä plussaa tähän kiertoon tulla mut toivossa eletään!!

Plussakortteja pinoittain kaikille!
 
Kristen toivottavasti haamu voimistuu:) Itsellä on vielä aika hämmästynyt olo plussasta:O Miehellä on kerran otettu simppanäyte ja siinä ainoastaan 4% normaaleja siimahäntiä.. Luomuraskaudet ei tämän valossa ole meille olleet niin helppoja. Kuitenkin nyt elämäni kolmas kunnon (luomu) plussa:D Toivottavasti tämä kullannuppu jaksaa loppuun asti pysyä tiukasti kiinni äidin masussa.

Ennen poikaa sain keskeytyneen km:n rv 12, joten varhaisultraan on oman mielenrauhan puolesta mentävä jos menkat pysyy poissa. Saavatkin pysyä seuraavat 9 kk:LOL:

Oireita ei juuri ole. Rinnat on vähän turvonneet, ruuminlämpö koholla ja vähän janottaa, ei sitten juuri muuta.. Katelaan miten käy..
 
Ihanaa Tirpula! Onnea! :heart:

Ja Kristen eiköhän se viiva siitä vahvistu! :)

).( Täällä dpo12 vaihtuikin sitten heti aamusta tätipunaisen vierailuun... Eli nyt lähti yk4 kp1/32-34? käyntiin. :( Niin vaan taas ne menkat tuli kaksi päivää viimeisen Terolutin jälkeen. Ilman Teroja mun luteaaliaika jäisi tämän perusteella kyllä edelleen aivan liian lyhyeksi. Terothan sainkin juuri tuon takia, koska mulla tuli menkat JO dop5! Niin ja ne kierrot... Ne oli ennen esikoista 37-86 päivää ja nytkin näyttää siltä, ettei kovin lyhyitä kiertoja ole tarjolla. Tässä kierrossa bongasin oviksen kp22. Saas nähä koska tää mun kroppaa alkaa kunnolla pelittämään... Enkä halusi aloittaa Teroja ennen ku oon bongannu oviksen, koska Terojen aikana ei enää ovuloi. Noh. ei kai tässä muu auta, kun pää pystyyn ja uuteen nousuun! Jos jotain positiivista haluaa tästä hakea, niin onneks sentään mun menkat on aina ollu aika niukat ja vähäkestoiset, max. 4 päivää. Toivottavasti se ei kuitenkaan vaikuta raskautumiseen!
 

kp 32/29-35 dpo 14/12

Davidin 25 herkkyydellä, pari tuntia rakossa olleesta pissasta tuli tällainen. Näyttöä täytyy kyllä kallistella, mutta muuten on haalea vaaleanpunainen ja ihan mieskin selvästi näke.. Onko tää nyt sit sellainen viivanpaikka tms mitä ootte näillä testeillä saaneet? Mulla tähän asti ollut näissä aivan tyylipuhtaita valkoisia negoja, eli aikalailla on perhosia vatsassa :xmas:
 
Viimeksi muokattu:
Onnea plussanneille, itsellä odotuttaa vielä.

Tänään dpo 8 ja kyllä osaa olla rinnat kipeet! Nännejä repii ja pistelee, yölläkin siihen heräsin. Eivät meinaa rintsikoihin mahtua millään. Alavatsassa tasainen jomotus koko ajan, ei vähene eikä kovene. Päätä jomottaa kans ihan koko ajan, se alkoi tänään. Häiritsevä särky ei ole, mut tuntuu vaan inhasti koko ajan. Ja palelee, siis ihan järkyttävästi koko ajan! Huomenna reissuun lähtö, kasseja pakataan, raskaustesti menee sinne kans :)

Mites muilla piinailijoilla sujuu?
 
Viimeksi muokattu:
Vau! Tällähän tapahtuu. =) Ensin siis kommentointia ja sitten päivityksen vuoro. :)

Mimmimami > Ei tarvinnut näyttöä kallistella eikä kurkistella eri suunnilta. Ihan selvästi näkyi testiviiva nopeallakin vilkaisulla. :) Varovaiset onnittelut ja vahvaa vauvaliimaa! Ei ole minun "viivanpaikkani" olleet nuin selvästi nähtävissä varsinkaan kuvassa. Laitan sinut haamuilijoihin, mutta voin siirtää plussanneisiinkin. :)

iines83 > Mulla on myös Terot kiertojen tasoittamiseksi. Ajattelen niin, että on parempi menettää ovuloimattomuuden takia muutama yrityskierto, jos kierto sen myötä säännöllistyy ja raskautumismahdollisuudet paranee. Pitkissä ja lyhyissä kierroissahan ei välttämättä ovista tule, joten säännöllistyminen lisää myös ovuloinnin todennäköisyyttä. Mulla ovis tulee usein kp17, joten siihen asti tarvittaessa odottelen. Ohjeessahan lukee, että pitäisi aloittaa kp15 ja popsia 10 päivän ajan. Jos siis haluat Terojen säännöllistävän kiertoja (mihin ne on oletettavasti määrätty), niin kannattaa miettiä onko viisasta odotella sitä ovista ennen aloitusta. Jotkut kuulemma ovuloivat Terojen aikaankin. Toivotaan, että me myös, jos ei ennen aloitusta ehdi oviksia tapahtua. :)

Gabrielle > Kiitos! Raskainta tässä on se, että entisetkin surut painavat vielä. Odotettavissa olevia hyvästejä nämäkin ovat, joten tavallaan olen henkisesti jo hieman osannut valmistautua. Osa elämää tälläiset ovat, joten täytyy vain yrittää selvitä.

Kristen > Haamunenhan siellä. Onnittelut ja vauvaliimat! :flower:

tirpula > Onnea ja vauvaliimaa! :flower: Laitankin sinut sitten plussanneisiin. :)

skumppis > Aikaisin olet testaamisen aloittanut, sillä tuossa vaiheessa tapahtuu vasta kiinnittyminen. Saattaa hyvinkin vielä muuttua plussaksi, joten malttia loppukiertoon ja plussaonnea!

ulleli83 > Hienoa, että olette saaneet juteltua asioita selvemmäksi. Se on aina hyväksi vaikka lähtötilanteessakaan ei varsinaisesti valittamista olisi. Meillä oli myös vastaava keskustelu ja jälleen yllätyin, miten selväksi luulluissa asioissakin ilmeni olevan tarkentamisen varaa. :D Kyllä miehet puhuvat niin eri suomea kuin naiset, että välillä saattaa tulla riita asiasta, josta ollaan samaa mieltä. :LOL:

MiiJane76 > :D Laitan sinut sitten piinailijoiden listan jatkoksi ilman dpo-päiviä. Tiedetään sitten jännäillä kanssasi vaikka oviksen ajankohta ei olekaan selvillä. Veikkaisin nyt tuntemustesi perusteella, että voisi olla kiinnittymisvaihe menossa. Voin halutessasi lisätä dpo-päivät kysymysmerkin kera tai esim. dpo5-7. Vauvaliimaisia plussatuulia!

Sandemar > Kuulostaapa lupaavalta. Plussaonnea ja vauvaliimaa matkaan! =)

Omiin kuuumisiin kuuluu väsymystä ja ikenien arkuutta. Hampaiden pesu on tuntunut nyt muutaman päivän ajan pahalle varsinkin ylähampaita harjatessa. Harja on pehmeä enkä paina kovaa. Ajattelin johtuvan flunssasta, mutta tämä on kyllä menossa nyt pois jo. Joskus on aikaisemmin ikenet ärsyyntyneet, jos harjaus on jäänyt huolimattomaksi tai jäänyt väliin. Siksi en yleensä luistakaan pesusta vaikka joskus todella väsyneenä mieli tekisi. Väsymys menee huonosti nukuttujen öiden piikkiin ja lämmöt ovat normaalit, joten testit saavat pysyä kaapissa loppukiertoa odottelemassa. Ajatus valemenkoista vaan olisi kovin herkullinen. :D
 
Viimeksi muokattu:


sunnuntai 17.10.2010



KUUMEILEVAT
Vuokko84.................kp88/30.........................2. lapsi....yk1
Constance................kp67/25
miimii10...................kp67/?...........................1. lapsi....yk5
wilkat.......................kp60/35........................3. lapsi.....yk10
angelfish...................kp56/30-34....................4. lapsi....yk2
Joko.........................kp55/28-30.......28v........3. lapsi.....yk1
Millukka.....................kp41/32?.........31v.........6. lapsi
Aawatar....................kp37/28-35......33v.........1. lapsi....yk3
Mischa10...................kp37/31..........27v..........2. lapsi....yk7
Kristen......................kp36/~40.........22v.........2. lapsi....yk14
MolliMelooni..............kp35/28?..........32v.........2. lapsi...yk3½v
An-nie......................kp32/30-35...................................yk5
Mimmimami..............kp32/29-35.......29v..........4. lapsi...yk4?
HelinäKeiju10.............kp29/?............................3. lapsi...yk2
Manzu.......................kp28/31-33......26v..........3. lapsi...yk10
Hiipu1.......................kp28/27-29.......27v..........1. lapsi...yk4
Viulu.........................kp27/28-30......................4. lapsi...yk3
hemari......................kp26/36...........................2. lapsi...yk2
SiSa78......................kp26/28-30........32v...........2. lapsi...yk1
MiiJane76..................kp24/31-32
MyDream...................kp24/28..........................1. lapsi...yk10
sandemar..................kp24/?............................3. lapsi....yk1
skumppis..................kp23/28-30......................1. lapsi....yk1
Liina87......................kp22/30........................................yk5
Pikku-Saara...............kp21/35............27v..........1. lapsi...yk2
Minnäi.......................kp17/31.............31v.........4. lapsi....yk1/12km2
Viola30......................kp17/27.............31v..........2. lapsi...yk3
kolmannen haaveilja...kp16/28-30.........28v..........3. lapsi...yk1
vimmu.......................kp16/25-28.........26v.........1. lapsi....yk5
Gabrielle....................kp12/32..............28v........1. lapsi....yk2
JiiMii82......................kp12/30..............27v.........2. lapsi....yk4
Huldasharks...............kp11/40-44.......................3. lapsi....yk5
kaneli83.....................kp11/32..............27v........1. lapsi....yk2
bluebaby...................kp7/28..............26v.........1. lapsi....yk3-4v
ulleli83......................kp6/28-32.......................1. lapsi....yk2
macy gray.................kp6/30..............30v.........2. lapsi....yk12
Okaasan....................kp5/28-30..........33v........4. lapsi....yk8
iloksi.........................kp5/?................28v.........1. lapsi....yk4,5v+
skorpioni07................kp2/31............................2. lapsi....yk2
iines83......................kp1/32-34........................2. lapsi....yk4
tätimoonika...............kp?/29-30.........................2. lapsi....yk5
karvatonkoira.....................................32v.........4. lapsi....yk2
Peppi Pitkäkorva.................................27v.........3. lapsi
mileon.............................................................5. lapsi
inspire.............................................................1. lapsi
Viuhti10...........................................................2. lapsi



TAUSTALLA
mahara, Agaetis, Amf, Sanelma, Coya, Paha päivä, Marble, very important baby, Nasukka82, Heathy, A-H, pia, Mukiin menevä, viuhpiipore, toiveikas -87, Safiirix, Sarmiina, Taikapeili, Shiny, Nallekarkki, Liljah, Mariel85, adora, BloodyEnd, valtsukka, marika 83, Nuplu



PIINAILIJAT
Mischa10..................dpo21
Hiipu1.......................dpo15
Mimmimami..............dpo15/12
An-nie......................dpo12
Kristen......................dpo10
Aawatar....................dpo10
sandemar..................dpo8
hemari......................dpo7
Viola30......................dpo2
kolmannen haaveilja...dpo0



PLUSSANNEET
2oo9 joulukuu:
MaybeSomeday ~ Tellu30
2o1o tammikuu:
Riemu ~ tyyty85 ~ Lara- ~ ennie ~ Hyväsetti ~ jemppero ~ Auroora
2o1o helmikuu:
HayLina ~ Leli82 ~ Neila ~ sutulii ~ Sintsu78 ~ Eveny
2o1o maaliskuu:
RiikkaVaan ~ piprane ema ~ Sanelma ~ Ezziina ~ Tinker Bell ~ miya ~ AaVee
2o1o huhtikuu:
Unelmahöttö ~ babar ~ Neppi
2o1o toukokuu:
Piupula ~ icefairy ~ Milja Sivupolku ~ Sophie84 ~ vauvahaaveilija85 ~ Onnellinen x5 ~ onnipellervo
2o1o kesäkuu:
Auneliini ~ samara88
2010 heinäkuu:
mimia85 ~ Jade- ~ ToinenToive ~ tombatar ~ Jinda ~ Plink ~ Allie81
2010 elokuu:
äizikkä ~ nereida ~ Yaden ~ NeliApina ~ äiti x4 ~ tatskattu ~ dyyni
2010 syyskuu:
Aada87 ~ Iksu81 ~ Diipeli ~ Ciba ~ JA82 ~ TUUtikiks ~ MyrskyMaija ~ PohjanTuuli ~ amma

PLUSSANNEET 2010 lokakuu:
sannikki...........4.10. .....kp31/30..........28v....2. lapsi....yk2
lumihiutale85...7.10. .....kp26/27-29...............2. lapsi....yk1
tirpula.............17.10. ...kp30/30-32......31v....2. lapsi....yk5



HAAMUILIJAT
Mimmimami....17.10. ...kp32/29-35.....29v.....4. lapsi....yk4?
Kristen............17.10. ...kp36/~40.......22v.....2. lapsi....yk14




Tervetuloa uudet ja vanhat! :wave:




Listalla näkyvät tiedot nimimerkin lisäksi:
kp??/?? tai kp??/??-?? = Meneillään oleva kiertopäivä / kierron pituus.
??v = Kuumeilijan ikä
?. lapsi = Monettako lasta yritetään
yk? = Monesko yrityskierto meneillään (Jos yritystä on ollut pitkään, voi merkitä myös vuosina)
Yk?/? voidaan merkitä silloin, kun yritys jatkuu keskenmenon takia (Ensimmäinen luku on meneillään oleva yrityskierto ja jälkimmäinen yrityskiertojen kokonaismäärä. Plussakierto ja raskausaika lasketaan yhdeksi kierroksi)
km?= yrityksen aikana tapahtuneiden keskenmenojen määrä
Yksi kierto on kuukautisten alusta seuraavien alkuun kierron pituudesta riippumatta.
Jos yritystä ollut pitkään eikä kiertomäärä selvillä, voi ilmoittaa myös vuosina.
Piinailijoiden lista:
dpo? = Päivät ovulaation jälkeen. Ovista tikuttavat voivat ilmoittaa plussapäivän (dpo-1)

Kysymysmerkit tarkoittavat numeroita :D

Plussarikasta lokakuuta!
 
Viimeksi muokattu:
Moikka!

Onnea plussasta tirpula! :flower:

Mimmimami ja Kristen toivottavasti viivat vahvistuu ja pikkuset pysyy kyydissä! :heart:

Pari keskenmenoakin oli ollut :'( voimia teille! Tiedän miltä se surkeus tuntuu..

macy gray Iso :hug:

).( ei ole täti vieläkään löytänyt perille.. :headwall:
mutta lämpö on laskenut 37 nyt 36,3 ja alavatsaa on kouristellut ihan mukavasti, joten toivon näiden merkkien enteilevän pian alkavaa vuotoa!
 
tirpula: Onnea kovasti plussasta!!! Ihana juttu =)

Kristen: Minäkin näen haamun tuossa sinun testissä! Toivottasti vahvistuu kunnon plussaksi =)

macy gray: Voimia kovasti sinulle surun kohtaamisessa :hug:

ON: Heti alkuun, anteeksi yksityiskohtainen selostus :ashamed: Mulla siis tuli siis perjantaina aamusta lähtien sellaista ruskeaa tuhrua ja sitten myöhään perjatai-iltana vessassa käydessä pönttöön hulahti pissatessa ihan punaista verta! Olin ihan varma, että nyt se täti sitten kurvasi paikalle, mutta sitä verta ei tullutkaan sitten enempää. Ruskeaa tuhrua tummanruskeilla hyytymillä varustettuna on sitten kyllä tullut koko eilisen päivän. Nyt näyttäisi tuhruttelukin loppuvan pikkuhiljaa. En ymmärrä yhtään mitä tämä on..? Olikohan se tuhruttelu ja se yksi verihulaus pönttöön mun menkat? Ei kyllä koskaan ole tällaisia menkoja ollut. Tuntuisivat aivan liian niukoilta menkoiksi, mutta taas sitten ehkä liian runsaiksi kiinnittymisvuodoksi. Esikoisesta mulla tuli kiinnittymisvuotona ruskeaa tuhrua, mutta ei yhtään kirkasta punasta verta. No eipä tässä auta muuta kun ootella ja kattella mitä tapahtuu :)
 
Tuleeko kenellekään muuten ihoon pigmenttihäiriöitä raskauden aikana? Mulla on ollu ongelmana suun ympäryksen tummeneminen, mies sanoo sitä "Homer Simpsoniks", tulee samanlainen tumma alue kasvoihin :D Tätä aluetta kuivaa, kutiaa ja polttelee eikä se häviä tai oireita helpota oikein mikään. Se on suoraan hormoneista riippuvainen ja nyt on taas kipeänä nenänpielet ja leuka, saa rasvaa hölvätä eikä auta. Kummallisia hommia nämä.
 
olen aika hätänen ihminen muutenkin niin piti aloittaa toi testaaminenkin tioetenkin jo hyvissä ajoissa.noh, viikko enää niin tietää kuin kävi, enköhän selviä =)
olen muuten tässä parit viime viikkoa syönyt ihan jumalattoman paljon, 2-3 kiloa tullut lisää. ei ole edes nälkä, tekee vaan mieli syödä koko ajan,huomisesta lopetan, mies lähti hakemaan makkaraperunoita niin pitää ne vielä tänään vetästä :D

onne paljon plussanneille ja malttia muille odotteluun :)
 
Onnea tirpula! :heart:

ON: Omat oireet vähentyneet ja lämmöt pudonneet normaalille tasolle, joten menkkojen odotteluksi tais muuttua. Vain vatsan nippailut on jäljellä ja nekin voi liittyä menkkoihin. En jaksa uskoa raskauteen ollenkaan, lähinnä lämmön laskun takia.
 
Onnea Tirpula!!

Pettymyksiä kokeneille iso hali. Tuntuu niin julmalta että ensin toiveet nostetaan kattoon, ja sitten sieltä tiputetaankin alas.:(

Ja iso turaus vauvaliimaa sitä tarvitseville!

).( Laskurin mukaan huomenna olis ovis, tosin mitään limoja tms. en ole havainnut. Tänään toki käytettiin tilaisuus hyödyksemme.:) Alkaa sitten taas se kirvelevä piinailu ja testipäivän odottaminen.

Ai niin, mun iäksi voi vaihtaa 28 vuotta. Huhhuh.
 
Tirpula onnea ja vauvaliimaa matkaan!

Pikku-Saaralle peitonheilutusintoa ja tärppionnea!

Mg:lle :hug:

Omanapa on melkoisen epäuskoinen ja hämmentynyt, joten pysyttelen toistaiseksi haamuiljoissa. Näin jos jatkuu niin haen viikolla apteekin oman ja varmistelen sillä =) Oireet ei ole kummoiset, ihan samat kun olis menkat tulossa. Hiivaoireet ilman hiivaa, alavatsa ja -selkä jomottaa välillä, nälkä turhan usein, lämmötkään ei ole erityisen korkeella 0,2-0,4 astetta tavallista korkeammalla. Pientä painon tunnetta on ollut pari päivää ja ehkä hieman pahaolo ja ruoka ei maistunut, kun teki mieli jotain muuta, nämä jälkimmäiset nyt vois hyvin olla ihan päästäkin lähtöisin..;)
 
Viimeksi muokattu:
MG Päivällä jotenkin kiireellä luin näitä ja hyppäsin vissiin yli, anteeksi!! Iso voimahali sinulle, jotta jaksat vaikeiden aikojen yli :heart:

Sandemar maksaläikkien ilmestyminen raskausaikana on ihan normaalia. Mulle alko tulee ensin käteen, sitten rintakehään ja lopulta olkapäähän sellasta sieni-ihottumaa. En tiedä johtuko raskaudesta vai mistä, mutta siihen aikaan se alkoi kehittymään.

Mimmimami Kyllähän tuossa viiva näkyy :)

Oma olo on jotenkin hämmentynyt. Samaan aikaan pelokas ja innostunut! Yritän pysyä housuissani, sillä pettymyksiä on ihan liikaa takanapäin, jotta pystyisin unohtamaan epäonnistumisen mahdollisuude...
 
pikaseen tulin kattoon ku lomailen ;)
Tirpula,onnee ihan nosti hymyn korviin ku luin =)))) ja onnea myös mimmimami,viiva näkyy haamuillen ;)
testasin aamulla ovista ja ei näkyny mitään,aika jännä ku aikasemmin näky haamu..ja nyt on siis kpt vasta 12 joten huomenna aloitan kunnolla ;) ja ens viikolla peitot heiluu ;D
Kummeiksi tulemme miehen kanssa ens kuussa niin olis kivaa ku itekki tietäs sit jo odottavan pienokaista...alkaa olla kärsimätön...ihana vkloppu loma ollu vanhempien,pikkuvelin ja pojan ja ukon kans että...huomenna kotiin sit...kävin tuos kylpylässä lilluun kolmisen tuntia ja hitto siellä oli puntari millä en ole käyny aikaan,öhöm,ei olis pitäny!!!!!!nyt alkaa terveellisempi ruokavalio!!!
mut kirjoottelen täs ku testailen huomen jne... =)))
 
MG Kovasti voimia suuren suruun! :hug: :heart:

iines83 > Mulla on myös Terot kiertojen tasoittamiseksi. Ajattelen niin, että on parempi menettää ovuloimattomuuden takia muutama yrityskierto, jos kierto sen myötä säännöllistyy ja raskautumismahdollisuudet paranee. Pitkissä ja lyhyissä kierroissahan ei välttämättä ovista tule, joten säännöllistyminen lisää myös ovuloinnin todennäköisyyttä. Mulla ovis tulee usein kp17, joten siihen asti tarvittaessa odottelen. Ohjeessahan lukee, että pitäisi aloittaa kp15 ja popsia 10 päivän ajan. Jos siis haluat Terojen säännöllistävän kiertoja (mihin ne on oletettavasti määrätty), niin kannattaa miettiä onko viisasta odotella sitä ovista ennen aloitusta. Jotkut kuulemma ovuloivat Terojen aikaankin. Toivotaan, että me myös, jos ei ennen aloitusta ehdi oviksia tapahtua. :)
Mulla siis esikoisen yrityksen aikana oli noi kierrot 37-86 päivää pillereiden poisjätön jälkeen. Nyt sitten vihdoin ja viimein, kun kierrot synnytyksen jälkeen alkoivat(lapsi oli silloin reilu 9kk), niin ovat olleet kohtuullisen lyhyitä. Ensimmäinen kierto oli 32 päivää, toinen 26 päivää(terot kp15-24, enkä ovuloinut) ja nyt tämä kolmas sitten 34 päivää(terot kp24-33, tikutin oviksen). Ensimmäisen oviksen tikutin jo ennen kun oli ekat menkat synnytyksen jälkeen ehtineet tulla. Se "kierto" ja ensimmäinen varsinainen kierto synnytyksen jälkeen päättyivät molemmat jo dpo5 menkkoihin. Sen jälkeen marssin yksityiselle ja gyne määräsi Terolutit tukemaan keltarauhasen vajaata toimintaa, eli oviksen jälkeistä aikaa. Juu, tiedän... Olen todella nopeasti lähtenyt asiaa puimaan lääkärin kanssa(vastahan kroppa heräilee synnytyksen jälkeen), mutta kun oli tiedossa esikoisen yrityskiertojen pituudet. Eli kropassa on ollut ennenkin häikkää, enkä nyt halunnut kärsiä kaikenmaailman kierto-ongelmista... Nyt kierrot on ollu suht normipituisia, mutta ovis tulee myöhään ja kierto loppuu ennen aikojaan. Eikö se ole ihan järkeenkäypää, että aloitan terot vasta oviksen jälkeen tukemaan sitä keltarauhasen vajaatoimintaa?! Gyne tosin ei näin käskenyt tehdä, mutta ei siinä musta ole mitään järkeä, että popsisin puoli vuotta teroja kp15-24, enkä siitä syystä ovuloisi ollenkaan. Gyne kyllä sellasta väläytti, että jos ei puolessa vuodessa mitään tapahdu, niin sitten katotaan clomeja...

Niin ja se piti vielä mainita(varmaan olen ennenkin maininnut), että esikoinen tärppäsi matkaan täysin luomusti yk3(pillereiden poisjätöstä 5kk) vasta kp73 ja plussan sain kp86. Olin jo menossa gynelle pitkien kiertojen takia, mutta kuinkas kävikään. :)
 

Yhteistyössä