Liukuovikomeroiden omistajat (Kirena esim.)

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Onko teillä liukuovet kaikki silleen suorassa, että voitte pitää ovia missä järjestyksessä vaan? Ilman, että jää rakoja kaapin reunan ja oven väliin?

Ehkä hassu kysymys, mutta meillä kävi eilen asentaja, joka laittoi ovet jotenkin ihan vinksalleen. Jos ne ovet on tietyssä järjestyksessä, ei mitään rakoja jää, mutta jos ovien järjestystä vaihtaa, niin jää 4 sentin raot oven ylä/alareunoihin!

Voiko tuo olla ihan jees, kuten se asentaja väittää? Hän sanoi, että hän on nyt säätänyt ovet niin, että ne pitää pitää tässä tietyssä järjestyksessä. Ts. yksi ovi on monta senttiä vinossa.

Tekis mieli valittaa.
 
vieras
Mutta kun sitä vartenhan siellä kaapiston pohjassa on 8 säädettävää jalkaa, että jos on lattia vinossa, sitä voi säätää. Ja siks otettiin asennuspalvelu, että itse en osaa tehdä. Ihmetyttää! Kalliit kaapit
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mutta kun sitä vartenhan siellä kaapiston pohjassa on 8 säädettävää jalkaa, että jos on lattia vinossa, sitä voi säätää. Ja siks otettiin asennuspalvelu, että itse en osaa tehdä. Ihmetyttää! Kalliit kaapit
No jos säätömahdollisuus on, niin silloin tuo teidän "vinous" on minusta liikaa! Meillä on ovet lattiasta kattoon.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Koodi:
Luin uudestaan. Ai siis se asentaja asensi sen niin, että rako kuitenkin jää? Voithan soittaa sinne toimistolle ja ystävällisesti tiedustella, onko tällainen käytäntönä ennenkuin valitat.
Juu jotenkin näin mäkin ajattelin. Täytyy soittaa ja kysyä, onko tämä heidän mielestään ihan jees.

Nimittäin huomasin kyllä, että se asentaja ei paljon jalkoja säädellyt, laittoi vaan johonkin nurkkaan jalan alle 2 laattaa, ja sit mittas vatupassilla, että nyt on suora. Mutta sitten kun sokkelin päälle tulee painava kaapisto, niin on selvä, että kaapin keskiosa painuu, jos se on vain yhdestä nurkasta tuettu...
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Soitto firmaan nyt:
EI SAA jäädä mitään rakoja minnekään, oli ne ovet missä järjestyksessä tahansa!!!
No niinpä... toisaalta en tykkää ajatuksesta, että koko höökenpöökeli taas puretaan ja tehdään uudelleen, koska sellainen vaan ei tee yleensä hyvää tuollaisille rakenteille, ja taas menee pari iltaa aikaa.

Mutta tuota hommaa vaan en hyväksy. Yksi ovi on aivan vinksallaan! Kuulemma piti asentaa se niin, jotta liukusysteemi toimisi. Häh!
 

Yhteistyössä