Lippu.fi tukossa

Rio
Voi perk..le! Yritän saada lippuja, no arvaatte mihin. Lippupisteen sivulle ei pääse ollenkaan ja numeroon kun soittaa, niin ilmoittaa että verkko varattu :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh:
 
Joo no eihän puhelimella/netistä pääse läpi ku on tollanen esiintyjä kyseessä.

Ihan sama juttu oli silloin kun Metallica alkoi myymään lippuja, 2 tuntia jonotin puhelimessa ja netissä enkä saanut lippuja. Onneks sain ne sit muuta kautta, etten jonottanut turhaan ;)
 
Rio
Nonii. Nyt olen tunnin verran soittanut, ja edelleen tukossa. Mutta sitten joku ihminen vastasi, joku mies ja huuteli sinne että haloo! No minä kanssa huutelin että haloo haloo. No ei se mikään lipunmyyjä ollut, joku samanlainen epätoivoinen yrittäjä, linjat vaan tosi pahasti solmussa, kun lipunostajat sadattelevat jo toisilleen linjoilla! :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh: :kieh:
 
vieras
Lippupiste on muutenkin ihan syvältä, luotan vaan Lippupalveluun vaikka saa sinnekin tietysti jonottaa. Siksi menenkin paikan päälle lippujani hakemaan.

Lippupiste mokasi jo Springsteenin lippujen kanssa ja nyt vakuuttelivat että systeemiä on uusittu ja se kyllä kestää tämän Madonna-ruuhkankin. Toisin näköjään kävi.
 
just meinasin itekki kysellä että olettekos saaneet lippuja :D

on se tuo lippupiste oy kumma firma kun ei niillä näytä tuota älliä ja osaamista olevan lainkaan... eikä ne ota myöskään opikseen :wave:

olen sitä mieltä että tommosen firman ei tarttis saada hoitaa MITÄÄN isojen tapahtumien lipunmyyntejä enää. kyllä se riitti että toinen tämmönen tökkiminen jo peräkkäin :headwall: :headwall: :headwall:

ite en ollu menossa kahtoon madonnaa mutta vituttaa kaikkien niitten puolesta jotka sinne liput haluais
 
Alkuperäinen kirjoittaja kolmen äiti:
Kuuden A-paikan lippujen onnellinen omistaja :) Paikat saatiin minuuttia yli yheksän.
tää on hyvin mielenkiintosta ku täällä yheksältä näky lippupisteessä että a-paikkoja ei oo ees myynnissä :whistle: :LOL: :LOL: :LOL:

työkaveri vaan on lippuja tuossa kärkkymässä ollu koko aamun...

 
Alkuperäinen kirjoittaja Järki käteen:
No ei kai ne liput nyt heti kesken lopu. Herranjumala, sentään 80 000 lippua myynnissä...
Kauhea paniikki heti iskenyt porukkaan.
paljos niitä oli niitä robbie williamsin konserttilippuja sillon ku se suomessa keikkaili? hartwallillahan se oli se konsertti muistaakseni? noh, ne liput myytiin loppuun TUNNISSA!

joten jos niitä on ollu joku 40 - 50 000 niin ei oo mikään ihme vaikka 80 000 menis kahessa - kolmessa tunnissa ;)

 
himpula
Puhelimella ei pääse läpi ja tai toinen ostaja vastaa voi helvetti. netissä ei aukee edes sivu. ja sitten kävin ärrällä ja siel ei toiminut koneet kyllä on lippupiste paska firma!!!!!
 
masi78
jonotin ärrällä tunnin ihan turhaan,kukaan ei saanut lippua ketkä jonossa olivat.Onneksi sain sitten erään matkatoimiston kautta joka järjestää sellasta pakettia missä on lippu ja kyyditys paikan päälle..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Järki käteen:
No ei kai ne liput nyt heti kesken lopu. Herranjumala, sentään 80 000 lippua myynnissä...
Kauhea paniikki heti iskenyt porukkaan.
Loppuu ne. Metallican liput meni 40minuutissa ja niitä oli joku 40 000(?) ehkä, et eiköhän nuoki vaikka niitä puolet enempi on mee melko nopeesti.

Ja nuo puhelimet/netti on tukossa, sillon ku ite jonotin, niin vielä seuraavana päivänä kun soitti peruutuslippuja sai jonottaa 10-15min.. :whistle:
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Järki käteen:
No ei kai ne liput nyt heti kesken lopu. Herranjumala, sentään 80 000 lippua myynnissä...
Kauhea paniikki heti iskenyt porukkaan.
Ota itse järki käteen. Jos et ole koskaan seurannut lipunmyyntiä, niin kyllä ne suosituille keikoille menee jopa puolessa tunnissa vaikka olisi kuinka paljon lippuja myynnissä.

Iso osa niistä on kuitenkin jo etukäteen myyty yrityksille.. prkl.
 
vieras
Ihan törkeää toimintaa. Puhelimella ei pääse läpi, R-kioskillakaan eivät pääse palveluun, netissä heitetään saksalaiselle verkkosivustolle ja juuri kun pääsee maksamaan lippuja netti menee jummii. Taitaa todella olla jotain suhdejuttuja tai lippupalvelun myyjien kavreita, jotka liput on saaneet; yksikään tuttuni ei ole vielä saanut yhtään lippuja ja lippuja on yritetty joka puolelta kaksi tuntia :( Pitäköön lippunsa!
 

Yhteistyössä