J
jauhopeukalo
Vieras
Tarkoitus olisi tehdä porkkanaleivoksia, siihenhän tulee se juustokuorrute. Löydän netistä siihen kaksi eri ohjetta, toisessa juusto sulatetaan margariiniin ja toisessa ei vaan siihen laitetaan sokerit yms. suoraan ja sekoitetaan.
No kysymys kuuluukin että kumpi tapa on se oikea?
Muutama vuosi sitten leivoin näitä viimeksi, silloin ensimmäinen kuorrute epäonnistui mutta kun en muista kumpi tapa se oli. Se piloille mennyt kuorrute oli paakkuinen eikä mikään enää auttanut. Se juusto jäi sellaiseksi rakeiseksi. Mitä luulet, miten kannatta nyt tehdä että onnistuu varman päälle?
No kysymys kuuluukin että kumpi tapa on se oikea?
Muutama vuosi sitten leivoin näitä viimeksi, silloin ensimmäinen kuorrute epäonnistui mutta kun en muista kumpi tapa se oli. Se piloille mennyt kuorrute oli paakkuinen eikä mikään enää auttanut. Se juusto jäi sellaiseksi rakeiseksi. Mitä luulet, miten kannatta nyt tehdä että onnistuu varman päälle?