Leipomistaitoiset, auttakaa vähän!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja jauhopeukalo
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
J

jauhopeukalo

Vieras
Tarkoitus olisi tehdä porkkanaleivoksia, siihenhän tulee se juustokuorrute. Löydän netistä siihen kaksi eri ohjetta, toisessa juusto sulatetaan margariiniin ja toisessa ei vaan siihen laitetaan sokerit yms. suoraan ja sekoitetaan.

No kysymys kuuluukin että kumpi tapa on se oikea?

Muutama vuosi sitten leivoin näitä viimeksi, silloin ensimmäinen kuorrute epäonnistui mutta kun en muista kumpi tapa se oli. Se piloille mennyt kuorrute oli paakkuinen eikä mikään enää auttanut. Se juusto jäi sellaiseksi rakeiseksi. Mitä luulet, miten kannatta nyt tehdä että onnistuu varman päälle?
 
http://www.hippana.vuodatus.net/blog/category/Leivontaohjeita katoppa tuosta mun blogista ja rullaa sivu ihan alas. SIinä on maailman paras porkkanappiirakan ohoje ja takuuvarmasti onnistuu. Sähkövatkaimella sekotan päällysteen tasaikseksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Afu-82:
Tomusokeri + tuorejuusto yhdistelmä toimii. Testattu on :p . Itse asiassa olen tainnut tehdä Miljan vastaavalla resptillä itsekin!

Tämä on helpompi, mutta musta tuo sulatejuustokuorrutus on parempi :) Mutta makuasioitahan nämä!
 

Yhteistyössä