Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onk tuo pyllistysukko ja ei kiitos pitkille tätihameille trollu vai joku stnan rnkkari?! Samat heitot joka päivä. 😳 Mä olen laitoshuoltaja ja työasu tänään kuten eilen on pitkät housut.
 
vierailija
Aivan käsittämötän ajatusmaailma, että nainen ajattelee nuoruutensa olevan suuri meriitti, jonka perusteella häntä iäkkäämpi nainen olisi jotenkin huonompi valinta 🤨 Eikö päässä liiku muuta kuin tissit ja peba sen sijaan, että tajuaisi rkastumisessa ja parisuhteessa olevan kyse muustakin kuin nuoruudesta? Uskomaton ajatusmaailma ja etenkin itseään väheksyvä, jos ajattelee iän olevan suurin meriittinsä.
 
vierailija
Aivan käsittämötän ajatusmaailma, että nainen9 ajattelee nuoruutensa olevan suuri meriitti, jonka perusteella häntä iäkkäämpi nainen olisi jotenkin huonompi valinta 🤨 Eikö päässä liiku muuta kuin tissit ja peba sen sijaan, että tajuaisi rkastumisessa ja parisuhteessa olevan kyse muustakin kuin nuoruudesta? Uskomaton ajatusmaailma ja etenkin itseään väheksyvä, jos ajattelee iän olevan suurin meriittinsä.
Jaada jaada jaa.
Se oli jonkun kaipausviesti, lähetä sinäkin omasi turhan pähkimisen sijaan. Helvetin raskasta luettavaa toi ketju kun kaikkeen jaksetaan tarttua ja eritoten killotella sitä omaa sädekehää, vaikka kyse on ihan vain riidanhaastamisesta, halusta päästä näpäyttämään jotain "huonompaa" ym. Offtopic vielä päälle niin eipä kiinnosta kirjoitella tai lukea.
 
vierailija
Aivan käsittämötän ajatusmaailma, että nainen ajattelee nuoruutensa olevan suuri meriitti, jonka perusteella häntä iäkkäämpi nainen olisi jotenkin huonompi valinta Eikö päässä liiku muuta kuin tissit ja peba sen sijaan, että tajuaisi rkastumisessa ja parisuhteessa olevan kyse muustakin kuin nuoruudesta? Uskomaton ajatusmaailma ja etenkin itseään väheksyvä, jos ajattelee iän olevan suurin meriittinsä.
Ilmoittihan tuo olevansa myös nätimpi. Jäin miettiin oonko se täti. Sivusta
 

Yhteistyössä