Kolmekymppiset lapsettomuudesta kärsineet ja keskenmenon kokeneet...

Meillä tapahtuu ja rytinällä...Eilen oli siis kotikäynti, joka meni todella mukavissa merkeissä. Käynti päätty siihen, että tädit totesivat, että ei tässä enempää käyntejä tarvita :) Ensi viikolla pitää toimittaa rikosrekisteriotteet ja sitten on sossujen päässä lasten valinta! Eli tässä voi tapahtua ja paljon ihan viikon, parin sisällä :D Fiilis on mitä mahtavin. Aamulla kun kävin koirien kanssa metsässä ajattelin, että jo pian minulla voi olla pieniä kavereita keräilemässä käpyjä askartelua varten (nyt keräilin niitä ihan itsekseni, ajattelin laittaa vähän joulua). IHANAA!!!!
Eikä siinä vielä kaikki... Tukiperhepakettiin kuuluu näköjään myös kaksi viivaa. Teki illalla niin mieli ottaa viiniä onnistuneen kotikäynnin kunniaksi. Olojen ja oireiden takia ajattelin kuitekin varmistaa, voinko huoletta juoda parikin lasillista (vaikka vasta kp 25/26-28). Oli aikamoinen tyrmäys, kun tikkuun hiljalleen hiipikin toinenkin viiva. Viidessätoista sekunnissa kävin koko mahdollisen tunneskaalan läpi. =) :'( :eek: :( :D :| Minullahan tuo plussa ei vielä tarkoita mitään muuta, kuin odotettavissa olevaa pahoinvointia, päänsärkyä ja väsymystä. Jos kaikki on hyvin vielä kahden kuukauden kuluttua, voin ehkä hieman iloita ja rentoutua. 5 kesken mennyttä muistuttaa koko ajan takaraivossa. Onneksi on nyt kuitenkin PALJON muuta ajateltavaa.
Näin siis täällä. Saanko vielä roikkua täällä mukana kahdesta viivasta huolimatta? Minä kun en oikein sovi tuonne superonnellisten ja positiivisten odottajien joukkoon...
Sori tämä on-painotteisuus. On vaan tapahtunut niin paljon. Adelle toivon superylläriä ja PeePeen kanssa koitan olla hengessä mukana. Luottamus onnistumiseen on täällä nyt suuri! Ellalle on peukut pystyssä! Ja Puskatäti, iso piha ja suuri sydämesi täyttyvät varmasti vielä piankin iloisesta vilskeestä.
 
Voi iik ihanaa! Meni hetken tekstiäsi lukiessani, ennen kuin tajusin, että sullahan napsahti plussa ruutuun! Onnea, onnea :flower: :heart: ! Helppo sanoa, että älä turhaan jännitä ja että nauti tilanteesta, kun se varmasti on vähän vaikeaa vielä...Silti, toivoa on aina kun viivoja on kaksi!!
Ja tuo tukiperhehommakin kuulostaa vallan lupaavalta. Mekin virittäytydään siihen ajatukseen toivon mukaan jonkun ajan päästä, kunhan ensin saadaan tiedot ja jatkosuunnitelmat polilta. Siis joulukuun puoleen väliin menee...

Entäs Ade? Tuhlaa tai ole tuhlaamatta testeihin... mutta tee se kuitenkin ensi viikolla, jos ei mitään ole siihen mennessä kuulunut ;) .

Talvista viikonloppua koko konkkaronkalle!
 
Sitä se Pöppiksen jano siis tiesi!!!!
Täällä ilon kyyneleet silmissä sun kanssa riemuitsen!!
Toki pidetään sut täällä porukassa ihan niin kauan kuin tahdot, mutta
samalla toivoen, että porhallat vauhdilla myös tuonne mammojen pinoon.
Saanhan onnitella kaikesta ihanuudesta, joka valtasi teidän viikonlopun!!
Jalat maassa juu, mutta NYT sinä olet raskaana ja siitä lähdetään!
 
Kiitos Peepee. Mutta kyllä tämä nyt taas taisi olla tässä. Eilen armoton päänsärky ja nyt aivan selvää "menkkaoloa" alavatsassa. Pitäis kai testata huomenna... :'(

Mutta onpa keli. Onneksi saa olla sisätiloissa.
 
Täällä juttuseuraa PeePee!

Taidat olla vielä aikasten kipeä...puhaltelen tässä masuasi, jotta se toipuisi pian! :whistle:
Keskiviikko on sitä paitsi IHAN pian!!!

Ellan ultraan minäkin toivottelen roppakaupalla hyvää limakalvoa!

Puskatäti...ei vielä luovuteta, eihän. Olen kuulolla ja toivon kovasti hyviä uutisia!

PeePee, päivittäisitkös kp 1..kiitoksia!! Eilen illalla alkoivat menkat ja tänään vuotelee jo enemmänkin. Siispä tartuin luuriin ja sain ultran 3.12. Naikkarille. Perjantaina alkavat elämäni ekat pistokset, huimaa! Mies lupasi pistellä, jos mua alkaakin hirvittää liikaa. Kultaista!

Pitäisi tästä pian kammeta itsensä töihin. Ihania nämä maanantaiaamut kotosalla!

Saikkulaiselle PeePeelle rekkalavallinen jaksuja, ihaile lumista maisemaa ja juo lämmintä!
 
Hei, voin olla väärässä paikassa kirjoittelemassa mutta en oikein osaa tätä juttua :snotty: Olen siis 39.v, kaksi lasta on -97 ja -99 syntyneet. Sterilisaatio tehty -03. Lääkärit sanoivat että ei tehdä mielellään purkua kun ikää jo "paljon". Ivf:ssä paremmat mahdollisuudet. Eka tuoresiirto oli lokakuussa -08 ja miinusta tuli. Pakkaseen saatiin kaksi alkiota yhdessä korressa ja ne molemmat siirretään perjantaina 28.11 jos sulatuksesta selviävät. Miehellä ei lapsia joten toivottavasti tärppää. Jos teistä tuntuu että olen väärässä paikassa kirjottamassa, neuvokaa kiitos!! -Johe-
 
Ehtoota kaikille! Vihdoin ehdin koneelle . . .

Aktiiviselle Adelle tsemppiä uuteen kiertoon. Tottakai sitä tulee profiilit tsekattua. Omaa en kylläkään ole vielä saanut tehtyä, mutta ehkäpä minäkin jonain päivänä aktiiviseksi heittäydyn.

PeePeelle rentouttavaa saikkua. Koitahan nyt ottaa ihan iisisti, juoda ja levätä, jotta sitten keskiviikkona olet valmiina nappaamaan kyytiläisen/kyytiläisiä mukaasi.

ON: Kaikenlaisten vastoinkäymisten jälkeen pienoinen valon pilkahdus hoitorintamalla tapahtui tänään. Eli ultrassa tuli käytyä, limis ei erikoinen, 7,5mm, mutta riitti siihen, että perjantaina olisi nyt tarkoitus sitten siirtää sulatettu alkio/alkiot masuasuntoon. Tietenkin pelottaa, että entäpä, jos eivät sulatuksesta selviäkään, mutta nyt täytyy toivoa, että edes yksi kolmesta sen tekisi. Olo todella helpottunut, vaikkakin samalla aika sekava! Edellisestä piinailusta kun on kulunut jo puoli vuotta, niin tuntuu tämä vaihe taas ihan uudelta/ihmeelliseltä. Huomisesta alkaen sitten taas saan Luget seuraksi ja laastaritkin jatkuu, toivottavasti pitkään.

Kauniita unia kaikille! Niin ja tietty hyviä huomenia teille, jotka palaatte koneelle aamusella!
 
Hihii, täällähän tapahtuu nyt joka suunnalla. :) Ihan superjännää, kun on paljon "toimintaa". PeePeelle ja Ellalle kaikki liimat ja tarrat käyttöön! Jospa tämä positiivisuuden henkäys antaisi voimia niille pikkuisillekin, että jaksaisivat lähteä kunnolla kehittymään.
Adella on kyllä mahtava mies, kun on luvannut pistellä. Jospa näiden pistelyiden jälkeen saisi riittää pitkäksi aikaa!
Minäkin täällä ihmettelen, minne Puskatäti on kadonnut. Uutisia odotellessa...
Täällä on meneillään jopa neuroottinen itsensä tarkkailu. Vaikka ei se kyllä paljon vaadi, oireita on ihan riittävästi (valitettavasti sekään ei kohdallani ole aina hyvä merkki). Karmea närästys, kuvotus ja päänsärky. Silti säikyn jokaista outoa nippaisua mahassa. Kunpa pian tulisi tietoa tukilapsista, niin saisi vähän muuta ajateltavaa.. ;)
Tämä hermoheikko jatkaa nyt töitä. Sikäli kun siihen kykenee. :whistle:
 
Hei kaikki!

Onnea plussanneille! Jotenkin sitä on aidosti iloinen, kun täällä sellaista tapahtuu. Toista se on välillä muiden tuttujen kanssa... Ehkä sitä on iloinen niidenkin puolesta, kun eihän se ole itseltä pois, mutta suoraan sanottuna sitä on kateellinen ja ihan kunnolla :ashamed:

Saa nähdä mitä itsellä tässä kierossa tapahtuu.. Vähän jäi huono maku tuosta Väestöliiton toiminnasta. Munarakkulat (3)oli vikalla ultrauksella 14mm ja se oli perjantai. Ovulaation bongasin luultavasti sunnuntaina, joten onko ne munarakkulat edes ehtineet kasvaa tarpeeksi ovulaatioon mennessä? Ja sit tän perjantain perusteella ei tehty inssiä.
No saihan sitä kotona hommata niin paljon kuin jaksoi ja halusi (tosin halusta ei tainnut olla kyse.. kylä se ihan työstä käy :kieh:

Kotona lähinnä vitsaillaan kolmosista ja hiljalleen valtaa mielen epävarmuus, kun lähestytään kierron loppuvaihetta. No kävi miten kävi niin joulukuun alussa päästään julkiselle tutkimuksiin...

Oletteko lukeneet lehdistä tästä kelan uudistuksista, jossa korvataan vain kolme koeputkihedelmöitystä? Onko se jo käytössä vai tulossa. Minusta se on täysin järjetön ja asettaa lapseettomat parin epätasa-arvoiseen asemaan. Köyhiltä siis mahdollisuus tehdä lapsia lapsettomuushoitojen avulla. Kuitenkin vielä kolmannen hoidon jälkeen on ihan hyvät mahdollisuudet vielä onnistua...

Että tällaista tässä mietiskelin..
 
Puskatäti, niin surullista ja turhauttavaa! :hug:
Eikä tarvitse olla yhtään reipas.
En osaa sanoa nyt oikein mitään, mutta tiedät, että
olet mielessä...

Johe tervetuloa tänne vaan, PeePee jo hyvin kiteyttikin, millaisten
asioitten äärellä täällä liikutaan ja lapsitoivehan meitä kaikkia yhdistää!
Onnea pas:iin kovasti. Toivottavasti sinä ja miehesi saatte tilaisuuden yhteiseen lapseen/lapsiin!!

Josta tulikin mieleen, että tänäänhän ON keskiviikko ja PeePeen siirtopäivä eikö vaan. Huh, jännityksellä odottelen uutisiasi! Nyt sieltä yksi tai kaksi sitkeää sissiä kyytiin ja menoksi kohti äitiyslomaa jookosta?!!

Toiveikkaallapa on kanssa kutkuttavat paikat. Harmi, ettei inssiä tehty, mutta uskotaan vanhaan kunnon Kotikonstiin, jolla noukitte yksi-kolme pientä kaveria kyytiin...Tosiaan, himosta ei näissä pakkoraoissa voi ehkä puhua, mutta jospa sille olisi sitten olemassa aivan muu hetki.

Pöppis-Poppikselle toivon, että viikot vierivät nyt pikavauhtia sille vähän turvallisemmalle maaperälle, niin saisit hengähtää. Oirekyttäily on sulle varmaan jo aivan liiankin tuttua touhua...voimia!!!

Nyt suihkuun ja sitten liikenteeseen. Menisipä aika äkkiä ja tulisi perjantai, niin päästäisiin piikitystalkoisiin. Iiiikks! Monenlaiset ajatukset risteilevät kyllä mielessä siitä. Kiitos kysymästä PeePee, ilmeisesti inssi tehdään, jos vaan tilanne etenee siihen pisteeseen. Samalla tutkitaan miehen "kaverit" nyt uudestaan, kun ekasta kerrasta on jo kai noin 3 vuotta. Viimeksihän niissä ei ollut mitään häikkää.

Kuulumisiin!!!

 
Heippa!

Meille ei nyt sitten suotu kolmosia eikä edes yhtä
Menkat alkoi tänään yllättäen kiertopäivällä 26. Koskaan ei ole ollutkaan näin lyhyt kierto. Oliskohan niillä hormoneilla jotakin tekemistä tämän kanssa... :/

Harmittaa kyllä, vaikka tähän nyt olikin varautunut. Itku on ollut aika herkässä.

Pidän hurjasti peukkuja sinulle PeePee!
 
Toiveikas, voi miten ikävää!! Olisi todella jo saanut olla aika sinun lunastaa tuon ihanan nimimerkkisi enne. Joko jaksat kertoilla, että mikä teidän jatkosuunnitelma mahtoikaan olla, onko se jo lukkoon lyöty? Mutta ota ystäväinen aikasi, vie varmasti hetken jos toisenkin kömpiä taas jaloilleen.

PeePee, hyvä asenne!! Helliä halauksia sinulle ja pienelle köllijälle sekä nootti miehellesi palstasiskolta, kun päästi sinut yksin liukastelemaan ja jälkikasvua kotiin hakemaan. :eek:
Sinulle soisi nyt sen, että saat laittaa parin viikon päästä itse itsesi plussalistalle!! Tai siis sinähän olet siellä, mutta sitten vielä niinkuin vahvistettuna.

Missäs lymyävät ystävämme, joista ei ole hetkeen kuultu...?
- Onko teillä muuten kovasti pikkujouluja tiedossa? Mulla on ensi viikolla ja se menee teatterin merkeissä. Joku taisi jo tiedustellakin samaa aiemmin.

(.) Huomenaamulla siis virittelen Puregon-kynän iskukuntoon ja käyn tositoimiin joko itse tai miehen avustuksella. Äkkiä tämä viikko meni sittenkin, vaikka alkuviikolla tuntui aika tahmealta. Huomaan tasapainottelevani Toivon kanssa tässä että antaako hänen vallata mieli vaiko ei. Ja toisaalta manaan tätä huonoa yksi arpa kymmenestä voittaa -meininkiä.
Kerroin tänään pomolle asiasta ja lisäksi yksi työkaveri tietää. Meillä on pieni ja intiimi työyhteisö ja kertoisin muuten vaikka kaikille heille, mutta kun en jaksa sitä odottavaa tunnelmaa ja kysyviä katseita nyt tässä välissä...

Kaikille tasapuolisesti salamyhkäisen lupaavan toiveikasta siirtymää Joulukuuhun...kohta saa tempaista ekan luukun auki! Ja sovitaanko niin, että tästä lähtien näiden naisten elämä on yhtä Joulukuuta ja luukkuja, joista paljastuu monta monta plussaa sekä paaaaaljon muitakin ihania asioita?!!??! :xmas:
 
Ja vielä viime hetken PANIIKKI: mulla ei ole mitään hoitokarttaa tai yhtikäs minkäänlaista dokumenttia, joka paljastaisi, että paljonko sitä Pregnyliä sitten tuikataan kerralla??!!
Soitin jo päivystykseen Naikkarille, mut ei ne osannu sanoo. Eli pitääkin ottaa piikki mukaan töihin ja soittaa sinne uudestaan aamullaja käääk ja sitten mennä työpaikanvessaan pistelemään.
Aika kuumana täällä käyn... jospa asia selviäisi aamulla!! :eek:
 
Toiveikkaalle :hug:

PeePeelle jättisuuret onnittelut kyytiläisestä. Nyt vaan lämmintä ylle ja rentoa meinikia, jotta pieni pääsee kunnolla kiintymään äitiin. :heart:
Ja onnenpotkuja täällä suunnalla tarvitaankin, kiitos PeePee!

Adelle tsemppiä piikitysrymbaan! Hyvin kaikki menee!

Huomista odotellen, parasta toivoen, pahinta peläten. :ashamed:
 
Ehtoota kaikille!

Siirto takana ja kolmesta sulatetusta alkiosta yksi pääsi kyytiin. Kaksikini oisin ottanut ja olisi siirrettykin, mutta eivät olleet kelpoisia siirrettäväksi. Nyt ei kai sitten auta muu kuin uskoa ja toivoa. Testipäivä 12.12.

Onneksi PeePee kuljet niin samalla aikataululla, että on sitten joku jonka puoleen kääntyy kun alkaa tilanne ahdistamaan!

Toivottavasti Ade sait annostus-asiat selväksi!

Mukavaa pikkujouluviikonloppua teille kaikille!
 
Ihan mielettömän isot peukut Peepeelle ja Ellikselle!

Kumma juttu, jos Ade ei saanut mitään annostusohjetta mukaan hoitopaikasta. Sehän nyt on ihan ensimmäinen asia, mikä pitäisi potilaalle antaa reseptin mukana. Eikö reseptissäkään ole?

ON: Aallonpohja on ohitettu. Olo on melko apea ja työkavereiden kasvavat vauvamahat ovat koko ajan silmissä. Olen toki mukana keskustelussa ja iloinen heidän nuorten naisten onnestaan. Kademieli tietysti mukana kuten kaikki varmasti ymmärrätte. Tyhmä, kun olen laskin, että nyt olisi kaksoset jo 28 raskausviikolla, jos olisivat saaneet elää. :/
Maanantaina menemme Väestöliittoon juttelemaan jatkosta.

Mukavaa viikonloppua kaikille.
(niin ja siis kp2 menossa)
 
Puskatäti :hug: älä välitä, niin kuin huomaat, meitä on täällä varmasti koko joukko, jotka tavalla tai toisella tietävät missä vaiheessa raskaus olisi,, jos olisi jatkunut normaalisti. Itse herään tähän asiaan aina, kun näen yhtä aikaa piinapäiviä viettäneiden raskauden etenemistä. Ja niin meilläkin aikoinaan iloittiin siitä, että meille olisi se jouluvauva tullut, mutta niin ei sitten ollut tarkoitettu käyvän.

PeePee: Kyttäät tai et - uskon että mikään tuntemus ei kuitenkaan jää huomaamatta. Niin monta kertaa näitä piinailuoireita on jo tullut elettyä. Mutta yhteistsempillä mennään pari viikkoa eteenpäin, eiks je?
 
minut voipi poistaa listalta kokonaan.. meidän yritys loppuu nyt.. on pakko, minun pääni ei enempää kestä, eikä kolme lasta ole todellakaan huono saavutus.. kaikkea hyvää teille kaikille . käyn teitä kyllä vaklaamassa sillon tällön..
 
Hei naikkoset!

Kesälle onnea ja menestystä palstattomaan elämään! Kolme lasta on loistava saavutus ainakin näin mun näkökulmasta.. yksikin on jo saavutus. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa!!!!! :heart:

Puskatäti :hug: ihan samoissa fiiliksissä täälläkin, meillä olisi tammikuussa vuoden täyttävät kaksoset tai sitten toisten kaksosten laskettu aika ... mulla on se onni suhun verrattuna, että töissä kukaan työkaveri ei odota eikä aiokkaan lähiaikoina. Rankkaa varmasti katsella vierestä toisten onnea. Jaksamisia!

Peepeelle ja Ellalle tuhannesti tsemppiä ja onnea matkaan.... kyllä me kohta saadaan tänne hyviä uutisia.. ihan pakko! :)

Itse olen pysynyt hyvin kiltisti taustalla.. kun on tätä odottelua. Parin vkon päästä Väestöliitolla IVF:n suunnitelua ja varmaan vähän aikataulu selviää. Muuten vaan odotan joulua ja vuoden vaihtumista......
 

Yhteistyössä