Kolmatta kuumeilevien kevät/kesä 2014

baby3: no ei oo menetetty siinä mielessä, että kumpikin lopputulos on ihan hyvä :)

rouva kampiakseli: Kiitos ja virallisesti nyt onnittelut :flower: Tosi hauskaa, että odotatte siskosi kanssa ihan yhtä matkaa. Kyllähän se yhdenmoinen jännitysnäytelmä taas on se raskaus. Sitä epävarmuutta ja ajoittaista pelkäämistä en kyllä kaipaa yhtään. Jos ja kun nappaa niin todella toivon, että osaisin sen (viimeisen) raskauden ottaa sillä tavalla rennosti, että asiat menee niin kuin ne menee. Mitä sitä jännittämään, nää ei oo meidän käsissä :)

ON: En uskaltanut tänä aamuna testata vaan jatkan odottelua. Eihän se tulos siitä miksikään testaamalla muutu :D Palelu jatkuu ja alavatsan menkkakivut. Ja ummetus, öyk. Rinnat ei tunnu oikeen miltään, edellisissä raskauksissa ne ovat kipeytyneet kunnolla ennen menkkojen alkua jo. Äh, miksi pitikään lähtee tähän jossittelujunaan, vaikka yhden kerran vaan sutastiin eikä edes tiietä ovulaatiosta kuin viikon tarkkuudella.... Yhdet menkat tänne ja äkkiä kiitos, niin loppuu tää.
 
Boomkaa hmm, nyt vissiin kp 13/37.. :)

Täällä on toivuttu hyvää vauhtia tuosta koettelemuksesta. Kaverien vauva uutiset saa vielä suremaan omaa menetystä, mutta eiköhän se siitä ajallaan helpota. Moneen kertaa on asiaa läpi käyty ja mietitty mitä seuraavaksi...tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä, että seuraavasta kierrosta aletaan uudelleen yrittämään. Toivotaan vain, että jos onnistaa niin tällä kertaa kaikki menisi hyvin.
 
Pahoittelut uuteen kiertoon joutuneille! :/

pieni toive, mukava kuulla että olet hyvin toipumaan päin. Toivotaan, että seuraavalla kerralla olisi parempi onni mukana.

Pippurihäntä, jännät paikat! Toivottavasti plussaa näyttäisi. :D

Täällä lieviä menkkatyylisiä jomotteluja. Sen takia hiukan hermona. Mutta kaipa mut voi siirtää plussanneisiin nyt kun menkat on myöhässä. Tuun sit maitojunalla takaisin, jos kesken menee. Ei oo hirveesti vielä luottoa että selviäisi.

Paljon plussapuhureita kaikille!! Tuun välillä kurkkimaan mitä teille kuuluu.
 
Moi kaikille!

Saako tänne ilmoittautua mukaan kuumeilemaan? Haaveena olisi kolmas lapsi ja jos ja kun se tulisi olemaan se viimeinen, haluan nautiskella täysillä koko hommasta jo ihan kuumeilusta asti! =)

Meillä siis kaksi lasta vuosimallia -10 ja -12 ja kolmas olisi ihana. Ehkäisy on nyt jätetty pois, mutta yritän nyt ainakin toistaiseksi asennoitua hommaan "tulee, jos on tullakseen" -asenteella...

Jo ensimmäistä lasta kuumeillessa kävin lukemassa erilaisia foorumeita ja teki jo silloin mieli liittyä mukaan, mutta homma jäi, kun esikoinen ilmoittelikin tulostaan yllättävän pian. Nytkin olen pari kertaa käynyt lukemassa teidän juttuja ja tuli hinku liittyä mukaan! Menossa siis rento yk1 ja ikää mulla 31 v. Pitiköhän muutakin infoa laittaa? =)
 
Tässä pari päivää on sellaisia hyvin lieviä menkkatuntemuksia taas ollut. Eilen päivällä tuli hiukan vaaleanpunaista limaa pyyhittäessä ja illalla oli alushousuihin tullut tippa rusehtavaa vuotoa. Aamulla kävellessäni vessaan päin, tunsin että jotain valuu. Istuin pöntölle ja koko pönttö täynnä juoksevaa kirkkaanpunaista verta. :(

Kp 21 -> kp 1

Kiertopäiviin näköjään turha luottaa enää. Se ihmettelemäni ovis kp 7 oli siis todennäköisesti ihan oikeasti ovis ja raskaus oli mennyt kesken jo ennen sitä. Näemmä ei myöskään tuosta oviksesta tärpännyt, vaikka touhuilut osuivat juuri oikeaan aikaan.

Kierron pituus näillä tiedoilla 20-28.
 
Pahoittelut uuteen kiertoon joutuneille!

Minut voi siirtää plussanneisiin (en saa kännykällä punaiseksi)! Vähän vielä pelottaa kun viiva edelleen haalea ja menkkakipujakin on, mutta pakko vain luottaa että kaikki menee hyvin ja lopettaa turha murehtiminen. Tulen sitten takaisin jos pieni ei pysy matkassa.

Tsemppiä teille kaikille!!! Ja paljon plussatuulia!!!!
 
Ei hyvää päivää. 2 päivää sitten Sofi One Step nega (extraherkkä testi) testiajalla, ja kuivuttuaan jotain viivanpaikkaa/värin häivettä, mutta laskin sen negaksi. Tänään sitten Clearbluella plussa!!!!! Haaleahko, mutta ihan selvä ja niin komeasti vahvistunut, että jotain siellä kasvaa. Mulla on vielä digi oottelemassa ja teen sen sitten ens viikolla, jos ei vuotoa kuulu. Me ollaan ihan pöllämystyneitä miehen kanssa nyt. Mutta onnellisia tietty. Aikamoinen plussajuna, kun mutkin otti kyytiin...
 
Pippurihäntä, onnittelut!! :) johan rupes plussaa tulemaan.

Toivottavasti muutkin pääsee pian samaan junaan eikä kukaan tipu matkasta!

Lillitys, pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta! :(

Cherise, mulla näytti kans tänään raskaana 1-2. Hirvittää.

Mutta isoja plussapuhureita tänne! <3 siirryn nyt muualle höpisemään.
 
  • Tykkää
Reactions: Pippurihäntä
Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu!!? Hetken oon poissa kuvioista, niin plussia tulee ihan ropisemalla... Hirmuisesti onnea kaikille plussanneille! :flower:
Ja tervetuloa uusille tietenkin - mukava saada lisää väkeä kun iso porukka siirtyi odotuspuolelle :)

Pävitykset oli hetken katkolla, kun juuri palauduttiin reissusta. Arki koittaa taas huomenna, joten täst eteenpäin pidän listat kuosissa :D
Mikäli haluaa niin listalle voi laittaa kiertopäivän, yrityskuukauden, oman iän ja lasten syntymävuodet. Koitan pitää niitä ajantasalla ja aina voi laittaa viestiä, jos joku tieto ei pidä paikkaansa - korjaan sitten.

Pikagallup:
Haluatteko, että tuo lista näkyy vain etusivulla vai olisiko mukavampi, että se löytyisi aina uusimmalta sivulta?
Onko jotain mitä haluaisitte vielä näkyviin listalle tms.? Kehitysehdotuksia otetaan vastaan :)

Omaa napaa: Viime kierto meni tosiaan ilman yritystä. Oli ihan kiva pitää välikuukausi, mutta toisaalta tiesi mitä se tarkoittaa; ei jännäilyjä eikä mitään muutakaan pohdittavaa olotiloista tai mistään.
Nyt kun menkat on loppuneet, niin uutta yritystä kehiin. Koitetaan mennä "joka toinen päivä" (tai vaikka päivittäin, jos siltä tuntuu :D) tahdilla, kun molemmilla on helpompaa töissä. Katotaan sitten loppukuussa olotiloja :)
 
Viimeksi muokattu:
Hei!
Täällä ei mitään ihmeitä.. Tässä nyt odotellaan, et koska pääsee testaamaan. Mitään tuntemuksia kyl ei ole.. Ilmeisesti aikaisemmat tuntemukset tosiaan oli oviskipuja, koska menkkoja ei vieläkään ole kuulunut.. Jännä huomata, et ei osaa odottaa! Ei ole tämmöistä piirretä itsessän tunnistanut ennen, kuin päätimme et lähdemme kolmatta yritäämään. Tässä jo kääntyy sisäänpäin ja tutkiskelee itseään enemmän, kuin normaalisti. Tekee ihan hyvää keskittyä itseensäkin! On jo 2 ihanaa lasta mut ei ole viisaammaksi tai levollisemmaksi oppinut..

Onneks on tää meidän palsta! Helpottaa vähän, kun huomaa et muilla taitaa odottaminen tuntua yhtä vaikealta!
Yritän nyt kans tohon listalle ilmoittaa tietoja.. Herjatkaa sit jos menee väärin tai jotain puuttuu..
Eli kiertopäivä on ehkä 16/27-29, yrityskuukausi 1, oma ikäs just 33 vuotta tuli täyteen ja lapset -05 ja -12.
Mun mielestä riittää et näkyy vain etusivulla lista eikä tuossa kai ole lisättävää.. Vai olsiko kiva tietää missä päin suomea kukakin on, vai meneekö liian henkilökohtaiseksi? Esim.voisin mainita, et kanta-hämeessa asutaan? Plussatuulia!
 
wow! Johan plussia napsahtelee :)
Onnittelut pippurihäntä tuoreimmasta plussasta :flower:

Itellä ovisaika käsillä ja yritetty on. Parin viikon päästä tietää enemmän. Matalalla profiililla koitan edelleen mennä....toivon kovasti mutten pidä maailmanloppuna jos ei vielä natsaakaan. Paljon muutakin mielessä ja monenlaista tekemistä yms. Katsellaan miten käy.

Lisää plussatuulia kaikille <3
 
  • Tykkää
Reactions: Pippurihäntä
Herranen aika millainen plussaaalto tuli toukokuulle! Mahtavaa :) Toivotaan samanlaista ruuhkaa tälle kuulle myös ^_^

Itse käyn vieläkin kurkkimassa täällä kuulumisia ja erityisesti muistan cherisen ja Mrs-K:n, suuret onnittelut vielä minunkin puolestani teille ja kaikille muillekin! :flower:

Alun epäuskosta (tai noh,ihan vieläkään en ihan ymmärrä olevani raskaana..) ja viikkokausien ympäri vuorokauden oksentelusta huolimatta täällä ollaan vielä hengissä ja ilmeisesti tyttö odotetaan kolmanneksi :) Miehellä myös vasektomialähete saatu nyt eteenpäin joten viimeiseksi jää, nyt kun osaisi vielä ymmärtää mielikin että viimeistä kertaa viedään!

Mukavaa kesän alkua kaikille!

-Carioca rv 23+0
 
Moi! Kaikenlaista hässäkkää tässä ollut, joten en oo täällä ehtinyt käydä kuin vähän lueskelemassa. Mulla menossa nyt kp 20/28-30 (en saa kännyllä punaiseksi). Sinänsä siis jännää aikaa, mutta en kyllä yhtään usko plussaamiseen, kun puuhailut ei tainnu osua ihan ovis-aikaan.

Kuten aiemmin sanoin, koitan suhtautua asiaan rennosti, vaikka toiveet nousee heti korkealle, kun ehkäisy jätetään pois. Lisäks meillä edelliset lapset tulleet aika helposti, joten sekin saa toivomaan kaikenlaista. Miten teillä on aikaisemmat lapset saaneet alkunsa - helposti vai hankalammin? Ehkä tästä on puhuttukin täällä.

Ja lämpimät onnittelut plussanneille! Onpa hienoa, että tulee noin paljon plussia!
 
Minä ilmottaudun mukaan myös. Ensimmäinen varsinainen yrityskierto siis menossa, vanhemmat lapset syntyneet -11 ja -12. Ja itsellä ikää 22. Tällä hetkellä kp7/27.

Alavatsan nippailut, lima ja ovistesti vähän vihjaisivat siihen suuntaan, että nyt olisi otolliset hetket käsillä. Tuntuu kuitenki vähän hasuslta, että jo tässä vaiheessa kiertoa mitään tapahtuisi :O No, pienetkin mahdollisuudet on jokatapauksessa hyödynnetty useampana päivänä :)

Niin, ja meillä molemmat aikaisemmat lapset ovat saaneet alkunsa suht helposti, kun on vain hieman sinnepäin laskeskellut päiviä. Hauska katsoa, tärppääkö nyt jo ekasta kierrosta, kun pistetään vähän enemmän aikaa ja vaivaa :)
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa mukaan kolmensoppa :)

Miten tämä kesä tuntuu niin kiireiseltä kun ei ole ehtinyt kommentoimaan teidän juttuja? Myönnän, että aika hurahtaa mukavasti ulkona ja lasten kanssa. Illalla ei malttaisi lähteä nukkumaan laisinkaan kun on valoisaa. Tämä kostautuu aamulla, kun pitäisi töihin lähteä ja tyyny näyttää ihanan pehmoiselta ja kutsuvalta sängyssä :D

Suurin osa listalla olijoista näyttää olevan kierron loppupuolella. Miltä siellä näyttää, onko tuntemuksia suuntaan tai toiseen?
Käykäähän pistämässä pikapäivityksiä olotiloista :)

Täällä ei mitään tuntemuksia tai merkkejä vielä oviksesta. Tarkoittanee sitä, että tästä taitaa tulla pitkä kierto..Nähtäväksi jää. Varan vuoksi ollaan harrasteltu joka toinen päivä - eihän sitä koskaan tiedä ;)
 
Viimeksi muokattu:
Oi, mikä ihana plussa-aalto täällä on käynyt! Onnittelut ihan jokaisesta plussasta :heart:

Uusille myös lämpimästi tervetuloa :)

Mä oottelen täällä seuraavia menkkoja, oon ihan varma että tässä kierrossa ei onnistunut. Ei mitään tuntemuksia oviksesta ja laskennallisesti oikeaan aikaan ei ollut mahollista saada kahden keskeistä aikaa miehen kanssa niin taidanpa pikkusen nautiskella terasseista ja kylmistä juomista näin kesän alussa :D
 
Loppukierrossa täälläkin mennään eikä oikein mitään. Laskennallisesti oikeat päivät hyödynnetty yms mutta ei tunnu et natsas tässäkään kierrossa. Alamasu tosi kipeä joten menkat varmaan tulossa pian. Kierto vaihdellut 28-33 joten vois tulla jo alkuviikosta. Huoh. Toivottavasti muilla loppukiertolaisilla kuin mulla (ja ilmeiseti magiella) olis parempia uutisia kerrottavana!! Yhtenä iltana aattelin et kupliko masussa mut tais grilliherkut vaan kuplia siellä. Nyt toivon et nää alamasukivut olisikin muutaku menkkojen alkua... Vähä asenne nyt et pessimisti ei pety tms. No uusi kierto on taas uusi mahis!
Plussia <3 B3
 
Hei!

Vieläkö mahtuu joukkoon uusi jäsen? Ollaan mietitty tätä kolmosta jo vuoden verran, välillä vauvakuume on ollut kova ja välillä poissa kokonaan. Yritetty ei kuitenkaan vielä olla, vaan tästä kierrosta olisi tarkoitus aloittaa.

Entuudestaan löytyy 08 ja 11 vuonna syntyneet lapset.

Puhelimella en saa punaiseksi, mutta nyt: kp 2/28-31, 24v, lapset 08 & 11.

Tulen paremmalla ajalla lisää kirjoittamaan :)
 
Baby3: Älä vielä heitä kirvestä kaivoon; peukut pystyyn sen toisen mahdollisuuden vuoksi ;) Tuo "pessimisti ei pety" asenne pelastaa usein....Tai ainakin tuntuu tuplasti paremmalta yllättyä positiivisesti!

Tervetuloa mukaan majj - ei muuta kuin plussatuulia :)

Pahoittelut magie vaikka taisit ollakin aika varma uudesta kierrosta. Komppaan sua tuossa terassi pohdinnassa - on oikeastaan aika mukava nauttia kylmä saunaolut ja jopa siideri siihen päälle näin kesän kunniaksi...Ilmatkin ovat olleet suht suotuisat ja on ollut ihan kiva miehen kanssa istuskella ja nautiskella alkukesän illoista :D
(ps. päivitin listaa, mutta iski ajatuskatko..oliko sulla nyt yk8 vai 9 menossa?)
 
Viimeksi muokattu:
Avautuminen alkaa.

Monista plussista täällä tuskastuneena meillä aloitettiin yrittäminen ihan tosissaan. Mekin halutaan plussa. Sellainen plussa joka pysyy plussana. 3 päivän välein touhuttu siitä asti kun vuoto loppui. Olen koittanut limoja seurailla, mutta ainakaan vielä ei ole kunnon ovislimoja tullut. Vähä jotain sinne päin kyllä olin eilen havaitsevani. Tänään tein ovistestinkin. Haalea plussa. Eli joko ovis meni jo tai sitten se on vasta tuloillaan. Toivottavasti ei vasta tuloilaan, koska jos kierto on taas sen 20 päivää niin oviksen ja menkkojen väliin ei jää viikkoakaan.

Missä vaiheessa olette uskaltaneet kertoa plussasta ulkopuolisille? Jotenkin tämä edellinen plussa sai niihin aatoksiin, että ennen rv12 ei uskalla muille kertoa.
Olen uskaltanut yrityksestäkään kertoa vain yhdelle ihmiselle, joka hänkin itseasiassa arvasi ihan itse että yritämme. Kovasti hankalaa ajatella asioita itse itsensä kanssa yksinään. Eilen taas yritin tuosta "päiväkirjastani" jutella miehen kanssa. Luovutin parissa minuutissa. Ei hän ymmärtänyt sanaakaan. Yritin selittää kaikki erikseen ja sitten kertoa asiani uudelleen, mutta ei.

Avautuminen loppuu.
 
Kiitti tsempityksistä boomkaa! Joo, pessimisti ei pety ja kun pitää tän asenteen niin plussa olis huikea homma kyllä :) jotenkin ton kilpparihommankin takia vaan koittanut olla realisti ja ajatellut että ovuloimattomat kierrot on myös mahdollisia. Ja silti nuo pienet vauvanvaatteet ja tarvikkeet yms kummittelevat tuolla nurkissa ja niille toivois olevan vielä käyttöä. Pelkään myös et jos tässä projektissa menee kovin kauan niin voipi olla että mieli muuttuu....sekavat ajatukset mut ei se auta ku porskutella menemään!!

ON vielä vähän...Kierto jotenkin outo ja tunteeton. Eilinen mahakipu oli eka tuntemus koko kierron aikana toistaiseksi. Kävi mielessä et olisko voinut olla myöhäinen ovulaatiokin ku selkeästi toispuoleinen kipu munasarjojen kohdalla ja pari edellistä päivää "tunkkainen" alamasu. Jos näin niin kierto olis selvästi normia pidempi. Oli mikä oli niin varmuuden vuoksi kellistin miehen vielä eilen :)

Tervetuloa uudet majj ja kolmensoppa. Ja lillitykselle tiedoksi et tämä on just se palsta ja foorumi jossa saa ja pitää juurikin "avautua" :D Oikeassa paikassa oot!! Saman projektin kanssa painiskelevat hengaavat täällä ja ymmärrystä ja vertaistukea on siis saatavilla :heart:

Kesäplussia kaikille toivotellen,
B3
 
Pikapäivitys: ei sitten mitään tuntemuksia oviksesta. Yleensä (anteeksi vain) tulee paljon limoja ja ihan kunnon vihlasut ja krampit, mutta nyt on niin hiljaista ja kuivaa että.....Tiedossa kenties superpitkä kierto ja rättipäivät alkaa heti kun kesäloma alkaa? Ah, siinä olisikin lomatunnelma huipussaan :D
 
Täällä painaa aivan järkyttävä väsymys, alavatsan nippailut ja jomotukset ja rintojen aristus. Ovulaatiotesti ei ihan vielä näytä plussaa, enkä oikein tiedä, onko viivat edes vahvistuneet mihinkään suuntaan.. Järkyttävä väsymys oli toisesta raskaudesta ensimäinen merkki jo ennen menkkojen alkua, samoin rintojen aristus. Tein jo toiveikkaana r-testin tänään, mutta se oli niin nega kuin olla ja voi vaikka koitin kaikin voimin sitä tihrustaa :rolleyes: malttamaton, vai? :LOL:

Itsekseni ole miettinyt, että tuskin uskallan kertoa raskaudesta ennen kuin ollaan yli puolen välin. Sen verran itseä epäilyttää, että voisinko oikeasti saada jo kolmannen terveen vauvan syliin asti, kun jotkut eivät saa yhtään :/
 
Onnea kaikille plussanneille :flower:

Omat kiertopäivät käynee vähiin taas. Viimeksihän niitä tuli 30 kun sitä edellisellä kerralla 26. Joten saa nähdä kuinka nyt käy.
Ovulaatiokivut oli kp 13. Mulla ne kivut on sellasia että hyvä että istumaan pystyy kun tuntuu että joku painaa niin maan hemmetisti tuolla alapäässä. Oltiin sillon vielä miehen kanssa reissussa... Onneksi reissu oli hotellissa =) Käsittämättömän tyhmää on vaan se että sillon kun sattuu niin pitäisi peittoa heilutella....

No joo. Vielä ei oo merkkejä ei alkavista menkoista eikä mistään muustakaan. Sunnuntaina repäs alamahasta pari kertaa oikeen kunnolla kun nousin istumasta, mikähän lie sekin. Inhottavia nämä loppu kierron päivät kun odottelee tässä nyt että kummin käy, alkaako menkat vai eikö ala.

Tuli vähän tämmönen valitusstoori tällä erää :D

Sitten tuosta kertomisesta. Vanhemmille tulee varmasti kerrottua heti, niinkuin tähänkin saakka. Mutta muille kerron kun kerron. Jos ei satu huomaamaan niin kyllä voi sitten kertoa facebookissa kun on syntynyt :)
 

Yhteistyössä