Rantanen on ihan pihalla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
”Jos ajatellaan, että lääkärillä on hyvä kliininen silmä, niin aivan samalla tavalla rajavartijat ja meidän viranomaiset havainnoivat ihmisestä paljon asioita ihan työkseen ja joka päivä”, Rantanen sanoi.

Ihan voin todeta, että näin maastorajalla, jossa näitä päätöksiä tehdään ei välttämättä ole kahteenkymmeneen vuoteen tullut yhtään ihmistä vielä vastaan.

Että ei tämä nyt ihan joka päiväistä ole, että joka päivä tehtäisiin päätöksiä
 
vierailija
Ahaa, siis nämä rajavartijat asuvat yksinäisinä erakoina metsissä eivätkä tapaa ketään sen jälkeen kun ovat valmistuneet
Rajavartijat ei meidän maastorajalla havainnoi ihmisiä työkseen ollenkaan. Saattaa mennä vuosikymmeniä, että ei ole nähnyt ensimmäistäkään ylipyrkijää.

Sinulle varmaan kelpaisi lääkäri, joka ei ole koskaan nähnyt potilasta?
 
vierailija
Lähihoitaja Rantanen puhuu kliinisestä silmästä, kun kaikki asiantuntijat pitävät Mari-lakia pähkähulluna. Lähihoitajat ja polissit häpeävät kliiniset silmät päästään.
 
vierailija
Koko tämä lakiesitys on täysi vitsi. Siinä mielessä huvittavaa, että asiasta jaksetaan vääntää suuntaan tai toiseen. Mutta jos nyt otetaan tämän avauksen pointti työn alle, niin sellaista ei tule tapahtumaan, että suomalainen rajavartija kävelisi kansainvälisen lain yli työssään. Sellaisen määräyksen antaminen ylhäältä olisi laitonta eikä lakiesityksessä sen takia ollakaan estämässä turvapaikan hakemista. Ja kun sellaista määräystä ei ole annettu, yksikään virkamies ei tule ottamaan omille niskoilleen riskiä laittomasta päätöksestä.

 

Yhteistyössä