Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

iltaa naiset!

Nyt on täällä hiljasempaa.

rosetta piinailee, pp5 menossa eikö vaan? Meinasitko olla maltillinen vai malttamaton testaamisen suhteen? Miten olo muuten, onko jo ihan normaali olo ja töissä ok? Tarrasukkia lähetän vieläkin pussikaupalla.

soja taitaa vieläkin olla tupla uutisesta ihmeissään, tai mie ainakin olisin. Kumpa kaikki menisi hyvin, ja meneehän se. Mites sulle sanottiin sikainfluenssarokotuksesta? Entäs seuraava kontrolli, onko se jo aikastetusti kun on 2? Sit jännäämään onko identtiset vai epäidenttiset =) Milloin meet neuvolaan? Mulla se olis huomenna esissä.

Mammuliinoksellakin on ultra ihan kohta.

Niitä kyselyitä joita teille sähköposteilin, niin vastaisitteko sunnuntaihin mennessä? Laitan sitten ne vastaukset eteenpäin.

Liinatiina, tervetuloa tapaamiseen sitten vaikka myöhemmin, jos sille tuntuu. Ihan omaan tahtiin! Sitä tosin ei kannata miettiä että "tietääkö" tarpeeksi jutuista, ennen kuin tulee, koska niin ei kyllä ajatella. Jokainen halukas on tervetullut mukaan.

Ricoletto, toivottavasti pistelyt sujuu hyvin. Onks vielä mitään tuntemuksia? Milloin meet seuraavaan ultraan?

ON: Viikonloppuna pääsin jo liikkeelle, kävin varovasti kuntosalilla, ja kylläpä tuntui hyvälle. Samoin hyötypyöräilyä on tässä tullut nyt enenmmänkin harrastettua, ja kroppa kiittää. Kokoajan tosi varovasti oon tehny, tulee ehkä turhankin paljon tarkkailtua, että tuntuu hyvälle, ei kipuja yms. Nyt ei oo viikkoon ollu suurempaa vuotoa eikä pahempia särkyjä, voi kun kaikki pysyis näin hyvänä, ja pienellä asiat hyvin. Huomenna meen neuvolaan eka käynnille, tuntuu edelleen tosi oudolle koko ajatus. Muutama viikko niin suurin riski olis ohi. Väsymystä riittää ja pahoinvointia on ajoittain. Paino alkaa nousta, tosin vaan kilon, kun on jatkuvasti nälkä. Rinnat on tosi kipeet ja ISOT. Töissä ehkä nyt yks ihminen arvas mistä kyse, kun en voi hoitaa potilasta jolla epäillään olleen äsken parvorokko..Noo, sivuseikkoja. Nyt jo muutama tietää, sanoin äsken yhelle joka hoidoista tietää. Mut ei tollasten oikeiden riskien edessä voi salailla, vaan on tärkeysjärjestykseen laitettava asiat.

No tässäpä tätä. tällä viikolla riittää töitä, kuuden päivän verran, tosin yks koulutus, tuo vähän katkoa.
Voidaan hyvin!

Aurinko ja huomenna jo rv10+0 :D
 
Aurinko: onnittelut täydestä kympistä :D. Mukavaa että kivut on hellittäneet ja oot päässyt liikkumaan. Mie jätin varmuuden vuoksi eiliseltä vielä jumpat väliin.

Mulla on ollut jo aika lailla normaali olo munasarjat tuntuu olevan ihan normaalit taas. Maha tosin pömpöttää edelleen aika lailla. Farkkuja on ihan turha edes yrittää tunkea jalkaan :p.
pp6 menossa ja yritän kyllä mahdollisimman pitkään välttää testailua.
 
Moikka kaikille!
Kirjottelen nopsaan, kun tuo ruoka odottaa tekemistään.

Eilen käytiin ultrassa ja pieni sydän löi....me taas oltiin ihan ihmeissämme. Ja voi sitä onnen tunnetta. Koko perhe oli katsomassa uutta tulokasta. Poika vähä säikähti, että mitä ihmettä äidille oikein tapahtuu ja hän meni jonkun (lääkärin/opiskelijan tms) kanssa odotusaulaan. Lääkäri antoi isoveljelle kuvan mukaan.

Tosiaan siellä oli jonku valkotakkinen nainen...kukaan ei häntä esitellyt, mutta oli siinä sitten mukana....olisin kyllä kaivannut ehkä jonkun tiedon, kuka tai mikä hän on.

Ja oli mukava, kun Esa totesi meidän pojan olevan "pakkaspoika"....Pas:ista kun hänetkin saimme.
Parin viikon päästä jää lääkkeet pois ja sain marraskuun lopulle ajan 12. viikon ultraan. Sitä odotellessa.
 
joo, hiljaisempaa on ollut, itsekin olin viikonlopun reissussa, joten jäänyt kone paitsioon.

mammuliinokselle onnittelut :flower:

omaa päivitystä: kyseessä siis epäidenttiset kaksoset, nehän on saanu alkunsa kahdesta eri alkiosta, eli ovat sitten jos tänne maailmaan asti jaksavat niin periaatteessa yhtä paljon samanlaisia kuin eri aikaan syntyneet sisarukset. seuraava ultra on sovittu ensi viikolle, rv 9+0 ja sitten sovitaan se rv 12 ultra. neuvolankin jo varasin, se on sitten tossa välissä, eli yhtä seurantaahan tää nyt on. Tänään kyselin neuvolasta rokotuksesta, tiistaisin meidän neuvolassa rokottaavat, enkä nyt oikeen saanu vastausta että onko väliä ottaako heti alkuraskaudessa vai myöhemmin. Kun vaikutus alkaa 2vkoa rokotuksesta, ja epidemian pitäis olla täällä 3-4 vkon kuluttua, niin kai se kannattaa ens viikolla käydä. :eek: ???

Olo on ollu ihan siedettävä, aamut parempia ja illat huonompia. mutta kyllä tään kestää :) kaksosraskautta ei kai alussa mitenkään tiuhempaan seurata, mut sitten siellä 20 viikon jälkeen alkaa kai tarkempi seuranta ja sairaslomalle kai joutuu jäämään jo ennen vkoa 30, mitä nyt oon nettiä lueskellu.

Miusta tuli muuten täti tänään, siskoni sai poikavauvan :heart: annetaan nyt kaikkien nauttia siitä onnesta, ja ens viikolla jos kaikki on hyvin ultrassa, niin sitten kerrotaan vanhemmille lisätulokkaista =)

rosetalle tsemiä piinailuun, hyvin se aika menee, kohta jo puolessa. en suosittele liian aikaista testausta

mitäs muille?

soja
 
Soja: Mie sain sikaflunssa rokotuksen eilen =).Hurjasti Onnea tuoreelle tädille.

Miun työkaverista tuli mummi hänen tyttärensä sai eilen pojan =). Ihan tohkeissaanhan tuo on ja toi suklaakakkua töihin. Ei sille mitään voi, mutta pikkuisen pahamieli tuli toisaalta parempi että sattui tälle eikä ens viikolle, koska ei välttämättä hirveän hyvä mieli ens viikolla ole. Onneksi on työkaverit mummoikäsiä melkein kaikki ei ole ainakaan raskausuutisista pelkoa :LOL:.
 
soja, mie oon kans kahen vaiheilla et miten tehdä rokotuksen kanssa. jos otan sen kahen viikon päästä ja suojan kehittymiseen menee kaks viikkoa niin voi voi. Sisäinen ääni alkaa sanoa että käy ottamassa se mahd. pian..
 
Ricoletto
Hai!
Non niiiiiin. Eli huomasin, että aurin-ko tuossa oli kysynyt pistelyistä...vaan ei vielä pistellä =)

Tänään oli käynti sairaalalla ja huomenna alkaa Puregon-pistelyt. Tiistaina on seuraava käynti iltapäivällä ja sitten ymmärtääkseni vastaavat pistokset jatkuu ja jarrupiikittely.Tiistaina selviää myös punktiopäivä. Tänään sit ekaa kertaa koikeilin ton kynän toimintaa sillä testiaineella..ja iisiähän toi onkin. Hoitaja kyseli että onko kysyttävää..no ei nyt sit tähän hätään mitään ollut. Totesi siihen sit että varmaan seuravalla kerralla jo on...mutta mitähän siinä sit niin ihmeellistä voi olla? Itsehän he antavat pistämiselle aikataulut ja muuta ei tarvia kuin tehdä mitä käsketään... =)

Ja täällä kun tuntuu olevan "vauvabuumi" niin palstalaisten kuin heidän perheidensäkin keskuudessa, niin liityn tähän joukkoon! Käly sai tänään viidennen muksunsa..nelikiloinen poitsu! Tällä kertaa odotan että päästään kylään ja epeli näkemään. Jos se vauvakuume vaikka lopultakin iskisi ;)
 
Ricoletto: Minustakin se Puregon oli tosi helppo ja nopea käyttää ja mukana tuli tosi selkeät ohjeet =). Eipä mullakaan mitään ihmeempää kysyttävää hoidon aikana ollut ihan tuli selväksi kaikki muutenkin.

Täällä pp8 menossa mitään ihmeempiä oireita en oo humannut. pp4 oli vähän sellaisia tuntemuksia että hyvällä mielikuvituksella ois voinut olla vaikka kiinnittymiskipuja, mutta luultavasti kuitenkin oli vielä vaan punktion jälkijuttuja. Ihan lievää menkkamaista tunnetta alaselässä ja masussa on ollut myös nyt parina päivänä.

Mitenkäs auringon rokotus meni tuliko sulle sivuvaikutuksia? Mulla oli vaan käsi siitä pistoskohdan lähistöltä kipeä pari päivää =)
 
Moikkelis....
Täällähän on hiljasta!!!!
Itekki oon vaan käyny nopeella lukemassa mitä tänne kuuluu, mutta nyt on hetki aikaa pysahtyä ja kirjottaa.
Työ ootte jo saanu rokotteet...miulla se olis vielä eessä. Just tänään varasin neuvolan ja samalla siinä jutustelin siitä rokotteesta ja neukku oli kyllä sitä mieltä että todellakin kannattaa ottaa se, vaikka siitä jälkiseuraamuksia tuleekin.
Ja pojalle suositteli ihan tavan influenssarokotetta tässä vaiheessa...pitäähän se ottaa, kun "viisaammat" neuvoo.

Kiva, kun on kaikkia menoja tässä marraskuulla....12. päivä mun neuvola ja samalla pojan 2 -v neuvola, 16. päivä hammaslääkäri ja 30 päivä ultra. Ja kaikki on työpäivän aikana. ahistaa koko ajan pyytää vapaata. Ja vielä kun oon ollu 4 kk vasta töissä ja ne vanhemmat työntekijät ei aina kato hyvällä kun oon luiskahtanu töistä aina yhen maissa pois. No eipä siinä...sanoin pomolle suoraan meidän hoidoista ja nyt siitä että raskaana ollaan ja hän suhtautuu todella hyvin mun poissaoloihin. On se vaan silti ahistavaa olla pois (se on se omatunto joka aina kolkuttelee...vaikka tärkeitä menoja kaikki)

Ihan olin ihmeissäni, kun tässä on ollu huonoa oloa aamupäivisin....melkein on pitäny oksentaa. Aiemmassa raskaudessa ei ollu mitään tollasta. Ja tottakai tyhmänä sit oon ajatellu et tää menee samalla lailla. Nooh...ompa ainaki tunne siitä että joku siellä massussa kasvaa.
En tiijä, mutta musta tuntuu että mun masu on jotenki turvonnu...selkeesti pömpöttää vaikka viikkoja näin vähän. Varmaan tekee se kun on toinen lapsi tulossa ja silleen.

joo mutta nyt pitää mennä antaa pojalle mehua.....

Mitäs odottajille ja piinailijoille, piikittelijöille ja muille kuuluilee?
 
Ricoletto
Heps!
Tänne ei mittään uutta. Pistelty nyt tänään toistamiseen..kun en jaksa lukee taaksepäin, niin onko kellekään tullut mitään sivuoireita noista pistelyistä? Ihan mielenkiinnosta vain..

Huomenna kaverin pojan synttäreille ja möxällä varmaan piipahdetaan, saa hauvat liikuntaa. Tavallinen viikonloppu eessä.

Hiljaista täällä tosiaan. Alkaakohan nopeesti pimenevät illat jo lamaannuttaa..tuntuu kyllä ainakin itsellä että uni tulisi jo aiemmin kuin kesällä. Pitänee hankkia tallentava digiboxi niin ei tarvii Harper's Islandiakaan vahtia :LOL:
 
Ricoletto: Mulle ei tullut mitään sivuoireita, muniksissa tosin alkoi jo olla muutaman pistospäivän jälkeen pientä tuntemusta =) .

Mie testasin negan eilen pp11, joten se tais olla sitten siinä . En jaksa uskoa että se tuosta miksikään muuttuu.
Pahasti joulu tulee sotkemaan hoitokuvioita kun pahasti sattuisi pakkasukon siirto varmaan joulu tai joulunjälkeiselle viikolle. Pitää keskiviikkona kysellä onko poli kiinni joulun aikaan. Toisaalta voi sattua niinkin että seuraava kierto venähtää pitkäksi ja silloin saattas mennä tammikuun alkuun... Millä kiertopäivillä pasissa täytyy käydä ultrassa ja mille kp:lle teillä on siirto sattunut?



 
Ricoletto
Rosetta: :hug: ..mutta ehkäpä kannattaa kuitenkin vielä oottaa se muutama päivä ja testata uudelleen..

Joo..tuota nippailua on alkanut tuntua munasarjojen paikkeilla. Lisäx mie luulin, että kävisin ihan kierroksilla vaan vaikutus on ollut päinvastainen, mie olen jotenkin ihan lamaantunut. Ajatukset ei juokse yhtään. Ihan kuin oisin napsinut jotain rauhoittavia. Pitäis vielä töitäkin koittaa tehdä, vaan kun ei hyrrää päässä minkään sortin ajatukset. Tältäköhän lobotomiapotilaista tuntuu...
 
Rosetta :hug: jaksamista. Mutta testaat varmaankin vielä ennenkuin polille soittelet? pp11 kuitenkin eilen oli.. Pas aikatauluista, niin miepä lunttailin kalenterista, eli kp:t PAS:ia edeltävänä ultrina on ollu kp 12 ja kp13, ymmärtääkseni pyritään tuohon kp 12. Siitä en oo varma miten vaikuttaa se onko lääkkeelliseen vai omaan kiertoon tehty PAS..Siirrot on ollu sitten kp 19 ekalla ja nyt kp16 tällä jälkimmäisellä kerralla.

Ricoletto, jaksamista olotiloihin. Nuokin kun vaikuttaa miten kenelläkin.

MAmmuliinokselle onnittelut ihanista ultranäkymistä!

Mites soja voit?

ON: SAirslomalla taas valitettavasti. Ei vuotoa onneksi, mutta semmoinen selkäsärky on ollu lauantaista asti että huh huh.. Ja alkaahan tuo juilia tuolla masunkin puolella. Mahakipu olis sinällään ihan siedettävä ok, mut yhen vuoron taistelin tuon selän kanssa ja totesin että ei pysty.. Nyt on vielä niin raskashoitoisia asiakkaita meillä.. Tänään ja huomenna lepään, katellaan sitten joko pääsis takas ja miten on. Neuvolaan yritin soittaa, mutta on kuulemma paikalla vasta huomenna.Täytyy yrittää huomenna uudelleen. Ja voi luoja kun pystyis odottamaan sit 12+6 ultraa, siihen on kaks viikkoa vielä. Ens ma oli tarkoitus käydä neuvolassa jos sydänäänet kuuluis, rauhottuisin vähän. On kyllä olo kuin olisi tulisilla hiilillä. Milloinkohan helpottaa.. Muut oireet jatkuu kyllä, vaan niiden kanssa pärjää. En mitään muuta niin toivo kuin että kaikki olisi hyvin.
 
Aurinko: :hug: kovasti jaksamisia sinne, toivottavasti selkäsäryt helpottaa =)

Mulla on onneksi viime aikoina ollut pitkiä kiertoja yli 40 päivää. Laskin justiinsa että eka ultra menis silloin vuoden viimeiselle viikolle, jos menkat alkaa loppuviikosta. Eilen oli niin menkka olo kuin olla vaan voi, tänään ei niinkään. Testaan tietysti vielä keskiviikko aamuna, mutta en kyllä paljon sen varaan laske että tuo tuosta miksikään muuttuisi.
Mies oli niin yltiöpositiivinen kun kerroin sille negasta. Totes vaan että sehän voi jo seuraavaalla kerralla tärpätä, voi kunpa itsekin voisi yhtä positiivisesti ottaa sen negan testauksen :D.
En miekään kyllä ollut nyt sen pettyneempi kuin aikaisemminkaan, kun ei toiveetkaan korkealla ollut. Kaikista pahimmat pettymykset on tullut silloin, jos on erehtynyt kuvittelemaan olevansa raskaana ennen testausta :| .

Ihana päästä jumppaan tänään kolmen taukoviikon jälkeen B)
 
rosetta: nauti olosta, kun liikkeelle pääsee :)

PIKKUJOULUISTA: mites olis, sovittaisko joku päivä että piettäis niinku pikkujoulut? olis kyllä kiva :) innokkaita?

Jos jonkun luona nähtäis? tai miten vaan. vois jotain päivää tässä sopi, kun pikkujouluaikaan tahtoo ihmisillä olla niin paljon menoja..
 
Heipä hei taas! Pikku-joulut vois olla kiva, kannatetaan.
Mie oon taas niin lamaantunut et huhhuh. Nyt tulee vaan omaa napaa, sori vaan, mut taas vaivaa asiat niin v...sti...
Onko clearbluen digit ovistesti varma? Mulla ois pitäny alkaa menkat viimestään tänään mut taitaa tulla taas pitkittynyt kierto, niin ku viime kerrallaki. Eiks se oikeesti sit ollutkaan ovis mikä sillo olevinaan näky siinä testissä..? Elikkäkö ovisplussa ei takaa oikeeta ovista? Mie ku oo pitäny digitaalista aika varmana testinä...
Hei ja sit vaikuttaaks terolut kuuri hormoniverikokeisiin? Jos söisin semmoisen et saisin ne menkat alkamaan ja pääsisin sit niihin verikokeisiin jotka otetaan kp 3-5, niin näkyyks tai haittaaks ne oikeita tuloksia?
Et semmosta tällä kertaa...taas..
 
londi80: Miula oli Terot käytössä edellisessä kierrossa ja sittenhän kävin kp5 niissä labroissa, joten en usko, että mitään haittaa on.

Ei se ovisplussakaan kuulema takaa että munasolu irtoaisi, näin olen ymmärtänyt. (Isot tytöt on kertoneet :LOL: ) Toivotaan kuitenkin, että tämä "harvinaisuus" ei olisi sattunut siun kohdalle kuitenkaan.

Onkos siulla ollu hyvinkin tarkka kierto aiemmin?
 
Ricoletto
Tänään oli saikulla käynti. Torstaina uudelleen, koska tällä hetkellä on follitilanne sekava.
Toista munasarjaa eivät saa ultrattua mitenkään päin..missä lie huitelee, liekö toimiikaan ja toisessa kyllä on tavaraa, mutta hyvin erilaatuisia, yksi on siinä pisteessä, että ois voinu lähtee liikenteeseen milloin vaan ja loput ihan eri kokoisia ...että mitähän tästä tulee...muuta kuin jättimäinen lasku apteekista.. :headwall:
Puregon annos nousi 200:aan ja jarrut tuli nyt mukaan. Ja mie leijun..siis ihan on olo ollut viikonlopusta saakka, kun ois jonkin sortin hiprakassa..ei luista ajatukset yhtään. Ja nyt kun vielä meni toi käynti kuten meni niin alkaa vaan masentaa. Että jos vielä jotain jaksoi toivookkin ennen tätä käyntiä, niin nyt on aika ihme että joku siirto tulee..jos vain yhdestä munasarjasta lähtee kamaa ja niistä sit prosentti mikä lie, sisältää muniksen ja sit loputki kupsahtaa labraan...että näin valoisin mielin tässä avautumassa...
 
Kipinäkenkä; miun kierto on mitä sattuu 30-54, mut ovisplussasta on aina ollut 16 pvää menkkoihin. Paitsi viime kerralla ja nyt. Viime kerralla meni oletetusta ovisplussasta noin 4 vkoa menkkoihin,eli luultavammi odottelen taas pari vkoa. Sitä "toista" mahdollisuutta ei ole...
Taidan vielä soittaa huomenna jonnekin ja varmistaa asian niistä teroista vaikka uskonkin sinua että voisinkin aloittaa ne ominpäin... Kiitos kauheasti kun vastasit, helpotti jo paljon. :flower:
Ricoletto; haleja sinne! :hug: Toivotaan et torstaina on asiat paremmin ja olisi kasvanut sitä oikeaa tavaraa oikealle paikalle, et pääsisit sinäkin eteenpäin!
 
Ricolette: Lämmin halaus myös täältä :hug:, toivottavasti huomenna näyttää jo paremmalta.

Täällä testattu nyt sitten se virallinenkin nega. Täytyy kasilta yrittää soitella polille ja kyselle jatkosta ja onko niillä sitä joulutaukoa siellä. Välikierron jälkeinen kierto alkaa luultavasti joskus joulun aikoihin. Ihan hyvä että testasin jo silloin sunnuntaina niin ei tarvitse nyt töissä silmät punaisena olla, ei edes itkettänyt tänään yhtään kun tiesin mikä se tulos on =).
 
viikot 52-53 on kiinni poli ja ehkä myös ekan viikon. 26.11 on palaveri, jolloin päätetään tuosta ekasta viikosta eli täytyy soitella joulukuun alussa miten sen ekan viikon kanssa menee. Pitää toivoa että tulis pitkä kierto 45-50 päivää niin päästäs yhdellä välikierolla, muuten tulee kaksi välikiertoa. Meinaan tehdä ovistestejä että tiiän minkä pitunen kierto on tulossa ja jos näyttää että jää vain viikosta tai parista kiinni siirrän menkkojen alkua promoluteilla kun mulla niitä on jemmassa =) . Luget saan jättää pois ja jos ei menkkoja ala näkyä niin uutta testiä vielä.
 
Ricoletto
Rosetta: :hug: sie jaksat olla niin positiivinen.
Londi80: siulla on kierrot niinkuin täälläkin. Mie en vaan oo koskaan tuota ovista saanut tikutettua, en kyllä viime aikoina ees oo enää yrittänyt. Kyl mieki soittaisin vielä Teroihin ohjeet..

sinänsä on hyvä että pää lyö tyhjää, koska muuten mie varmaan tän tilanteen tää ollessa vaan volloittaisin. Eilen jo funtsailinkin seuravaa hoitorupeemaa. Ainaski osaa asennoitua tähän niin, että tästä kokeilusta tuskin mitään tulee, niin ei petykkään...itseasiassa nyt sitten uskaltaa jo ajatella firman pikkujouluihin osallistumistakin vähä rennommin.
No..huomenna on viisaampi. Sen verran kyllä jomottaa tuonne oikeelle puolelle, että nukkumaankaan ei pystynyt kuin selällään..ja ei tämä istuminenkaan ole ollenkaan miellyttävää...ja 8 tuntia ois eessä tällekin päivälle.
 

Yhteistyössä