**KESÄMASSUT 2009 joulukuussa**

minäkin täällä palstailen... =)

itsenäisyyspäivä on mennyt nauttiessa vapaalla olosta... miehen kanssa herättii aamulla suht ajoissa ja laitettii makuuhuone "appivanhempien" kanssa kuntoon.. listat paikoilleen (maalattiin ja tapetoitiin seinät alkuviikol), huonekalut takasin huoneeseen ja mulla on vielä hienosäätöä illalla edessä ku mies lähte kaverinsa kanssa ulos...

Hikka-Heikki 12+6 (huomenna poksuu)
 
Hyvää Itsenäisyyspäivää tosiaan kaikille.

Meillä on tänään tälläinen vanhemmillekertomispäivä. Nyt kun alkaa olla se 12vk täynnä ja kaveri näytti ultrassa niin autuaalta möllöttäjältä plus oma vointi on hyvä niin uskaltaa kertoakin. Ja on ollut tosi ihanaa kertoa kun vastaanotto on ollut yllättävänkin ihanaa ja onnellista. Omilta vanhemmilta pelkäsin jotain polemiikkia ikäni vuoksi, mutta ehkä ne ymmärtävät vain olla vaiti. Isä jo kyseli tekstiviestitse, että onko hän pappa vai vaari... Tuli ihana olo. Rautainen isoäitini on varmaan sitten se jolta tulee paatos siitä kuinka luovun itsenäisyydestäni jne jne.

Illalla mennään teatteriin ja syömään. Eilen oltiin Tavastialla keikalla ja sai kyllä myöntää, että kisakunto on ihan nollassa kun vatsa on turvonnut ja väsyttää aivan vietävästi. Eikä mitkään vaatteet enää sovi päälle. Tai jos sopii niin näyttävät typeriltä. En ole saanut lainkaan lisää painoa, mikä oli tarkoituskin ja pyrkimys jatkossakin, koska olen lähtökohtaisestikin jo ylipainoinen, mutta nyt tuntuu sellainen että maha tavallaan alkaa asettua uudellleen. Ja just siihen housujen kiinnisaamiselle oleelliseen kohtaan. Että äitiysfarkut alkaa olla ostoslistan kärjessä nyt.

HelloShitty: Anteeksi kun muistutan kurjasta jutusta mutta jäi niin kovasti vaivaamaan se tyttäresi tarhan joulujuhlan lahjaepisoidi. Miten siinä sitten kävi? Pyytelikö lahjan antajan äiti jälkeenpäinkään mitenkään anteeksi? Oli niin kurja lukea siitä. Toivottavasti on tytöllä jo parempi mieli.

tuokio ja heppu 11+5
 
Jaa, et tollanen on se tuubi! Eikä meikäläisen odotusten aikana ollu tollasia keksintöjä.. :whistle:
Siitä ku on niin kauan! ;)
Tahtoo tuollasen!

Olin joskus lukevanikin, et ultraan olisi RvaMyy menossa, en vaan löytäny uudestaan sitä viestiä. Toivotaan parasta, niinkuin kaikkien meidän puolesta!

Nyt vois päkkäreille lähtä, et jaksaa arvostella juhlijoiden vaatteita!

:saint:
 
tässpä netissä surffailin aikani kuluksi ja kattelin vaunuja.. on kyllä aika monenlaisia tarjolla... huh, kun vaan sais päätettyä sitten että mitkä on ne parhaat juuri meille.. miten teillä muilla, joko on vaunut ostettu?
mä en niitä vielä ihan vähään aikaan meinannu ostaa mutta kuinka teillä joilla on jo lapsia ennestään niin millon ootte kärryt hommannu? jostain taisin lukea että pitäis tilata hyvissä ajoin että sitten ehtii tulla ajoissa mutta mikä on tämä hyvissä ajoin...?
 
HelloShitty
Alkuperäinen kirjoittaja tuokio:
Hyvää Itsenäisyyspäivää tosiaan kaikille.


HelloShitty: Anteeksi kun muistutan kurjasta jutusta mutta jäi niin kovasti vaivaamaan se tyttäresi tarhan joulujuhlan lahjaepisoidi. Miten siinä sitten kävi? Pyytelikö lahjan antajan äiti jälkeenpäinkään mitenkään anteeksi? Oli niin kurja lukea siitä. Toivottavasti on tytöllä jo parempi mieli.

tuokio ja heppu 11+5
kiitos samoin. linnan juhlia ootan täs. :D
ei tullu anteeksipyyntöä mulle mutta tarhaan se oli tuonu paketin. :heart:
syyllinen oli kukapa muu ku koira. :whistle: :D
tyttö oli ihan onnessaan. onneks tuli onnellinen loppu. harmitti niin..eka juhla ja heti tommonen tilanne. :|

HS ja Lemon rv 14+3
 
Traveller:me on teetetty 2 nuorimmalle passit tosi pienenä,toinen oli 2 vai 3 päivää,lähdettiin etelään kun vauva oli 2 vkoa ja nykyiselle kuopukselle hain passin 3 vkon iässä.Lähdettiin Espanjaan kun hän oli 5 vkoa.

Thaimaassa(Krabissa,tai oikeammin Aonangissa) oltiin kun yksi lapsi oli 1v3kk.
Meil oli varattu ja maksettu koko perheen Thaimaan matka Kata Beatchille ja Krabiin,mut kun pääsin kouluun,jouduttiin perumaan,kun en saanut vapaata :headwall: Vieläkin v*tuttaa.

Kohta kun meitä on 8 hlön perhe,ei mahduta välttämättä edes kahteen huoneeseen ja koko perheellä Thaimaan matka on vielä kokematta.

A-Mam ja Mimmi rv 14+4
 
Joku kysyi masutuubista:

Eli se on joustava kangaspala,jota voi pitää omien vaatteiden "jatkona" masun päällä.Ite ostin valkoisen neuleen,jonka kanssa aion sitä pitää.

Se tuote oli mamabellasta,sieltä printtikuosinen masutuubi ja se vaal.pun,jossa on vauvan jalan ja käden jäljet.
 
Heippa!

Eppuliinille halit :(

Onneksi Sisun vauvalla oli kaikki kunnossa. Nyt vaan otat rauhallisesti vuotojesi kanssa! Helpommin sanottu kuin tehty..? =)

Kertokaapa mammat kokemuksia semmosista yhdistelmävaunuista mihin saa sisaruslaudan? Meidän kuopus täyttää 2v. niihin aikoihin kun vauva syntyy ja epäilen, ettei tuplilla ole silloin enää suurtakaan käyttöä. Meillähän oli tuplat esikoisella ja kakkosella (ikäero 1v9kk) mutta nyt olen luvannut ne kaverille. Kuitenkin tarvitaan yhdistelmät vauvalle ja sitten meillä on Brio racet ja mummulassa vielä matkarattaat niin parempi vaan hankkiutua tuplista eroon. Kolmet vaunut/rattaat ei mahdu mitenkään eteiseen... Meillä on vaan kylmä varasto ja siellä matkarattaat ottivat pientä homevauriota ennen kun pelastettiin ne mummulle lämpimään säilöön. Mutta siis sisaruslaudalle olisi varmasti käyttöä. Osaa sitten etsiä sellaisia yhdistelmiä mihin sellainen varmasti sopii.

Mansikka-maija: Itse kun tilasin vaunuja netistä niin pyydettiin varautumaan jopa 8 vk toimitusaikaan. Sitten tietenkin jos joutuu jostain syystä vielä palauttamaan tai vaihtamaan niin varaa siihenkin aikaa. Meidän vaunut tulivat parissa viikossa.

Mies kertoili tänään, että heillä töissä pari kaveria odottaa esikoista ja myös miehen paras kaveri kertoi juuri vauvauutisia =) Toivottavasti nämä kaverit loisivat vähän positiivisempaa odotusmieltä ukkoonkin! Muuten ei uutta miehen suunnalta. Edelleenkin tuleva lapsi on pelkkä rasite hänelle. Näillä näkymin joudun menemään yksin ultraan ensi viikolla... Mies kyllä saisi vapaata töistä siihen aikaan, mutta ei mitenkään haluaisi lähteä mukaan. Ehkä kuitenkin minun mielikseni lähtee... No oli ultra sitten yksin tai miehen kanssa niin innolla odotan torstaita!

Hei, kiitokset magnesium-infosta! :flower: uskallan tuplata annostuksen. Hankin magnesiumit kakkosta odotellessa suonenvetoihin ja auttoivat tosiaan. Ja nyt sitten edistävät vatsantoimintaa :whistle: Ihmelääke.

Ihania masukuvia olitte laittaneet =) Mun vauvamasua työkaveri tänään hämmästeli, mutta kukaan raskaudesta tietämätön ei ole tullut vielä kyselemään. Ihmettelen kyllä, missä ihmisten silmät on..? Kun ei edes oma äiti ole vielä huomannut :eek: Olen kyllä yrittänyt vaatteilla piilotella masua. Jos sitten ultran jälkeen kertoisi pikkukolmostesta...

Tulee aina niin pitkästi juttua kun harvemmin kirjoittelee.. Jos joku tykkää lukea, hyvä niin =)

-EttiE rv 11+
 
vaunuista...
uskaltaako netin kautta ensikertalainen hommata vaunut? vai suositteletteko ennemmin suoraan lastentarvikeliikkeestä? oon ymmärtäny, että netin kautta saisi edullisemmin...

voishan sitä ensin kierrellä liikkeissä ja kartottaa sen, mitä vaunuilta haluaa.

EttiE: mä luin vahingossa tosta sun viestistä, että vaunujen toimitusaika on 8kuukautta :D :LOL: :LOL: :D vähän pisti ihmetyttään ja luin uudelleen!
Toivotaan, että miehes kuitenkin päättäs tulla mukaan ultraan. Kyllä siellä varmasti sydän sulaa, näin toivon :heart:
 
Damn, hävis koko teksti, miten ihmeessä mä opin olemaan hipomatta tuota läppärin kosketushiirtä!?

Mutta Thaimaassa odottajalle meinasin vaan siitä np-ultrasta kertoa, että siinähän on se raja, koska voidaan luotettavasti enää tehdä ja jos sun la on kesäkuun alussa niin voi olla ehkä jo myöhäistä. Paremmin tietävät korjatkoon =) Ja uusille tervetuloa!!

Onko teillä muilla ihan turvallinen olo raskauden suhteen? Siis niin että uskotte ilman merkkejä (pahoinvointi loppunut, liikkeet ei vielä tunnu) vauvalla olevan kaiken hyvin? Mulla on reilu viikko edellisestä neuvolasta ja jo nyt mut valtaa epävarmuus ja ainakin ennen joulua on pakko päästä neuvolaan kuuntelemaan sydänäänet,muuten ei tuu rentoutumisesta mitään. Ehkä tähän vaikuttaa se mun suht myöhäinen km, pitäs vaan nyt uskoa että tää vauva tulee näkemään päivänvalon kesäkuussa niinkuin toivottavasti kaikki tässä pinossa!

Cailin 12+6 Huomenna pääsee poksauttelemaan!!!

 
Traveler tervetuloa joukkoon! Me ollaan asusteltu Losissa syksy, mutta nyt on kotimatka jo lähellä.. Niskaturvotus-ultra, tunnetaan täällä nuchal translucency scan -nimellä, on ainakin Suomen neuvolasta saamani ohjeiden mukaan tehtävä viimeistään 12+6 raskausviikolla. Täällä meillä ei ole paikallista vakuutusta, joten gynellä 2 käyntiä (tavisultrien kanssa) ovat maksaneet yhteensä noin 650 USD.a. Meidän tohtori sanoi, että nt-ultrasta saapi maksaa vähintään saman verran jos sen ehdottomasti haluaa, ja että täällä ei sitä ole tapana tehdä, kun verikokeista selviäisi jos olisi jotain lisätutkittavaa. Meiltä siis on jäänyt kyseinen ultra väliin.. Suomeen kun palaamme, olemme pikimmiten menossa (ihan oman mielenterveyden vuoksi) :) ylimääräiseen ultraan yksityiselle, jotta kuulisimme vielä suomeksi kaiken olevan kunnossa.. Mutta täällä käytyjen keskustelujen pohjalta olen ymmärtänyt etteivät kaikki mene nt-ultraan, ja ettei sitä edes Suomessa kaikissa kunnissa tarjota.

Cailin Mulla ei anaskaa oo yhtään rauhallinen olo, oireet on ihan hitusen lieventyneet, mutta kaiken raskaudesta muistuttavan kökköolon keskelläkin mulla on koko ajan huoli pipossa. Sit kuiteski toisaalta on tosi varma olo tän suhteen.. Eli otapa nyt sit selvää :D Mä odottelen kovasti kotiinpääsyä ja pikkusen näkemistä, ultran voimin varmaan pärjään taas pari viikkoa eteenpäin ilman hölmöjä ajatuksia (ja mitä omituisempia painajaisia..).

Mukavaa sunnuntaita, mäpä pääsenkin pian unille odottamaan sitä, jee!

Peppi + pkm (13+3)
 
Huomasin etta np ultra on mun kohdalla mennyt ohi. Toivottavasti kaikki on silta osin kunnossa. Paa-asiallisesti asustelen Kambotzassa ja siella tosiaan ultran saaminen on harskin halpaa, mutta laakarien osaamistaso on samaa kuin putkimies olisi sita ultraa ottamassa :LOL: No ei nyt sentaan, mutta melkein. Toisaalta niin monia lapsia siella syntyy, etta luulisi heille kehittyneen edes jonkinlaista kaytannon kokemusta. No taalla thaimaassa nyt ihan sitten tarkoituksella kaytiin oikealla laakarilla ja tama sanoi kaiken olevan kunnossa. Etta kai se vaan on sitten uskottava.

augustmam Kiitos neuvoista passin suhteen, hermoilinkin jo etta jos joudumme sitten kuukausia suomessa viettamaan (kovin on kallista tuo suomessa ajan viettaminen jos kumpikaan ei siella ole toissa).

Sitten aitiyspakkaus asiaa. Milloin sita haetaan? Voiko sita hakea viela ihan viimetingassa? Ja onko kellaan kokemusta kun on suomesta jo ollut poissa yli vuoden (en kylla ole virallisesti kelaan papereita tehnyt ulkomaille muutosta). Virallisestihan yli vuoden poissaolon jalkeen ilmeisesti "poistuu" kelan tuen piirista? Ei kai ne voi minua sairaalan ovelta poiskaan kaantaa kun menen synnyttamaan :D Olen yrittanyt netista kelan sivuilta asiasta lukea ja teksti on niin monimutkaista (ainakin minun aivoilleni) etten saa siita mitaan selkoa. Siis me olemme tulossa suomeen kuukautta ennen laskettua aikaa. Toivottavasti tuli mahdollisimman epaselvasti nyt kaikki :D

 
Joo, oli sievä puku Annalla. Ja Tanja (Vienonen/Karpela/Saarela..) oli kans kauniina, ei mitenkään yliampuvaa, tällä kertaa..

Kertokaapas Te valveutuneet palstasisaret, että millon ois hyvä käydä ultrassa ( yksityisellä ) jos/ kun haluaa tietää sukupuolen?! Siis millä viikoilla..? Kun tämä nyt näyttäs jäävän viimeiseksi raskaudeksi, ni ois kiva tietää etukäteen, kumpi ois mahdollisesti tulossa. Ja suunnittelin jo, et otan nuo isommat tytöt mukaan sinne..

Lisbet ja Turo 14+5
 
Lisbet:rakenneultra tehdään yleensä n. rv 20 ja 4d:lle paras ajankohta on rv 24-25 jolloin on mahdollisuus saada hyvä kasvokuvakin vauvasta.

Traveller:kannattais varmaan soittaa Kelalle,et saisit taatusti oikeaa infoa noihin asioihin.
Ja kaiketi sinne voi lähettää sähköpostiakin asian tiimoilta.

Mä oottelen nyt seuraavaksi et tulee n. rv 18-20,tuolloin liikkeet tuntuneet aiemmin jo käteen vatsan päältä,niin on mukavaa sit kun mies ja lapsetkin tuntee tulokkaan liikkeet.

A-mam ja Mimmi rv 14+5 :heart:
 
Johanna 83, kannattaa kierrellä kaupoissa kasomassa ja kokeilemassa vaunuja, ja siellä todeta, et mitkä ominaisuudet on esim. teille tärkeitä, ja niiden perusteella sit netistä alkaa etsiä samoja ominaisuuksia omaavia kärryjä. Näin minä tekisin. AInakin sen verran voin sanoa henk. kont. kokemusta, et vauvatar.fi on tosi hyvä nettikauppa, tilattiin sieltä ne käyttmättä jääneet matkarattaat keväällä. Kärryjen hintaan sisälty kotiinkuljetus, mikä mun mielestä on aika hyvää palvelua!
Unista kysyisin, onko muilla samaa piirrettä kun mulla, eli tulee tämmösiä aikuisviihdettä sisältäviä unia tosi usein? :whistle: Viime yö kun taas meni vaikka sun minkä näköistä pornounta katsellen... Mulla oli viime raskaudessa sama vika.
Mites muilla on jouluvalmistelut, joko olette saanu aloitettua / miten jaksatte tehdä? Mä olen NIIIIN ylpeä itsestäni, eilen pesin jääkaapin aamulla, ja sit illansuussa pestiin koko perheen voimin sauna. Illalla keitin vielä perunat imellettyä perunalaatikkoa varten, ja laitoin imeltymään, nyt laatikot on jo paistumassa. Ja joulupullatkin on pakastimessa :D Muutenkin alkaa hommat olla kondiksessa, ruoka-asit suunniteltu + listattu, mitä millonkin pitää tehdä. Se vaan kauhistuttaa, et kuin piippuun sitä joulusiivouksella ajaa sit itsensä... :whistle:
Niin, se vuoto, ja tiputtelu loppu, ja huomenna sit jatkan töitä. Ei olis kun 8 tai 9 päivää töitä, ja sit alkais ansaittu melkein 3 viikon joululoma, niin jospa nää päivät menis tässä.
Sisu ja matkustaja 14+3 :heart:
 
heippa hei!!!

paljon haleja :hug: :hug: :hug: eppuliinille ... tuli itku silmään...

:hug: :hug: :hug: paljon haleja myös kaikille niitä tarvitseville.

meillä muut on sairastelleet urakalla. mies koko ensiviikon saikulla kun on epäilys rajusta angiinasta... testi näytti ensin negaa ja sit positiivista... itse sain neuvolasta viidenpäivän kuurin tonne alas :$ ei kiva....
esikoinen sai oksu taudin ja tostaina sitten oksennettiin.... tänään mennään lääkäriin pienimmän kanssa kun on tukkeessa ja keskiviikosta 40 asteen kuume ja korvia haroo että taas hetken pohtii mitähän se elämä sitten on kun on vielä yksi sairastaja....

joku kyseli yhdistelmistä mihin laudan saa... meillä oli teutoniat ja nihin oma pick up lauta jossa oli ilmakumipyörät... oli tosihyvä kun meillä paljon täällä sepeli teitä/pyöräteitä niin kulki hyvin...

ninniliina mistä te nuo jane? rattaat aikiasemmin ostitte. noita ollaan myös katottu kun tarvitaan tuplat koska kesälomalla menee kyllä hermot jos ei saa tuota 2v:tä kiinni johonkin välillä ja tuo ensikesänä 5v kin haluaa välillä istumaan.-.....

kyselenkin nyt onko kellään kokemusta noista kantorepuista... esim. ergo tai manduca.... meillä on theodore bean ja se ei oikein toimi kun vauva painaa jo yli 8kg tai ainakin mun aroille herkästikipeytyville olkapäille ei ei ei... samoin on tri cotti kantoliina renkaat kokona m ja mulle nafti eli olis myynnissä...

ajateltiin jemmailla tietoo jouluun asti mutta kohta alkaa olla hankalaa kun pömppää toi vatta... eli täytynee kertoo aikaisemmin kyllä... katotaan nyt aijotaan ainakin odottaa esikon synttäreitten ohi. ne on ensiviikon pe..

tinni ja ryyni 13+4
 
HelloShitty
tinnille tsempit sinne sairastupaan. :hug: mut hei..tehän ehitte sairastaa kaiken mahollisen ennen joulua. ;) ei mee aatto sitten pönttöä halien.

tänne pukkaa kans flunssaa. kurkku kipee. |O

rauhallisesti meni itsenäisyyspäivä. onneks. pääsi nukkumaan suht ajoissa. kauheen nopeesti menee vloput aina. |O jaksaisko tänään tehä jotain hyödyllistä..?

kuten huomaatte nii ei oo mitään asiaa joten myöhemmin. voikaa hyvin. :wave:

HS ja Lemon rv 14+4 (ei kyllä tunnu joka päivä liikkeitä )
 
Itsenäisyyspäivä meni tyttöjen iltaa viettäessä =)

Vaunuja en oo vielä ees katellu.. Kerkiihän nuo :D

Mulla ei oo mitään paniikkia, vaikka raskausoireita ei enää olekkaan, muuta kuin tuo iso maha :LOL: Uskon,että kaikki hyvin :heart:

Unet on mullakin ollu aika pehmoporno painotteisia ja mitä kummallisimmista ihmisistä :LOL:

Eipä tässä muuta ollukkaan, mukavaa sunnuntai päivää kaikille :wave:

MiNiMaM ja masuasukki 14+1
 
Joku kyseli aiemmin, että osaako ottaa rennosti tämän raskauden. Täällä on yksi joka on hermoillut ihan alusta asti tosi paljon. Tänä aamuna koin sitten pahimmat hetket tähän mennessä. Menin viiden aikaan vessaan ja pyyhkiessä tuli ruskeaa tuhrua. Itku silmässä jäin sitten odottelemaan lissää. Ei tullut oikein enää uni silmään. No vielä toisen kerran tuli ruskeaa tuhrua pyyhittäessä myöhemmin. Siteeseen asti sitä ei ole tullut, mutta kamala pelko on koko ajan mielessä. Varsinkin, kun sydänääniä ei ole vielä kuulunut, kun kohtu taakse kallellaan. Ja ultraankin on vielä 1,5 viikkoa aikaa.

Kyllä on tänään itkettänyt ja kun alkuun pääsee, ei siitä tahdo tulla loppua. :'( Nyt sitten pelonsekaisin tuntein odotellaan mitä tuleman pitää. Yritän hokea itselleni, että tämä on ihan vaaratonta, mutta ei se oikein auta. :(

Sorry kun tuli nyt tällanen vuodatus. Huoli vaan on niin kova.

Barbapörrö ja Pätkis (jolla toivottavasti kaikki hyvin) 10+5 :heart:
 
Te ootte valtavan ahkeria kirjotteleen,kumpa mäkin kerkeisin/jaksaisin olla yhtä aktiivinen :)
Kaikki luin mutta kuten arvattavaa puolet unohtu sisu oli ainakin selvinnyt vuodosta :hug: Ja eppuliinille myös iso :hug:

Ja ihanaa että jollain muullakin näkyy masu jo noin selvästi,siis vauhtiksella oli ainakin niin selvä vauvamasu jo.Itsellä kans näkyy jo aika hyvin,eilen kun oltiin kylässä ja vaikka kotona katoin semmoset vaatteet ettei muka näy niin heti emäntä kysy et mitä mitä :)
Ehkä mulla näkyy senkin takia enemmin kun on notkoselkä,vai onko sillä merkitystä? Ja muutenkin oon aika pienikokoinen.

iskiasvaivaa oli jollain,kiitos niin tääläkin NYT JO. Uskomatonta kuinka varhain se tulee,esikoisesta oli kyllä jo kans hyvin alus kun alkas vaivaamaan ja sen takia jäinkin saikulle jo aika aikasin kun seisoma/kävelytyötä on kokopäivä.Ja vaikka nyt on kotona niin silti alaselkä on välillä niiin jumis vaikkei olis mitään suurempaa tehnytkään.

Ultrassa käyty samoilla viikoilla mennään kun terkka arveli eli la pysyy samassa:)
Kaikki oli hyvin ainut mikä pikkasen jäi kaiveleen oli np joka oli 2,1 vaikka sano että ihan normaali onko se??? Esikoiselta oli tosi pieni 1,1,ehkä sen takia nyt pikkasen kaivelee...
Seuraava ultra ens vuoden puolelle,Jeeeee.

Iho-ongelmista oli myös juttua,ihmeellistä mutta tääläkin naamaan tullut finnejä mitä normaalisti ei oo,clerasinilla vai miten se kirjotetaan :LOL: oon yrittäny aamuin illoin putsailla nassua jos menisivät pois eli tyttö fiilis tääläkin vaan vahvistuu kun noita teidän juttuja lukee,muillakin oli tullu.....Olis kyllä ihanaa saada tyttö kun on jo ennestään poju :D
Minimammaon ainakin nähny aikalilla samnalaisia unia kun minä,mistähän se johtuu ja just mitä ihmeellisimmistä henkilöistä,tai mulla seikkailee yks ainut,nuoruuden rakkaus :LOL: Ja aika villiä menoa on ollut :)

Oottelen tässä miestä kotiin soitin sille että tuo jotain herkkuruokaa,pistin tiaukseen kebabbia,edellisessä odotuksessa kun ei tuollaset ruat enää loppupuolella maistunut niin pitää nyt vielä syödä kun maistuu :saint: Ja kun painoakaan ei vielä lisää ole tullut,hassua kyllä kun masu kuitenkin näkyy jo......

Jouluvalmisteluista oli kans,aika hyvin laitettu jo.Lahjat on ostettu muttei paketoitu.Muutamat jouluvalot pitäs käydä ostaas kun oli monet menny rikki :(

Mut nyt ruokaa ootteleen :wave:

13+4
 
käväsen merkkaamassa että päivitykset tehty tähän asti..

eppuliini :hug: olen pahoillani!

nyt ei oikein kerkeä muuta kirjottaan kun on juuri nuo iltatoimet menossa pojilla joten huomiseen, kohta hautaudun sohvan nurkkaan :wave:

umayya + siiri 12+6
 
Voi paska, mikä paska-äiti-fiilis voikaan olla :( Mun mielialat hyppii laidasta toiseen, pinna ei kestä yhtään tytön temppuja, en malttais ja jaksais odottaa lenkillä, et koirat saa tarpeensa tehtyä, huudan koirille ja tytölle syyttä suotta, ja yritän olla v*ttuilematta miehelle, jonka jalan paraneminen meni eilen roimasti takapakkia, kun rojahti pihalla pitkin pituuttaan. Ja kun tuommonen 100kilonen mörssäri katuu, ja suunnilleen itkua vääntää kivun takia, niin se ei ainakaan naurata.
Ja sit... Voi hävetys. Mulla on piiiitkä musiikillinen tausta, mm. kuorossa olen laulanu ja soittanu aktiivisesti viulua 13vuotta. Eilen sit näky töllöstä joku itsenäisyyspäivän konsertti, missä sinfonia-orkesteri soitti Finlandian, ja mieskuoro laulo sen. Ja meikä itkeä pillitti sohvalla, oli niin hyvän kuulosta!!

Ja toinen... Nämä soneran mainokset, missä se isä on tukkimetsässä, kun äidillä synnytys käynnistyy, ja se lähtee sieltä metsästä tulemaan sairaalaan, eikä ehdi synnytykseen mukaan. Taustalla soi Dave Lindholmin Pieni ja hento ote :'( Ne 2 eri versiota näky eilen kans peräkkäin, ja taas pillitettiin................ :ashamed: Ymmärtääkö / yrittääkö kukaan edes ymmärtää mua...? Saako nää laittaa hormonien piikkiin, kaikki kiukut ja itkut?
Itkupilli Sisu ja matkustaja 14+3 (edelleen )
 

Yhteistyössä