**** kesäkuun kullanmurut 2011 - marraskuussa****

Jessi75 On miehen vanhemmille ensimmäinen.

Minuu alkaa risoo tää pyllykipu??? alapää, nivustaipeet ja pakarat särkee... ei niinkään mahdottomasti mutta todella ärsyttävästi... Mikä lienee nyt krenkkaa...

Laiskottaa ja väsyttää ja pitäis olla vaikka sipsejä ja hautautua sohvalle :D on niin kiva välillä olla tolkuttoman raskaana :LOL:
 
Onnittelut hyvistä ultrakuulmisista Tessism :flower:!

jessi harmi tosiaan tuo läheisten suhtautuminen :(. Meillä kaikki joille ollaan kerrottu ovat olleet iloisia odotuksesta vaikka pelkäsin kyl muuta. Miun vanhemmille tää tuleva vauva on jo 5 lapsenlapsi, mut silti äiti oli yhtä iloinen, ku ois ollu eka. Isukki no on mikä on, sellanen jörö-jukka, ei paljon kommenttia oo herunu, mut tiiän, et on iloinen. Isäni ei paljon tunteistaan puhu eikä muutenkaan, jos ei oo kalastuksesta puhe :D tai muusta hänestä mielenkiintosesta. Äidilleni kerroin heti, ku testi näytti positiivista ja hänen kanssaan oon voinu puhua kaikesta raskauteen liittyvästä :heart:. Jännitin mitä miehen puolelta tulee, mut palaute on ollu positiivista, anopilleni tulee ens kesänä jo 3 lapsenlapsi lyhyen ajan sisällä :D. Ja hää on sen verran nuori, sai miun miehen 16-vuotiaana, mies on nyt 32 :D.

Täällä vaihtuis huomenna jo 12 viikko :heart: ja torstaiaamuna olis sit se np-ultra :eek:.

Pyyter ja masuasukki 10+6 (9+6)
 
Heippa!

Pahoittelut kaikille menetyksen kokeneille:'(

Ei mitään ihmeitä kuulu, olen lueskellut viestejä päivittäin, mutten oo saanut aikaiseksi kirjoitella....koiragalluppiin vastailen, että meiltä löytyy pari kappaletta kultaisianoutajia ja asumisgalluppiin vastailen, että asustellaan rintamamiestalossa ja haluaisin niin muuttaa semmoiseen, jossa kaikki yhdessä tasossa...oon niin kyllästynyt ramppaamaan rappusissa:kieh: Noh, ehkä se nyt on pienin murheista...mutta sanoinpa nyt kuitenkin.

Ulkosalla on aikas pirtsakka ilma, ihanaa kuitenkin kun on lunta ja kuivaa...ainut vaan, kun saa pukea sata kerrosta, niin onkin sitten toooosiiii notkea olo. Ei meinaa taipua mihinkään kaikkine kerroksineen ja turvotuksineen;)

Meillä isovanhemmat ovat ottaneet raskausuutisen positiivisesti....todella kurjaa, ettei niin ole kaikilla. En myöskään ymmärrä, että aikuiset ihmiset viitsivät käyttäytyä noin typerästi ja naamallansa näyttää tai jopaa sanoa täräyttää ettei ole asiaan tyytyväinen. Meitä on niin moneen junaan täällä.

waavi ja piskuinen 14+1 (neuvolan mukaan 13+4)
 
Jessi75 onko sulla muuten noi viikot ultran mukaan? Jäin vaan miettimään että kun mul on jo 12+1 siis np-ultrassa mitatun perusteella... en enää ole pysynyt perässä mitä se tekee lasketuksi ajaksi, oletan sen liikkuvan 12-13.6 välillä, neuvolan laskujen mukaan viikkoja olis 12+3. neuvola antoi lasketun 10.6. Eipä sillä päivällä niin väliä kunhan syntyy niillä main mut olishan se kiva saada joku selvyys mitä pitää H-hetkenä :LOL::LOL:
muutkin saavat valottaa asiaa:LOL:
 
Ei oo jaksanu kirjotella nyt! Kaikki oon kyllä lukenut.

Joku uusikin oli tullut mukaan, tervetuloa :)

Sokerirasituksesta: Mua pelottaa, että esikoisen aikaan mulla oli rd. Esikoinen syntyi päivää ennen LA ja painoi 3985g ja sokerit oli hällä matalalla syntyessään. Siksi ehkä haluaisin nyt rasitukseen. Jotain viitettä saattas siitäkin saada että oliko esikoisen aikaan. Ja arvatkaa vaan, pelottaako mua nyt, kun luin netistä että rd saattaa aiheuttaa lapselle myöhemmällä iällä diapetesta, jopa sydänvaivoja! :( Ja kyllä, olen hysteerikko näissä asioissa :(

Ruokahimoja ei ole. Ei sitten mitään. Esikoisesta oli vaikka ja mitä, hedelmäsalaatti ainakin ja satsumat! Nyt ei oikeastaan tosiaan mitään.

Seksistä ja haluista: Yhden kerran on testin jälkeen tehty :ashamed: Mun ei vaan tee mieli. Lähinnä ällöttää tuo mies :( Onko muilla tällasta? Ja toisaalta, täällä kans on melko kuivat limakalvot, ja siitä yhdestä kerrasta tulin niin kipeäksi etten kunnolla päässyt kävelemään kun poltteli ja kirveli. Joten senkin vuoksi, ei oikeen nappaa.

Koiragallup: Ei ole koiria, mutta 1 kissa löytyy. Tahtoisin koiran, mutta ei nyt pysty hankkimaan, on liian vähän tilaa eikä olis aikaa koiruudelle nyt.

Ulos kai se on lähdettävä, jos pikku kävelylenkin kävis, vaikka pakkasta onkin jo yli -20.! :eek: Kyllä mä tykkään kun on lunta ja kunnon talvi, mutta ei se kivaa ole jos näin kovia pakkasia alkaa olemaan viikkotolkulla!

Torstain nt-ultraa odotellessa. Ja huomenna on esikoisen muskariesityskin :heart:

CanWen 10+6
 
Viimeksi muokattu:
flexi-belt toimii sittenkin! Ompelin eilen toisen napin housuihin vähän kauemmaksi ja johan se viritys pelaa sittenkin. Se tuntuu loppujen lopukisi ihan mukavalta päällä, mutta itseäni haittaa kyllä tietoisuus siitä, että housut ovat paidan alla auki. Pääasia kuitenkin, ettei purista. Ei se silti äitiyshousuja korvaa, täytyy hankkia sellaisia pikapuoleen.

Onko teillä kokemuksia masutuubeista, tekeekö sellaisella näin alkuraskaudesta vielä mitään? Vai olisiko vielä löysä? (Niin tai hei, ei alkuraskaudessa, vaan keskiraskaudessa. :) ) Itse en ole aikaisemmin sellaisia käyttänyt, mutta nyt jos vaikka tilaisi netistä.

Huutiksestakin voisin vaikka mammavaatteita ostaa, mutta pitäisi osata löytää sieltä ne helmet rytkyjen joukosta.

Sori, tällä kertaa vain vaateasiaa. Paitsi että lisäänpä vielä, että nyt olen jo varma, että tunnen liikkeitä.

kurkkunaamio ja pikkuinen 13+2

kurkkunaamio ja
 
Heissan!

Ultrassa käyty ja kaikki edelleen hyvin. Tyyppi heitti siellä kovasti kuperkeikkaa ja potkutteli vimmatusti. :heart: Tuli oikein hyvä mieli ittelle ja tais tuo mieskin hymyn saada huulilleen.

Meillä petipuuhat entisellä mallilla, ehkä sen väsymyksen kourissa mä kyllä olin unessa jo ennenkuin pää osu tyynyyn, et sillo oli hiljasta, mut nyt ihan entiseen tahtiin.

Mut nyt iltahommat ja äkkiä nukkuu...

Töllerö ja Ötökkä 12+0
 
Miutkin jos voisi lisätä listaan.... LA on 17.6 ja synnärinä EKKS... :) esikoista odotellaan, ja kaikki on ihan uutta ja jänskää! Melko nuorinahan myö alotellaan, ite 20 ja tuleva isukki 19, ja kaiken päälle sattui pieni vahinko koko raskauden kanssa, mutta innolla ollaan ottamassa pikku epeli vastaan!

meillä tuo nt-ultra oli viikkoa takaperin, ja siellä pikkanen vilkutteli isille ja äidille. En ennen ultraa oikein osannut iloita, kun on ollut niin paljon keskenmenoja suvussa, etenkin meidän äipällä, mutta nyt ah ihanuutta :)

rinderella ja epeli 11+3
 
Viimeksi muokattu:
CanWen: täällä toinen ketä petipuuhat ei kiinnosta, kahdesti on jotain touhuiltu plussan jälkeen. Ei mulla kuopuksenkaan aikaan tehnyt mieli, kun taas esikoista odottaessa oli ihan nymfo-olo :D esikoinen poika, kuopus tyttö--tän perusteella tämäkin tyttö:LOL: Nojoo, mä luulen että meillä on alitajunen pelko päällä, viimeks kun kävi niin että seksin jälkeen alkoi vuoto, ja sitten siitä muodostui hematooma jne jne. Joo tiedän ettei normaalissa raskaudessa seksillä saa vahinkoa aikaan, mutta mun raskaudet kun on olleet kaikkee muuta kun normaaleja, niin..ja kun ei tosiaan tee mieli niin en haluu väkisinkään hommiin ruveta, jää vaan paska maku suuhun jatkoakin ajatella. Kyllä niille touhuille sit jossain vaiheessa tulee aika ja paikka taas :) väsymyskin tekee sen ettei jaksa.

Ruokahimoista:tasasesti tekee kaikkea mieli:LOL: eipä nyt oo enää mitään mikä pahaa tekis. Suolasta ja rasvasta tekee enemmän mieli kuin makeeta, mut sit taas hedelmät uppoo erittäin hyvin samoin mehut.

Eipä tällä erää muuta..
 
sannikki ultran mukaan on joo vkot, la on siis 17.6. mut ei oo päivitetty listaan jostain syystä. muuttiko ne sun la:n ultrassa? jos ne ei oo muuttanu ni sit se sun la menee neuvolan laskujen mukaan eli se 10.6. ultran mukaan ois sit 12.6. jos nyt oikein laskin.
 
anoppi on sit laulanu tästä mun raskaudesta pitkin kyliä jo pitemmän aikaa eli ihan alkuvkoilla, vittu mikä ääliö :headwall: ja se on kattonu myös asiaksee kertoa miehen pennuille vaikka se ei tod oo sen homma koska nyt se on vuotanu tietty miehen exälle, maailman typerimmälle naakalle kenen ei ois tarvinnu asiasta tietää vielä aikoihin |O :kieh: ja mikä parasta seki kuulemma yrittää raskautua ja jos tietäsitte taustat ni ymmärtäisitte miks oon ihan et :headwall: maailman huonoin idea oikeesti, huolehtis ensin niistä jo olevista kakaroista ennenku pykää uusia. miettikää jos se onki kirjotellu mun kanssa tuolla vauvakuume-osiossa :x "puistatus"
 
Cik
Onnea kaikille joilla oli hyviä ultra kuulumisia ja tervetuloa rinderella!

Vihdoinkin, siis vihdoinkin sain ajan sinne np-ultraan, joka on siis 9.12! Viime tiistaina oli eka neuvola mut perjantaina oli jo tipahtanut toi kirje postilaatikkoon, eli nopeeta toimintaa! Oon vaan hukannu postilaatikon avaimen, niin saa kädet mustelmilla koukkia niitä posteja ja siks oli jääny huomaamatta toi kirje perjantaina :)

rinderella Mä olin kanssa 20v kun esikoinen syntyi ja mies 19. Nyt meille on toinen tulossa ja ollaan 22 ja 21 ihan kohta :) Hauskaa että tänne tulee muitakin yhtä nuoria!

Odotan jo kanssa innolla että pääsee kertomaan raskaudesta, nyt tästä ei tiedä vielä kukaan minun ja miehen lisäksi. Anoppi ainakin repii pelihousut ja suuttuu, ei meille kuulemma sais todellakaan tulla toista lasta! haha, odotan jo innolla että pääsen kertomaan :D
Mun omat vanhemmat on varmasti todella iloisia, äiti on jo kysellyt toisen perään. Ollaan kuulemma pärjätty niin loistavasti esikoisen kanssa ja meillä on kaikki hyvin, niin miksi ei :)

Nyt pitää lähteä käyttämään oma ja kasvattajan koirat ulkona, eihän näitä ole yhteensä onneks kun 8! hehhee :)

Hyviä vointeja kaikille, Cik ja Pipa 10+2
 
Onnittelut kaikille hyvistä ultra kuulumisista!

Sannikki Kylä se on tuo 10.6 laskettu aika.

Mulla on laskettu sama ja huomasin nyt etten ole huomannut pyytää korjaamaan päivitykseen. Jos joku päivittelee jossain vaiheessa niin kiva jos vaihdatte mun oikeseen kohtaan :).

Jessi75 Aika kurjasti on anoppis tehny :(, ei olis kyllä ollut hänen tehtävä kertoa ihmisille.

Meillä täällä kaikki hyvin. Olo on edelleen pysynyt hyvänä, kaveri mennä melskaa välillä illan suussa niin että maha raikaa ja koko ajan huomaa miten liikkeet voimistuu. Pari viikkoa sitten oli niin hentoisia mutta nyt tuntuu jo kunnolla. =)
Täälläkin pakkasta kiitettävästi, koira silti tykkää painaa lumessa, ei paljoa pakkanen haittaa.

Kaikille ihanaa viikkoa :D.

Calumet + :heart: 12+3
 
Heipä hei kaikille pitkästä aikaa. Ei ole täällä paljoa tullut käytyä mutta nyt tuntui että on pakko johonkin kirjoittaa..
Viime to kävin Np ultrassa ja ultraus näytti 2,7mm turvotusta. tänään tuli soitto TKS:stä ja ke pitäisi mennä istukkanäytteen ottoon. Riskiluvuksi sanoivat 1:5.:'( olen tämän jo kerran kokenut joten toimenpide ei sinäänsä pelota mutta tuo riskiluku vei maton jalkojen alta. viimeksi se oli 1:120 ja silloin tuli terve tyttö. nyt kun tuo luku on vaan 1:5 niin en oikein tiedä mitä ajatella. pelottaa aika kovin miten tässä käy.

viikkoja nyt 12+1
 
Huomenta Mammat

Kiitos valoituksista, eli meillä LA on siis 10.6 :ashamed: jos saisi listaan päivitystä :)

Vitsi minkä itkuhysteria/sekunnin masennus raivarin sain nukkumaan mennessä eilen... vähän liikaa väsy ja kipuja ahterissa ja oksetusta niin meikäläinen huutaa ja itkee ku maailma loppuis. Tuli sitten tunnekuohussa huudettua että tää uus kämppäkin ahistaa ku kaikki muuttuu ja niinhän se on:

kaikki muuttuu. Mun turvallinen helppo elämä jo melko ison lapsen kanssa on vaihtumassa vaippoihin ja pukluun ja se on ihanaa mutta myös PELOTTAVAA!!! Olin monta vuotta tytön kanssa kahden ja nyt on uusi elämä, toinen jota pitää miettiä...

Onko kenelläkään samaa kuin täällä, en kestä katsoa itseäni peilistä, tuntuu kuin vaan pursuaisin ja paisuisin... ja niin teenkin mut nyt se häiritsee???? mies kun erehtyy katsomaan ja vielä heittää jotain typerää ah sä oot seksy juttua niin meinaa hermo mennä...
ei mulla tytön odotuksessa ollu tälläistä, suorastaan hehkuin ja nautin siitä että kasvoin! Voiko näin paljon heittää eri raskauksissa???

Jeps mulla onkin taas päivälle touhua eli tavaroiden purkamista :LOL: Mukavaa päivää muillekin!
 
äityli4ptpt paljon voimia ja jaksamista odotteluun ja toivotaan et on väärä hälytys :hug: ootko käyny lueskelemassa tuolla sikiöseulonnoista kiinni jääneiden pinossa, sieltä saa varmaan aika paljon tietoa ja vertaistukea?

calumet ai sulla tuntuu liikkeet jo noin hyvin? mä en kyllä ihmeemmin mitn tunne, ehkä välillä vähän jotain kuplintaa. joo ei ois ollu anopin tehtävä mut jotku vaan on niin :stick:

rinderella tervetuloa! meillä onki sama la :)

koirajuttuihin, meillä ei kotona oo koiraa mut mun äidillä on 2 mäyristä ja niitten kanssa tulee touhuttua paljonkin ja ne käy usein meillä eli pojat on jo pienestä tottunu eläimiin. mitään allergioita ei kummallakaan ole. mä rakastan koiria ja halusin meillekki mut ei vielä, sit vasta ku lapset isompia ja on enempi aikaa. haaveissa ois kultsu, ne on niin ihania <3

käväsin kaupassa ja ihmettelin taas lööppejä, kauhee kohkaus näistä pakkasista, siis mitkä v***n ennätyspakkaset?? eiks marraskuu oo jo talvee millon voi jo pakkasta olla...? ihmiset vaa menee ihan sekasin jos joku menee toisin ku edellisinä vuosina. musta tää on ihan normaalia ja kivaa, yhtään ei oo pakkasista kärsitty, vaatetta vaan päälle enempi ni ulkonaki tarkenee. mut niinhän se joka vuos on seki et talvi yllätti autoilijat, huoh. omasta lapsuudesta muistan et sillon oli talvet talvia ja kesät kesiä, ei pitäny jännittää et tuleeko valkee joulu, aina tuli.
niin ja sit oli antista ja anskusta juttua, niistä tulee kyllä vielä pari, niin intiimin näköstä oli jo se tanssi. ne olis kyllä näyttävän näkönen pariskunta :)

jos aamupalalle suuntais, tänään ois neuvolaki, kuulee sydänäänet :heart:

jessi ja pikkuj 11+4
 
Heippä Hei!

Meitsillä sit romahti viikot komeasti takapakkia (vaikka osasin odottaa niin yllätyin että näinkin paljon) eli viikkoja olisi 11+5 eli torstaina vasta menee maaginen raja rikki; mutta en jaksa enää huolestua. :D Aamulla neuvolassa kuulu komeasti sykkeet +160 ja sieltä mentiin äippäpolille hyvillä mielin ultraan: sielä oli tosi virkeä vauva ei millään jaksanut olla paikallaan; mutta saatiin kuin saatiinkin mitattua niskaturvotus joka oli 0,9mm ! Kaikki kunnossa! Ja neuvolasta vielä, sokerit oli kunnossa ja kuulemma mun ei tarvi mennä siihen kakkos rasitukseen :D ah, olen onnellinen!

Oon niin sanattoman onnellinen etten osaa oikeen enää kirjotella mitään: Vauva tulee; jokseenkin hieman myöhässä.. Eli ollaan menty 35vrk kiertoa; ei 33 eikä 28. :D

MMILIA JA BEBE 11+5 , uusi LA 16.6.2011

EN VISSII SAANU KUVIA NÄKYVILLE :,/


 
Viimeksi muokattu:
mmilia eli oli hyvä et oli nyt vasta np-ultra ni ei tarvi uusiks mennä :) mullahan tuli kans vkot takapakkia np-ultrassa. meillä on nyt sit la:t peräkkäisinä päivinä :) hyvä et kaikki oli kunnossa! ei näy kuvat. mä en osaa laittaa kuvia ite, aina pitäs olla mieheltä pyytämässä apua ni siks oon jättäny laittamatta. ehkä rakenneultrakuvan sit laitan.
 
Jessi Oli joo; turhaa huolehdin kaikesta kävi niinkin että verikoe oltiin otettu 3 päivää liian aikasin joten marssitettiin uusiin verikokeisiin; mulla ny on vahva tunne että ei oo riskiä downiin. mutta ne sano että perjantaina soitetaan jos on jotain hälyttävää.. Mulla on vahva tunne ettei puhelua tule :eek:

Hei laittakaa kaikki kelle pitää päivittää/ haluaa listaan YKSITYISVIESTI; meen ihan sekasin nuissa :eek:
Sannikin päivitin juuri!
 
Hei kaikille!

Oon ollu vähän taka-alalla tässä muutamat päivät vaikka oonki ahkerasti käyny lukemassa kaikkien uusia uutisia!

Tää on nyt mulla vaa semmonen vaihe, että ollaan vaan :D Aluks sitä stressas sitä onko lapsi edes elossa, sitten sitä mitä np-ultra mahtaakaan kertoa. Nyt kun ne molemmat ovat kunnossa nii voisin alkaa stressata seuraavaa neuvolakäyntiä että silloin on kaikki hyvin, mutta toisaalta osaan olla jo vähemmän stressaamatta, joten ei mulla oo mitään mikä kertois siitä että oon raskaana! :D Iha tylsää tää "aikakausi". Olis nyt ees maha mitä ylpeenä esitellä eikä tämmönen löllykkä, ois ees liikkeitä mitä tuntisin.. Paitsi tissit turpoo edelleen! Kun ei ennestäänkään ollut mitkään pikkutissit nii on aika epäseksikäs olo jo näitten utareitten kanssa :ashamed:

Haluisin jo lähtee kaupoille ostaa kaikkee tutteja ym. härpäkettä mutta ei ehkä ihan vielä kehtaa :D Vaunuja/turvakaukalooki käytiin miehen kanssa uteliaisuuttamme katselemassa, kalliita ovat, mutta voi että haluisin jo semmosetki nurkkiin pyörii nii jos se antas mulle tunteen että vauva todellakin tulee!
Muutenki tuntuu että kaikki muut on enemmän innoissaan raskaudestani/lapsen tulosta kun minä itse. Oon ajatellu sen johtuvan just siitä, kun en tunne mitään liikkeitä ym. että se tuntus todelliselta. Tuntuu oudolta hehkuttaa raskautta vaikka ei ulospäin näy mitenkään. Paitsi tuo ¤#%# löllykkä tuossa mahassa..

Sitten kun sitä miettii, että todellakin meille tulee vauva nii on ruennu sitä pelkäämää, että entä jos en osaakkaan käsitellä sitä oikein? Entä jos en osaa vaihtaa vaippaa tarpeeksi usein tai entä jos en pese pyllyä tarpeeksi usein tai pesen liikaa? Entä jos en osaa ruokkia lastani oikein tai entä jos syötän sitä liian usein/liian vähän? Entä jos en osaa laittaa ulos oikeita vaatteita ja lapsi läkähtyy/palelee?

Joo eipä tullut kun omaa napaa, niinkuin mulla näköjään aina tapana!

A ja 13+2
 
Heissan.

Voimia äityli4ptpt.

Sannikki
, mulla on ainakin vaihdellu fiilikset raskauden mukaan... Ekaa odotin innolla, tunsin itseni hehkeeks ja kauniiks ja se iso mahakin oli ihana... Mut nyt jo neljättä odottaessa mulla oli tosi ahdistunut fiilis, olo oli alusta asti kuin rantaan uineella valaalla. Tuntu ihan sietämättömälle, kun oli niin iso... vauva mahassa oli ihana, mut mä en ollu. Nyt ei oo vielä iskeny, kun tää maha ei oo ollu niin valtavan turvonnut kuin tyttöjä odottaessa on ollu. Nyt alkaa vasta housut pienesti kinnata tosta edestä. Mut tiedän, että en tuu nauttimaan kömpelöstä ja isosta olosta...

Mun äiti tulee tänään kylään, se ei vielä tiedä uudesta vauvasta. Mä tiedän, että se järkyttyy... En oo kyllä ihan varma kerronko sille edes vielä vai vasta sit joskus puolessa välissä... Isälle tuskin edes kerron, ei olla mitenkään läheisiä enää. Ei oo nuorinta lastakaan nähny kuin vuosi sitten kerran... Niin mitäpä tuota edes kertomaan, kai se mun siskolta sit joskus kuulee, että meille on tullu uus vauva.

Mä tykkään pakkasesta ja talvesta. Mut mä en tykkää autosta, joka sano sopimuksensa irti!!!! Paskarakkine, kun ei käynnisty. Akku vissiin pitäis vaihtaa, mut pitikö sen just ny sipata, kun mä olisin tarvinnu autoa!!! Ärsyttävää.

Mut nyt siivoomaan, illalla vanhimman tytön synttärikemut. Tosin ei tarvii paljoo siivota, tulee vaan kaverit kylään, enemmän mulla on siivottavaa huomenna synttäreiden jälkeen...

Ihanaa, aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

Töllerö ja Ötökkä 12+1
 
Huomenta! Ja Rinderellaki tervetuloa joukkoomme! :) En se minäkään nyt niin älytsin vanha vielä oo, 24v :D ja mies samanikänen.

Just käytiin sessen kaa ulkoilee, tänään jo vähä lauhempaa ku eilen. -14.2. Täällähän oli lehtien lööppien mukaan eilen kylmintä koko suomessa.. :/ Oujee. Mä niin inhoon ajaa autolla talvisin ku se on niin jäykkä ja ei kerkee ihan lämmitäkään. Hermostuttaa ihan.

Niin tuosta tanssii tähtien kaa tais Jessi kirjottaankin, mä niin oisin halunnu olla sen Anskun tilalla siinä. Se oli niin seksikästä se niiden tanssi et ahhhhh!! :p Jos ei oo halua ollu niin se kävi ku parhaastakin "pornopätkästä" :D :D

Kävin eilen kaverin tytön 2 v synttäreillä ja sit siel on semmonen pikkumies 1kk vanha. Sain hyysätä sylissä ja vaihtaa vaipankin ja toinen ei ees ollu kattoo, niin vähänkö tuntu et osaankohan ihan varmasti. :D Osasin <3

Mä oon ihan innoissaan ku tissit turpoo, ei nimittäin mitkään isot oo koskaan ollu. Eilen kahtoin et ei hitto ku tissivakoki tullu :LOL:Kohta vaan liivit käy pieniks. Sit siel kaveril peilailin epätoivosena et eikö se vois jo näyttää vauvamassulta :D Kyllä se ajan kanssa sitten.

Enää kaks yötä ja sitten NT-ultra, kyl mä selviin..jännittää vaan ihan sikapaljon!! Ku ei saa ketää ees mukaan, mieskin on töissä et ei voi lähtee :(

Nyt jos rupeis palapaistin tekoon ku aikaa kerrankin, vp. Ja iltapäivällä äipän kaa viiään mattoja pesulaan! :) Saa laittaa joulumaton, eilen jo kynttelikön laitoin ikkunalle. Joulutähti vielä kunhan saan eka jatkojohon siihen.. No nyt heippa! :wave:
 

Yhteistyössä