Kannatatko pakkorokotuksia suomeen?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Maailmalla on raportoitu naisten kuukautiskierron ongelmista tai jopa lasten ja lemmikkien kuolemista ns. rokotteen saajien lähistöllä"
Tämänkin Latte uskoo?
Juu varmaan :D

Ja tietty on tasi tarkka siitä, mitä pistää suuhunsa, eikä varmaan ole huolinut muitakaan rokotuksia, esim. poliorokotusta sokeripalana. Tai no mistäs mä tiedän, minkä ikäinen on, kun siitä on jo kauan aikaa.
 
vierailija
Influnessaan kuollut lähivuosinakin useita alle 20-vuotiaita, covid-19 infektioon ei yhtään ja 5 ollut tehohoitojaksolla joista kaikki yli 15-vuotiaita, todennäköisesti täysi-ikäisiä. Alle 30-vuotiaita ei ilmeisesti kuollut yhtään datan mukaan, yksi 30-vuotias kuollut, jonka terveydentila esim. perussairaus, syöpä ym. hoito, sairaalloinen ylipaino tms. ei tiedossa. Ei influenssaa vartenkaan tästä huolimatta massarokoteta 12-vuotiaasta alkaen. Jotenkin ymmärtäisi vielä, jos kyse olisi tuhkarokkorokotteen tapaisesta rokotteesta, joka oikeasti estäisi tartunnan ja sen levittämisen, koronarokotetut taas saavat tartunnan ja erittävät yhdysvaltain tautivirasto CDC:n ym. mukaan deltavirusta saman verran kuin rokottamattomat sekä siis myös levittävät virusta samoin.
Juuri tätä olen miettinyt usein, eli miksi tätä niin agressiivisesti ollaan kaikille tunkemassa? Muiden rokoteiden ja lääkkeiden kanssa jokainen saa tehdä omat ratkaisunsa, mutta tämä on jotenkin niin eri juttu, sitä tuputetaan sekä valtioiden että kanssaihmisten taholta ja jos ei halua niin lynkataan suunnilleen. Itse en uskalla edes syödä geenimanipuloitua ruokaa, saati ottaa geenimanipuloitua piikkiproteiina solun sisälle.
 
  • Tykkää
Reactions: Latimeria
vierailija
Joko valehtelet tai sitten teidän työpaikallanne on jotain täysin geneettisesti poikkeavaa porukkaa. Ei nimittäin ole mitenkään mahdollista, että juuri teidän pienessä työyhteisössänne olisi täysin poikkeuksellisen suuri määrä voimakkaita reaktioita rokotukseen ja vain yksi, jolla ns. normaali reaktio.

Omalla työpaikallani rokotteesta tulleet reaktiot ovat olleet aika lailla sellaiset kuin olemassa olevan tiedon varassa sopii olettaa. Rokotettuja on n. 150, joista tietenkään en ole kaikkien kanssa puhunut henkilökohtaisesti, mutta aika laajalti asia on ymmärrettävästä syystä ollut puheenaiheena työyhteisössä. Yhden tapauksen tiedän, jossa rokotettu kertoi tunteneensa väsymystä vielä pari päivää piikin jälkeen. Yhdellä nousi kuume, joka laski seuraavaan aamuun mennessä. Yksi joutui nukkumaan pitkät päiväunet piikin jälkeen ja siihen perään vielä n. 10 tunnin yöunet, mutta oli niiden jälkeen seuraavana päivänä rokotuksesta kunnossa. Käytännössä kaikki muut ovat kertoneet, että ei ole ollut minkäänlaista reaktiota tai että pistokohta on ollut vähän kipeä. Itse kuulun myös siihen ei-reaktiota-kategoriaan.
En tiedä suinkaan kaikkia firman rokotettuja, kenties he joilla ei mitään ole tullut eivät ole maininneet mitään koko rokotteesta, edes sen ottamisesta. Eipä tietenkään sitäkään voi tietää liiottelevatko jotkut oireita, tai vähättelevätkö.
 
vierailija
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008226759.html Mielenkiintoinen juttu. Ehkä kannattaa kuitenkin ottaa se rokote.
Ei sittenkään!

 
Ei sittenkään!

Koronahörhöt (="koronarealistit) ovat sillä tavalla hauskoja, että julkaisivat sivuillaan lähdeviitteen, josta tuo 251-kertainen viruskuorma oli keksitty. Tutkimuksessa kerrottiin, että Delta-variantti aiheutti 251-kertaisen virusmäärän aiemmin keväällä testattuhin "perinteiseen" koronaan sairastuneisiin verrattuna:
Viral loads of breakthrough Delta variant infection cases were 251 times higher than those of cases infected with old strains detected between March-April 2020.

Ilmeisesti hörhöt luottavat (aivan oikein), ettei monikaan tarkista lähdeviitteitä tai ymmärrä niitä. Tietoista petkutusta mutta ilmeisesti piikkien vastustaminen pyhittää keinot.
 
vierailija
Oooohttps://terveydenasialla.com/ei-saa-juoda-koff-vetaa-juoman-markkinoilta/oooo
QUOTE="vierailija, post: 33878998"]
Valtio pakottaa massiivisiin veritulppiin ja muuhun mitä rokotteesta voi seurata.
[/QUOTE]
Ooooo!
 
vierailija
En kannata tässä tapauksessa. Jos olisi joku uusi tauti, koronaviruksen lailla leviävä ebola tjms., jota vastaan olisi rokote olemassa, kannattaisin pakkorokotuksia. Covid-19 ei kuitenkaan ole sillä tavalla vaarallinen tauti, että se olisi perusteltua.
Ei uusia tauteja vastaan ole valmiiksi olemassa rokotuksia! Eihän covidiinkaan ollut. Ihan sama tilanne se olisi jonkun toisen uuden taudin kanssa.
 

Yhteistyössä