Kalun saa suuremmaksi luonnonmukaisesti oikeasti

  • Viestiketjun aloittaja kehittäjä
  • Ensimmäinen viesti
Jah
Mikään pilleri, venytyslaite ei auta! Pillereitä ei ole testattu ja eikä niiden toimivuus ole konfirmoitu!!! Itse ostin size gain pilleripaketin, mutta en alussa tiennyt etteikö ne olisi testattuja. Mutta silti kun sain tietää niin en tule ikinä käyttämään niitä! Sekä vielä kaikki nuo laitteetkib on paskapuhetta. Mikään nuo ei pidä pysyvästi pituutta!

Ainut tapa on syödä terveellisesti;vähentää alkoholin juontia ja tupakan poltto pitäisi lopettaa heti sekä kahvin juonnin vähentäminen lähes kokonaan.

Minulla on toiminut se että hyväilemällä penistä niin paljon kun voit mutta älä tule, vaan pidä kovana ja tee sitä niin kauan kun jaksat. Eikä jatkuva ejakuloiminen auta! kerran viikossa eli 4 kertaa kuukaudessa. Yleensä kannattaa seurata omaa mieltä, jos pystyt pidättää pidempään aikaan tee se mutta ei ole terveellistä aina olla sellibaatissa joten suosittelen 1krt/vk !

Kun hyväilet itseäsi niin peniksen kammiot suurenevat ja esim tyhjentämällä ajatuksesi päästä ja keskittymällä penikseen niin auttaa parhaiten, koska yleensä ja normaalistikkin kun hyväilet itseäsi niin tunnet peniksesi räjähtävän ja se on merkki paisunnasta ja siitä että penis yrittää laajentaa kammioita. Tätä pitäisi tehdä pitköän aikaan jotta se tulos on pysyvä ja luonnollinen.

Tässä seuraavia ravintoa mitä kannattaa syödä jotta saisit paremman erektion ja esim spermaa ja myös isomman peniksen;

Inkivääri
Sinkki
Maca ja kaikki muut kasvikset ja hedelmät

Lopeta: alkoholi, tupakka, liikasokeri ja kahvi

Aloita: URHEILU

Kiitos! :)
 
Jah
Tulipa se sitten kokeilua nimittäin Xtra Size pillereiden taso.Internetin kautta tein tilaukseni ja oitis seuraavana päivänä lähetti poika kiikutti paketin ovelleni jossa pyysi allekirjoituksen ja ja maksun tuotteesta.Tähän asti kaikki hyvin.Paketin avattuani kuukauden annostus(30kpl:tta pillereitä)ei tuonut mukanaan tuoteselostusta tuotteen sisällöstä tai siitä kuinka monta kertaa päivään kohden on popsittava pillereitä.Paketin kyljessä sen sijaan oli kaikki ainesosaset lueteltuna..Näin kahden viikon käytön jälkeen en ole huomannut yhtikäs mitään muuta kuin pari kolme kertaa rintaan pistoja.Velipoikaan tabut eivät ole vaikuttaneet laisinkaan ei sitten yhikäs millään tavoin.Se mistä nämä positiiviset kommentit ovat peräisin on vain arvoitus.
PILLERIT EIVÄT TOIMI! NIIDEN TOIMIVUUS EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄKÄÄN VARMISTETTU!!!
 
Viimeksi muokattu:
iskäkohta40
sinkki ja muitakiv vitskuja oon vetänyt ja urheillu. ei päihteitä. hitto joka aamu ja aamuyö kun herää niin sojottaa semmone jöpti että pitää 2min oottaa ja vääntää että kuselle pääsee.
 
bii
Penis on niinkuin muutkin lihakset: tarvitsee harjoitusta. Pari kolme kertaa viikossa kunnon seksiä niin kyllä kyrpäkin pysyy kunnossa. Ei se peniksen koko vaan toimivuus: tarpeeksi syvälle ja tarpeksi hitaasti. Suuseksi pitää peniksen myös kunnossa. Mitä useammin seksiä siemensyöksyineen niin sen pidempään kestää laukeaminen jatkossa. Naisen käsi on hyvä tae erektiolle. Kun nainen ottaa munan käteensä tai suuhunsa niin kyllähän stondaa.
 
Viimeksi muokattu:
Jeppe
Hyvä kysymys oli "miksi pitää olla suuri penis" ... kysykää naisilta joille ei edes riitä "suuri". Johan tuo jossain lehdessä luki että seksi onkin mekaanisempaa kuin on kuviteltu. Notta nyt vasta keksivät. Niin yksinkertaista se on. Iso kyrpä ja tyytyväinen emäntä. Ei oo tullu vieläkään vastaan naista jolle riittäisi mikään "tavallinen" mitta. Kannattaa ehdottomasti vain kokeilla peniksen kehittimiä koska joka milli on kotiin päin. Pillerit ei ole koskaan ollut muuta kuin humpuukia. Ei ihmisellä kuntokaan kasva ilman liikuntaa. Mä jatkan naisten läpikäymistä ja kokeilen eri menetelmiä. Pumppu on siitä hyvä että pidemmässäkin juoksussa erektio on kovempi ja sitä myöten isompi.. kannattaa todellakin ennen seksiä tai ainakin saman päivän aikana ottaa pumppusessio.
 
Jeppe
Niin ja mitäs älyn kasvatus hyödyttää? Ei sellaisen naiset mitään ruudinkeksijöitä voi olla jotka vaatii miehiltä yliluonnollisia kykyjä ja eläimellisiä mittoja kaluilta. Jos vähänkään ois järkeä päässä niin pitäis mölyt mahassaan ja hoitais naimisen vaikka hevosen kanssa. Toinen keino olisi esittää kokovaatimukset etukäteen niin vältyttäisiin avioeroilta ja muilta parisuhdeongelmilta. Annoin neuvon eräälle joka hankki sitten miehen kalun koon perusteella. Naimisissa ovat ja varsin tyytyväisiä. Että älkää tulko enää selittelemään moista paskaa etteikö koolla ole väliä.
 
Nakki
Niin ja mitäs älyn kasvatus hyödyttää? Ei sellaisen naiset mitään ruudinkeksijöitä voi olla jotka vaatii miehiltä yliluonnollisia kykyjä ja eläimellisiä mittoja kaluilta. Jos vähänkään ois järkeä päässä niin pitäis mölyt mahassaan ja hoitais naimisen vaikka hevosen kanssa. Toinen keino olisi esittää kokovaatimukset etukäteen niin vältyttäisiin avioeroilta ja muilta parisuhdeongelmilta. Annoin neuvon eräälle joka hankki sitten miehen kalun koon perusteella. Naimisissa ovat ja varsin tyytyväisiä. Että älkää tulko enää selittelemään moista paskaa etteikö koolla ole väliä.
Koolla voi joillekin naisille todellakin olla väliä, mutta onko sillä sitten väliä? Antaa näiden megamolojen metskaajien ihan rauhassa etsiä haluamaansa. Noin 80 prosentilla miehistä on 12-16 senttinen perusnakki. Itselläni on vähän fiiliksistä riippuen 13-15 senttinen. Vaimoni on muodokas ja näyttävä nainen, jota muut miehet usen piirittävät. Korvien välillä on eniten väliä. Ja sillä, että pitää naistaan oikeasti hyvänä. Nuolkaa miehet naisillenne orgasmeja, opetelkaa hyvin tämä taito ja epäilen, ettei monikaan lähde lisäsenttien toivossa luotanne mihinkään ja ne jotka lähtevät joutavatkin menemään. Sormilla voi myös tehdä ihmeitä ja pääsette upottamaan nakkinnekin himokkaaseen syliin.
 
Viimeksi muokattu:
sweetseksi
Ei ole. Just sopiva. Käy myös anaaliin.
Mona ihan hyvä pointti.
Siis mulla kun on 18cm pitkä ja ympärysmittaa 14. Kukaan panokavereista ei oo antanu anaaliin!
Vaikka ei se peppu mua niin kovin kiinnostakkaan. Tällä lerssillä tuntuu vittu ihan hyvältä, ja naiset huokailee että tuntuu niin syvällä asti. Mutta voisin mä panna sinne anaaliin jos joku antais.. ehkä joku mies?
 
Viimeksi muokattu:
2400 JACANRANDA
Itsekin olen käyttänyt pidemmän ajan penispumppua koska se oikeasti kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta ainakin käytön aikana (tai siis käyttökauden aikana, jota voi jatkaa vaikka koko ajan). Lepopituutta ja paksuutta tai siis oikeastaan jykevyyttä saa lisää monta senttiä, lepopituutta jopa 5 cm. Myös seisokkipituutta ja paksuutta tulle huomattavasti lisää. n. 17 sentistä n. 20 senttiin pituutta ja ympärysmittaa 14 sentistä 15 senttiin. Toi on jo paljon ja sen huomaa itse ja varsinkin siitä kuulee naisilta. Kaikki sanovat että on iso, kun ennen pumpun käyttöä harvemmin sanottiin, vaan se oli tavallisen kokoinen.
Ei tuo penispumppu todennäköisesti kudoksia tai soluja kasvata, vaan parantaa kalun verenkiertoa niin paljon että paisuvainen on normaalitilassa ja stondiksessa enemmän täynnä verta. Kalu turpoaa stondiksessa todella kovaksi lähes ratkeamispisteeseen. Viagravertaus tuskin paljon totuudesta poikkeaa.
Teen penispumpulla harjoitusta joku 10 minuuttia päivässä joten ajallisesti se ei vie mitään, mutta tuottaa isosta peniksestä tulevaa nautintoa monin verroin;)

Vaikken mikään homo olekaan, niin on se toista mennä nykyään uimahallien ym. yleisiin saunoihin tai kaverien kanssakin kun ennen 10 sentin lerppu on siinä 15 senttiä ja 10 sentin ympärysmitta on jotain 13 senttiä. Miehillähän, jopa tuntemattomilla on tavallista kehua toisten lepotilassa isoja kaluja tyyliin "onpa sulla iso". Nostaa kummasti itsetuntoa. Aiemmin sitä koitti kädellä piilottaa pientä lerppuaan. Eihän sitä kukaan tiedä paljonko kalu kasvaa lepotilasta, mutta yleisesti oletetaan että levossa iso on stondiksessa todella iso, ja niinhän 20/15 cm onkin;)
 
Viimeksi muokattu:
Utelias vol.2
Morjes, sano rikkaat toisilleen.
Oon 18v jätkä ja oman kalun pituus on 15-16 cm. Kasvaako se tuosta vielä, kun ikää tulee? Tietääkö kukaan vai pitääkö nyt aloitaa joku kytvän venytys kausi yms.?
 
Asian todennu
Morjes, sano rikkaat toisilleen.
Oon 18v jätkä ja oman kalun pituus on 15-16 cm. Kasvaako se tuosta vielä, kun ikää tulee? Tietääkö kukaan vai pitääkö nyt aloitaa joku kytvän venytys kausi yms.?
Ei se enää kasva, se on pisimmillään tuon ikäisenä. Tuosta se alkaa vähitellen lyhenemään eikä siinä mitkään venytyskikat auta, usko pois!
 
Viimeksi muokattu:
Harrastaja
Olen nyt vuoden käyttänyt Bathmate Herculesta ja olen saannut kulliini noin 1 .5cm lisää pituutta, eli penikseni oli 15 cm nyt se on 16 ,5cm. Luulen että Bathmate hercules on itselleni liian pieni koska se putki suipponee ylöspäin ja terskani ei mahdu enää sinne. Hommasin myös nyt ekaa kertaa penispainot, painot oli aika kevyet eli 170g joten hain lisää painoa nyt sitä on noin 500g . Kysymykseni onkin kuinka kauan uskallan pitää noita painoja yhtäjaksoisesti. Nyt olen pitännyt jotain 2 h illalla. Löytyykö teillä jotain muita hyviä vinkkejä / kokemuksia miten saisin kullini kasvamaan 18 cm.
 
kiinnostunut
Oliko jollain nyt ihan oikeaa tietoa siitä että peniksen pidentäminen on mahdollista? Vai nou? *** kun näitä saitteja on niin moneen lähtöön ja osa väittää, että ainoastaan leikkaus toimii, osa kehuu pillereitä ja osan mielestä nämä venyttimet toimii parhaiten. Jälkimmäisistä jotain tieteellistäkin tulosta. Esim. lähde tässä. Ihan oikeiden kokeilijoiden kokemuksia kaivataan, huutelijoita nähty riittävästi...
 
Nysämuna
Täällä ja muissa seksikeskusteluissa yleisesti väitetään ettei kalua saa suuremmaksi ilman leikkausta. Tämä on oikeasti väärää tietoa, perustan väitteen omaan kokemukseeni.

Ensinnäkin ylipaino.
Voin varmuudella sanoa että jokainen 10 kiloa ylipainoa vähentää kalun pituudesta lepo ja stondiskoossa ainakin sentin. Lihoin tässä vuosi sitten aika tavalla ja kalu näytti sekä levossa että tositoimissa ainakin 2 senttiä pienemmältä. Eli hoikemmassa kunnossa noin 18-19 senttinen kalu oli pulskassa kunnossa 16-17 senttinen hieman tilanteesta riippuen. Lepopituudessa ero oli vielä suurempi. Jopa mittanauhan kanssa, vaikka sen painoi nivusiin, mitta oli sentin pari pienempi kuin parhaina aikoina.
Sitten sain taas aloitettua treenin ja ruokavalion joka pudotti painoa muutaman kymmenen kiloa, ja kas kummaa stondispituus kasvoi taas 19 senttiin ja potenssi oli muutenkin kovempi.

Toiseksi peniksenkehitin.
Päätin kokeilla peniksenkehitintä, vaikka sen ei väitetä auttavan pituuden lisäykseen.
Tein sellaisia 10-30 minuutin pumpputreenejä päivittäin. Hyvin pian huomasin peniksen olevan sekä pidempi että paksumpi. Ensimmäisenä tämän huomasi siitä että penis täytti pumpun sylinterin kokonaan (noin 20 cm syvä) kun se ei aiemmin ottanut sylinterin päähän kiinni. Myös stondis ilman pumppua oli kovempi ja mittanauha antoi pituudeksi 20,5 cm. Myös paksuus oli treenaamisen jälkeisenä aikana suurempi, eli penikseen pakkautui enemmän verta. Suurin muutos oli lepotilassa, jossa pituutta treenien jälkeen oli useita senttejä enemmän kuin aiemmin ja paksuutta myös huomattavasti enemmän. Jos aiemmin penis oli levossa jotain 12 cm, niin treeniviikkojen aikana pituutta oli 15-16 cm ja paksuutta myös huomattavasti normaalia enemmän. Päivittäinen yleensä 10-15 minuutin treeni piti peniksen sekä levossa että stondiksessa tälläisenä normaalia isompana.
Sitten lopetin treenin kiireiden takia ja jonkin ajan kuluttua kalu oli taas stondiksessa lähempänä 19 senttiä. Nyt olen taas aloittamassa treeniä koska haluan mielummin 20,5 sentin elimen joka kaiken lisäksi on huomattavasti paksumpi ja kovempi erektiossa. Vähän kuin olisi viagraa syönyt. Penispumppu parantaa peniksen verenkiertoa ja saa peniksen oikeasti suuremmaksi. En tiedä onko tulos pysyvä jos treeniä jatkaa useita vuosia.
Täyttä sonyaa koko juttu. Ei pidä paikkaansa. Koetappa venyttää sitä mulkkuas niin tunnet että siellä on jokin jänne joka estää sotä venymästä.
Höpöjuttuja taas!
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä