Kalun saa suuremmaksi luonnonmukaisesti oikeasti

  • Viestiketjun aloittaja kehittäjä
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko kukaan käyttänyt noita laitteita peyronien taudin hoidossa? Itsellä lähes 90 asteen mutka peniksessä,ollut jo vuosia. 2 kertaa laitettu xiapex ruiske,ei mitään vaikutusta. Kipu ja mustelmat ihan järkyttäviä. Penis aikaisemmin 17 cm, nyt alle 15cm. Kohtalotovereita varmasti löytyy.
 
vierailija
Täällä ja muissa seksikeskusteluissa yleisesti väitetään ettei kalua saa suuremmaksi ilman leikkausta. Tämä on oikeasti väärää tietoa, perustan väitteen omaan kokemukseeni.

Ensinnäkin ylipaino.
Voin varmuudella sanoa että jokainen 10 kiloa ylipainoa vähentää kalun pituudesta lepo ja stondiskoossa ainakin sentin. Lihoin tässä vuosi sitten aika tavalla ja kalu näytti sekä levossa että tositoimissa ainakin 2 senttiä pienemmältä. Eli hoikemmassa kunnossa noin 18-19 senttinen kalu oli pulskassa kunnossa 16-17 senttinen hieman tilanteesta riippuen. Lepopituudessa ero oli vielä suurempi. Jopa mittanauhan kanssa, vaikka sen painoi nivusiin, mitta oli sentin pari pienempi kuin parhaina aikoina.
Sitten sain taas aloitettua treenin ja ruokavalion joka pudotti painoa muutaman kymmenen kiloa, ja kas kummaa stondispituus kasvoi taas 19 senttiin ja potenssi oli muutenkin kovempi.

Toiseksi peniksenkehitin.
Päätin kokeilla peniksenkehitintä, vaikka sen ei väitetä auttavan pituuden lisäykseen.
Tein sellaisia 10-30 minuutin pumpputreenejä päivittäin. Hyvin pian huomasin peniksen olevan sekä pidempi että paksumpi. Ensimmäisenä tämän huomasi siitä että penis täytti pumpun sylinterin kokonaan (noin 20 cm syvä) kun se ei aiemmin ottanut sylinterin päähän kiinni. Myös stondis ilman pumppua oli kovempi ja mittanauha antoi pituudeksi 20,5 cm. Myös paksuus oli treenaamisen jälkeisenä aikana suurempi, eli penikseen pakkautui enemmän verta. Suurin muutos oli lepotilassa, jossa pituutta treenien jälkeen oli useita senttejä enemmän kuin aiemmin ja paksuutta myös huomattavasti enemmän. Jos aiemmin penis oli levossa jotain 12 cm, niin treeniviikkojen aikana pituutta oli 15-16 cm ja paksuutta myös huomattavasti normaalia enemmän. Päivittäinen yleensä 10-15 minuutin treeni piti peniksen sekä levossa että stondiksessa tälläisenä normaalia isompana.
Sitten lopetin treenin kiireiden takia ja jonkin ajan kuluttua kalu oli taas stondiksessa lähempänä 19 senttiä. Nyt olen taas aloittamassa treeniä koska haluan mielummin 20,5 sentin elimen joka kaiken lisäksi on huomattavasti paksumpi ja kovempi erektiossa. Vähän kuin olisi viagraa syönyt. Penispumppu parantaa peniksen verenkiertoa ja saa peniksen oikeasti suuremmaksi. En tiedä onko tulos pysyvä jos treeniä jatkaa useita vuosia.
 
Viimeksi muokattu:
Normikokoa
Toisista bodattu keho on kiihottava ja toiset tykkää hintelistä. Toisista taas iso paksu suonikas kyrpä on kiihottava ja toiset tykkää peruspippelistä. Sen kuitenkin olen itse huomannut että vastakkaisen sukupuolen kauneimmat edustajat vaativat usein myös partneriltaan enemmän. Niinpä erittäin kaunis trimmattu nainen haluaa mielummin miehen joka treenaa tai on bodattu ja jolla on myös kunnon kyrpä. Samoin komea mies haluaa hoikan treenatun naisen, jonka iho on hoidettu ja jolla on kunnon kokoiset hinkit.
Ja kun on oikein kaunis nainen joka itse tietää olevansa kaunis. En jumalauta halua tutustua moiseen BIMBOON.
Normin näköiset naiset ovat tervetulleita, koska heillä on elämän asenteet jotakuinkin kohdillaan.

Isomulkkuiset miehet ovat mulkkuja kummastakin päästä.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Tuo Peyronin tauti on kyllä varmasti hankala, jos oikein äityy pahaksi. Itse olen penispumpun avulla saanut hieman suoristumaan. Apteekeista niitä ei kai vielä tänä päivänä saa, mutta esimerkiksi useat netin seksikaupat pitävät niitä valikoimissaan. Tilaus saapuu sellaisessa paketissa, että muut eivät arvaa sen sisältöä, niin ei tarvitse siitä murehtia. Kannattaa kokeilla sellaisen käyttöä, mutta myös lääkäriä on hyvä konsultoida.
 
vierailija
En nyt tiedä onko tämä pelkästään itsetunto-ongelma jos haluaa kasvattaan kaluansa. On sitä olemassa paljon turhempiakin asiota mihin ihmiset panostaa hirveästi aikaa ja rahaa. Varsinkin naiset käyttävät kauneuteen ja oman itsetunnon parantamiseen ihan hirveästi rahaa ja aikaa. Jos mies saa vähän edes itseluottamusta "kasvattamalla" penistään ja ehkäpä ratkaisevat pari senttiä lisää niin sille sitten nauretaan täällä vain. Joillekin oikeasti se pari senttiä on ihan ratkaisevat sentit. Siitä hyötyy kummatkin. Ei kukaan nainen voi väittää etteikö oikeasti koko ratkaise vaikka sillä ei nyt välttämättä olekkaan niin väliä, mutta aina ne pari senttiä on plussaa.

Jos käytän n. puolituntia jokunen kerta viikossa pumppailuun ja muuhun vastaavaan, niin en näe että se olisi mikään ongelma, varsinkin kun siihen voi yhdistää esimerkiksi telkkarin katsomisen tai ylipäätänsä "rentoutua" sen ajan. Kuten sanottu ihmisillä on paljon turhempiakin asiota. Varsinkin naisia ei yleensä mitenkään moitita vaikka niillä on tämänkaltaiset asiat paljon yleisempiä. En puhu siis pelkästään vaikkapa rintojen kasvatuksesta tai muista sen tyyppisistä asiota, vaan ihan ylipäätänsä. Niin ja minkä takia tuota tehdään, jep miesten takia. Miksi sitten miehet kasvattaa penistään? mielestäni ihan saman asian takia.
Ei kai sillä ole väliä, että vaan naiset siitä pitäisi? Itseäni kiinnostaa myös oman miekkosen mielipide. Ihme lokerointia, että automaattisesti naiset kiinnostaa (KAIKKIA) miehiä.
 
vierailija
noilla laitteilla tekee itselleen vaurion. pahimmassa tapauksessa tulee erektiovaikeusia loppuelämäksi.

se on yks vitun hailee onko sulla 15 vai 20cm. ei se kenenkään itsetuntoa nosta.

jos itsetuntoa haluatte nostaa niin panostakaa ulkonäköön sen minkä voitte, ulkonäöllä te saatte naisia. Ei sillä mitään saa että sulla on 18cm...14 sentin sijaan.

naisen emätin tuntee ne ihan samaan tapaan suurinpiirtein.
 
vierailija
Kyllä "luonnolliset" kasvu harjoitukset toimivat, jos vaan jaksaa värkkiään venytellä ja puristella. Aikamiestä ei oikein innosta, mutta jos vaimo tms. painostaa. Ei pillereitä, ne eivät ole luonnollisia.
Tässä kuva oman värkin kehityksestä, jos kuva annetaan näkyä.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Kyllä "luonnolliset" kasvu harjoitukset toimivat, jos vaan jaksaa värkkiään venytellä ja puristella. Aikamiestä ei oikein innosta, mutta jos vaimo tms. painostaa. Ei pillereitä, ne eivät ole luonnollisia.
Meinasi tulla väärä kuva, mutta tässä oikea kuva oman värkin kehityksestä, jos kuva annetaan näkyä.
 
Viimeksi muokattu:
Erektiopumppu
Alennuskoodiksi 183NAQ https://www.medexpress.co.uk/clinics/erectile-dysfunction/vaxaid

Mullistava lääkkeetön erektiohoito! Et joudu syömään lääkkeitä etkä luontaistuotteita!
Penispumppu, erektiopumppu, erektiopumput, peniksen suurennus, peniksensuurentaja.

USAn ja Euroopan lääkeviranomaisten hyväksymä laite! Moninkertainen testivoittaja!

Hinta voi vaikuttaa kalliilta, mutta kertaostos riittää.

https://www.medexpress.co.uk/clinics/erectile-dysfunction/vaxaid

Pumpun koko on 29 x 8 x 8 cm; 299 g. Joten isokin penis taatusti mahtuu! Sopii kaiken kokoisille peniksille, ei haittaa jos sinulla on mikropenis. Sopii myös kaikille kirugisesti leikatuille peniksille, kuten ympärileikkaus ja kirurginen peniksenpidennys.

Muista tilausta vahvistaessa alennuskoodiksi laittaa 183NAQ.

Alennuksen saa vain ensitilaaja, ja alennuksen saa kaikkiin MedExpress apteekin myymiin tuotteisiin.
Jos haluat hyödyntää alennuskoodin uudestaan, luo uusi käyttäjätunnus (ja tilaa varmuuden vuoksi eri luottokortilla).

Muut erektiohoidot, saat Lontoossa työskentelevän lääkärin reseptin mukaan!
https://www.medexpress.co.uk/clinics/erectile-dysfunction/

Tutustu myös muihin tämän innovatiivisen apteekin tarjoamiin hoitoihin heidän nettisivullaan!

https://en.wikipedia.org/wiki/Medexpress

Muista 183NAQ tilausta vahvistaessasi.

Urologi. Terveystalo, Mehiläinen, Lääkärikeskus Aava, MedFin, Docrates.
HUS Helsinki eli HYKS. TYKS Turku. TAYS Tampere. KYS Kuopio. OYS Oulu.

Vaimolle vierasta vai teinipillua itsellesi?
 
vierailija
Mikä ihmeen tuotemainostaja tuo edellinen? Mikään uskottava tutkimus ei puolla voiteiden tai pillereiden vaikutusta muuhun kuin rahan menoon.
Pumput toimivat hetkellisesti lisäämällä paksuutta nestekertymän ansiosta. Pituutta ja pysyvää paksuutta tulee ehkä vähän, siitä ei ole sata varmaa tutkimusta. Hyvät vehkeet saa aika halvalla suomestakin. Sylinteri 20 €, hyvä kahvapumppu 15 € ja silikoni donitsi on hyvä vähentämään kipuja 10 €. Ostettuna Hesan alan kaupoista.
Venytyslaitteet toimivat varmasti, kellä toimivat. Jostain syystä ne eivät kaikilla toimi yhtä tehokkaasti, tai ei ollenkaan. (mulla toimi). Itse käytän kiinalaisia kopioita, jotka ovat yhtä hyviä kuin 15 kertaa kalliimmat saksalaiset / jenkiläiset vehkeet. Itsellä on aiemmin ostettu Phallosan Forte n. 350 €, joka on hankalampi käyttää, mutta muuten yhtä tehokkaitaa molemmat.
 
M..äijä
Nyt aloitettu venytys, jelgin ja ensiviikolla pumppailu. Lähtö 16cm/12cm. Katotaan miten käy ihan huvikseni kokeilen jos vaikka sais käyryyttä suoremmaksi. Kehon kun on saanut kuntoon saleillua niin pitää yrittää kehittää nyt jotain muuta. Ja venytys tapahtuu 10€ penis ja kives renkaalla reiteen.
 
vierailija
Vajaan vuoden ajan venytyksellä (270-340gr) melkein päivittäin n. 6h/päivä sain 3cm lisää, ja paksuuttakin tuli suhteessa. Wishiltä paino 170gr, motonetistä ostin lisäksi 50 ja 100 gr kalastuspainot.. Vaahtokumia pehmikkeeksi
 
vierailija
Itse olen huomannut sen että pitkäaikaisella andro-penislaitteen ja penispainojen avulla peniksen venyvyys lepopituudessa on kasvanut suoraan sanottuna uskomattomasti. Venytyksessä penis venyy jopa 23-24 senttiin kun se levossa ennen venyi vain noin 17 senttiseksi. Tietenkin myös lepo- ja erektiopituus ilman venytystä on kasvanut erittäin paljon.
Pamppu venyi ja paukkui niin paljon että tuli vaurioita penikseen ja lopuksi ei edes seisonut kunnolla eli näiden venytysten kanssa kannattaa olla varovainen sillä ne saattaa useasti vaurioittaa kudosta.
 
Pippeli suussa
Tulihan tuota venytettyä 5 vuotta ja tuloksena 10 cm pidempi vehje. Nyt yltää hyvin ottamaan itseltä suihin. Kiva harrastus näin tylsyyden keskellä ilman naisystävää.
 
vierailija
Iitse ole 51 vuotias mies. Olen vuoden käsillä venyttänyt penistä 2 tuntia aamulla ja 1 tunti illalla. Venytän velttoa penistä siten, että en tunne kipua ja ei mielestäni koskaan edes ole venynyt erektio mittaan, siis venytyksen aikana.Ttulokset ovat seuraavat lähtö mitta erektiossa 16 nyt 19 senttiä. Paksuus on pidentynyt niin että tunnen eron käsillä. Naisystäväni jota näen harvoin on ihmetellyt mitä on tapahtunut kun se on kasvanut. En ole kehdannut kertoa venytyksestä, vastaan vain että en ole itse huomannut mitään. Uskon että kasvu johtuu siitä, että niin kuin korvanlehdet venyy venytyksessä niin peniskin. Paksuuntuminen johtuu varmaan siitä, että kun paisuvaiskudos on venynyt niin sinne mahtuu enemmän verta. Erektiot ovat kivikovat ja tulevat helpolla, ihan kuin 30v sitten. Olen todella tyytyväinen tuloksiin, sillä jos katsoo mittanauhasta 3 cm ei vaikuta paljolta, mutta omassa peniksessä sen huomaa hyvin ja niinkuin sanoin kovat erektiot varmaan paksuuntavat sitä pystyssä. Niinkuin sanoin naisystäväni ihmettelee sitä. En usko puheisiin kun jotkut väittävät että muodostuu uusia soluja. En jatka tästä, vaikka olen todella tyytyväinen tähän ja varsinkin kun nuoruuden erektiot tuli takaisin. Syy siihen on se että pelottaa onko tämä turvallista kuitenkaan. Eniten mietityttää pysyykö tulokset kun nyt lopetan, vähän epäilen että ei pysy. Toivon kuitenkin niin, sillä kyllähän tuo vaati aikaa ja sitkeyttä.
 
vierailija
3 h päivässä vuoden ajan siis reilu 1000 tuntia vuodessa. Työ viikoiksi muutettuna sellaiset 25 viikkoa peniksen venytystä. No jos se naisystävä on nyt onnellisempi niin kai kannattaa, tuossa on vaarana että unohdat romantiikan tärkeyden Kaikki ei ole peniksen koosta kiinni vaan aivojen koosta, ne saattaa surkastua kun keskittyy yli 1000h venyttelemään penistä 🤣
 
vierailija
3 h päivässä vuoden ajan siis reilu 1000 tuntia vuodessa. Työ viikoiksi muutettuna sellaiset 25 viikkoa peniksen venytystä. No jos se naisystävä on nyt onnellisempi niin kai kannattaa, tuossa on vaarana että unohdat romantiikan tärkeyden Kaikki ei ole peniksen koosta kiinni vaan aivojen koosta, ne saattaa surkastua kun keskittyy yli 1000h venyttelemään penistä
kommentoin vain sitä, että tehoaako venytys. viestin tarkoitus oli pohtia esim onko turvallista...

koko ja erektion kovuus ovat minulle tärkeitä. tottakai romantiikka on tärkeää ja naisystäväni tykkää vielä pienemmistä kuin oli lähtötilanne, mutta en tehnyt tätä häntä varten, toivon että kukaan ei kuntoile vain muiden takia. seksimme on muutenkin enemmän suuseksiä ja läheisyyttä. toivottavasti loputkin aivosoluni ei tuosta surkastu.
 

Yhteistyössä