Kalun saa suuremmaksi luonnonmukaisesti oikeasti

  • Viestiketjun aloittaja kehittäjä
  • Ensimmäinen viesti
lääkäri
Alkuperäinen kirjoittaja VAROITTAJA:
Haluan varoittaa hyvää hyvyyttäni kaikkia teitä jotka yritätte pidentää penistänne pumpuilla, androlla tai painoilla. Seuraavassa perustelut:

1) Penispumppu: tuhoaa peniksen verisuonia lähinnä laskimoita. Laskimot laajenevat mikä edes auttaa kyllä parempaa erektiota, mutta saa aikaan sen että ne eivät enää toimi kunnolla. Veri ei enää nouse ylöspäin koska ne ovat liian laajat. Tästä syystä kudosneste tulee penikseen mikä aiheuttaa kipua. Lisäksi pumppu saa aikaan sisäisiä verenvuotoja eli mustelmia. Kun laskimot laajenevat liikaa syntyy ns. suonikohjuja ja laskimoiden vajaatoimintaa penikseen. Tällöin laskimoissa tuntuu "kutinaa" ja paineen tuntua. Älä siis tuhoa penispumpulla peniksesi verenkiertoa.

2) Andro penis venytyslaite/ penispainot: Täysin hullua koko touhu. Erektiokyky perustuu mm. siihen että hermoimpulssit siirtyvät aivoista penikseen mikä vaikuttaa sen että se alkaa täyttymään verellä. Jos venytät androlla penistäsi kuukausi kaupalla ja tuntikaupalla niin peniksesi hermosto venyy myös. Kun hermosto venyy noin paljon se vaurioituu eivätkä hermoimpulssit enää mene penikseen mistä seuraa impotenssi!! Andro venytys toimii mutta EREKTIOKYKY MENEE koska KAIKENLAINEN VENYTTÄMINEN TUHOAA HERMOSTOA!!

Jos kiellät edelliset täydelliseen lääketieteeseen perustuvat faktat niin huijaat itseäsi KOHTI SUURIA ONGELMIA PENIKSESI KANSSA!! ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA YRITÄ PIEDENTÄÄ PENISTÄSI MILLÄÄN LAITTEILLA!! Pelkkää hyvää hyvyyttäni kirjoitan ja varoitan teitä!!
Kommenttina "lääketieteellisestä faktasta"

Kaikenlainen venytäminen ei aina tuhoa hermostoa. Hermot venyvät ja aksonien pituudet kasvavat siinä missä muutkin. Andropeniksen ohjeen mukainen venytysohjelma on niin hidas, että hermotkin ehtivät sun mukana kehittyä ilman vauriota. Lukekaa perusfysiologiaa ja tutkimusartikkelit ennen faktoina kommentoimista. Liian nopea venytys ja liian isot painot toki vaurioittavat hermotusta.
 
Heartfull
tutkimustietoa minakin kaipaisin tuohon VAROITTAJAN kommenttiin. Riittavan maltillinen kudosten venyttaminen ei tee vaurioita vaan kudokset mukautuvat niiden venyttamiseen. Vertaa esimerkiksi nivelsiteiden ja lihasten venyttamista. Nekin saa vaurioitettua yhtakkisella venytyksella.

Muuten tama keskustelu on ollut erittain mielenkiintoinen. Koskaan en ole venytys- tai pumppausharjoituksia tehnyt, mutta taidan alkaa tekemaan. Se ei ole moraalisesti sen kummempaa kuin muunkaan fyysisen toimintakunnon harjoittamista. Toki mulkku pitaa muutenkin pitaa toiminnassa, jotta impulssitiheys jo aiemmin mainituissa aksoneissa pysyy aktiivisena :D Eli runkkaus paivittain ja kunnon nainti aina kun mahdollista. Kaikessa treenissa pitaa lahta liikkeelle perusasioista ennen kuin pidemmalle menevaa treenia voi ajatella.

Taidan myos lahta liikkeelle keskusteluissa esiin tulleilla kotikonsteilla. Eli en tuhlaa 300 euroa Androon vaan menen apteekkiin ja hean tarvikkeet 10 eurolla. Kiitos naista vinkeista. Olkoon uusi vuosi seksin tayteinen ja olkoot naiset anteliaita. Naikaa kuin kanit ja Frank Papan sanoin kosketelkaa toisianne, uuujeah.
 
FeikkiAndro
Kasvusta ielä sellainen,että yhtä lailla se kaula pitenee niillä renkailla ja sama on nuo korvanlehdet. huulta unohtamatta. Kaikki kudokset tottuu ja sitä mukaan kasvaa. Kipu kasvattaa on tullut joskus kuultua.. :D Mutta ei liitetä sitä tähän. :) Uuden vuoden alkua!
 
mikromuna
https://www.sexshop.fi/index_tuote.php?tuote=12080&tuote_kategoria=2&alatuote_kategoria=SM
siinä ois painot mutta todella köykäiset,max 400g.niinköhän noin pienellä venytyksellä tulosta tulee,tuskin.turha ostos sanon minä.
 
minimi
Minusta ja puhun omasta kokemuksesta andro-penis on ollut toimiva. Ja siinä on kuiteskin max venytysvoima jotain kilon luokkaa. Ja tuloksia on tullut. Kannattaa vain tilata maahantuojalta (andromedical) eikä kaikenkarvaisista nettisaiteista. On nimittäin tarpeen nuo varaosatkin.
 
mikromuna
no oma näkemys asiaan:andro-penistä kokeilleena voin suoraan sanoa ettei meikäläisen heppi kestä sitä kipua ja tuskaa mikä andro-peniksestä tulee.tein jopa andro-penikseen uuden oman n.3cm leveällä venyvällä pannalla kiinnityksen heppiin mutta eihän sitäkään kipua heppi kestänyt ja muutenkin liikkuminen se vehkeessä kiinni tuntui täysin mahdottomalta!tulosta lisäksi ei tullut sillä senttiäkään.tosin en voinut pitää sitä paikoillaan kuin ehkä 3-4 h per päivä.
nyt on 1kg penispaino 2 viikkoa roikkunut vehkeessä.ei ole herkkuakaan tämän pito mutta selvästi miellyttävämpi kuin andro-penis,pitkiä matkoja ei ole kovin miellyttävää kävellä mutta jotenkin menettelee kävellä esim työpaikalla muutamia kymmeniä metrejä silloin tällöin.päivässä pitoaikaa tulee 5-8h, 3 kuukautta ajattelin kokeilla.jos ei näy mittanauhassa tuloksia niin siihen loppuu meikäläisen kaikki kokeilut.reilun vuoden aikana on tullut käytettyä pumppua(koko ajan),kokeillut jelqiä 4kk(ei tulosta),andropenis 6kk(ei tulosta).heti alussa 3kk aikana todennäköisesti pumpulla sain vaivaisen 1cm kasvun aikaan.siihen se sitten jäikin.viimeisein vuoden aikana ei ole kasvanut milliäkään,tai että ainakaan mittanauhassa huomaisi.omalla kohdalla voin sanoa jos ei penispainokokeilu tuo tulosta (jota en oikein enää jaksa uskoa) niin omalla kohdalla ainakin peniksen kasvatus on täysin mahdotonta!hieman epäilevänä olen foorumeja lukenut kun porukka tuntuu kasvattavan kulliaan sentti tolkulla?!?ei ainakaan meikäläiseen tehoa ei sitten mikään.
no viimeinen epätoivoinen kokeilu penispainolla,voinpahan ainakin sanoa sen jälkeen että ainakin olen yrittänyt ja viisastunut jos ei muuta.siinä tapauksessa jatkamma eloa 15cm munalla.ugh
 
kokeillaan
aloittelin andron kanssa tuota pituuden kasvattamista ja kuukausi takana. lepopituudessa jo selviä kasvun merkkejä. penispumpun tilasin vaikka sillä en usko kasvua tapahtuvan muuta kuin hetkellisesti. itse jätin tuon totutteluvaiheen välistä ja siirryin suoraan kehittämisvaiheeseen. itsellä ei pahemmin tuota kipua tuon käyttö, muulloin kuin hankalassa asennossa, esim kyykistyessä. meinaan kokeilla tuon tehoa 6 kuukautta ja jos ei siinä ajassa kasvua erektiopituudessa niin siihen jää. lähtömitta pituudessa 15cm erektiossa. pitänee laitella tuloksia kun tuo 6kk täynnä ettei tule muiden ostettua varsin kallista laitetta turhaan.
 
1V Androlla takana
ite ostin andron n vuosi sitten.

Alkuun vedin ihan ohjeen mukaan 4kk. yhtä tuskaa oli totutteluvaihekin.
Mutta intoa alkoi tulee kun 1-2kk alkoi näkyä selviä tuloksia.

Sit oli ainakin puoli vuotta taukoa..ja nyt aloittelin uudelleen 1kk sitten.

Kasvu pituudessa ainakin se 2.5cm , ellei jopa 3cm ja paksuutta 1-1,5cm ja mielestäni todella vähäisellä käytöllä.

Lähtö tilanne oli stondikses nippa nappa 13cm ja ympärys 11cm
Nyt ollaan jo 16cm ja 12.5cm ja tämä tarina on tosi.

Kuvat voin lähettää epäilijöille. Huomaa jo silmälläkin kun vertaa esim tupakkiaskiin joka kuvassa, löytyy myös mittanauhan kuvat.

Itellä osa "syynä" myös painon pudotus, varmaan 10kg, eli sieltäkin toi 1cm varmaan tulee.

Selkeesti kasvanut ja laite toimii. Suosittelen.

..jatketaan harjoituksia....yes !
 
Andro-käyttäjä myös
Katsokaa http://www.huoltamo.com/?page=1633959&id=4088079. Siellä on urologian professorin kommentteja aiheesta! Itse ostin aikoinani maahantuojalta (andromedical.fi) laitteen ja kuten yllä "1v androlla" totesi, tuloksia tulee. Ei ole helppoa, sitä on turha luulla. Vaatii oikeasti vaivannäköä ja aluksi ajattelin, että tuleeko tästä mitään. Nyt en vaihtaisi päivääkään pois:):) Itsetuntokin parantui huomattavasti.
 
1V androlla
Aivan kuten toinen Andro käyttäjä tuossa jo mainitsikin ja ehkä oma alkuperäinen lausahdukseni antaa vähän liian ruusuisen kuva..joten korjaan.

Eli, kyllä se kärsivällisyyttä vaatii ja jonkin verran kipuakin täytyy pystyä sietämään (sellaista venystyskipua, terskan ärtymistä) ja varsinkin alussa terskan alareuna kipeytyy väliin tuskallisen kipeeksikin.

Mutta, varovaisesti alkuun ja aina kun tuntuu kipu menevän överiksi...niin laite pois ja vähän taukoa.

Itse en pitänyt kylläkään alkuun kuin jotain1h jaksoja...pari tuntii päivässä.
kun alkoi tottua menee 2-3h hyvinkin putkeen ja sit vähän taukoo. En nykyisinkään pidä kuin 3-4h päivässä.

Nyt hommasin vielä penispumpun kaveriksi...raportoidaampa siitäkin kunhan saadaan kokemusta

Iloisiin venytyksiin...





Alkuperäinen kirjoittaja Andro-käyttäjä myös:
Katsokaa http://www.huoltamo.com/?page=1633959&id=4088079. Siellä on urologian professorin kommentteja aiheesta! Itse ostin aikoinani maahantuojalta (andromedical.fi) laitteen ja kuten yllä "1v androlla" totesi, tuloksia tulee. Ei ole helppoa, sitä on turha luulla. Vaatii oikeasti vaivannäköä ja aluksi ajattelin, että tuleeko tästä mitään. Nyt en vaihtaisi päivääkään pois:):) Itsetuntokin parantui huomattavasti.




 
eduHki
15 vuotta sitten pituutta oli noin 16 cm...parin vuoden aktiivisen pumppailun jälkeen olin jo varsin tyytyväinen 18,5 senttiseeni ja siihen ihastui silloin tuleva vaimonikin. Kehittelytahti hiipui lähes päivittäisestä pariin ehkä kolmeen kertaan viikossa, viime vuosina vain 1...2 krt/vko. Kasvu on kuitenkin jatkunut hitaasti, mutta varmasti nykyiseen n.20 senttiin ja vaimo se tykkää aina vaan. Parasta tilanteessani nykyisin on se, että jo 15 minuutin pumppauksen jälkeen kaluni on melkoinen mela...nykyinen 22 cm tuubi on täynnä tavaraa jo 30 minuutissa siis tyhjiössä ja ulkoilmassa yli 20 cm...paksuuttakin uljaasti ! Harjoitus tehnee siis jotakin...on aika kiva käydä hierojallakin (ihan vaan esittelemässä), kun tytöllä on kädessä hämmästeltävää.
Ja homma jatkuu...
 
Kärsivämies
Päätin ostaa Bathmate nimisen pumpun jota on suositeltu. Eka kokeilukerta jäi varsin lyhyeen enkä päässyt ihan sinuiksi laitteen kanssa.
1) Voiko laitteella satuttaa penista vakavasti väärillä liikkeillä? Pumppasin alipainetta ja jossain kohtaa alkoi hieman sattumaan joten keskeytin operaation. Olisiko tarkoitus kuitenkin pitää maksimipaine?

2) Pitäisikö paineen olla niin voimakas, että laite roikkuu vapaasti vai tuleeko sitä tukea kädellä? Itselläni ainakin ilma tuntui pääsevän tiivisteen läpi jos en painanut laitetta kädellä vartaloa vasten paineen ollessa päällä.

3) Pitäisikö ennen laitteen käyttöä tai sen jälkeen olla runkkaamatta jokin aika?

4) Onko pelkällä ilmalla harjoittelemisesta mitään hyötyä?
 
Pena-Penis
...on omaa kokemusta vuosien takaa pumpuista. Ja sitten kysellyt myös asiantuntijoilta. Oma kokemus oli et hyöty oli tosi väliaikainen. Sen aikaa kun veri pysy hepissä. Mutta sit se vakavampi puoli. Kysyin useammalta urologilta asiaa ja suhtautuminen oli varsin samanmoista. Voi helposti aiheuttaa kudosvaurioita mistä seuraa peniksen arpeutuminen ja vähäisenkin mieskunnon menetys. Samaa pätee liiallisiin painojen riiputuksiin. Tuon Andro-Peniksen idea on just tossa venytysvoiman määrässä ja ajallisessa kestossa. Pienempi voimaa pidemmän aikaa stimuloi kasvua. Iso voima lyhyen ajan tuhoaa kudosta. Ajattele nyt vaikka luiden venytystä ortopediassa. Laita norsu kiskomaan jalkaasi ja te kaksi voitte sanoa toisillenne hyvästit. Mut kun kohtuu pieni tasainen voima kohdistuu luuhun pitkän aikaa niin kas kummaa luu mukautuu ja kasvaa.


Alkuperäinen kirjoittaja Kärsivämies:
Päätin ostaa Bathmate nimisen pumpun jota on suositeltu. Eka kokeilukerta jäi varsin lyhyeen enkä päässyt ihan sinuiksi laitteen kanssa.
1) Voiko laitteella satuttaa penista vakavasti väärillä liikkeillä? Pumppasin alipainetta ja jossain kohtaa alkoi hieman sattumaan joten keskeytin operaation. Olisiko tarkoitus kuitenkin pitää maksimipaine?
 
epäileva tuomas
Juu, olisihan se kiva uskoa noihin juttuihin mutta olen vain ihmetellyt sitä kun tuota noinkin paljon harrastetaan ja tuloksia on muka syntynyt niin miksei missään ole yhtään nettisaittia jossa olisi kuvia tyyliin ennen/jälkeen. Tokihan joitakin mainoskuvia löytyy mutta niistä huomaa jo heti kättelyssä ettei kyse edes ole samasta vehkeestä. Itse olen joskus käytellyt penispumppua, välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin ja minkäänlaista kasvua ei kyllä ole tapahtunut, ainakaan pysyvää sellaista.
 
EduHKI
Aamuaikaisella kotiin pitkältä duunireissulta ja vaimo vielä unessa, no eikun kalu tuubiin hautumaan puoleksi tunniksi. Ja kylläpä oli tosi rakas taas onnellinen saadessaan mahtavaksi paisunutta kalua, kotiin on kiva palata !
 
2v takana
Edelliselle kysyjälle voin sanoa että omalla kohdalla kannatti. Olen reilun 2v käyttänyt, en aivan säännöllisesti, ja tulokset hyviä. Mutta ikäsi on vielä aika nuori. Jos oikeasti sen koossa ongelmia niin kannattaisi kääntyä lääkärin puoleen. Tuossa iässä on vielä mahdollista testosteronihoidolla saada muutoksia aikaan.
 
Turvallista?
Käytin kyseistä vermettä pari päivää ohjeiden mukaan. Toisena päivänä käänsin sen sojottamaan alaspäin, jotta olisi paremmin piilossa. Pidin tunnin verran. Tuntui epämukavalta ja sen jälkeen alkoi jomotus nivusissa ja kiveksissä. Nyt on vieläkin jomotusta ja erektio-ongelmia ja kivekset pyrkii nousemaan ylöspäin, vaikka en ole enää käyttänyt laitetta kohta kahteen päivään.
Onko jollain muulla ollut vastaavia kokemuksia?
 
Androon pettynyt
Käytin kyseistä vermettä pari päivää ohjeiden mukaan. Toisena päivänä käänsin sen sojottamaan alaspäin, jotta olisi paremmin piilossa. Pidin tunnin verran. Tuntui epämukavalta ja sen jälkeen alkoi jomotus nivusissa ja kiveksissä. Nyt on vieläkin jomotusta ja erektio-ongelmia ja kivekset pyrkii nousemaan ylöspäin, vaikka en ole enää käyttänyt laitetta kohta kahteen päivään.
Onko jollain muulla ollut vastaavia kokemuksia?
 
lisää seksiä
Penis on niinkuin muutkin lihakset: tarvitsee harjoitusta. Pari kolme kertaa viikossa kunnon seksiä niin kyllä kyrpäkin pysyy kunnossa. Ei se peniksen koko vaan toimivuus: tarpeeksi syvälle ja tarpeksi hitaasti. Suuseksi pitää peniksen myös kunnossa. Mitä useammin seksiä siemensyöksyineen niin sen pidempään kestää laukeaminen jatkossa. Naisen käsi on hyvä tae erektiolle. Kun nainen ottaa munan käteensä tai suuhunsa niin kyllähän stondaa.
 

Yhteistyössä