K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tumman suklaan tulee sisältää minimissään 35 prosenttia kaakaota. Tällä tarkoitetaan kaikkien kaakaon ainesosien, eli kaakaomassan, kaakaojauheen ja kaakaovoin yhteismäärää. Maitosuklaan tulee sisältää minimissään 25 prosenttia kaakaota. Valkoinen suklaa on siitä erityinen, ettei siinä ole lainkaan kaakaomassa tai jauhetta – kaakaon maun tuovat kaakaovoi, maito ja mausteet. EU:ssa suklaalainsäädäntöä valvotaan. Suklaapraliinille (konvehdille) ja täytesuklaalle on omat määrittelynsä suklaalainsäädännössä.
Tämä! Suklaaksi saa kutsua vain tuotteita, jotka täyttää nuo määritelmät. Piste. Fazerin valmistama maitosuklaa on siis SUKLAATA. Maitosuklaa ja tumma suklaa ovat erilaisia suklaatyyppejä. Se, että ei pidä maitosuklaasta, ei muuta sitä tosiasiaa, että myös se lasketaan suklaaksi.
 
vierailija
Röökille se kai pitäis taas mennä. Taidan illan kunniaksi ottaa punasen mallun.
Röökille se kai pitäis taas mennä. Taidan illan kunniaksi ottaa punasen mallun.
Tiesitkö, että olet vaarassa saada keuhkoahtaumataudin? Se voi olla sulla jo nyt, vaikket vielä edes tiedosta. Siinä sä tukehdut vähitellen hengiltä.
 

Yhteistyössä