K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tumman suklaan tulee sisältää minimissään 35 prosenttia kaakaota. Tällä tarkoitetaan kaikkien kaakaon ainesosien, eli kaakaomassan, kaakaojauheen ja kaakaovoin yhteismäärää. Maitosuklaan tulee sisältää minimissään 25 prosenttia kaakaota. Valkoinen suklaa on siitä erityinen, ettei siinä ole lainkaan kaakaomassa tai jauhetta – kaakaon maun tuovat kaakaovoi, maito ja mausteet. EU:ssa suklaalainsäädäntöä valvotaan. Suklaapraliinille (konvehdille) ja täytesuklaalle on omat määrittelynsä suklaalainsäädännössä.
 
vierailija
Tumman suklaan tulee sisältää minimissään 35 prosenttia kaakaota. Tällä tarkoitetaan kaikkien kaakaon ainesosien, eli kaakaomassan, kaakaojauheen ja kaakaovoin yhteismäärää. Maitosuklaan tulee sisältää minimissään 25 prosenttia kaakaota. Valkoinen suklaa on siitä erityinen, ettei siinä ole lainkaan kaakaomassa tai jauhetta – kaakaon maun tuovat kaakaovoi, maito ja mausteet. EU:ssa suklaalainsäädäntöä valvotaan. Suklaapraliinille (konvehdille) ja täytesuklaalle on omat määrittelynsä suklaalainsäädännössä.
Per suksesta tulevaa ruskeaa mönjää voi siis kutsua suklaaksi, jos tuotoksen vääntäjä on juonut kaakaota. Maistuisiko sulle?
 

Yhteistyössä