++ Jatkolento Kolmossaarelta Plussamaahan vol.1 ++

Voi lentoemo, mutta älä heitä toivoas! Jos sä heität toivos, miten opetat tulevalle lapselleski sit et aina on toivoa =) Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Mahtaakohan mun täti olla tulossa, olis kyl aika ajois, oottelin sitä tonne juhannus viikon jälkeiselle.. Eilen tuli oikein paksua kirkasta limaa, jossa kuitenkin oli hieman verta?! Mutta jos vaan oli liian rajut jousien naristelut... Aamullakin oli sama homma..limaa, verta..ei mulla ennen niin ole menkat alkanu...mahassa tosi tuntuu ihmeelliseltä, sellasta..outoo kipuu välil..noh.. elättelen toiveita et se on vaa tää mun kroppa joka alkaa toimiin! Ja elättelin jo niin toiveita, et kierto alkas heti säännöllisenä, mut tyhmä minä! Niin käy ehkä yhdelle miljoonasta! Kyllä se varmaan on se täti tulossa :ashamed: Ois vaan osannu laskee "ovulaatiot" jos ois heti samalla kierrolla menty!kai....
 
nyt lenttis positiivisuus kunniaan. Ei raskaustesti anna väärää tulosta, siis viiva kun viiva niin se on plussa usko nyt =) Eikä se hormooni päivässä tuplaannu vaan kahdessa. Siksi viiva ei eilisestä ole tummunut ja ollut rakossakin vaan kaksi tuntia. Nyt heität mielestäs kaiken ikävän ja nauti hyvä nainen :heart: Eiköstä vaan!!!
 
).( siis epätoivo valtaa taas minut :kieh: mä en kestä tätä joka kuukautista piinaa kohta enään. Tänään menee siis viimeiset luget ja sitten odotellaankin t-k-k, vaikka mun puolesta voisi jättää tulemasta. Taas tulee nämä tunteet että raskaana tässä ollaan (niiin kauan kuin toisin todistetaan) ja sitten taas no ei tietenkään olla, OTa tästä nyt sitten selvää taas. Hulluksi koht tulen :kieh:
 
Olipa tullut viestejä! :eek:

Lenttikselle pidän täällä peukkuja ja varpaita pystyssä! Tulehan heti kertomaan verikokeen tulokset!

Kaikille muillekin epätoivon alhossa vaeltaville voimarutistus :hug: ja isot tsempit.

ON: Eipä ole mitään oireita suuntaan tai toiseen. Mun puolesta saa ollakin näin. Ehkä täytyy ennen juhannusta testailla ihan varmuuden vuoksi, mutta koska kierto nyt näyttää venyvän ja seksiä on se kerta-kaksi viikossa vain viikonloppuisin, kun mies on paikalla, niin luulenpa, että turhaan testailen. Silti, jos alkomahoolia mielin, niin kai se on pakko.

Tänään oli eka kesätentti, jossa tein kaksi tenttiä. Toinen meni ihan penkin alle ja toinen melko hyvin. No fifty-sixty hei kuitenkin! :D Jostain pitäisi repiä vielä työmotivaatiota. Ehkäpä saan sitä viikonloppuna, kun lähdetään Provinssirockiin. Uu jeah! ;) Siellä ei kyllä varmaan tule otettua, kun ollaan autolla liikkeellä ja 15-vee pikkusisko messissä.

Hauskat viikonloput! Toivottavasti ei kovin sada, tai ei mua haittaa, sillä ostin uudet kukkakumisaappaat! :D
 
Heipat!Ooooh,lentsikka on saanu haamun!Voi onnea!!! :heart: :flower: :hug: Kyllä se siitä vahvistuu! Te kaikki muut varmasti plussaatte ja mä jään ittekseni pitämään lentoa ilmassa.. :|
Ja mulla nyt menossa vasta kp 2,eilen täti tuli oikeesti kylään..Tuhru olikin tällä kertaa vähä ruskeeta ja sit punasta,eli toisaalta en nyt oikeen tiedä mikä on kp:n laita..Mutta jospa me vaan tässä kierrossa jaksettas yritellä..Toivoa sopii..

Mulla on nyt kesäloma ja kylläpä ottaa aivoon nämä kelit!Viime viikolla sain sentään ruskettua pikkusen:) Jussin jälkeen maanantaina paluu arkeen :headwall: Ei vois vähempää kiinnostaa mennä sinne |O Ois tietty voinu remppaa tehä ja pikkusen jo maalailinkin,mutta mies töissä koko ajan,niin hittojako mä yksin saan aikaseks?!No,mutta lomahan on sitä varten että nollataan ja huilataan,että jaksaa muka olla virkeenä taas 12vkoa töissä,kun taas viikon loma koittaa ja Kreeta kutsuu! :)

Mukavaa päivän jatkoo ja niitä plussis kehiin tyttelit! :) :heart:
 
panttis kiitos voi halista :heart: Ja tsemppiä sinulle, eipäs sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. milloin tapahtuu ja koska tapahtuu ;) Tiedä vaikka yllätys plussa tulisi teille jussina :whistle: Täällä peukut pystyssä :wave:

Tinttara voi perhanan perhana, eikö se täti tajua pysyä poissa? Ja toiseksi eikö kukaan ole muistanut sanoa sinulle, että kun minä olen lomalla niin sataa aina vettä? Eli ensi kesenä kysy ensin minulta milloin mulla on loma ja sitten vasta päätä oma lomasi jos haluat auringonpaistetta :LOL:
Mun loma on ja mennyt aikalailla sisätiloissa, no koti ainakin kiiltää ja olen saanut maalattua ovia, joskos vaikka kohta saisi paskahuussiin oven :LOL: Nyt on roikkunut kuukaudenpäivät tuollainen rätti näköesteenä :LOL: No eipä mua haittaa vaikka koko kylä näkisi minut istumassa huussissa :LOL:

No lenttis uutisia kertomaan??
 
Nonni, ja se siitä et kierto alkais ehkäsyn jälkeen normaalini! Murr! Täti tuli, eli kp1 ja yk1... oisin kyl niin toivonu et olis alkanu normaalina kiertona..sniisk..niin toivoin et täti olis tullu vast kahe vkon pääst...nyt sit vaa ihmettelee millä kierroilla alkaa mennä ja koska ovista tulee kylään... huoh.. :ashamed:
 
No se on kai "ainut" vaihtoehto! Kun ei sitä yhtään tiedä miten tässä nyt mennään, niin menis miljoona ovistikkua jos rupeis testaileen :LOL: Ainut, mitä mietein, et kyllä varmaan nyt kun nää ekat "luomut" alko, ni eiköhän se tarkota sitä, et ehkäsy on täysin poistunu ja voin olettaa, et sit alkaa ovulaatioitakin pukkaan?
 
DoB
Miljoonasti onnea haamusta Lentis :heart: :flower: Kyllä se siitä vahvistuu, malta vaan odottaa! :heart: :heart: :heart:

Teille muille kovasti +++++++++++ :whistle:

Täällä mennään jo rv 15+2, aika menee ihan hurjaa vauhtia :) Ja mikä parasta, kaikki on hyvin, ainut että kaipailen jo sitä kasvavaa mahaa....vielä ei näy mitään!

Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
Kiitos teille kaikille tuesta ja kannustuksesta, olette ihania. :heart: Ongelma on vain se, että tein siis saman testin kaksi kertaa, ja se haamu tuli kumpaankin IHAN samanlaisena, eli tuli täs mieleen, että voisko se ollakin vaan joku viivanpaikka? :eek:

Tänään aamulla se ruutu meni ensin ihan valkoiseksi ja vasta ehkä 4 minsan jälkeen siihen tuli se viiva. Testin mukaan yli 10 minsan jälkeen tulokset eivät ole luotettavia, että ei se mikään roskishaamu ollut. Ensteks oltiin ihan onnettomia, kun se ruutu oli valkoinen ja sit kun se haamu taas ilmestyi, niin kauheasti pähkäiltiin. Niin mä sitten kipitin omalääkärille hakeen lähetteen verikokeisiin.

Mun lääkäri sanoi, että täällä on tapana tehdä parin päivän välein verestä testi joka tapauksessa, oli viiva kuinka vahva tahansa. Sen mielestä mulla oli hyvät tsänssit olla raskaana, mutta just näillä verikokeilla pitää sulkea tuo kemiallisen mahdollisuus pois.

Illan suussa saan tietää tuloksen... Ajoin muuten sellaisen matkan, johon yleensä kuluu n. 30 minsaa vartissa :D Eli rallivauvalle olisi tilausta. Vetelin mutkaisilla teillä 30km ylinopeutta, että ehtisin ajoissa labraa. Ja ehdinkin 5 minsaa ennen kuin ne sulki sen!

Hassua, että tänään on 13. perjantai, kun mahdollisen vaavin laskettu aikakin voisin ihan hyvin olla 13. perjantai helmikuussa. 13. perjantai on mun äidin onnenpäivä, sille tapahtuu aina kaikkea kivaa silloin :)

Kauhea kuvotus koko päivä, mutta se on takuulla ihan vaan mun päästä kiinni, olen niin kauhean jännittynyt. En saanut aamulla syötyä mitää, vasta äsken söin jugurtin...
 
Tinttara ja DeviLiah :hug: . Hemmetin täti, vihollisemme numero yksi :kieh:

Pantsikka, oot näemmä menossa mun kotikonnuilleni päin! :D Tsemppiä tän hiton PCO:n kanssa, on tää kyllä stressaava "tauti", mutta onhan muutkin PCO:laiset raskaaksi tulleet, niin että ennemmin tai myöhemmin myös me!

maaruska+++++++++ :whistle:

tinkiwinki ei mitään tätivaivoja vaan... :heart:
 
maaruska, kiitos :hug: . Sä oot niin ihanan kannustava :heart: . Mä yritän nyt valmistautua henkisesti siihen, että noi testit on per...stä, ja että en ole raskaana. Mutta kyllä eilisen huuman jälkeen tipun korkealta ja lujaa :/ Vastaus joskus kuuden maissa Suomen aikaa... |O
 
Pakkohan mun oli ostaa lisää testejä :D Äsken testasin uudella merkillä, ja tuli kolmas haamu, selkeämpi kuin niihin kahteen muuhun, siis tää on jo ihan kunnon viiva, vaikkakin yhä vaaleampi kuin testiviiva. Ja tuli siihen ruutuun minuutin kuluttua, eli kyllä siellä jotain on. Voi tietty olla tuo kysta, mutta toivottavasti ei! :D Pakkohan mun oli jotenkin kuluttaa aikaa verikokeiden tuloksia odotellessa :LOL:
 
lenttis kyllä sun nyt uskottava on :LOL: olet kohta kusassut kaikki kylän apteekin tikut :LOL: pääasia että viiva on ja pysyy :heart:

voi voi kun munkin tekisi mieli jo rapistella papereita, tuolla olisi kolme kaapissa ja herkkiä, mutta en kusase ennenkuin maanantaina, sillä täti hyökkää varmasti paikalle taas etunenässä ja nenä tanassa :LOL:
 
DeviLiah, en nyt tiedä että mikä on verikokeen tulos ja että katoaako mun haamut kokonaan, mutta nyt olis hyvä tsänssi päästä plussaputkeen, eli alat ovista metsästään tai vähintäänkin pupuilemaan joka toinen päivä! :D

On muuten aika jännä, kun mulla ei ole AAVISTUSTAKAAN, että koska oon voinut ovuloida. Tai siis sen verran tiedän, että taatusti kp21 jälkeen eli vähintään 20 päivää sitten, koska sitä ennen olin Suomessa, ja matkaa ennen en taatusti oo ovuloinut. Meillä olikin muuten silloin kp21 tienoilla pari erittäin hienoa pupuilusessiota, kieltämättä täs kierros oli erilainen fiilis, kun ei tekemällä tehty vaan päätin että vaan silloin kun oikeasti huvittaa :D
 
maaruska, kieltämättä tää oli eka kerta, kun maltoin odottaa näin pitkään... aiemmin en oo malttanut. Jotenkin vaan tuntu täs kierros, että turhaan testailen, kun ei oo mitään tsänssii olla raskaana. Ja enhän mä nyt vieläkään tiedä, että oonko, mutta meikäläisen logiikalla 3 haamua on jo melkein kuin täysi plussa :LOL:

Lähetän nopeasti superplussapuhurin että ehtii sinne niin kauan kuin mulla on tuota hcg:tä mitä lähettää ++++++ :whistle: :D
 
lenttis mähän sanoin että siellä teidän "pornon" punaisessa makuukammarissa alkaa tapahtumaan :LOL: Jumakekka mä taidankin lähteä maalikauppaan ja kangas kauppaan ja laitan tuulemaan tuon makuuhuoneen suhteen, kun noin äkkiä tapahtuu :LOL: Taitais mihens "simppojen" tuotanto loppua siihen, ja olisi kauhusta kankea :LOL:
 
Niin kauhee hoppu töissä, ettei ole kerennyt täällä käymään ja illalla en ole kotona, niin tulen vasta huomenna morjestaan paremmalla ajalla, mutta Lentoemoselle b :saint: d :heart: Kyllä se verikoe toden sanoo, että siellä salamatkustaja on nyt tarrannut :D

ps. täällä alkoi tänään vuotaan t-k-k tuli, mut ei se mitn! TJOT:tailu alkoi nyt ja vähennään täällä oloa, tulen sit takasin enempi syssyllä ja toivon että te kaikki olette sitten tuolla odotuspuolella lentämässä :heart: ++++++++ :whistle: En siis jätä teitä mutta vähennän väkisinkin, kun on kesä niin ei tuu pyörittyy koneella :heart:
 
Jouskarille :hug: Pirskuleen täti :headwall:

Mutta henkilökohtaisesti suosittelen ainakin kokeilemaan TJOTtailua. Siis itsehän kävin täällä yhtenään, mutta muuten päätin, että "yritetään" sitten syksyllä. En yhtään miettinyt kiertopäiviä tai muuta (ennen kuin nyt lopussa), ja ehkä mun sit pitää uskoa, että ainakin olen ovuloinut, meni nämä haamuplussat sitten miten tahansa. Eli siinä mielessä itselleni sopi ihan hyvin käydä täällä, kunhan sitten muuten ei ajatukset pyörineet näissä jutuissa.

Ihanaa kesää ja käythän kuitenkin meitä aina moikkaamassa!

:heart:
 

Yhteistyössä