IVF/ICSI/IVM+PAS hoidot jatkuu 2014

Hei!
Aloitin nyt uuden ketjun 2013 jatkeeksi, josko itsellänikin vihdoinkin nämä hoidot jatkuisi, yli 3 vuoden tauon jälkeen :) riittäskö tänne vielä keskustelua ja seuraa samoissa hoidoissa käyvistä?


1. HOIDOT JATKUU 2013

Emma81 ........... 4.ICSI ..............helmikuu 2013
Hiskias...............2.IVF/1.pas..........maalis/huhtikuu 2013
Rotta09..............3.IVF........... ... ....toukokuu 2013
Pumpinello ........ 1.ICSI/2.pas .........kevät/kesä 2013
Starlight84 ....... 3.IVF/ICSI ............. ?
Joku_päivä ....... 7.IVF .................... ?
Syssy .............. 5.ICSI (?) .............. ?
mariq................4.ICSI/1.pas .......... ?
Tiinuli81 .......... 2.IVF ..................... ?
Moto76 ........... 3.IVF ..................... ?
Kevät87 .......... 2.ICSI .................... ?
Tuba factor ...... 5.IVF ..................... ?
Amalia Armas......2. (3.) ICSI............???
hox....................4. IVF....................????
Onlyer................?.............. ........?
InLove_..............?...............


HOIDOT JATKUU 2013

Nimim ............ Hoito ......................... Milloin?
Fyi..................1. IVF...........................elokuu
Hautomo76.......2.ICSI/2.PAS............elo/syyskuu-13
simpli.................3 IVF.........................loka-marraskuu -13
Valoa....................2.IVF 2.PAS................marraskuu -13
Nipsu74.................1.ISCI 2.PAS.............. joulukuu13 - tammikuu14

PIINAILIJAT
Nimimerkki ..........Hoito............Alkio(t ).......Testipäivä

Tähtitomu.........3.ICSI.............2 rupusta..........28.11
HilleriHiiru.........2.ICSI.............2 Alkion...........4.12

PLUSSANNEET
Nimim ................. Hoito ..................Plussa kk ........... LA
Inkku1.................1.IVF/2.PAS..........lokakuu............. 6 .6.2013
Miles ..................4.ICSI ................ lokakuu ........... 3.7.2013
Nuppuska .......... 2.ICSI/3.pas ........marraskuu ........20.7.2013
Sannuliinu............2.IVF/ICSI.............marraskuu........2 5. 7.2013
Mörkötys.............3.IVF/ICSI/1.PAS...joulukuu...........25.8 .2013
Linnea1982 ........ 1.IVF/3.pas ..........joulukuu ..........?.?.2013
Annabell-77... .....1.ICSI/3.pas .........joulukuu............5.9.2 013
Paiju...................3. IVF/3.pas.........maaliskuu..........jouluku u 2013
Seline........... .....2.IVF. 1.PAS..........maaliskuu..........9.1 1. 2013
Mamma2011 jkl.................
TeaPot...............1. PAS (IVF/ICSI, 2011)..syyskuu -13.......Toukokuu
Anniinaballeriina....2.ICSI............. ..lokakuu............….kesäkuu
Robina…………………3.ICSI……? ??…………….lokakuu…………… …..7.7.14

(edit)
Miksi tekstit katoaa muokatessa??? Jää pelkkää tyhjää kun tallentaa.. Näkyy kyllä muokkausruudussa tai "lainatessa"?! Joskus tuurilla saattaa sitten saada taas näkyviin..!
 
Viimeksi muokattu:
Minäkin pähkäilin yhtenä päivänä, että pitäisikö jatkaa vanhasta vai tulisiko aloittaa uusi ketju, kun vuosikin on vaihtunut :)

Eli meillä tulossa pas tammikuussa. Edellinen pas raskaus osoittautui lokakuussa tuulimunaksi ja tehtiin lääkkeellinen tyhjennys ja lääkkeellisen epäonnistuttua jouduin vielä kaavintaan. Nyt sitten ultra varattu uuteen pas -yritykseen ja se on ensi viikolla. Jännittää...

Mites risupesä sun hoidot nyt jatkuu?
 
Juu, se vanha ketju oli oudosti hiljentyny (taustalla aina välillä seuraillu), niin josko tänne saatais haalittua uuttakin väkee... en kai oikein sovi muihinkaan ketjuihin, mitä niitä tossa lueskelin.

Mulla ois siis nyt suunnittelukäynti parin viikon päästä ja yksinäisenä yksityisellehän tässä sitten lopulta piti lähtee... eli kun viime hoidosta exän kans (3. IVF, elokuussa 2010) jäi pakasteeseen 31 munasolua niin ne ois vissiin tarkotus ottaa nyt käyttöön, siis jos vaan niistä edes jokkut selviää 3,5 vuoden syväjäädytyksen jälkeen.. ja spermapankista sitten apuja.

Pitäskö tota listaa nyt jotenkin uudistaa tälle vuodelle? Vai kokonaan uus?
 
Viimeksi muokattu:
Esim. tossa löysin jonkun vanhan pohjan.. jos halutaan koristeitakin käyttää ;)


HOIDOT JATKUU 2014


Nimim .................. Hoito ................. Milloin?


Piinassa

Nimim ....................Hoito............Alkio(t ).........Testipäivä


Plussat


Nimim .................. Hoito ...............Plussa kk ........... LA
 
Viimeksi muokattu:
Risupesä Tsemppiä tulevaan hoitoon :hug:

ON:
Eilen kävin ultrassa, näkyi 17 mm follikkeli ja lääkäri neuvoi aloittamaan ovistestien tekemisen, eilen eikä tänään vielä tullut plussaa ovistestiin. Mietin, että jos kasvutahti on 1-2 mm per päivä, niin ovis on ehkä torstaina tai perjantaina. Netistä lueskelin, että jos ovisplussa torstaina, ei pystytyä tekemään siirtoa :(
 
Heipä hei!

Liittyisin joukkoon mukaan. Risupesä, muistan sinut kymppipinosta! Mentiin siinä viimeisessä hoidossa samaan tahtiin ja muistaakseni se sinun punktiosi oli edellisenä päivänä ennen omaani. Jäi hyvin mieleen, kun sinun tilanne oli niin erikoinen. :(

Meillä 2. ICSI toi plussan ja on nykyään 2,5 vuotias menijä. Viime syksynä meillä oli 2. ICSI:n PAS, jossa päästiin yhteen siirtoon, solut eivät taaskaan kestäneet sulatusta kuten ei aiemminkaan.
Lähdettiin yksityiselle hoitoon, josta jouluaattona tuli nega. Pakkasessa odottaa nyt neljä alkiota siirtoa, toivon mukaan päästään pari viikon päästä siirtoon. Nyt odotellaan tätiä...
 
Sanasa, onnittelut n.3 vuoden takasesta onnistuneesta hoidosta!
Kiva jos tännekin nyt saatas vähän eloo ja vieläpä vanhoja tuttuja.. :wave: vaikkakin nyt näissä merkeissä... mut no, kyl te tiätte :)

Mites Nipsu, onnistuko pas?

Noniin, hoitojen jatko ois suunniteltu huhtikuulle, sen takia joutuu nyt odotteleen 3kk kun oon syöny endon takia niin pitkään progestiineja... grrr! Nyt jo alkaa mennä hermot kun ei jaksas enää yhtään odottelua 3,5 vuoden päälle mut tehdään nyt niin miten asiantuntijoiden mielestä on parasta. Kirjottelinkin enemmän tonne yksinäisten ketjuun, mut siis toisten kuukautisten alkaessa soitan aikaa limakalvoultraan loppukierrolle ja jos ok, niin sitä seuraavaan kiertoon sitten puolien solujen sulatus, hedelmöitys (icsi, aina kun munasolut on ollu pakastettuna) ja jos hyvin käy niin siirto! Hui :D siitä se sitten taas lähtee....
 
Tervetuloa Sanasa :)

Risupesä Minäkin muistin sinut kympin hoidoista, olin itsekin siinä ketjussa.

Omaa napaa:
No niin, siirrossa ollaan käyty. Mukana 1 nelisoluinen top alkio. Tälläkertaa ei siis sulatuksessa hävinnyt yhtään solua. Henkilökunta oli aiiiiivan mahtavaa. Paikalla paras mahdollinen lääkäri (ainakin minun mielestä, olen käynyt klinikalla 4 eri lääkärillä). Heti alkuun lääkäri mursi jään vitsailemalla minun sukista. Eli minulla jalassa sellaiset paksut talviset puna-musta-valko raidalliset sukat ja ne ilmeisesti sitten pisti lääkäriä silmään :LOL:
Lääkäri tuumasi, että näillä sukilla varmasti saadaan raskaus alkamaan :LOL:
Minua huvitti kovasti ko. kommentti. Vielä toimenpiteessäkin sanoi, että kannattaa sitten pitää näitä sukkia koko ajan. Heinäkuun helteilläkin. Vielä ovella heitti lähtiessään että näillä sukilla kyllä onnistuu :LOL:
Nähtäväksi jää. En muistanut kysyä lääkäriltä tuosta myöhäisestä siirrosta, eli nyt oli se 5 päivää ovis+, että kuinka paljon se vaikuttaa kiinnittymiseen..
Tukilääkityksenä on Lutinus 100 mg 1 kapseli 3.sti päivässä.
Testipäivä 2 viikon päästä.

Nipsu, pp1 :heart:
 
Nipsu, jee!!! b:)d ..jospa ne ois sit ne kuuluisat "tarrasukat" :D

Klinikalta soitettiinkin jo että sopiva luovuttaja ois löytyny ja laitettiin varaukseen =) nyt iltapäivästä käyn perusverenkuva-verikokeessa ja sitten vaan odotteleen jatkoja....
 
Viimeksi muokattu:
Onnea Lumetar :heart: en muista onko joskus kirjoteltu samoissa ketjuissa...
Oliko nuo 8-soluiset siis blastoja tai muuten pidempään viljeltyjä? Mullakin ilmeisesti viljellään seuraavaks pidempään ainakin osaa ennenkun siirretään, pelottaa vaan että jääkö enää mitään siirrettävää :/ ja toi yksityisen lääkäri ei kuulema missään tapauksessa suostu siirtään kahta top-alkioo :( vaikka julkisella on aina siirretty 2 kerralla ja pari kertaa ollu top-luokkasiakin.
 
heips, meillä olis ensikuussa ihka eka mahd. pas, kolmannen ja tuloksettoman icsin jälkeen, nyt olis kp 8 ja seuraavista menkoista sit ruvetaan suunnittelemaan siirtoa..aika nopsaan se aika sit menikin tuoresiirrosta ja negasta toipumisesta, nyt jo hyvällä fiiliksellä odotan tulevaa, meillä pakkasessa 3 hyvää ja 1 top alkio
 
Itsekin voisin tänne taas hiipiä, tammikuinen pas ei tuottanut tulosta. Tai se oli vähintäänkin sekava se juttu. Eli testi pp13 oli nega. Vuotokin alkoi ajallaan. Kun seuraavaan pas:siin tikutin ovista, tuli vahva plussa jo kp11, joten siitä ihmetyksestä tein r-testin, joka olikin positiivinen. Ultrassa ei kohdussa näkynyt mitään ja hcg oli 1130 (silloin oli rv 6), seuranta verikokeessa hcg tippunut jo 300, eikä ultrassa edelleenkään näkynyt mitään. Oliko sitten kohdunulkopuolinen ja kuivui itsekseen pois, vai mikä ihme.

No, nyt sitten uutta pas:sia odotellaan ja ultraan menen maanantaina. Katsotaan, mitä lapsettomuusklinikan lääkäri on tuosta edellisestä mieltä. Seurantaultrat ja verikokeet tehtiin helmikuussa ihan meidän neuvolalääkärin toimesta.

Pakkasessa kolme alkoita: 2 top nelisoluista (toinen hidas) ja yksi 3 luokan nelisoluinen..

Tsemppiä risupesälle ja L@uralle tulevaan hoitoon!
 
Viimeksi muokattu:
Harmillinen ja outo juttu Nipsu74 :hug: toivottavasti nyt kaikki kunnossa jatkoon eikä ainakaan mitään vaaraa enää ois! Ja onhan siinä se hyvä puoli että jotakin ainakin yritti tapahtua, vaikkei sit jatkunukaan.. ja pakkasessakin vielä useempi mahdollisuus :) :flower:, tsemppiä sinnekin, samoin L@ura82lle!

Jotenkin tuntuu että itelle ois tosi lohdullista ja antas uutta uskoo koko touhuun jos testissä edes joskus näkys pientä plussan häivääkin vaikka jäis siihenkin, mut kun aina suorastaan niin silmiä häikäsevän hohtava vitivalkonen kun vaan voi olla.. no eihän sitä tiedä miten tositilanteessa pettyis jos ensin annettas toivoo ja sit oiskin joku varhanen keskenmeno, et kuinka hirvee romahdus se ois...ehkä johonkin heikkoon plussaan pitäs heti asennoitua viileesti niin ettei tuu jatkuun, vaik helpommin kai sekin sanottu kun tehty.
 
Jatkampa nyt sen verran vanhalla että nostelen tätä... kun otsikossa on mainittu IVM, niin onko ketään jolla ois tästä kokemusta? Minkälainen vaikutus solujen/alkioiden laatuun? Entä hinta? Auttaskohan mahdollisesti endon kanssa, ettei ne tautimyrkyt pääsis pilaan soluja jo kasvuvaiheessa eikä muutenkaan pahenis kasvustot fsh-piikkien takia..
 

Yhteistyössä