***Huhtihiput 2008 Huhtikuussa***

POIKA syntyi 16.4. klo 00.57. (38+6) 3980g, 52cm

4.käynnistyskerta tuotti sitten vauhdikkaan tuloksen ja Onni syntyi reiluun viiteen tuntiin. Puudutuksesta ei juurikaan apuja, mutta lopputulos ihana. Sinivalossa vierähti pari yötä, mut sunnuntaista asti on saati haistella kotituulia. Rauhallisen oloinen tapaus meillä. Nukkuu jopa kymmenen tuntia kahdella syönnillä. Itselläkin alkaa olla jo levännyt olo. Hormonit ovat tosin heitelleet ja välillä kaikki itkettänyt, mut onneksi mies on tämän viikon kotona tasoittamassa suurimpia myrskyjä. Kyllä ne äitien puheet siitä, et oma vauva on maailman kaunein pitivät paikkansa, suloisempaa saa nimittäin hakea :heart:

Onnittelut kaikille vauvaantuneille, tulen lukemaan näitä sit paremmalla aikaa :flower:

terveisin Laylah ja :heart: Onni 8vrk
 
minäkin vielä kasassa. supistelee joo, kivuttomina. ja välillä vihlasee tosi ilkeesti tuolla alhaalla... eipä oikeen muuta, vähän huono olo on. vali vali :)

eilen taluttelin ja harjailin antaumuksella heppoja, oli ihanaa touhua kevät auringossa.

Lisää vauvoja tuli taas, onnea Laylah

Ai niin tahrojen poistosta oli jotain juttua. sappisaippua on tosi tehokasta, sillä lähtee kans ihan kaikki. kandee koklaa.
 
Tilsu Me taas asustellaan täällä rannan puolella. Juu mennään vaan vaunuttelemaan joskus :) Kunhan ensin saisin edes vaunut, joilla vaunutella. Lupasivat postittaa ne tällä viikolla Saksasta, mutta ei vieläkään ole tullut ilmoitusta, että olis matkalla. Plääh.
 
Poika syntyi 18.4 KLO:9.13 suunnitellulla sectiolla. (39+2) Painoa 4040g. pituus 52,5cm. Päänympärys 36.

Eilen kotiuduttiin. Terveydenhoitaja kävi tänää ottaa hakaset multa pois ja tarkasti samalla vauvan.
Kaikki meni hyvin ei ollut mitään kipua leikkauksen jälkeen enkä tervinnut edes mitään särkylääkettä. Maito nousi melkein heti ja on riittänyt tosi hyvin.
Poika on tosi suloinen ja kiltti :heart:
Tänään oltiin ulkonakin kun oli niin hyvä keli.
Mut nyt menen lepäilemään.
Onnea nyytin saaneille en jaksanut lukea, ku on tullut niin paljon tekstiä poissaollessani, muuta luen ku jaksan ja kerkiän :wave:

Baby dream ja Topi 7vrk. :heart:
 
Onnea Laylah ja baby dream! :flower:

Sitten kysymys - olisiko jossain vaiheessa pitänyt täyttää joku esitietolomake Naistenklinikalle...? Mulla ei ole ainakaan mitään mielikuvaa, että olisin täyttänyt sellaisen. Vai onkohan tämä vaan raskausdementiaa. :p
 
Onnea Laylah ja baby dream :heart: :flower:

Meillä vääntänyt pojun masua tänään melkein koko päivän, nyt vihdoin nukahti...ja äiti on aika väsy. Toivotaan että edes hetken nukkuisi, nyt en jaksa enempää kirjoittaa, palaan paremmalla ajalla.

Hysteerinen ja poitsu
 
Onnea Laylah ja baby dream :flower: :flower:

meille tuli takapakkia :(
Neiti sai tänään taas nykimiskohtauksia (useita) ja soittelin sitten sairaalaan niistä. No niinhän me sitten lähdettiin renkaat soikeena kohti sairaalaa jossa heti otettiin aivokäyrä. Se oli jo parempi kuin kaksi viikkoa sitten ja aivot olivat selvästi kypsyneet, joten siltä kattilta mieli on hyvä =) Tiltsu joutui kuitenkin jäämään osastolle. Haluavat nyt tehdä lisätutkimuksia ja tutkia perinpohjaisesti, joka tietenkin on vaan hyvä. Itse päätin tulla täksi yöksi kotiin nukkumaan univelat pois (sitä on PALJON) ja jään sittten huomisesta lähtien tytön kanssa sairaalaan myös yöksi. On tää niin kurjaa :(

Joanna
 
Lyy
Täällä ollaan edelleen! :wave:

Huomasin, että "kärvistelijät" olivat ilmoittautuneet ;)

Vauvoja vaan tulee tasaista tahtia, onnittelut siis uusille taasen :flower: Voi kun jo itse pääsisi hommiin. Siivosin tänään koko asunnon ja ikkunoitakin pesin. Jospa mies suostuisi pieneen vauvanhäätö operaatioon illlalla, niin pääsisin hyvällä tuurilla hommiin. Jos menee yliaikaiseksi, niin 5.5. täytyy käydä synnärillä kontrollissa, jossa päätetään käynnistetäänkö silloin vai myöhemmin, kuitenkin viim. 7. päivä keskiviikkona olis käynnistys, ellei siihen mennessä tule...

Mulla oli outo päänsärkykohtaus torstaina aamuyöllä. Ainoastaan seisaillaan pystyin olemaan, kun jomotti niin mahtavasti. Olen kuitenkin migreenistä kärsivä henkilö, joten kovat päänsäryt on sinällään tuttuja. Tämä oli kuitenkin jotain ihan kamalaa. Verenpaine oli jonkin verran koholla tässä kotosalla aamulla, mutta meni sitten ohi, kun särky laantui. 9.00 olikin onneksi neuvola, mut siellä ei ollut enää mitään huh, että säikähdin :whistle: Terkka epäili jotain synnytystä edeltävää verenpaine heilahtelua...

Mut sellaisia tältä erää...

Lyy ja poitsu 40+2
 
onnea Onnea Laylah ja baby dream!!!

meillä oli tänään vauvan eka neuvola.
oli saanut syntymäpainonsa juuri kiinni ja 2 senttiä tullut pituutta muka 9 päivän aikana. eli oli nyt 54cm pitkä :eek: no, pitkä tuo tyttö on kyllä.
joten ilmeisesti maitoni riittää hyvin vaikka tyttö välillä nukkuukin 4-6 tunnin uniaan.
eli painoa oli tullut pikkuisen vajaa 200g viikossa. siihen olen tyytyväinen :D

jäi vaan huvittamaan kun riisuin tytön vaatteet niin oli tehnyt kaukalossa hurjat kakat. pesin ne pois ja sitten tyttö teki aluselle hätäpissat.
kun täti sai ne korjattua pois niin pissasi uudestaan. ja sen jälkeen teki vielä pas.kat siihen liinalle :LOL: :LOL: eli aika sotkuiseksi homma meni :whistle: B)

neuvolan jälkeen menin kummityttöni äidin kanssa ostoksille ja syömään- tyttö oli hiljaa tyytyväisenä vaunuissa.
joten oli ihan kiva päivä.

nyt pojat nukkumassa, mies töissä ollut aamu 7 saakka, äiti väsynyt koko päivän jaloilla olosta ja tyttö nukkuu sohvalla tyytyväisenä.
toivottavasti herää pian niin saan sen nukkumaan ja varsinki itseni ;)

t. pulttis ja prinsessa 9vrk :wave:

onko kukaan täältä vantaalta? voisin lenkkiseuraa olla vailla.. :wave: :wave: :wave:
 
piti vielä kertoa tämä.. vaikka ei ääneen pitäisi sanoakaan :whistle:

mulla on vauvakuume :eek: tai siis haluaisin kokea taas plussaamisen tunteen, alun jännityksen, ekan ultran ja raskausmahan muka :eek:

hormoonien on pakko tehdä temppujaan. ei tää oo todellista.
vastahan mä 9 päivää sitten pääsin mahasta eroon vihdoin ja viimein :whistle:

*painuu kohta nukkumaan* :xmas:
 
Pulttis teillähän hauska neuvolakäynti oli :LOL: Ihanan pitkiä unia teidän neiti nukkuu! Meillä on maximi ollut toistaiseksi 4h.
Meillä oli myös neuvola tänään, tuli kotikäynnille. Neidin paino oli +160g yli syntymäpainon. Katselinkin, että massaa on tullut kun posket niin pullottaa =)
 
Ai niin, piti vielä mainita, että meidän neiti oli tänään valveilla 7 tuntia putkeen eikä ilman viihdytystä/syliä suostunu olemaan kuin sekuntin kerrallaan. Mikä lie läheisyydentarvepäivä iskenyt. Nukahti sitten syliin, mutta heräsi heti jos laski pois sylistä. Mies laittoi sit kantoliinaan niin siellä suostui sitten nukkumaan. Huh, jos se jo tuon ikäisenä (9 vrk) alkaa vaatimaan huomiota noin paljon. Nytkin napittaa tossa kainalossa sen oloisena et voisit äiti tehdä jotain muuta ku naputella konetta.. :D

Mites teillä muilla ollaan valveilla?
 
Onnea baby dream pojasta! :flower:

Täällä on yks toivonsa menettäny, kamala ajatella että vielä mahdollisesti 2 viikkoa tän mahan kans. Mitään merkkiä ei lähestyvästä synnytyksestä oo, ei ainoakaan supistusta. Vaikka kävis kuinka pitkillä kävelylenkeillä, ei saa aikaseks muuta ku kipeen selän ja jalat. Hoh hoijaa. Mäki haluan vauvan jo syliin. En jaksa enää edes puhelimeen vastata, kun aina joku soittaa ja kysyy joko joko. Ei oo mitään kerrottavaa.. Nyt unetki katkes mut ei todella supistuksiin vaan nälkään.. :kieh: :kieh:

Anteeksi omanapainen valitus mut ei jaksais enää.
sh07 rv 40+2

Joannalle :hug:
 
laylah ja baby dream Onnea vauvoista!

Täällä viime yönä supisteli ihan mukavasti taas mutta supistukset lopppu piankuin seinään :|
Toivottavasti tänään alkais tapahtumaan kunnolla eikä vaan lupailis koko ajan.

Mukavaa Launantai päivää kaikille!
-Taika ja masukki 40+5-
 
baby dream onnea! :flower:

Joanna :hug:

Täälläkään ei mitään uutta. Ei löytynyt kaupungilta suppareita eilen. Rahanmenoa kylläkin. Ja simankin sain eilen pullotettua. Onpahan lapsille vapuksi simaa jos äiti ei ole kotona. Vaikka näillä näkymin menee kyllä vapun yli, merkkiäkään synnytyksestä ei ole. No miehellä on työviikonloppu, hyvä kun ehtii kotona välillä pistäytyä. Saapahan tehtyä työhommat edestä ennen vauvan syntymää, niin ehtii sitten olla kotona ainakin pari viikkoa. Mahtava ilmakin tulossa, jos vaikka grillikauden aloittais. :p Ja vähän vois vaikka taas siivoilla. Eiköhän tämä taas tästä. Ja maanantaina neuvola, jokohan yliaikaiskontrollia sovittais?

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Puella ja Kompiainen 40+4
 
onnea Onnea Laylah ja baby dream :flower:
Täällä tosiaan laskettu olis tänään, mut ei pelkoa että synnyttämään pääsis.
Eilen tuli vihdoin vauvalle kaukalo ostettua, nyt sit vaan odotellaan. Olisin valmis kyllä jo lähtemään äitipolille, mut eiköhän täällä se pari viikkoa yli odotella.
Viime yönä en saanu nukuttua kunnolla, oli kuuma, päätä särki ja oli tosi huono olo. Mut aamulla sit helpotti.

Joannalle vielä iso :hug:

Hippo 40+0
 

Yhteistyössä