Heteronainen! Voisitko kuvitella sekstaavasi toisen naisen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja "MAN"
  • Ensimmäinen viesti
"Ei kerta homoksi tee" -sanonta käy tähän aika hyvin, en laske itseäni bi-seksuaaliseksi vaikka olenkin muutaman kerran naisen kanssa hässinyt, tunnen itseni kuitenkin täysin heteroksi. Nuo naisen kanssa olemiset ovat olleet vain sellaista kokeilua.

Ärsyttää ehkä vähän tämä uusi "muoti-ilmiö" jossa kaikki ovat bi, 13v lähtien tytöt kailottaa seksuaalisuuttaan ja seurustelee tyttökaverin kanssa, vähän pussailee ja that's it... mutta elämä on.
 
Eipä tuossa hävettävää ole, vaikka olisi kerran, kaksi, tai jopa useammankin kerran naisystävän kanssa hieman hauskaa pitänyt. On se jotenkin herkempää ja tosi läheisempää kuin miehen kanssa. En tiedä edes paikkoja, mistä lesbot käyvät iskemässä itselleen kumppanin.
En katso itseäni miksikään lesboksi, vaikka muutaman kerran sitä touhua olenkin tehnyt. Jo teininä. Kyllä se mies kuitenkin pitemmän korren vetää. Harva vaihtelu vaan virkistää.
 
En olisi ennen uskonut niin käyvän, ajatuskin naiseen koskemisesta ja naisen alapäästä oli vastenmielinen. Mutta niin se elämä yllättää, että löysin aivan ihanan ystävän, joka ei ällötä missään mielessä. Hänen kanssaan ollaan oltu kolmisin mun mies mukana. Oli kyllä kivaa ja ihanaa. Hyväileviä käsiä riittää paremmin joka puolelle ja silmätkin saa ihan uudenlaista katseltavaa.
 
  • Tykkää
Reactions: varamies

Yhteistyössä