*Helmikuun hurmaajat KESÄKUUSSA*

Missä on kattiMaM ?? :wave: Muistaakseni tuskailit vielä testien kanssa?

Zuh kyselit siitä seksistä, ovulaatiosta ja vauvan sukupuolesta :) Tyttösiittiöt on hitaampia mutta elää kauemmin. Poikasiittiöt on nopeampia mutta lyhyt ikäisempiä. Toisin sanoen, jos seksiä on monta päivää ennen ovulaatiota, poikasiittiöt on yleensä jo kuolleet ja ainoastaan tytöt on elossa. Jos seksiä taas on juuri ovulaation aikaan, poikasiittiöt ehtii munasolun luokse tyttösiitiöitä nopeammin. Näin sen pitäisi ainakin mennä mutta monillahan nuo väittämät ei ole pitäneet paikkansa ;) Esimerkiksi tuolta http://babymed.com/tools/fertility/calendar/ voi yrittää joko tyttöä tai poikaa. Mä käytin tuota toisin päin eli kun tiedän melko varmasti koska oli ovulaatio, niin sen perusteella meille pitäisi tyttö tulla. Mulla vaan on ihan selvä poika olo :D

millie80 Ei kannata vielä luovuttaa. Vuoto saa olla todellakin runsasta eikä se vielä tarkoita keskenmenoa :hug: Eikö sulla ole jo ihan hyvät viikot? Keskenmenon riskihän tippuu jo aika paljon rv 6 jälkeen.

Niin ja tervetuloa taas uusille :flower: :wave:

ON: Olo on hyvä :) Pahoinvointi ei vielä vaivaa, väsymyksen kanssa pystyn elämään ja turvotuskin on vaan ihanaa :p En ole lainkaan kiukkunen, moni teistä tuntuu siitä vaivasta kärsivän. Mulla se on selvä menkkaoire :x Mulla ei raskaana mielialat vaihtele niin rajusti, mutta ennen kuukautisia, ei kannata mun lähellä olla :snotty:



 
Huomenia kaikille!

Ja tervetuloa kaikille uusille :wave: teitä oli siellä niin monia ettei jääny ku mervi-elina ja P123 mieleenn,ku ovat tuttuja jo tuolta kuumeilijoista =)

Mulla on tänään eka neuvola,hirvittää mennä sinne vaa´alle,painoo tullu varmaan jo monta kiloo,ku saa olla koko ajan syömässä ettei tuu huonoa oloa :ashamed: mulla ku muutenkin ihan riittävästi painoo,ettei välttis tarvis tulla yhtää lisää koko raskausaikana :|

Millie :hug: toivottavasti on vaan harmitonta vuotoa

Huomasin eilen illallaki et vaikka päiväl väsytti ihan kamalasti,mut ei ehtiny nukkumaa,ni oli kyl illallakin paljon pirteempi,jaksoin jopa pyykit laittaa kuivumaa viel yhentoist :eek: jälkee,normaalist ollu jo tohon aikaa koisaamas muutaman tunnin.


 
Huomenta,

jotenkin lohduttavaa lukea,että monilla muillakin on pinna kireellä. Jotenkin sitä niin toivoo raskautta ja ehkä vähän epärealistisestikin muistelee,miten auvoista aikaa se on... ja sitten kun todellisuus iskee päälle väsymyksineen,pahantuulisuuksineen ja pahoinvointeineen,niin tulee vähän "Pettynyt" olo. :ashamed: että tätäkö tämä olikin... :whistle:
Juu,tiiän,että raskauteen kuuluu kaikenlaiset tuntemukset ja muistan kyllä tän saman olotilan edellisistäkin,mutta toivon vaan niin,että pääsis tästä yli. Harmittaa,jos aika menee tällain kestohatutuksessa. :snotty: Onneksi tulee toi juhannus ja koko perhe koossa, ehkä se vähän nostaa mielialaa.

Mukavaa päivänjatkoa!

Petite ja mimmi (josta ihan poikaolo,mutta sitkeesti työnimi tyttömäinen) :LOL: 7+2
 
MintCandy Katsoin tuolta linkistäsi, niin meille pitäisi tulla poika. Ja vahvasti poikaolo mulla onkin. (Voi kyllä johtua siitäkin, että edelliset lapset on poikia ). Onko teillä muilla muuten toiveissa tyttö vai poika? Itse jotenkin toivoisin poikaa, kun edellisetkin on poikia, mutta välillä käy sellainen häivähdys ajatuksesta, että voishan se olla ihana välillä tyttökin saada. Tietenkään sillä ei ole mitään väliä kumpi tulee. Mutta itselläni siis vahvasti poikaolo. Niin oli aiemmistakin ja se piti paikkansa.

Niin ja mervi-elina ja P123: ihana kun pääsitte tänne myös :heart: :heart:

 
MintCandy tuon laskurin mukaan meille pitäisi tulla tyttö. Muuten en sitten tiedä, että päteekö meidän perheessä mitkään lait noihin siittiöihin. Viimeisen kierron aikana meillä puuhailtiin joka päivä.

Itsellä on sellainen olo, että tuolla vatsassa on poika. Tai sitten siellä on toistamiseen sekä poika että tyttö. :eek: :heart:

 
Alkuperäinen kirjoittaja Petite:
Mitenhän sitten,jos seksiä on ollu sekä n. 2-3 päivää ennen ovista, että oviksen tienoilla. Oiskohan tosta missään tietoa? :D
Silloin siellä on joko sitkeä tyttö joka jo hedelmöittänyt munasolun joten nopeilla pojjilla ei ole ollut mitään mahdollisuuksia tai sit siellä on nopea poika joka kukistaa nurkalla vaanivan tytön tai sit siellä on tyttö ja poika :D

Tulkaahan suljettuun kerhoon :wave:
 
Hei vaan kaikille odottajille!

Liityn iloisena joukkoonne. Tein testin eilen ja plussa tuli :)
Ikää on 34v, toista lasta odottelen ja meillä on 06/06 syntynyt poika.
Sain 03/09 keskenmenon viikolla 7
ja nyt sitten oli ihana huomata 2 viivaa tikussa eilen.

Tietty tässä aika varovaisesti mennään tuon km jälkeen mutta asiat menee kuten menee
eli en viitsi turhaa stressailla. Ainakin yritän olla stressaamatta :)

Ajattelin mennä utraan viikolla 8 ja neuvolan soittelen sitten sen jälkeen.
Onneksi kohta alkaa loma, niin on paljon puuhaa ja aika menee nopsaan.
Olostani sen verran, että ei vielä mitään muita oireita kuin että rinnat on tosi "raskaat".

Ihanaa juhannuksenodotusta kaikille,

Halinalle75 4+1
 
Tää hysteerikko vois (HUOM! vois muttei osaa) nyt tukkia turpansa. Sairaalan päivystyksessä kävin ja tehtiin ultra. Kohdunsuu tiukasti kiinni ja raskauspussi, ruskuaispussi ja ilmeisesti myös sikiökaiku näkyi. Tähän tietoon ei siis ole ainakaan tuulimuna. Sykettä ei edelleenkään näkynyt, mutta ei mikään viitannut myöskään keskenmenoon, vuoto tuli jostain (???). Viikon päästä kontrolli sairaalassa.

millie, ja kaiketi 5+5 (tämä ei siis varmaa)
 
Alkuperäinen kirjoittaja millie80:
Tää hysteerikko vois (HUOM! vois muttei osaa) nyt tukkia turpansa. Sairaalan päivystyksessä kävin ja tehtiin ultra. Kohdunsuu tiukasti kiinni ja raskauspussi, ruskuaispussi ja ilmeisesti myös sikiökaiku näkyi. Tähän tietoon ei siis ole ainakaan tuulimuna. Sykettä ei edelleenkään näkynyt, mutta ei mikään viitannut myöskään keskenmenoon, vuoto tuli jostain (???). Viikon päästä kontrolli sairaalassa.

millie, ja kaiketi 5+5 (tämä ei siis varmaa)
hienoa millie :hug: Nyt rauhoita mielesi (helppoa kuten huomaat et itsekin yhdessä hetkessä rauhallisin mielin ja toisessa ihan vauhkona).

Mutta hienoa että asukas sulla edelleen mukana!

Tervetuloa kerhoon!
 
Alkuperäinen kirjoittaja piipiäinen:
Alkuperäinen kirjoittaja Petite:
Mitenhän sitten,jos seksiä on ollu sekä n. 2-3 päivää ennen ovista, että oviksen tienoilla. Oiskohan tosta missään tietoa? :D
Silloin siellä on joko sitkeä tyttö joka jo hedelmöittänyt munasolun joten nopeilla pojjilla ei ole ollut mitään mahdollisuuksia tai sit siellä on nopea poika joka kukistaa nurkalla vaanivan tytön tai sit siellä on tyttö ja poika :D

Tulkaahan suljettuun kerhoon :wave:


Piipiäinen :LOL: :LOL: :LOL: olispa tuo em. :whistle:

Terkkuja uusille tulokkaille! :wave:
 
Hei!

Tervetuloa uudet! Ihana saada uusia plussanneita pinoon! :flower: :flower:

Itsellä ei uutta. Palelee taas koko ajan. tuo paleluhan oli vähän aikaa pois. ja vähän väliä pitäis olla syömässä jotain ettei tule heikko olo.

Hienoja uutisia millie!! :heart: itsellä on vähän samaa vikaa vaikka syke on saatu näkymään niin jotenki on pelko persiissä koko ajan. :ashamed: pääsis nyt äkkiä eteenpäin näistä alkuviikoista! Vaikka eihän se mikään tae ole että kaikki menee hyvin mutta mua se ainakin rauhoittaa kummasti! :)
 
Zuh
Listaa päivitelty, huhhuh! Kolme lappusta täynnä tekstiä, meitä on jo VIISIKYMMENTÄ! Ja saatiinhan me vihdoin pinoon se ystävänpäivävauvakin!

Kivuista: Itselläni ei ole mitään erikoisia kipuja, tosin vatsa temppuilee enemmän tai vähemmän koko ajan. Tosin niin se tekee ilman raskauttakin. Toisaalta hyvä ja toisaalta huono ettei ihan pienestä hetkahda, siinä vaiheessa kun kaatuu kippuraan maahan kun ei jaloillaan pysy niin alkaa huolestuttamaan. Kaikki kivut ennen sitä on "normaalia"..

Mintcandy: Eipä ajoituksesta tiedetä sen enempää, heiluteltiin ja hytkyteltiin sen verran aktiivisesti, periaatteella "nyt jos ei tärppää niin ei ikinä :D

Vieläkös tässä pitäisi kerhoa ehtiä lukemaan. Kohta ehkä pitää alkaa käyttämään konetta muuallakin kuin töissä :p

Oma napa: Tämä nainen piipahti eilen aika tosi extempore varhaisultrassa!! Varasin aikaa maanantaina kun tuli olo että on vaan päästävä varmistamaan asia ennenkuin vanhemmille kerrotaan. Sain ajan hoitajalle, koska en tarvinnutkaan mitään mittoja tms. 15 minuuttia sorkittiin suunnasta ja toisesta ennenkuin löytyi, mutta siellä oli pienenpieni naatti ja sen vielä pienempi sydän. Tuleva isä pääsi printtaamaan kuvia kun hoitajalta loppui kädet kesken, eikä halunnut yhtään riskeerata että mun ongelmakohtu häviää taas kuvasta. Iloinen ylläri oli kun hoitaja sanoi ettei hän tämmöisestä harjoittelusta voi mitään maksua ottaa, eli tilanne tarkistettu, hoitaja oppinut lisää vaikean kohdun etsinnästä ja kaikilla erinomaisen hyvä mieli. Tosin toivon että seuraavalla kerralla ei olisi ihan noin kovan etsinnän takana..
Pahaolo on vähentynyt tosi paljon, olo on jopa aika normaali ja elämä voittaa, JEEE!

Zuh & Naatti 7+4
 

Yhteistyössä