HELMIÄISET 2007

Kamalaa!! Ihan itku tuli puolestasi!! :'( Olen todella pahoillani puolestasi. Minulla myös on noussut viha noita venäläisiä rekkakuskeja kohtaan! Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin kävi. Ja niin niitä vaan päästetään tänne suomen puolelle ajelemaan huonokuntoisilla autoillaan ja idiooteilla kuskeillaan!! |O
Viranomaisia ei kiinosta ennenkuin omalle kohdalle sattuu jotain. :kieh:
Lähetän suuren suuren voima :hug:
 
Heips! Ihanaa kun on alkanut olla viileämpiä ilmoja. Erinkin nukkuu paremmin vaunuissa kun on viileää. Kahdet päiväunet on vakiintuneet ja ajatkin aika täsmälliset mikä helpottaa päivärytmiä. Syö 4 ateriaa koska välipalaa en anna. Tai siis kun mikään hed.sose ei uppoa niin en ole katsonut sitten tarpeelliseksi antaa mitään. Yks kasvisruoka, yks liharuoka ja sit aamulla ja illalla jogurttivalmiste/puuro. Välissä maitoa. Yöllä herää pentele sen kaksi kertaa ja ei varmasti ole edes nälkä typyllä. Joskus kelpaa tutti ja ottaa sit vaan kerran yöllä maitoa, mut ei aina. Lähtee ihan just konttaamaan. Ollu jo kauan konttausasennossa ja hytkyy siinä sitten aikansa. Erittäin tyytyväinen ja rauhallinen tyttö. Seurailee mielellään isoveljen touhuja, mut isoveli huutaa välillä, että mammaa tule hakemaan Erin pois. Mut nyt menen käväsee vielä pojan kans ulkona. :wave:
 
CG: Meilläkin on taidettu siirtyä kaksiin päikkäreihin. Vielä joku aika sitten Atte nukku vielä illalla kuuden aikaan noin tunnin unet, mutta nyt ne on sitten tainneet jäädä pois.

Meillä on nyt jätetty myös yösyötöt pois. Ihan kivasti on mennytkuitenkin, vaikka välillä on ollut myös hankalampiakin öitä.

Soseet ei oikein aina maistu vieläkään, puuro sentään jo jotenkin. Varsinkin jos samalla kuunnellaan kännykästä soittoääniä :D

Ja profiilissa on nyt yhet kivat pienet varpaat...
 
Heippa.. Meidän hymypoika on nyt muuttunut vähän levottomaksi. Kaksi hammasta tullut, konttausasennossa hytkytään ja kakan tulo on kiinteiden myötä vaikeutunut.. Ei siis nukuta hyvin öisin, eikä päivisin.. :/ Jotain tartteis varmaan tehrä :) Onneksi tulee viikonloppu, niin voidaan vähän nukkua jos ajatus kulkisi sitten paremmin :) Esikko on menossa mummon luo päiväksi, joten saadaan "puolivapaa"!
 
Heipsan kaikille!
Hyvä,että sulla on tukiverkosto ympärilläs himohiiri :hug:
Poitsulla aloitettu unikoulu yösyöttjen suhteen.Tissillä,kun oli sen 1h välein.Vielä ei nukuta pitkää pätkää,mutta...
Jaahas poitsua harmitta,nyt jokin.
Jaksuja kaikille tarvitseville!
 
Iltoja teille.. :)

Meillä on alettu ryömimään, hitaasti mutta varmasti.. ja tosin vain sillon jos joku kiinnostava juttu on kiikarissa :heart: :D

Eka korvatulehduskin tuossa sairastettiin ja antibiottikuurikin siihen saatiin.. ja voi että se oli kamalaa.. :/ sairastin itse samaisen "lastentaudin" siinä sivussa.. meni melkein kans viikkoa valvoessa oikein nätisti.. ja nyt hiukka väsyttää ku pitää pikkuhiljaa yrittää kiriä noita univelkoja takaisin..
 
Teemu oppi ryömimään perjantaina. Paljaalla lattialla oli illalla siinä ja seuraili varjokuvia lattiasta ja niiden perään lähti. Ei se matolla vielä jaksa itseään vetää eteenpäin. Kova kierimään.

Ruokamäärät edelleen aika pieniä. Aamulla puuroa+hedelmäsosetta silmällinen, lihasosetta puolet pikkupurkista, joskus vähän reilumminkin. Hedelmäsosetta välipalaksi vajaa purkillinen. Ja illalla taas puuroa sosesilmällä. Pitäisi lisätä vielä se viideskin ateria mutta kun ei uppoa oikein. Tissiä muuten sitten. Yölläkin monta kertaa (välissä kun nukkuu).

 
CarnevalGirl Mä neuvolassa viimeks kyselin tossa istuttamisesta ja syöttötuolihommista.. Neuvolantätönen sanoi että jos sylissä istuttamalla istuu hyvin (niinkun meidän neito tekee) ni voi alkaa ruokailuajat pitää syöttötuolissa hyvin tuettuna.. Eli jahka saadaan tänne meille syöttötuoli hommattua ni alkaa meidän neiti syömään syöttötuolissa. Ettei äitin ja isin tartte selkä väärällä sitterissä istuvaa pientä syöttää.. :)
 
CG:Neiti töröttää yhden syönnin päivässä syöttötuolissa.Vielä harjoittelutasolla ja on niin hökäle syömään että istuessa tuolissa työntää oikein pään suu auki kohti lusikkaa niin on hiukan hankalaa :D

Muuten istuu lattialla tyynyjen ympäröimänä...
Aloittanut kiipeilyt ja kiipeää turvakaukaloaan vasten silleen et ei seiso jaloillaan vaan polvillaan...hirvittää kun siinä tojottaa ja innostuu heilumaan eestaas.pelkään,että lentää selälleen! :/

Jahaaas...nyt neiti veti kirjahyllystä albuumin..täytyy mennä pelastamaan kuvat =)
 
ensi alkuun Himihiirelle ja lapsille iso :hug: ,paljon jaksuja...menee ihan sanattomaksi... :'(

aattelin mäki piiiitkästä aikaa kirjoitella kuulumisia...elikkäs Rasmus on nyt parisen vkoa yli 7kk...aika menee ihan liian nopeeta :/ miellä popsitaan jo 5 sapuskaa päiväs.Aamu ja ilta puuro,kasvis- ja lihasose ja välipala.Kovasti tykkää syödä jo kädestä,banaanit ja kurkut katoaa nopsaan vaikkei hampaita vielä ookkaan :LOL: Nii ja meillä ei oo pieni pilttipurkki ku nähdä,puuroaki menee varmaan pari desiä...oikee ahmatti!!! :D
Taakse päin menee lattialla jo kovaa ja kierii ja vierii,konttaus asentoa harjoiteltu nyt pari vkoa,heiluu ja vaappuu,mut ei vielä etene!ja eile yllärinä koitteli jo sitä karhunasentoa...tosin tais olla poitsullekki yllätys,et noinki voi päästä :LOL:
yöt menee jo kivasti,omas huonees nukkuu.Illalla puoli 9 mais sänkyyn ja yöllä käyn tossa 4-5 aikaan rauhottelemas ja aamulla noustaan siinä 8 kieppeillä.Tosin jouduttiin pitään pienet unikoulut et tähän päästiin,mut onneksi ei huutanu ku 20 minskaa parina yönä.Helpollla saatiin meidän yöt hyviksi!!!kannatan!

mulla jo taas kauhee vauva kuume päällä,ollu jo hyvän aikaa... :whistle:

paljon jaksuja kaikille teille!!!! :hug: :heart:
 
ElinaJohanna: Meillä oli toi sama juttu ryömimisen suhteen, eka vaan peruutettiin, mut sit kun älysin laittaa kännykän lattialle, niin johan lähti poika eteenpäin :D Ja nyt kiitää sellaista vauhtia ympäri kämppää ja äiti saa juosta perässä :)

Sadetta: Atte syö kanssa tismalleen saman verran kuin teidän Teemu. Tosin puuro (paljas kaurapuuro) on ainut, jolle itse vapaaehtoisesti avaa suunsa. Liha-ja kasvissoseet ja usein hedelmätkin pitää yrittää jotenkin tunkea huulien välistä. Positiivista on se, ettei ruokaraivareita tule enää niin usein.

CG: Me ollaan Attea syötetty kaikki ruokailut syöttötuolissa siitä lähtien kun se kapistus tähän huusholliin saatiin, eli noin kuukausi sitten. Istuu hyvin tyyny selän takana. Neuvolassa sanoi sillon 6kk tarkistuksen yhteydessä että hyvin voi Attea jo istuttaa tuettuna. Ilman tukea ei pysy yhtään pystyssä.

Joo, kyllä se aika rientää nopsasti, sunnuntaina tulee Atelle 7 kk täyteen.

Menenpä tästä laittamaan pikku-ukkoa unten maille. :wave:
 
Jospas minäkin pitkästä aikaa kirjoittelisin jotain...eli hei vaan kaikille :wave:
Liikkumisista ollut juttua, niin Nuutti kans on ketkunut jo jonkin aikaa konttausasennossa, mutta liikkuminen tapahtuu kuitenkin kauheella syöksyllä kun jotain mielenkiintoista on näkyvissä :LOL: saas nähdä, että milloin alkaa konttaamaan vai jääkö välistä...karhukävely asentoon kans mennään välillä, mutta lopputulos on aina se, että kellahdetaan kumoon :D

Syöttötuolista...niin meillä nuutti on istunut siinä tuettuna noin 5 kk:n iästä...edelleenkään ei ilman tukea istu, paitsi matkasyöttötuolissa, kun se on jotenkin kapeampi ja siinä on korkea tuki takana.

muuten täällä on tätä normaalia arkea vaan...kolmas hammaskin saatiin suuhun, eli nyt on kaks hammasta alhaalla siinä edessä ja sitte ylös tuli vasemmalle puolelle toinen etuhammas...eli ei siihen ihan eteen vaan se seuraava siitä :)

mutta nyt antamaan Nuutille aamupuuroa ja laittamaan esikko kouluun :wave:
 
Otan osaa Himohiiren suruun :hug:

En olekaan aikoihin kirjoitellut. Kiirettä pidellyt, pitää tarkemmin lukea noita kuulumisianne ja vastailla kysymyksiin, tossa vaan selasin pikaisesti läpi.

Neiti päätti tänään lähteä konttaamaan =) On kyllä jo ryöminyt pari kuukautta ja nousee itse istumaan ja kiipeilee sitteriin ym. ja nousee seisomaan kävelytuolia vasten jnejne..
Syö melko hyvin, iltapuuro ei ole kovin suosittua.. Ja herääkin sit yöllä välillä syöpöttelemään.
Nukkuu kolmet päiväunet, aamusella ja iltasella reilun puolen tunnin tirsta ja iltapäivällä 2-3 tuntia.

Tämmösiä tällä kertaa täältä..

tolnaato ja typy huomenna 7kk.
 
Meillä neiti tänään sitten päätti nousta seisomaan sitteriään vasten :eek: ja sinne nyt matkaa kokoajan treenaamaan...
tolnaato:Onko tein typy säästynyt isoimmilta kolhuilta kun niin pienenä aloittanut myös kiipeilyt?
Täällä aika hurvatonta menoa ja saa sydän kylmänä kattoa tuota rimpuilua.. :) :snotty:


neiti 6kk3vkoa + Minttukissa :wave:
 
Heipat piiitkästä aikaa :wave:

Meillä Netta myös ryömii. Hoksas sen taidon tossa muutama viikko sitten. Konttausasennossa on keikkunut kohta kk päivät, mutta vielä ei osaa käsiä liikuttaa että eteenpäin pääsis. Jalat kyllä tekee jo ihan oikeeta liikettä ja kerran siitä nenälleen kupsahtikin ja kova :'( tuli. Ei varmaan kauaa mee kun jo konttaa.
Tänään olis tossa kahden aikaan ylimääräinen neuvolassa käynti kun toi neidin pään koko hiukka huolettaa. Netallahan on toi aukile ollu aina tosi pieni ja nyt tuntuu, että sitä ei tunne senkään vertaa mitä aiemmin. :/ Päätä olen mittaillut itse ja nyt ei oo kasvanu kk aikana yhtään joten sitä mennään mittauttamaan tonne neuvolaan. Saa nyt nähdä mitä neuvolantäti saa mitoiks ja jos ei oo kasvanu niin miten tästä eteenpäin. Joutuuko neiti johonkin kontrolliin vai mitä...?? Ahdistaa. :(

Mutta toi kello onkin jo noin paljon joten pitää lähtee sinne neuvolaan.

Jaksu :hug: kaikille sitä tarvitseville.

NeJo ja Netta (viikko vajaa 7kk)
 
Moikka pitkästä aikaa!
Olin täällä n. vuosi sitten nimellä kukka84... nyt kirjauduin uudelleen uudella nimellä... meille syntyi siis 13.2.07 tyttö rv.39. Katselin vaan, että se puuttui tuolta tiedoista! =)
 
Meillä vauhtia riittää... neiti oli 4.5kk kun lähti ryömimään,tasan 6kk kun oppi konttaamaan siitä meni n.2viikkoa ja noustiin jo seisomaan tukea pitkin ja nyt ottaa askeleita tukea vasten... =) Ei pysy yhtään paikallaan pitää juosta koko ajan perässä... :kieh:
 

Yhteistyössä