HELMIÄISET 2007

Mama...kiitos kysymästä...hyvin täällä pullat uunissa :D Viikkoja nyt 9+6 ultran mukaan. Nää vuodot vaan piinaa mua ja välillä pelottaa hirveesti, että onko pieni siellä vielä hengissä ja että meneekö loppuun asti hyvin. Mutta tää ällö olo vähän helpottaa stressaavaa mieltä :kieh:

Nuutilla kans 1-vuotis päivä lähenee. Lauantaina vietetään Nuutin1-vuotis, tytön 8-vuotis päiviä ja miehen valmistumista. Eli juhlittavaa riittää. :D Vähän etuajassa vietellään noita päiviä, kun muuten on niin kiirettä.

kovaa on meno meno täällä, vaikka ilman tukea ei vielä mennäkään. Sanoja ei vielä tule. Jonkin verran samaa ruokaa ollaan annettu kuin mitä itse syödään ja maitona menee ihan normimaito jo. Iloinen tapaus tuo poika on. :heart:
 
En tiiä muistaako meitä enää kukaan, tuli aiemmin silloin tällöin kirjoiteltua. Meilläkin on elämä pikkuhiljaa lähtenyt rullaamaan, normaalista perhe-elämästä ei ole kyllä tietoakaan. Selvästi huomaa, että isä on poissa ja uutta elämää opetellaan. Helmi täyttää lauantaina vuoden. Ensiaskelia odotellaan ja sanojakaan ei vielä tule.

Katjuska näyttää odottavan vauvaa. Onnea paljon :flower: :heart:

T. Himohiiri, Onni ja Helmi
 
Moi!

Meillä juhlittiin 1v. kemuja viikko sitten, ihan päivän päälle. Atte oli kovasti ihmeissään, kun tuli niin paljon vieraita käymään. Ihan hienosti kyllä jaksoi koko päivän.

Neuvolassa mitat olivat
paino 8, 98 kg
pituus 77 cm
pään ymp. 46 cm

Laiheliini on edelleen. Allergian syytä selvitellään edelleen, tällä hetkellä kiellettyjä ovat soija ja kaikki viljat kauraa lukuunottamatta. Kävelyä ilman tukea ollaan harjoiteltu jo jokusen aikaa ja ihan hienosti se jo sujuukin. "Pidemmät" matkat pitää vielä kulkea tukea vasten.


Himohiiri, voimia teille kovasti :hug:

Katjuska, toivotaan että kaikki menee hyvin loppuun asti.

T: Zalmiakki ja Atte 1v. ja 1 viikko
 
Huomenet kaikille :wave:

Meilläkin Netan synttärikemut takanapäin ja hyvin meni. Neiti oli hiukka ihmeissään ,,,,,,,,,,(Netan terveiset :LOL: ) ku oli ihmisiä ja lahjoja niin paljon. Onneks ei saanut mitään turhaa. Enimmäkseen vaatetta ja rahaa. Eilen käytiin 1 v neuvolassa ja neiti on 76cm pitkä ja painaa 9530g. Pipo on 45,5cm. Kävelee lujaa jo taaperokärryn kanssa, mutta yksin ei oo askeleita uskaltanut ottaa. Sanoja on kaksi, äitä=äiti ja nna=anna. Omaa puhetta tuleekin sit jatkuvalla syötöllä. ;)

Himohiiri, voimia teille toivottelen minäkin. :hug: Kiva juttu jos jaksat käydä kirjottelemassa tänne kuulumisianne.

Katjuskan masuasukille jarrusukkia lähettelen. Toivottavasti pikkuinen pysyy matkassa mukana loppuun asti.

Nyt aamiaisen laittoon....

NeJo ja Netta 1v ja 9 pvää
 
...mutta vihdoinkin :)
Meillä siis poika (Veeti Toivo Kristiano) täytti sunnuntaina 24.pvä vuoden ja kastettiin samana päivänä. Tykkäsi linssilude olla huomion keskipisteenä, kunnes päiväunet kutsuivat. Kastetilaisuuden ajan oli yllättävänkin hienosti :D

Veeti syntyi siis 24.2.2007, rv36+0, 2630g, 47cm. 1v-neuvola on vasta 6.3, virallisia mittoja vasta sitten siis.

Mahassa meneillään rv 23 :heart:

Henna+Veeti 1v4pv
 
Vai onko siellä jo pino helmikuisille vm. 2007? Ei ainakaa yks päivä osunut silmään.

Teemu kävi tänään 1v neuvolassa (tiistaina täytti). Pituus 76cm kuten siskollaankin tuolloin, painoa 9170g (siskonsa oli 9,5kg). Hoikka poika kuulemma. Mutta nyt oli painoa tullut paremmin mitä viime kerralla.

Teemu kävelee tukia pitkin, pari kertaa on päästänyt otteensa irti seisoessaan. Konttaa ja istuu "hajareisin". Jos panee tavallisesti istumaan (itse ei mene kuin patjalla niin) niin huutaa kun ei uskalla lähteä siitä mihinkään.

On hyvä syömään, syö samaa ruokaa kuin me muut ja juo kevyttä/rasvatonta maitoa nokkiksesta. Imetyksen lopetin kk sitten. Nukkuu yhdet päiväunet pihalla 1h-4h. Öisin heräilee muutaman kerran ja tyytyy tuttiin. Pitänee joskus tässä siirtää pois meidän huoneesta. Kovasti on äidin perään, vessaankaan en huudoitta pääse.

Kolme kertaa ollut yskässä, nuhassa ja kuumeessa (lokakuu, joulukuu, helmikuu). Kuureitta selvitty.
 
Sadetta Ei taida meille olla uutta pinoa.

Harvakseltaan tulee itelläkin nykyäään täällä käytyä. Mutta hyvää meille kuuluu! Neiti täytti pari päivää sitten vuoden. Reipas ihana taapero! Kävelee tukea pitkin ja muutaman askeleen saattaa ottaa ilman tukeakin. Rohkeutta tarvitaan siihen hommaan vielä hurjasti!

Imetyksen lopettelin tän kuun alussa ja kävi aika kivuttomasti äiskältä että tytöltä. Joulukuussa opeteltiin nukkumaan yöt tassutuksen avulla. Tosin hieman omalla versiolla mutta nyt tyttö nukkuu pääsääntösesti hyvin yöt. Jos ei tee hampaita tai ole kipeä!

Hampaita on suussa kuusi kappaletta. Niitä on kiva sit väliin kokeilla muihin perheenjäseniin! :kieh:

Uusia mittoja ei ole, kun neuvola vasta ens kuun puolella!

Palailen taas!
 
tiipeli
Heipat vaan meiltäkii! Täällähän on elämää :)

1v. synttäreitä juhlitaan sunnuntaina. Elppanan "kotimitat" on 11,1kg (sisävaatteet ja vaippa päällä) ja pituus on varmaan 80, ainakin 80-86 vaatteet on sopivia, osa 80 jopa nafteja. Elvis alkoi konttaamaan 7kk ja istumaan myös, kävelee tukea pitkin 8kk ja nyt kävelee ilman tukea muutaman askeleen. Taaperokärryssä on jo pitkään työnnellyt isoveljeä :D Sanoja on äittä ja mamma ja kooh(r) eli koira (meidän oma koira tosin muutti koirien taivaaseen joulukuussa :(). Hampaita on 8 ja neljä nyt tulossa. Syö kaikkea mitä annetaan ja tahtoo myös itse syödä, kiitos osittain päiväkodin, jonka aloitti 2kk sitten (hyvin on viihtynyt). Ja annetaan siis ihan normiruokaa, suolaa ei juuri käytetään muutkaan. Maitona rintamaito ja rasvaton tai gefilus. Elvis on edelleen oikea herra hyväntuulinen :heart:

Himohiiri oletkin ollut usein mielessä. Jaksamisia teille!

:wave:
 
:wave: Hei hei hellurei Helmiäiset hei!! :wave:

Tää tekee sen listan het ku ehtii mutt nolo ollu ni svidun kiireine ettei o koneel kerenny ku käyä kääntyys.. :ashamed:
Mutt tulos o, lähiaikoina! =)

Himohiiri :hug: Miettinykki ett mitä teille kuuluu.

Taas täytyy kiitää. Mutt sitä ennen: Teretulemast hennuli86! :flower:

Tää menee taas, heips! :wave:

Kaikille kaikkee hyvää ja kivaa! =)


Mama73 & Maria (1v1kk) :D :heart:
 
Heips!

Me oltiin Lastenklinikalla torstaina, kun Aten silmäkulmasta poistettiin se patti, kysta. Operaatio meni ihan hyvin ja Atte oli tosi reipas pieni potilas. Nyt sillä raukalla on silmä ihan musta, enkä kauheesti kehtaa sen kanssa ihmisten ilmoilla kuljeskella :|
 
Pääsiäistä kaikille helmimammoille! :flower:

Me ollaan tyttöjen kanssa mun vanhempien luona pääsiäisen vietossa. Ukko jäi kotiin nukkumaan univelkojaan pois ja viettämään miesten kesken laatuaikaa. ;) Sillon ei viitti kotona olla kun ukkoja on saunomassa enemmänkin.
Täällä on pääsiäistipu käynyt jo kerran "munimassa" munia ja sekös on vanhempaa tyttöä miellyttänyt. :D Netta ei niin pääsiäismunista välittänyt. Maisto kyllä, mut sylki pois aika nopeesti. Siinä ei oo tullu äitiinsä. :LOL: Äiti tykkää Kindereistä oikeen kovasti. :p

Ihana ilma tuolla ulkona. Oltiin jo aamulla puistoilemassa ja taidetaan lähtee vielä uudestaan kunhan ruoka on syöty.

Hennuli86
tervetuloa joukkoon munkin puolesta. =)

Mutta nyt taidan lähtee syömispuuhiin.

Pääsiäispyhien jatketta kaikille ja mukavaa alkukevättä kaikille. :flower:

NeJo ja Netta 1v ja n.1kk