Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

https://aijaa.com/sd29ht

Tein saman testin. Tuossa taas se haalea näkyy. Tai minä sen ainakin näen :ROFLMAO:.

Mua ärsyttää kun tuosta puikkotestistä ei löydy mitään paskaa tietoa. Rfsu:n liuskasta vain on kaikki kokemukset. Googlella en löydä.
Mä täällä noita mun kipuja murehdin ja tuon yllä olevan testi kuvan säädin vähän kirkkautta, niin on se melko jännä viiva tikussa vielä eilen ollut.

https://aijaa.com/J3CNvG.
 
Kp15 ja tuleeko se ovis ikinä?? :unsure: Tosin saman epäuakon vallassa olin viime kierrossa, ja kp16 tuli viimein CB digin hymynaama. En kyllä tykkää noista Sofin ovistikuista, aina samaa haaleeta viivaa. Nyt viime päivät onkin ollut toi CB lisänä varmistamassa.

Mä kyllä testaan aina aamuisin, mutta oonko ymmärtänyt oikein että kannattaisi testata suunnilleen koska tahansa muulloin? Arkisin ei vaan töissä oikein onnistu... Jäisi sitten iltaan ja kamala kiire tulosta hyödyntämään! :ROFLMAO:
 

Attachments

Dpo7 ja tein aamulla one stepin herkän, ihan puhdas nega. Menin sitä vielä myöhemmin tiirailemaan ja vertaamaan johonkin dpo2 tehtyyn negaan (tein tarkoituksella vertailunegan) ja ihan kun olisin näkevinäni tän päivän testissä jotain iiiihan ihan haaleaa, tai sitten mun mielikuvitus on asialla mitä en kyllä epäile yhtään. En saanut sitä kuvassa näkymään mutta laitan tähän sen kuvan kuitenkin, ylempi on tän päivän liuska.

https://aijaa.com/CsOGmU
 
Rfsu liuska. Alempi tehty illalla ja siinä näkyi viivanpaikka/haamu muttei sitä oikeen kuvaan saanut. Pakko oli aamusta kokeilla uuudestaan, onko tässä ylemmässä jotain? Voiskohan lähteä vahvistumaan? antaako kyseinen testi helposti tälläisiä?

Keskiviikkona outoa viiltelyä alavatsalla.
Pakko oli alkaa testailemaan jos vaikka oiskin ollut kiinnittymis kipuilua, koska noin 6pv oviksesta

KP 24/28
IMG_20180908_085537.jpg
 
Täällä testattu nega, silti olo kuin raskaana viime menkoista laskettuna olisi tänään 4+2, nyt odottelen kyllä torstaihin että testaan vasta silloin ellei menkat oo alkanu! Ärsyttää olla tällänen että todistetusti hcg nousee hitaasti
 
Piti ihan tarkistaa Sofin ovistestien ohjeesta: voi tehdä aamupissasta, mutta LH on silloin matalampi. Äh, pitäis sitten testata varmaan vasta töiden jälkeen. Ei mulla töissä ole mitään purkkia mihin vaivihkaa pissata. :D

Tosin nyt kun mietin, niin mulla oli melkein heti menkkojen jälkeen ovikseen sopivaa vv kun taas nyt ei vuotokaan mitenkään vihjaa oviksesta. Olikohan tässä kierrossa sitten tosi aikaisin... No, pitää sitten ens kierrossa aloittaa ovistestit heti menkoista ja testata myöhemmin päivällä. Oon arkisin testannut jo ennen viittä. :D

Ps. Tökkiikö teillä tää sivu tosi pahasti? Käytän sekä puhelimella että tabletilla, molemmissa jumittaa välillä ja latailee sivua uudelleen virheen takia. Ärsyttävää!
 
Stindepinde: kyllä näkyy viivaa siellä :love:! Toivittavasti lähtee siitä vahvistumaan. Itsellä nyt vain outoja kokemuksia kyseisestä testistä. Toki mulla on nyt menkkojen alun jälkeen toispuoli kipua ja arka maha, jotten tiedä oliko noilla viivoilla jotain hajua kuitenkin jostain. Viimeistään huomenna menossa näytille.
 
@stindepinde viiva bongattu!

@LaTiLa Ootko vielä kivuissa?


En ehdi lukemaan ketjua sen enempää akku loppuu ihan just mut tässä äsken saatu ovis viiva. https://aijaa.com/WicoGn

Edit. Mitä enemmän tuijotan noita viivoja sitä enemmän ne alkaa näyttää samanvärisiltä. Varsinkin nyt kuivuessaan. Onks teinki mielestä toi kontrolliviivaki jotenki hailu?

Edit tässä vielä toinen kuva https://aijaa.com/mn7mCA
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tiinaliina1

Yhteistyössä