Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Juu ja on vähän testeistä kiinni mitä ne näyttää. Mulla raskauskeijun herkkä ovistesti noilta samoilta kp näyttää tuollaista mitä sulla. Ja sekin jos ei tosiaan ole mitään käryä omista oviksista niin varmaan onkin hyvä tikuttaa sitä ovista hyvissä ajoin että suurinpiirtein oppii missä vaiheessa se yleensä on. Tsemppiä pongailuun!:)
 
Jaahas, nyt kai ite voin lopettaa jännäämiseni... kattelin noi verikoetulokset ku sainki ne jo, alle 0,5 oli. Eli nega mikä nega, kun negaksi alle viitoset ilmeisesti lasketaan.

Miksi ei vaan menkat voi sitten vihdoin alkaa, huoh. Ärsyttää, tahon uuteen kierrokseen yrittämään jo. Pitäskö vielä oottaa jos ne alkais vai koittaa lääkäriä, hmh.
 
Theran kyllä se nyt vaan vahvasti näyttää siltä, että raskaana olet. :love:

zuhina voi ei *hug*

Torstaina 'lähdin' täältä henkseleitä paukutellen, että raskaana ollaan kunnes toisin todistetaan. Juu, edelleen ollaan mutta himotestaus näköjään jatkui :eek:. Tänään apteekista tarttui mukaan apteekin oma (tuplapakkaus) ja digi. Huomenna ehkä aamulla digi vielä varmuuden vuoksi :cool:. Neuvolaan en ole vielä soittanut, ehkä vasta varhaisultran jälkeen.. enkä ole uskaltanut plussalaisten ryhmiin liittyä. Edelleen hyvin epäuskoinen olo...

Mutta tässä aika tasavahvat viivat päiväpisusta http://aijaa.com/2jmYkf
 
  • Tykkää
Reactions: Wolt
Verikoe kävi kyllä mielessä, mutta en olis eilen ehtiny siihen millään. Enkä ehi tännäänkään ennen tutkimusta. Mutta näytänpä apteekin oman viivanpaikan eilisillan testistä:


Ja tämänaamunen apteekin oma:


Tänä aamuna ovistestiki oli vain muisto eilisestä. Mutta! Oliskohan se eilinen voinu tosiaan olla ovista ko nuo raskaustestitki haamuili... Tuli nimittäin illalla kunnon limoja taas :D Ja kn on nyt menny niin kauas ettei siihen ees yllä. Saapa nähä.
 
Ja Cristal aivan ihania viivoja sulla!!! Ja jeesusteippiä kovasti nyt :love: Sweenylle kans!

Theran no aivan! Sattu just että sillon sunnuntai-iltana yön pimeässä heiluteltiin peittoja ja eilen oli se tumma ovistesti. Mulla on nyt jo tosi ällö olo.... :ROFLMAO: Montako päivää sulla muuten haamuili ne r-testit tässä sinun superoviksessa?
 
Pupelaattori ne alkoi haamuilee kun ovistesti oli yhtä vahva kuin kontrolliviiva. ja taisi vajaan parivuorokautta haamuilla. :giggle:
Jospa teilläkin nyt olis pulla uunissa.. :love:

sphe älä häpeile.. on varmasti moni sortunut samaan. (y) Ainakin mahikset plussaan on vielä monta monta päivää. :love:

Mitenköhän tässä oppii olemaan testaamatta? :ROFLMAO: Olihan se pakko katsoa joko se pc olis yhtä vahva..jotenkin halusin tuohon testiin sen yhtä vahvan viivan.. :oops: Niin ja tietty piti ovistestiä kokeilla että mitä se näyttää.. :ROFLMAO: http://aijaa.com/xSafB5

Ja avasin tänä aamuna sen cb digin raskaana 2-3 viivat näytti tältä http://aijaa.com/IpuXc0
Eli sitten kun kaikki kolme viivaa on yhtä sinisiä niin oletan että on 3+ viikot
 
Viimeksi muokattu:
Ihanat viivat Cristal :love:. Jee!

Sweeny hyvältä näyttää. Onnea :love:

theran en oikein tiedä miten tuo laskettu aika lasketaan PAS-siirroissa, kun periaatteessa alkio on jo muutaman päivän ikäinen. Luulisin että LA olis 26-27.4, kai?

En sitten tehnyt aamulla (piheys iski), kun loppuviikosta sen pitäis varmaan näyttää jo sen 3+ Ehkä...
 
Theran: en ole mihinkään kadonnut, hieman vain hukkunut kaikkeen kiireeseen... aloitin työt elokuussa ja esikoinen päiväkodin ja sitten vielä kaiken kukkuraksi sairasteltu vuoron perään ja mies asuu vielä ulkomailla! Eli kaikki vapaahetki on mennyt puhtaasti lepäämiseen tai sitten leikkimiseen :) Ihanaa odotusaikaa sinulle :love:
 

Yhteistyössä