Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
Hookoo: Eikä :( :( Ihan kamalaa, ei sais käydä taas noin, peräkkäiset keskenmenot on ihan hirveää. Yks vielä "menee" mutta kun se vaan toistuu ja toistuu niin se on jo julmaa. Iso iso halaus ja rutistus, toivottavasti gynen reissusta tulee hyviä uutisia! :hug:
 
HooKoo suuret pahoittelut. Oletko varmistunut et se on ihan km? Joskus joillakin ryöpsähtelee verta ihan kunnolla alkuraskaudessa.

esikoinenhaaveissa viallinen testi? Väri on vähän väärässä paikassa :p


Täällä kärvistellään vielä tää viikko ainakin ennen kuin testaillaan. Ehkä isäpäivänä sitten...
 
voihan Hookoo.. :ashamed: iso virtuaalihali sinulle/teille.<3 Jaksamisia. En osaa asettua asemaasi, koska en ole vastaavaa kokenut ja toivottavasti en koekaan. En toivo sitä kenellekään! Kauheaa, että sinä olet joutunut kokemaan sen todella rankan menetyksen jo monta kertaa. :'( Muistakaa huolehtia toisistanne.
Tsemppiä gynekäynnille, toivottavasti sit selkenis missä/mikä mättää! :saint:
 
Pakko tulla purkautuu, puolentunnin jyystön jälkeen oli pakko luovuttaan, jäi tällä kertaa simpat miehen pussiin. Että voi vituttaa kun ei seksikään onnistu kahtena päivänä peräkkäin.

Testien mukaan huomenna oletettu ovis, että ei onneks ole sillonkaan myöhästä, pysyyhän se munasolu hedelmöittymiskykyisenä n.12h.
 
Viimeksi muokattu:
HooKoo Pahoittelut vielä täälläkin. Ei se reilua ole eikä voi ymmärtää m ksi aina käy niin. Toivottavasti saatte vastauksia ja apua!

MiNalo Kävin jo sinulle toisessa ketjussa kommentoimassa.. mutta onnea valtavasti! Itse uskon myös että ei sitä raskaudu jis ei kroppa ole valmis. Ja teidän taustalla tämähän on pieni ihme suorastaan. Mahtavaa! Kyllä sie selviit! Tervetuloa heinäkuisiin!

Albiinoviivasta. Sain kanssa davidin puikkoon. Reklamoida kannattaa.. saat pari uutta testiä ;)

Minulla tänään rv 5 + 0 ja digi sanoi " raskaana 3+ " =). Nyt looetan vasta testailut. Sofiin tuli eilen kontrolia vahvempi viiva jo.

Kaikkea hyvää kaikille! Toivottavasti te kaikki pääsette pian tuonne odottajiin. Olette ihan parhaita <3
 
HooKoo-82 :hug:

Täällä tuli äsken ovisdigiin hymynaama! Onneks testailin, kun luulin viime kierrossa oviksen olleen sillon, kun oli limat ja himot päällä - näköjään mulla tulee jo pari päivää aiemmin nuo, ja plussa vasta sitten, kun kivut iskee. Ja ei tässä kivussa kyllä tehny mieli viimeks mitään seksiä miettiäkään - tänään ei oo varmaan vaihtoehtoja :D Nyt harmittaa vaan, kun ei eilen talletellu. Huoh, ikinä ei oo tyytyväinen :D

Ja ihan pakko Mimmille (ja muillekin) kommentoida vielä, että digin viivoissa viivat oli tasavahvat (jollei jopa vähän vahvempikin viiva piirtyny). :D
 
Huomenta! Heräsin aamulla ne pienetkin raskausoireet tipotiessään ja tästä vittuuntuneena testasin tyylipuhtaan negan Davidilla. Olihan se jopa onneksi dpo 10 tänäi :D No ei auta muuta ku ootella, testaisko uudestaan vaikka jo huomenna vaiko oottelis suosiolla menkkoja. Plääh.
 
Minalo:

Mulla oli nopea raskautuminen ja ikäeroa lapsille tuli 11kk. ne on olleet kuin paita ja peppu, en siis usko että ongelmia tulee muutoin kuin sektiohaavan kanssa.
Mulle joskus kertoi lääkäri jostain vetolujuuksista. Ne oli aika pieniä aikavälejä, mutta googlettaessa moni kertoi tulleensa jo puoli vuotta sektion jälkeen raskaaksi ja kokeneen vain arpikipuja!
Onnea vaikkakin tällähetkellä se onni tuntuu kaukaiselta kaiken muun keskellä!!

dpo 0 ja kierto kai sitten lyheni 30:neen..
 
  • Tykkää
Reactions: MiNalo
Tiha kiitos tiedosta :D alan jo pelkäämään tuleeko tästäkin kierrosta ovuloimaton kun ei nuo viivat vahvistu. No kyllähän tässä vielä kerkeää :) ei vaan jaksais enää odottaa.. Eli tuosta vois yhteen vetona ajatella että digillä kannattaa testata silloin kun ei ole liuskan viivojen vahvuudesta ihan varma :)
 
Voi HooKoo-82, olen niin pahoillani. Toivottavasti syy löytyy ja saatte asian korjattua.

Omaa napaa sen verran, että kp6 menossa ja eilen oli eka "talletus". Menkat, jotka alkoi monta päivää myöhässä kestikin sitten oikeestaan yhtä monta päivää vähemmän - mutta vuodon määrä oli silti vakio. Todella outoa siis - mutta nyt ollaan kai ehkä sitten normirytmissä takaisin.

Kuka se sanoikaan, että on tää naisen keho sitten ihmeellinen. Lisää ihmetystä tuottaa itselleni nää miun rinnat, joissa ajoittain tuntuu kuin maito nousis, ja toisinaan iskevä aamupahoivointi, jonka kyllä kaikkien negojen ja menkkojen jälkeen pistän nyt ihan tän flunssan ja rään piikkiin.
 
Millaisilla dpo:lla olette naiset alkaneet testailemaan? Entä milloin olette saaneet haamuja / plussia testeihin?

Itselläni kp22/27-29 dpo5 menossa, mutta edellisistä raskauksista päätellen positiivinen tulos näkyisi vasta ~kp50. Talletuksia tehty dpo 0 ja 1, sitä ennen keskeytettyinä. Muutamia oireita mukamas olisi jo, niin oli viime kierrossakin..

HooKoolle osanotot :'( :hug:

Plussaisia tuulia kaikille :heart:
 

Yhteistyössä