Haaveena vauva 2025

Ja tässä tän päivän testejä kp 29/29 (30) dpo 13 varmaan.

Ylempi pregsheck kuivunut 3h ja alempi one Stephen about hieman alle 10min.

<a href="https://aijaa.com/BqU2xv" target="_blank"><img src="https://img.aijaa.com/t/00608/15266286.t.jpg"></a>

Eks näitä toivottu. Näen muka jotain mut enpä usko sittenkään.
Näitä on toivottu! 😘 Mä kyllä nään tossa ylemmässä testissä ainakin vähän viivaa, joten nyt sormet ristiin että lähtee vahvistumaan. 🤭🤗
 
  • Tykkää
Reactions: Emeli--
Mun mielestä toi lista on ollut ihan kiva, koska siitä voi tarkistaa yritykseen liittyvät tiedot (millon ya, mones lapsi, mikä kierron vaihe, onko keskenmenoja jne). Ei tartte sit uudelleen kysellä tai arvailla.

Mutta toisaalta eipä haittaa jos harvemminkin päivitetään. Ite aika harvakseltaan luen täällö. Viime ja toissa vuoden ketjuja oli intoa vielä enemmän seurailla, mutta kun yritys vaan jatkuu ja jatkuu ja porukkaa tulee ja menee ja tulee jopa uudelle kierrokselle, niin tunnen kuinka mua alkaa kuristamaan tämä meidän tilanne. Oon tosi kaksi jakoinen tämän palstan kanssa. Haluaisin seurata vertaistuen kannalta ja kanavana purkaa omia fiiliksiä, mut samalla sit onko järkevää kiusata itseä? En tiedä. 🤷🏼‍♀️ Ja ei saa käsittää väärin. Tämä on just oikea kanava kaikille kuumottelijoille ja piinailijoille vaikka olis synnyttänyt viikko sitten. Tämä alkaa vaan olla ehkä väärä paikka minulle. Pitäis ehkä löytää joku kanava, missä sais vertistukea pitkään yrittäneiden kesken. 🤔 Saa vinkata, jos joku tietää tällasen.

Täällä dpo jotain ja kp jotain, menkat alkaa ylihuomenna. En ole testannut, mutta en usko plussaan. 😢 Olipas nyt oikeen negatiivinen päivitys, mutta ei irtoa tässä kierron vaiheessa mitään ilosta sanottavaa. 😅
 
20240814 072850

Kp 30/29 (30) . Alkais ny ne menkat sit mut ei oo mitää tuntemuksia siihenkään suuntaan.
Kaverilla kolme lasta ja jokaisen kohdalla saanu ihan minihaamun vasta viikko sen jälkeen kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ja hänellä ihan säännöllinen 28pvä kierto. Eli älä vielä toivo menkkoja🤞💪

Täällä 15/25 ja ovistestien tekeminen on alkanut ahdistaa. Tekis mieli lopettaa mutta toisaalta oon testannut jo viikon niin haluaisin testata niin kauan että varmuudella voin sanoa ettei (testien mukaan) ole ollut ovista lainkaan.
 
Kaverilla kolme lasta ja jokaisen kohdalla saanu ihan minihaamun vasta viikko sen jälkeen kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Ja hänellä ihan säännöllinen 28pvä kierto. Eli älä vielä toivo menkkoja

Täällä 15/25 ja ovistestien tekeminen on alkanut ahdistaa. Tekis mieli lopettaa mutta toisaalta oon testannut jo viikon niin haluaisin testata niin kauan että varmuudella voin sanoa ettei (testien mukaan) ole ollut ovista lainkaan.
Katoin kans et nuo kaksi nykyään koululaista on viivoitettu vasta päivä / kaksi menkkojen oletetun alun jälkeen ja silloinkin haaleana. Mutta jotenkin epäilen nyt vain sekoilua hormonikierron tasaantuessa.


Toki salaa toivon muuta 🤣
 
Pitkästä aikaa täällä taas kirjoittelen. Itsellä ihan samanlaisia ajatuksia @Mollama :n kanssa. Tuosta listalta on kiva tsekata ya tiedot ym. Kierto ja piinalistaa en nykyään jaksa seurata, mutta silloin kun itsekin piinaili niin se oli ihan kiva katsoa samoissa päivissä olevat.

Tekee myös vähän pettyneeksi omaan tilanteeseen, kun alkaa tulla uudelle kierrokselle samat aikaisemmilta vuosilta, vaikka toisaalta iloiseksi, että on tuttuja nimimerkkejä, joiden kanssa on vuosien aikana piinailtu.

Omassa tilanteessa ei ole nyt mitään tapahtunut. Kesän olen pitänyt vähän täältäkin taukoa ja lomalla pääsi jopa omat ajatukset välillä irti tästä yrityksestä ja kierron seuraamisesta. Teki ihan hyvää, kun ei joka päivä miettinyt mikäs kp ja dpo on menossa.
 

En ole tälle palstalle hetkeen kirjoitellut mutta päästiin lapsettomuushoitoihin ja tässä ekan letrokierron tulokset minulla löydettiin PCOS ja letrojen lisäksi söin myo-inositolia ja d-vitamiinilisää.

Eli minut voi siirtää plussanneisiin 08/24
Ihanaa! Onnea!!🥰

Antaa kyllä itellekin niin paljon toivoa tämä. Syyskuun lopussa pääsen naistentautien polille, PCOS tutkinnassa. Mutta kaikkien muiden oireiden perusteella vaikuttais aikalailla siltä, että jotaki häikkää sielä on. Sillon meillä on kuukautta vajaa vuosi yritystä takana. Toivon siis, että siellä määrättäis sit jotakin avuks ja raskautuisin nopeesti sen jälkeen. Mutta ikinähän sitä ei tiiä, mitä tulee tapahtuun🤧🧐
 
  • Tykkää
Reactions: burkei
Ja vielä kommentoin tosta listasta. On hyvä, että se edes aina välillä päivitetään. Useinhan monet laittaa omaan viestiinsä, että mikä kierron vaihe menossa. Ite en kierto- tai piinalistalla oo, kun heittää niin häränpyllyä koko kierto. Pitäis ensin ite oppia oman kierron vaiheet😅

Ja kieltämättä, kyllä vierailijoiden viestit jää vähän taka-alalle verrattuna kirjautuneiden viesteihin.
 
Paljon onnea @burkei ja paljon tarrasukkia matkaan! ❤❤

Täällä olisi normaalisti pitänyt tulla täti kylään tänään, ja digi näyttää 2-3 viikkoa, joten kaipa tässä pitää alkaa vähän itsekin luottamaan että raskaana ollaan, vaikka mitään oireita ei olekaan (sama viime raskaudessa). Tämä meni jotenkin ihan tosi nopeasti kun esikoista yritettiin 7 kiertoa. 🙈

Minut voi siis myös siirtää plussanneisiin.
 
Dpo 7 tänään, aamulla heräsin kurkkukipuun ja aivastuttaa, menkkajomottaa aaltoilevasti, väsyttää normaalia enemmän. Naama kiiltää, pissattaa. Repäisykipu sohvalta ylösnoustessa.
tässä itseä ihan liian tarkkaan kuulostellessa huomaa pienenkin nippailun😅 hyviä oireita mutta kaikkea tätä tainnut olla nega kierrossakin😂🙈
Tällähetkellä fiilikset ihan 50/50, toiveet korkealla mutta toisaalta liian normaali olo. Yritän tässä sinnitellä etten vielä repsahda testaamaan
 
  • Tykkää
Reactions: vauvakuume7
Tein nyt nimimerkin, joten jatkossa yksi vierailija vähemmän.

Toinen lapsi haaveissa, edellinen (06/24) tämä vuosi oltu kokonaan ilman ehkäisyä. Kierto ollut mitä sattuu ja yrityskertoja ollut 4, 3 negaa ja nyt dop11 (ei ole odotukset kyllä korkealla)

Kävin ne mehiläisen hedelmällisyystutkimukset, jossa huomattiin keltarauhashormoonin olevan matala, nyt olen syönyt ekaa kertaa luteliaalivaiheessa teroluttia. Seuraavassa kierrossa alkaa letrot, jotta saisin lyhyemmän kierron ja ovulaatiota boostattua. Siihen kiertoo on isot odotukset.

Mieli keksii raskausoireita, joita oikeasti ei ole. Olenkin kirjottanut, että kaksi yrityskertaa olen ollu jo varma, että nyt tärppäsi hehe, väärässä oltu. Ensimmäinen lapsi tuli toisella yrityskerralla, joten nyt ollut paljon pidempi yritys. Vauva/lapsi kuume on ihan älytön kun toivoo pientä ikäeroa ja kokoajan ikäero kasvaa.
 
Ihanaa! Onnea!!

Antaa kyllä itellekin niin paljon toivoa tämä. Syyskuun lopussa pääsen naistentautien polille, PCOS tutkinnassa. Mutta kaikkien muiden oireiden perusteella vaikuttais aikalailla siltä, että jotaki häikkää sielä on. Sillon meillä on kuukautta vajaa vuosi yritystä takana. Toivon siis, että siellä määrättäis sit jotakin avuks ja raskautuisin nopeesti sen jälkeen. Mutta ikinähän sitä ei tiiä, mitä tulee tapahtuun
Tsemppiä tutkimuksiin!

En osaa oikeastaan sanoa oliko se letrot vai myo-inositol vai niiden yhteisvaikutus mikä tähän plussaan johti, mutta kannattaa tutustua tuohon myo-inositoliin varsinkin jos PCOS epäilyksiä! 😊
 
Oi ihanaa, onnea <3 oliko ennen testiä oireita ja jos oli niin millasia?
Ei oikeastaan mitään mitään nippailuja tmv, en tuntenut edes kiinnittymiskipua eikä tullut kiinnittymisvuotoakaan. Ainoa oire oli ennen menkkoja tulevan pms oireen loppuminen ennen aikojaan. Minulla on tullut muutamat viimeiset kierrot aina n.viikko ennen menkkoja pahoinvointia ja yökötystä (vaikka en ole ollut raskaana) ja nytkin tuli ja ehti kestää muistaaksi vain sen kaksi päivää kunnes lakkasi yhtäkkiä kokonaan. Testin tein ihan vain dpo laskemisten vuoksi ja dpo10 näkyi sit ekat hailurat! :love: Nuo kuvat on dpo14 eli eilen.
 
  • Rakkaus
Reactions: haaveillen
Onnittelut @burkei ja toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti 🥰Millä perusteella sulla todettiin toi PCOS?

Ite ollu täällä viime aikoina tosi hiljanen, kun kesälomalla olin mökkeilemässä ja siellä ei toiminut netti, niin putosi vähä kelkasta ja sen jälkeen oli jotenki helppo olla vähemmän aktiivinen. Varsinkin, kun koko ketju oli aika hiljanen sillo. Jospa sitä nyt jaksais taas aktivoitua.

Toho lista-asiaa: Ite tykkään siitä, että pystyy kattoo/palauttelee mielee just, millo yritys alotettu ja monesko lapsi ja millane kierto, mut onha se listan päivittäminen "työlästä", kun on näitä kirjautumisogelmia yms. Itseäni häiritsi se, että jossain vaiheessa melkein kaikki kirjoitukset tuli vierailijoilta. Nyt tähän näyttää olevan tullut muutos 🙂.

Oma tilanne lähinnä turhauttaa, kun mun mielestä selkeästi "vika" mus, mut ei pahemmin apuja viel saatu. Yksityinen lapsettomuuslääkäri näkee hyvät mahdollisuudet onnistua ilman hoitoja, kun saatii mun testosteronitasot viitearvoihin, niin pitää viel 3 kiertoa mennä ilman apuja. Ja viittas myös puhelussa vähä siihe malliin, että ovulaatioinduktiosta tuskin on hyötyä. Nyt meil on tullu täyteen se miehen 3 kk nikotiinittomuus ja nyt oottelen, että yksityinen laittais lähetteen julkiselle puolelle lapsettomuustutkimuksiin. Muute oisin pyytänyt lähetettä heti julkisen kautta, kun kriteerit täyttyy, mutta ajattelen, että se yksityinen ehkä osais mainita kaikki oleelliset asiat. Oon kuiteki jo yksityisen kautta edistänyt paljon asioita. Onko joku aikaraja, jonka puitteissa pitäs saada joku yhteydenotto tai lääkäriaika siitä lähetteen tekemisestä, tietääkö joku?
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut @burkei ja toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti Millä perusteella sulla todettiin toi PCOS?

Ite ollu täällä viime aikoina tosi hiljanen, kun kesälomalla olin mökkeilemässä ja siellä ei toiminut netti, niin putosi vähä kelkasta ja sen jälkeen oli jotenki helppo olla vähemmän aktiivinen. Varsinkin, kun koko ketju oli aika hiljanen sillo. Jospa sitä nyt jaksais taas aktivoitua.

Toho lista-asiaa: Ite tykkään siitä, että pystyy kattoo/palauttelee mielee just, millo yritys alotettu ja monesko lapsi ja millane kierto, mut onha se listan päivittäminen "työlästä", kun on näitä kirjautumisogelmia yms. Itseäni häiritsi se, että jossain vaiheessa melkein kaikki kirjoitukset tuli vierailijoilta. Nyt tähän näyttää olevan tullut muutos .

Oma tilanne lähinnä turhauttaa, kun mun mielestä selkeästi "vika" mus, mut ei pahemmin apuja viel saatu. Yksityinen lapsettomuuslääkäri näkee hyvät mahdollisuudet onnistua ilman hoitoja, kun saatii mun testosteronitasot viitearvoihin, niin pitää viel 3 kiertoa mennä ilman apuja. Ja viittas myös puhelussa vähä siihe malliin, että ovulaatioinduktiosta tuskin on hyötyä. Nyt meil on tullu täyteen se miehen 3 kk nikotiinittomuus ja nyt oottelen, että yksityinen laittais lähetteen julkiselle puolelle lapsettomuustutkimuksiin. Muute oisin pyytänyt lähetettä heti julkisen kautta, kun kriteerit täyttyy, mutta ajattelen, että se yksityinen ehkä osais mainita kaikki oleelliset asiat. Oon kuiteki jo yksityisen kautta edistänyt paljon asioita. Onko joku aikaraja, jonka puitteissa pitäs saada joku yhteydenotto tai lääkäriaika siitä lähetteen tekemisestä, tietääkö joku?
3 kk sisään lähetteestä pitäis päästä lääkäriin.
 
  • Tykkää
Reactions: Tyyn3
Tsemppiä tutkimuksiin!

En osaa oikeastaan sanoa oliko se letrot vai myo-inositol vai niiden yhteisvaikutus mikä tähän plussaan johti, mutta kannattaa tutustua tuohon myo-inositoliin varsinkin jos PCOS epäilyksiä!
Kiinnostaa kokeilla tuota myo-inositoliinia. Mitä valmistetta käytit ja mitkä kierron pv ja monta tablettia? Onko se tabletti muotoinen valmiste? :D
 
Tsemppiä tutkimuksiin!

En osaa oikeastaan sanoa oliko se letrot vai myo-inositol vai niiden yhteisvaikutus mikä tähän plussaan johti, mutta kannattaa tutustua tuohon myo-inositoliin varsinkin jos PCOS epäilyksiä!
Kiitos😊

Pitääpä tutkia. Määräskö lääkäri sen myo.n vai miten siihen päädyit? En oo ikinä sellasesta aiemmin kuullut, nii ihan vaan mielenkiinnosta kysyn.
 
En muista onko tästä aiheesta keskusteltu tällä palstalla aiemmin, mutta ajattelin nyt avata keskustelua aiheesta. Eli, ootteko kertoneet läheisille, että suunnittelette vauvan hankkimista? Mua erityisesti kiinnostaa niiden näkökulmat, joilla on myös ensimmäinen lapsi haaveissa.

Me ei olla mun kumppanin kanssa kerrottu kellekkään. Sen takia, koska tiedän, että mun ja kumppanin vanhemmat kyselis, että joko on tärpänny. Tiiän ettei ne sitä ilkeenä tarkota, mutta semmonen vain lisäs stressiä turhaan. Meidän lapsi olis kummankin vanhemmille eka lapsenlapsi. Se on meidän mielipide. Mutta toisaalta, joutuu salaileen paljo asioita ja varomasta välillä mitä sanoo. Pelkää, että lipsauttaa sen sitte. Toisaalta siitä olis ihan kiva kertoo jollekkin, jakaa ajatuksia.

Ja mulla on jo hetken ollu sellanen fiilis, että siskolla ja sen miehellä vois olla sama tilanne. Niillä ei oo lapsia ennestään ja mitään keskustelua ei oo ollu koskaan aiheesta. Mutta mun intuitio kovasti niin väittää. Tai sitte vaan yritän heijastella omia fiiliksiä siskoon. Tää varmaan kuulostaa tosi tyhmälle, mutta usein mun intuitio on ainaki jäljillä, jos ei oikeessa😅
 

Yhteistyössä