Haaveena vauva 2023

Ikäviä nuo keskenmenot, eihän niitä toivoisi kenenkään kohdalle. Lapsihan on monelle aina se hartaasti toivottu perheenlisäys.

Minua mietityttää täällä jälleen, tiedän että alkoholi ja raskaus eivät sovi yhteen. Muutta tää on turhauttavaa kun ei tiedä koska tärppää. Mietinkin et ootan vasta ovista niin olisiko ”turvallista” käydä yksi ilta vielä viettämässä?! Viime kierrossa jätin ystävien kanssa menemättä kun ei ollut tietoa tärppäsikö, mut nyt tiedän ettei tärpännyt. Onko ihan riskaa peliä vai voisiko sitä? Mut aattelin myös niitä jotka valitettavasti yrittävät vuosia saada lasta perheeseensä niin pidättäytyvätkö koko ajaksi alkoholista? Enkä nyt olisi aikeissani juoda mitää räkäkännejä, mut useamman juoman kuitenkin. Kaipaan musiikkia ja baarielämän outouksia. Luulen että teiltä löytyy jonkinlaista kokemusta asian suhteen.
Anna mennä vaan. Meillä yritystä kohta kaksi vuotta ja ihan arkisesti oli ohje elää myös lapsettomuushoitojen aikana. Inssien jälkeenkin olen uskaltanut ottaa lasillisen, mutta sen enempää. Jos seuraat ovista, niin ehkä sen aikana osaat paremmin olla ottamatta ihan niin rankasti.
 
Sniffff kunnon black friday täällä

Mitenköhän kauan menee että alkaa vuotamaan?
[/QUQUOT

On kyllä ikävä juttu. Hlökohtaista kokemusta km 2 kertaa 2v aikana :(

Itse elän dpo7päivää ja nyt parin pvän ajan tullut pyyhkiessä vaaleanpunaista vuotoa. Ikinä ei ennen ole tämmöistä ollut. Varmaan nuo lääkkeet joita käytän niin vaikuttaa nyt jotenkin noin. :( pitöisikö lopettaa koko lääkkeiden käyttö kun tuntuu kropan laittavan sekaisin. Eli terolut ja letrot kierrossa tukilääkkeinä. Onko muilla kokemusta?
 
  • Surullinen
Reactions: J-Annika
Pahoitteluni @J-Annika ❤
Täällä hiljaiseloa vietetty, kun ei ole ollut mitään raportoitavaa, kun elin hirveässä epätietoisuudessa tämän kiertoni suhteen. Nyt kuitenkin alkoi kunnon limoja olemaan ke ja to ja aloin tikuttaa ovista ja tänään alkaa jo rfsun ovistestikin näyttää kunnolla punasta. Viime kierrossa kun sain siihen vain haamuja. Joten viime kierrossa en sitten varmaan ovuloinut, limojakaan ei ollut. Nyt näyttää hyvältä siis! Ihan ei vielä tasavahva viiva ole, mutta olo, että tämä saattais jo plussa olla olojen perusteella. Tänään vielä talletellaan. Huomenna ei keretä töiden takia, mutta su aivan varmasti vielä. Joka toinen päivä ollaan nyt talleteltu jo viikon ajana ja samalla tavalla jatketaan varmaan vielä viikko eteenpäin, josko sitten olis tallettelut turvattu ja vois taas hetken hengähtää 😅
@heltsuli ilmanmuuta lähdet viihteelle! Ymmärrettävästi yrityksen alkuvaiheessa on tarkempi, mutta itse kyllä olen ottanut läpi yritysaikoje. alkoa, toki mitään kunnon juhlimista ei ole ollut, mutta kavereiden syntymäpäiviä, omia syntymäpäiviä, jouluja on ollut, että useampia alkopäiviä on ollut. Ja itse asiassa juuri kun esikoisesta tulin raskaaksi niin just oviksen aikaan oli isot juhlat ja varmaan jokseenkin humalaankin join 😅 silloin piti olla kylläkin ns taukokierto yrityksestä, mutta silloin juuri nappasi. Itse olen ollut tarkempi ja varovaisempi sitten kun menkkoja lähennellään, ajatuksella jos olisinkin raskaana. En ole osannut ajatella että saunaolut, tai jos käy ulkona sylmössö ja juo muutamia viinilaseja, haittaisi yritystä, kunhan en ole raskaana, ettei sikiölle tulisi haittaa. Toki oma alkoholinkäyttöni on hyvin maltillista 1/2-2 annosta yleensä vain kerralla. En osaa sanoa tosiaan olisiko enemmästä ottamisesta sitten haittaa oviksen suhteen? (Pl tietty se että jatkuva runsaampi alkon käyttö voi vaikuttaa hedelmällisyyteen, mutta jos puhutaan nyt yksittäisistä juhlintakerroista, tuskin on siihen vaikutusta.)
 
Ikäviä nuo keskenmenot, eihän niitä toivoisi kenenkään kohdalle. Lapsihan on monelle aina se hartaasti toivottu perheenlisäys.

Minua mietityttää täällä jälleen, tiedän että alkoholi ja raskaus eivät sovi yhteen. Muutta tää on turhauttavaa kun ei tiedä koska tärppää. Mietinkin et ootan vasta ovista niin olisiko ”turvallista” käydä yksi ilta vielä viettämässä?! Viime kierrossa jätin ystävien kanssa menemättä kun ei ollut tietoa tärppäsikö, mut nyt tiedän ettei tärpännyt. Onko ihan riskaa peliä vai voisiko sitä? Mut aattelin myös niitä jotka valitettavasti yrittävät vuosia saada lasta perheeseensä niin pidättäytyvätkö koko ajaksi alkoholista? Enkä nyt olisi aikeissani juoda mitää räkäkännejä, mut useamman juoman kuitenkin. Kaipaan musiikkia ja baarielämän outouksia. Luulen että teiltä löytyy jonkinlaista kokemusta asian suhteen.
Mä oon samaa miettinyt... Kävin ekaa kertaa kuuteen vuoteen viihteellä juuri kun aloitettiin yritys ja ne kännit kyllä siirsi ovista viikolla ja jäi siitä semmonen olo etten halua riskeerata mahdollisuuksia raskautua mutta harmittaa kyllä kun on moni nyt pyytänyt ulos ja oon jättänyt menemättä kun on aina osunut joko lähelle ovista tai loppukiertoon.... Tylsää kun vihdoin lapset on vihdoin sen ikäsiä (pienin melkein 2v) että vois hyvillä mielin mennä mutta sit ei yrityksen takia viitti. Mä en tykkää alkoholista yhtään et en juo silleen yhtä tai kahta sivistyneesti vaan kyllä sillon haluun pitää hauskaa ja irrotella kunnolla jos johonki lähtee 🙈
 
Entiedä tulisiko täältä keskustelu ketjusta neuvoa/apua mutta siis Pitäisikö sitä varata aika raskauden varmistukseen? Olen jo tehnyt parin kolmen viikon ajan raskaustestejä ja saanut monta haamu viivaa, eilen sain kahdesta testistä kaksi viivaa toisessa haalempana ja toisessa tummempana ja näin kyseiset viivat monta tuntia, aamulla kun katsoin testejä uudestaan olivat viivat haalentuneet mutta näkyivät silti tein myös tänään uuden testin missä ei näkynyt selkeesti toista viivaa mutta pienesti näkyi, haamuviivoja monta yksi aika vahva viiva mutta sen jälkeen taas ei niin selkeetä.. Hämmästelen asiaa paljon kun viiva ei ole vahvistunut viikkojen aikana paitsi yksi selkeempi viiva, vattakipuja on jonkin verran ollut ja kuukautiset myöhässä nyt 5 päivää, mitä pitäisi tehdä? Mistä kyse? Liuskatestit tosiaan näyttäny monta haamu viivaa ja yhden vähän vahvemman ja yhden vielä vähän vahvemman mutta siitä seuraavassa ei vahvaa vivaa vaikka aamu virtsasta tein ja digitaali testi näyttänyt ei raskaana?
 
Illalla alkoi vuoto selvemmin, oudon laimeaa kuitenkin .Shatavari kokeilu saa jäädä nyt tähän, muutama enää jäljellä. Kierto kesti 26 päivää, normaalin rajoissa siis.

Ei tullut tänne elokuista
Mulla oli kanssa siinä shatavari kierrossa pari ekaa vuotopäivää semmosta laimeeta niinku marjapuuron väristä ja sit tuli vaan päivän semmosta normaalia tumman punaista 🤨
 
  • Surullinen
Reactions: Fazeriina82
Mulle saa muokata että dpo5 tänää, en saa puhelimella punaista 🙈

Flo heitti oviksen vähän eri paikkaan lämpöjen perusteella, ja kun en tikuta nii luotan nyt tohon. Aluksi oli aiemmin. Onneks siinä on puuhailtu myös pari päivää ennen uutta ovis ajankohtaa että en vielä täysin heitä kirvestä kaivoon. Ennustaa nyt pidempää kiertoa kun aiemmin. Ei auta piinailut jatkuu pidempään. Vielä ei siis ainakaan tunnu mitään joten uskon että uuteen kiertoon täällä mennään.
 
Mulla oli kanssa siinä shatavari kierrossa pari ekaa vuotopäivää semmosta laimeeta niinku marjapuuron väristä ja sit tuli vaan päivän semmosta normaalia tumman punaista
Ainut positiivinen asia tuossa kokeilussa oli ,että ne kurjat yöhikoilut jäi pois.Muuten on ollut tosi paha olo ja päänsärky läsnä ennen vuodon alkua 😕
 
vierailija
@J-Annika Voi ei

Te jotka testaatte ovulaation digitestillä, niin ootteko seurannu niitä viivoja? Vahvistuuko ne, vai mitä niille tapahtuu, pystyykö niistä ennustamaan mitään?
En oo varsinaisesti seurannut, mutta satuin huomaamaan, että keskiviikkona, kun testasi, niin toinen viiva oli haaleampi eikä tullut hymynaamaa. Seuraavana päivänä, kun hymynaama tuli, oli myös viiva ihan selkeä.
 
  • Tykkää
Reactions: vauvakuume7
  • Tykkää
Reactions: vauvakuume7
  • Tykkää
Reactions: vauvakuume7
Viimeksi muokattu:
  • Surullinen
Reactions: minttuni
Ainut positiivinen asia tuossa kokeilussa oli ,että ne kurjat yöhikoilut jäi pois.Muuten on ollut tosi paha olo ja päänsärky läsnä ennen vuodon alkua
No voihan harmi. Ikävemmältä tuo huono olo ja päänsärky kuulostaa kuin yöhikoilu.:(

Itse menin tässä kierrossa vielä kerran kokeileen greippimehua kun ei ollut enää hoitoja, mihin olis voinut vaikuttaa. Tällä kertaa join yhden lasin sijaan kaksi kertaa päivässä. Täytyy kyllä myöntää että limat oli nyt hyvät, toivottavasti niistä jotain hyötyäkin oli. Sitä kylläkin ihmettelin että naama kukki tavallista enemmän.🙈
 
Viimeksi muokattu:
VAUVA 2023

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★


Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi


@~SeaWind 4/2015 1.
@Mamtobe 3/2020 1.
@SandraB 10/2020 2. (1. yhteinen)
@Sipiriina 1/2021 1.
@Kyfi 1/2021 5.
@Xelda ★ 3/2021 2.
@Saaga86 6/2021 2.
@Laurenzia 7/2021 2.
@Millis86 7/2021 1.
@K3rttuli 8/2021 1.
@Hellu__ 9/2021 2.
@jekkis87 9/2021 3.
@mimmi92 10/2021 5.
@Eadni1992 10/2021 1.
@tätimoonika 11/2021 7.
@_pähkinätimantti_ ★ 1/2022 ★ 3. (1. yhteinen)
@Mamiks 2/2022 4.
@Yksinmatkassa 3/2022 2.
@minipätkis 3/2022 1.
@Jossu_95 3/2022 2.
@Salasauma 3/2022 2.
@Unikko29 4/2022 1.
@Earhart 4/2022 2.
@Mammuzka 4/2022 1.yhteinen
@nobelius 5/2022 4. (2 yhteinen)
@JellyBee 5/2022 2. (1. yhteinen)
@Poiski 5/2022 1.
@tiipanen ★ 5/2022 ★ 1.
@Lapinlikka 5/2022 1.
@Sanelma_ 6/2022 1.
@minttuni 6/2022 2.
@Kuumeilija40 7/2022 3.
@Rasberry_jam 7/2022 1.
@ansi91 7/2022 2.
@Quesadilla 7/20221.
@helmikorvakoru 8/2022 2.
@KKatariina 8/2022 2.
@vauvakuume78/2022 7.
@jempppis 8/2022 4.
@Nokare 8/2022 2.
@Torspo8 ★ 8/2022 ★ 1.
@heltsuli ★ 8/2022 ★ 1.
@Peanutbuttercup ★ 9/2022 ★ 1.
@hemuliina90 ★ 10/2022 ★ 2.
@Charppaliini ★ 10/2022 ★ 3.
@Ninjaa ★ 10/2022 ★ 1.

★★★★★★★★★★★★★★★★

26.11.2022 Lauantai

Nimi ★ Kiertopäivä ★


@Joskus_ kp 33/28-31
@jempppis kp 29/31
@Millis86 kp 23/27
@Poiski kp 22/32
@Ninjaa kp 22/27
@Charppaliini kp 21/26
@Peanutbuttercup kp 17/28
@Quesadilla kp 17/27-30
@Kyfi kp 16/29
@hemuliina90 kp 16/29-30
@Laurenzia kp 16/31
@vauvakuume7 kp 15/?
@nobelius kp 14/28-30
@Sanelma_ kp 13/28
@Selis kp 13/28
@Mammuzka kp 11/?
@Xelda kp 8/?
@heltsuli kp 8/29
@minttuni kp 6/26
@KKatariina kp 4/29
@Nokare kp 3/26-28

★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat

Nimi ★ DPO


@minttuni DPO 14
@jempppis DPO 14
@Millis86 DPO 7
@Oiski DPO 5
@Ninjaa DPO 5
@Kyfi DPO 1
@Sanelma_ DPO 1
@Peanutbuttercup DPO -1

★★★★★★★★★★★★★★★★★
★★★★★★★★★★★★★★★★★

Plussanneet

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★ plussa <3


@jemppu12311/21 ★ 2. ★ 4/22
@Neeppu 11/21 2. 4/22
@Lumihiutale_ 11/21 4. 4/22
@Nemily 10/21 1. 4/22
@senya 12/21 2. 5/22
@3milia 3/22 2. 5/22
@Siikli 4/224. 5/22
@Tähti123 3/22 2. 5/22
@Keltasahrami 5/22 2. 5/22
@jjanni 2/22 2. 5/22
@Marilainen 2/22 2. 5/22
@Kirahvi-Koo 12/21 2. 6/22
@Kyfi 1/21 5. 6/22
@Mmohini 5/22 2. 6/22
@VeijariLaama 7/21 1. 6/22
@Oliivi3 4/22 4. 7/22
@Jenn-a 6/22 2. 7/22
@Hopeanopea 5/22 1. 7/22
@Maicy 4/22 4. 7/22
@Floralan 1/22 1. 7/22
@Sentonen 4/22 2. 7/22
@Kvize 5/22 1. 7/22
@Tiutau13 ★ 1/22 3. 8/22
@liebling ★ 7/22 1. 8/22
@Milaas ★ 7/22 ★ 1. ★ 8/22
@Kiemura ★ 7/22 ★ 2. ★ 8/22
@peanut_butter 7/22 2. ★ 8/22
@Earhart ★ 4/22 ★ 2. ★ 8/22
@Rönsyleinikki ★ 7/2022 ★ 5. ★ 9/22
@eeveon 6/22 2. ★ 9/22 kkm 10+0
@Lunni_ 8/22 5. ★ 9/22
@Tiukuna 8/22 2. ★ 9/22 km 10/22
@Mimerkki 6/21 3. ★ 9/22, 3. km 9+1 11/21
@Mimmimami 8/21 5. ★ 8/21, km 11/21, 3/22 ★ 9/22
@Selis ★ 11/2021 ★ 4. ★ 9/22 km 10/22 (km 3/22 & 6/22)
@Mirkkuli26 5/22 2. 5/22 kkm 8+6 10/22
@Poppana_ ★ 8/22 ★ 4. ★ 10/22
@jekkis87 ★ 9/21 ★ 3. ★ 10/22
@ansi91 ★ 7/22 ★ 2. ★ 10/22
@Omppispomppis ★ 9/22 ★ 5. ★ 10/22
@Paatuska ★ 8/22 ★ 2. ★ 10/22
@Emzy ★ 5/22 ★ 1. ★ 11/22
@Tibitii 7/21 2.★ 11/22
@J-Annika 9/22 3.★ 11/22
@Niisq ★ 1/2022 ★ 1. ★ 11/22
 
Viimeksi muokattu:
Ainut positiivinen asia tuossa kokeilussa oli ,että ne kurjat yöhikoilut jäi pois.Muuten on ollut tosi paha olo ja päänsärky läsnä ennen vuodon alkua

Joo sama mulla että yöhikoilu jäi kokonaan pois, se jää harmittaa, itse en uskalla myöskään jatkaa kun veriarvot pielessä ja pelkään et johtuu shatavarista. Vuotoon en ole huomannut vaikuttavan🤔

Tsemppiä ♥
 
  • Tykkää
Reactions: Fazeriina82

Yhteistyössä