Haaveena vauva 2022

On tää kyl kivaa päästä aina dpo:n puolelle. Vaikka saattaa tulla niitä oloja et "ei kuitenkaan", mutta onhan tässä aina pieni mahdollisuus olla jo raskaana. Ei voi ainakaan varmana sanoa, että ei ole. Toivon, että jaksaisi taas olla testaamatta ennen menkkojen alkua, koska sitten aika meni paljon nopeammin ja uusi ovis tulikin yhtäkkiä.
Ah, mä niin toivon että olisin nyt raskaana. Vaikka alunperin jouluvauvaa välttelin "jätän sen kuun väliin", mut joo... tietäjät tietää.
Tämäpä. :ROFLMAO:
Itekin vannoin että nyt tulee taukoa mutta alkoihan ne ovistestit taas kuumottelemaan vessan kaapissa ja niinhän niihin sitten lankesin kun testi näytti selvästi lähestyvän oviksen ja parin päivästä olikin jo ovisplussa.
Viime kierrossa ei oikein ollut mitään oireita ja sitä edellisessä oli varmaan vuoden edestä. Nyt jännityksellä odotan mitä näille piinapäiville ilmaantuu.
 
  • Tykkää
Reactions: Tibitii
Ilmeisesti greippimehu kyllä nostaa estrogeenin korvaushoidon kanssa pitoisuuksia mutta kehon luonnollista estrogeenitasoa greipim nauttiminen sen sijaan laskee. Raskautta yrittäessä tämä voi toki olla hyvä asia esim. PCOsta kärsiville (oma päätelmäni). Tässä linkki tutkimukseen josta luin. Tämä toki vain yksi tutkimus mutta koska greippimehun toimivuuskaan ei perustu tutkimukseen niin en näe itselleni hyväksi sitä ottaa käyttöön.




Ostin 100mg disperiiniä, valmisteella ei niinkään väliä kun vain on aspiriini kyseessä. Tutkimuksista löysin että se voisi helpottaa kiinnittymistä ja raskauden jatkumista, etenkin jos on ohut limakalvo (<8mm). Useammalla oli kolmikerroksinen limakalvo aspiriinin kanssa ja kohdun verenkierto oli parempaa. Ja toisaalta haittaa siitä ei vaikuttaisi olevan ellei ole veren hyytymisongelmia ja vatsa kestää. Ihmelääke se ei tietenkään ole eikä auta kaikkia, mutta jos oma ongelma on juurikin niissä asioissa joihin aspiriini vaikuttaa, voi siitä olla silloin isokin apu. Pubmedistä löytyy useita tutkimuksia tästä.
Kiitos infosta 😊 Aspiriini on ylipäätään nimeä lukuunottamatta, mihin ei o ollut tarvetta tarkemmin tutustua aiemmin.
Mun kohdalla ajateltiin, että jos vaikka istukkaan ilmaantuu hyytymiä tai muuten verenkierto huonoa ja sillä tavoin vois auttaa. Raskaudet jatkuneet kuitenkin ~10-12 viikkoa ja elävä sikiö ehtinyt näkymään.
 
  • Tykkää
Reactions: Mimerkki
Vierailija haamu näkyy! Toivottavasti vahvistuu ❤

@mamma41 toivotaan et pieni kipuilu olisi merkki jostain.
Vaikea muuten sanoa onko hyvä vai huono sillä tuntemuksia voi kyllä olla monenlaista jos on raskaana tai ei! Itsellä ainakin on ollut jos minkälaista jomotusta, nippailua ja tuikkimistä ilman raskautta nii ite en enää ”oireisiin” luota. Mut pidetää peukut pystyssä :)
 
vierailija
Kiitos vastauksista tuohon mun tiedusteluun tuosta haamusta. Enempää testejä ei oo kotona. Ovulaatiotestiin tuli heti selkeä viiva. (Huvikseni kokeilin, kun niitä useampia kaapissa) En kyllä tiedä, tarkoittaako se mitään.
 
Kyllä vierailijan kuvissa haamu näkyy, toivottavasti lähtee vahvistumaan! :)<3

Täällä kohta menkat ohi ja pääsee siihen kierron mukavampaan osuuteen. En haluaisi ihan kauheasti toivoa laskea tähän kiertoon, mutta eipä kai ole syytä miksei voisi tärpätä. Ensi viikolla kun vaan ehtii peittoa heilutella, varsinkin loppuviikosta 🤭
 
  • Tykkää
Reactions: Laurenzia
Mulla on nyt parina päivänä ollut alavatsakipuiluja, voisko olla hyvä merkki tai onko huono merkki vai ei mistään merkki nyt dpo 8 eli voisi olla kiinnittymisen aikaa..
Toivotaan parasta:)

Itselläni myös jos minkälaisia nippailuja ja jomotuksia ennen uutta kiertoa, joten omalla kohdallani en luota enää mihinkään :/ Tänään alkoi iltapäivällä jomottelut lantiossa, alavatsalla ja jopa peräpäässä, oletan että ovulaatio tänään :)
Punaviini snapsit alkaa taas huomisesta alkaen.

Jännä kuinka nyt ei ovulaationkaan aikaan kasvoihin puhjennut finnejä .Ainut iso finni kaulalla :/
Nännit myös kipeytynyt ihan kosketusaroiksi , tämä tapahtuu joka kierto :/
 
Järkyttävät kivut vaan enemmän nyt illalla, mietin jopa voiko olla toinen ovulaatio.. mutta ei kai sentään. Nyt irotuspiikistä huomenna 9pv mutten halua minkäänlaisia toiveita herättää päässä vaikka kummallisia kipuja onkin. Punaviini myös täällä käytössä 🙂
 
  • Tykkää
Reactions: Mamiks
Te, keillä ollut välivuotoa - ootteko saaneet siihen hoitoa vai onko kuitattu normaalina?

Kävin gynellä ja todettiin johtuvan varmaan lievästä keltarauhashormoonin vajauksesta. Munasolu oli irronnut tässä kierrossa ja kaikki näytti olevan priimaa. Kotona kuitenkin googlasin ja aloin epäillä googletuslimbossani, että syksyinen keskenmenokin ois johtunut tästä hormoonipuutoksesta.. 🤔
 
Järkyttävät kivut vaan enemmän nyt illalla, mietin jopa voiko olla toinen ovulaatio.. mutta ei kai sentään. Nyt irotuspiikistä huomenna 9pv mutten halua minkäänlaisia toiveita herättää päässä vaikka kummallisia kipuja onkin. Punaviini myös täällä käytössä
minkälaisella annostuksella sait irrotuspiikin ja oliko mikä? Pregnyl? Sehän aiheuttaa myös ns raskausoireita eli olisko hormooneista johtuvaa kipuilua. Millon sulla virallinen testipäivä?
 
Mulla oli suuri haave, että syntymäpäivänäni olen raskaana ja on ihanan kutkuttavaa pitää asiaa salassa kun vanhemmat tulee juhlakahveille. No, syntymäpäivä on tänään, ennusteen mukaan huomenna alkaa uusi kierto. Oireita on ollut, vai onko, olenko kuvitellut vain. Eilen oli ainakin menkkajomotusta, selkää poltteli ainakin. Mietin herätessä, teenkö testin, mutta en uskaltanut. En haluaisi viettää syntymäpäivää itkien. Huomenna sitten itken vuodon kanssa kilpaa. :(
 
minkälaisella annostuksella sait irrotuspiikin ja oliko mikä? Pregnyl? Sehän aiheuttaa myös ns raskausoireita eli olisko hormooneista johtuvaa kipuilua. Millon sulla virallinen testipäivä?
Ovitrellen pistin, 10pv se voi näyttää positiivista väärin se loppui tänään mutta tosiaan voi varmasti aiheuttaa valeoireita..en yhtään muista oliko viime kierrossa
 

Yhteistyössä