Haaveena vauva 2022

Pakko päästä jonnekkin purkamaan omia tuntojaan ja tää paikka on tällä hetkellä ainut missä viittii välillä jakaa ajatuksiaan. En ookkaan pitkään aikaan mitään kirjoitellu vaikka lukemassa käyn joka päivä.

Huhtikuussa tosiaan oli meidän ensimmäinen epävirallinen yk ja siitä kirjoitinkin et olin jotenkin hullulla tavalla helpottunut kun ei tärpännyt. Noh, ajatukset on ehtinyt muuttumaan ihan hurjasti tässä toukokuun puolella vaikka edelleenkin tuleva pelottaa ja nyt oon tikuttanut jonkun verran ovista, kytännyt flota ja muuten vaan omia tuntoja. Ovista ei oo vielä löytynyt, enkä tiedä onko testaajassa vai laiskassa testaamisessa vai missä vika. Tänään kp 16/26 ja seksiä on ollut säännöllisesti joka viikko. Flon mukaan ovulaatio takanapäin ja jotenkin kuin napista painamalla ei oo enää samanlaista fiilistä seksiin ja odotan vain tuliko tärppiä. Tiedostan kyllä että olis hyvä heiluttaa peittoa myös koko loppukierron ajan varsinkin, kun oviksesta ei tarkkaa tietoa ole. Tästä raskautumisesta on yhtäkkiä tullut muutenkin kunnon päähänpinttymä.. Eikä asiaa helpota se, että töissä ilmoitettiin taas raskausuutisesta tai että meidän pieni kummityttö oli viikonloppuna meillä kylässä.
 
Anteeksi nyt omaa juttua.. Olen todella, todella hämmentynyt. Meillä ei ole moneen kuukauteen ollut hoitoja (tauko menossa) ja nyt.. 1v8kk myöhemmin käy näin. Kädet tärisee ja hikoilee ja itken täällä!
Ihanaa paljon onnea! <3 Etpä ole ainut, kellä raskaus on alkanut hoitojen taukoajalla tai juuri ennen aloittamista :D <3 Onnea matkaan!

@petronella09 ikävää, iho-ongelmat on niin pepusta. Minä sain joskus apua siitä teepuu -saippuasta, oletko kuullut? Rauhoitti tosi paljo ihoa ja puhdisti hyvin, mutta ei kuivattanut.
 
  • Rakkaus
Reactions: Irtokehys
Hirveesti viestejä tullut ja pariin nyt ehdin vaan kommentoimaan.

@Irtokehys siis ihan mielettömät viivat, onnea tuhannesti!! En tajua miten maltoit näille päiville odottaa (tai no joo tajuan myös sen tyhjän testin pelon), eipä tarvi haamuja tihrustaa!

@Keksi82 pakko kommentoida kun mennään samoilla kiertopäivillä ja samaa hymynaamaa metsästetty, eli älä luovuta vielä, eilen oli jo niin hyvät viivat sun kuvassa! Mä uskon että sun ovisplussa tulee nyt ihan näinä päivinä ja nuo vuodot liittyis ovikseen!

Ja tästä päästäänkin omaan napaan eli täällä kp 13 ja vilkkuvaa hymynaamaa katseltu monta päivää, vaikka kramppimaisia oviskipuja kestänyt jo pari päivää ja hirveet veriset & limaiset vuodotkin tullut kp 9 ja kp 12. Niin nyt, äsken tuli pysyvä hymynaama! Olin jo kiroomassa noi vilkkuvat digit kun edes viivojen vahvistumista ei voinu seurailla. Mutta ihmeellisen kivuliaaksi ja veriseksi on tämä ovuloiminen kyllä mennyt.

Mut voisi laittaa piinalistalle huomiselle DPO 0.
 
Onnea hirmuisesti Irtokehys! Ei tarvi kyllä arvailla, onko plussa vai ei ;D

Täällä vaan odotellaan seuraavia kuukautisia.. Flon ennuste olis torstaille. Jos ei ensi viikollakaan ala kuulua, niin sitten kai pakko varalta testata. Talleteltu on kyllä tiheään, mutta mitään hajua oviksesta ei ole tai onko sitä edes.
 
  • Rakkaus
Reactions: Irtokehys
Onne @Irtokehys !!! Haluaisitko kerrata teidän tarinaa vähän, en oikein muista.
9/19 aloimme yrittämään yhteistä lasta. Ensimmäisestä liitosta minulla on kaksi lasta, hoidoilla joten aavistin meidän joutuvan hoitoihin.
6/20 lähdimme yksityiselle hoitoihin kevyellä taktiikalla eli ovulaation induktiolla. Loppuvuosi mentiin tällä suunnitelmalla, samalla kun odotimme julkiselle pääsyä.
Julkisella oli suunnittelukäynnit ja tutkimukset loppuvuodesta viime vuonna.

Keväällä teimme hoitosuunnitelman mutta hoitokierto tyssäsi leikkaukseeni, eikä IVF kiertoa ehditty toteuttamaan, että olisi tehty pakastus valmiiksi.

Samaan rytäkkään miehellä todettiin suolistosairaus ja siihen siittiöitä mahdollisesti tuhoavia lääkkeitä. Loppuvuoteen 2021 meidän oli tarkoitus olla kaiken kaikkiaan hoitotauolla, jotta me molemmat olemme paremmassa kunnossa.

Mikäli nyt tämä raskaus menee loppuun, niin kevyellä päästiin. Tähän testauksen odotteluun tänne päiville saakka juontaa varmasti kaikesta pettymyksestä mitä tämän aiheen ulkopuolellakin on ollut. Mieli ei halunnut enää yhtään pettymystä.
 
@Irtokehys mitä ihmettä!!! Onnea!!!!

Oliko sinulla jotain oireita ollut? Tai tuntuiko, että menkat tulee?
Hieman oli oireita viime viikosta. Mies reagoi ensin näihin ja tavoilleni poiketen olin todella tyyni ja rauhallinen. Itse olisin odottanut ensi viikkoon testausta. Jep.. Tuo kuvan testi löytyi kaapin kätköistä.

Viime viikollahan hieman tiputteli ja ilmoittauduin kp1 listoille. Sitten ei lähtenyt "homma käyntiin" ja rinnat kipeytyi, rupesin voimaan pahoin jokaisen ruokailun jälkeen.. Menkkajuilimista on koko ajan pienissä määrin sekä valkovuoto. Eilen illalla ryntäsin kesken sarjojen katsomisen oksentamaan. Plussa oli kuitenkin sinällään ylläri, vaikka pieni aavistus mulla oli ja siksi ehkä olin niin tyyni (jota omassa elämässä en yleensä ole.

Ps. tuuthan mun kanssa tammikuisiin! Ja kaikki muutkin tietenkin!!
 

Yhteistyössä