Haaveena vauva 2022

Oviksesta ehkä se 5 päivää,ollaan edelleen jatkettu joka toinen päivä talletteluja:)Monesti loppuu kun seinään yritys kun ovis mennyt.

Mekään ei olla mietitty enää takarajaa yritykselle, gyne silloin sanoi, että 42v sellainen ikä jolloin enää huonot mahdollisuudet raskautua omilla munasoluilla. Olen miettinyt etten halua enää kierukkaa, joten mies saa sitten hoitaa ehkäisyn jos ja kun jossain vaiheessa yritys loppuu.
Aluksi mietin että tuleva syksy loppuu yrittäminen, mutta se loi vaan lisää paineita ja stressiä,että on joku rakaraja :(
 
Onnea @Mirksukka !
Ja paljon tsemppiä @minttuni piinapäiviin, jännitetään kaikki sun kanssa!

Mulla on ollut ajatus, ettei tää kierto ole ollut optimaalinen tärpille, ja että todennäköisesti ei tärppää. Mutta kun tänään suolen toiminta on ollut tavanomaista aktiivisempaa (kuten monesti ennen menkkoja), niin kyllä vaan huoli heräsi että kohta ilmestyy loput PMS-oireet ja vie kaiken toivon. Luulin että tällä kertaa menkkojen alku ei näin pelottaisi. No, jos tässä olisi vielä pieni toivo onnistumisesta...
 
MIRKSUKKA paljon paljon onnea sulle! Ihana juttu!

minttuni hui mitkä piinapäivät, ja uskon että testaaminen jännittää! Huh!

Täällä kierukka lähtee ens viikolla! Poisto tapahtuu kp 11, mutta en usko et tässä kuussa on mahista tärppiin vielä, koska se Kuparikierukka vaikuttaa vissiin myös kohdun limakalvoon niin että Alkion on vaikea siihen kiinnittyä. Kesäkuun kierrosta siis mekin aletaan yrittää! Jeeeee
Onnea, oon niin kade! Mulla on jo numero katsottuna, mistä varaan ajan kierukan poistoon, mutta en ole vielä uskaltanut varata kun plussa saa tulla vasta heinäkuussa. Mietin kyllä, että pitäisikö aika kuitenkin varata jo suht pikaiseen, kun kesällä saattaa olla lomien takia huonommin aikoja (eli selitän itselleni, miksi saisin varata sen jo nyt, kun haluaisin vaan yrittämään)! Mut sehän kuparikierukassa on kiva, että tietää, että oma kierto ollut koko ajan käynnissä. Tsemppiä yritykseen!
 
Näkyyköhän nääNämä siis tehty dpo 6 kp20. Tein yhteensä 3 tämmöstä haamulaista tänään ja laimeesta pissasta. Menkat pitäs alkaa vast ensi maanantaina. En kyllä usko et tässä raskaana ollaan kun on niin aikasta vielä.. Mut onhan tää ny kiva saada jotai muuta ku negaa. Ja tiiän, oon ihan hullu testaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos @Irtokehys viestistäsi

Itsekin miettinyt pitäisikö lakata seuraamasta somessa raskaana olevia/pienen vauvan äitejä..vielä kumminkin seuraan.

Tänä aamuna heräsin hiki puuskaan ja hetken päästä palelin,koko päivän palellut.Aamulämpö 36.6 ollut jo kolmatta aamua sama:/

Minua ahdistaa ikäni,ikä kriisiä pukkaa En haluaisi täyttää reilun vuoden päästä 40v Muutenkin tuntuu pahalta olla näin vanha,että raskaus ei onnistu

Töissä kävi yksi päivä taas ikävä juttu liittyen raskauteen. Yksi työkaveri sanoi toisella työntekijälle,että hän voisi vielä tehdä lapsia(on minua vuoden vanhempi).Teki mieli kiljua ettei lapsia tehdä,niitä saadaan Inhottavaa kuunnella vieressä, kun itsellä täys yritys päällä ollut jo vuoden Ei ole itsestään selvyys enää tällä iällä saada lasta
Halusin palata vastaamaan vielä jälkijunassa, että et ole yksin apeiden ajatusten kanssa. Itselläni tulee välillä yksinäinen olo näiden tunteiden kanssa. Että onko sitä yksin ja ainoa..

Mä jojoilen seuraamisten kanssa.. välillä parempina päivinä menen katselemaan tarkoituksella ja haluan kuitenkin kuulla kuulumisia. Mutta epäonnen hetkinä ne tuntuvat liian pahalta.

Surunaaman viestiisi laitoin tuon viimeisen osan vuoksi. Näinhän se on, että lapsia ei tehdä.

Jaksamista paljon ❤
 
Okei, hyvä tietää, laitanpa nyt lääkkeiden piikkiin. Niistä synarela-oireista olin sata varma, lääkkeestä johtuu. Oli niin selkeä päänsärky, päivittäinen itku, hikoilu yöllä. Mutta näemmä heti unohtaa ja ei osaa syyttää lääkkeitä. Nyt vain odotellaan.

Kannustan kaikkia testaamaan, haluan tiirata tikkuka xD ja itse en uskalla, älkää ottako minusta mallia xD
Jänistin enkä menny testikaupoille. Alko vähän ennen neljää menkkajuilimiset, jotka meni ohi ja tissikipu teki comebäkin.

En kestä itseäni :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 
Onnea, oon niin kade! Mulla on jo numero katsottuna, mistä varaan ajan kierukan poistoon, mutta en ole vielä uskaltanut varata kun plussa saa tulla vasta heinäkuussa. Mietin kyllä, että pitäisikö aika kuitenkin varata jo suht pikaiseen, kun kesällä saattaa olla lomien takia huonommin aikoja (eli selitän itselleni, miksi saisin varata sen jo nyt, kun haluaisin vaan yrittämään)! Mut sehän kuparikierukassa on kiva, että tietää, että oma kierto ollut koko ajan käynnissä. Tsemppiä yritykseen!
Kiitos paljon! :love:Tää on jännääää!
Ja varaa vaan hyvissä ajoin aika. Se myös kivasti konkretisoi asiaa. ;)
Ja pianhan säkin jo pääset yrittään, jos kerran heinäkuussa aloitatte! Eli kohta piinaillaan yhdessä!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: minttuni
@Ilihc jotain näkyy, parin päivän päästä uutta testiä! :)

Minulla ajoittain myös epätoivoa tuntuu. Vaikka aikaa vielä on. Olin vain kuvitellut itseni aina "nuorena äitinä", ajattelin että 25v viimeistään. No ei siitä ole kuin 6 vuotta, mutta silti. Ja suurperhe, ehtiiköhän sitä. Tietenkin nyt tuntuu, että kunhan yhden saisi, mutta silti uskon että toive useammasta lapsesta jää elämään. Toki sen aika näyttää. Minäkin olen joutunut lopettamaan raskaana olevien seuraamista, esim julkkikset, toki omat kaverit niin en heitä poista tai muuta. Ja sitten halutessani käyn katsomassa esimerkiksi ivf-juttuja paljon. Tänne sivulle tullessani tiedän, että aiheena vauvat, ja tänne tulee jotenkin hallitummin eikä yhtäkki. Mutta somea haluan selata sitten omia harrastuksia jne., että ei aina lävähdä raskausjutttuja näytölle. En tiedä, onko oudosti selitetty, mutta toivottavasti hoksaatte :)
 
Hei!

Ajattelin itsekin liittyä keskusteluun, ehkä hiukan taustalle vielä. Yritän kovasti kahlata vanhat viestit läpi, osan olen jo lukenut!

Olemme muutaman kuukauden yrittäneet Pikku kakkosta, vielä onneksi melko rennolla fiiliksellä.

Olin esikoista yrittäessä aiemmissa viestiketjuissa.

Mutta siis taustaa: esikoista yritimme reilu kaksi vuotta, josta melkein vuosi oltiin hoidoissa. Syy jäi hieman epäselväksi miksi kesti, mutta jonkinlaista ovulaatio häiriötä oli. Kierrot olivat itsestään todella epäsäännöllisiä ja välillä todella pitkiä. Olimme siirtymässä ivf-hoitoihin, omasta pyynnöstämme, kun täysin puskista tein väli kierron aikana elämäni ensimmäisen plussan. Tämä plussa onneksi tarttui hyvin matkaan ja saimme esikoisemme reilu vuosi sitten.
Esikoinen sai alkunsa "myöhäisestä ovulaatiosta" ja lääkäri olikin sanonut meille etten ovuloi siinä kierrossa.
Tämä kierto oli muutenkin jännä, koska en yleensä ole tuntenut ovulaatiota, mutta silloin muistan vitsailleeni "onko nää nyt niitä ovulaatio kipuja" ja samoin kun tuli hieman vaaleanpunaista, jonka oletin olevan kuukautisten alkua, vitsailin "onko tämä nyt sitten sitä kiinnittymisvuotoa, josta kaikki puhuu". Jälkikäteen ajateltuna olin oikeassa ja se on ollut outoa

Hetken aikaa näytti, että raskaus olisi korjannut sen mikä olikaan vikana, koska ensimmäiset 3-4kk oli säännöllinen kierto. Sen jälkeen on palattu samaan vanhaan... Mutta tiedän, että ihan mahdotonta ei ole plussata kierroillani. Helpottavaa tosiaan oli se, että plussa lopulta tuli ihan ilman apuja.

Pelkäsin ennen tämän yrityksen alkua, että palaan samantien takaisin siihen stressiin ja epätoivoon, joka vallitsi ennen esikoisen onnistumista. Onneksi olen ollut hyvillä mielin, enkä niin paljoa miettinyt asiaa. Toki teidän viestejä lukiessa alkoi hieman hiipiä samoja fiiliksiä, mutta jos vaikka saisin pidettyä ne kurissa! Olen jo jollain tavalla varma, että kakkosen yrityksessä vierähtää se samainen kaksi vuotta, mutta toivottavasti tulee ensi vuoden vauva!

Olen kyllä miettinyt, että voimmeko yrittää seuraavaa, kun tiedän lähipiirissä olevan esikoistoive. Lähinnä olen miettinyt onko epäreilua heitä kohtaan, jos saamme samoihin aikoihin vauvat. Olen yli miettivää sorttia ja koen vieväni heiltä kokemuksen siitä, että heillä on se uusi ja ainutlaatuinen pieni, joka on kaikkien huomion keskipisteenä.

Silloin muutama vuosi sitten täällä keskustelusta oli paljon apua, joten toivottavasti samoin on nyt myös!
 
vierailija
@Ilihc jotain näkyy, parin päivän päästä uutta testiä!

Minulla ajoittain myös epätoivoa tuntuu. Vaikka aikaa vielä on. Olin vain kuvitellut itseni aina "nuorena äitinä", ajattelin että 25v viimeistään. No ei siitä ole kuin 6 vuotta, mutta silti. Ja suurperhe, ehtiiköhän sitä. Tietenkin nyt tuntuu, että kunhan yhden saisi, mutta silti uskon että toive useammasta lapsesta jää elämään. Toki sen aika näyttää. Minäkin olen joutunut lopettamaan raskaana olevien seuraamista, esim julkkikset, toki omat kaverit niin en heitä poista tai muuta. Ja sitten halutessani käyn katsomassa esimerkiksi ivf-juttuja paljon. Tänne sivulle tullessani tiedän, että aiheena vauvat, ja tänne tulee jotenkin hallitummin eikä yhtäkki. Mutta somea haluan selata sitten omia harrastuksia jne., että ei aina lävähdä raskausjutttuja näytölle. En tiedä, onko oudosti selitetty, mutta toivottavasti hoksaatte
Täällä aktiivinen taustailija (lukija, myötäeläjä), hei! Haluan aluksi toivoa hirmuisesti tsemppiä ja voimia kaikkien omiin tilanteisiin. Etenkin pitkään yrittäneille, ja meille hieman vanhemmille, joihin itsekin kuulun. Itse unelmoin vauvasta juurikin jo 25-vuotiaana, sitten tuli ero, haaveet murskana. Nousin ylös ystävien avulla, mutta vauvauutiset tekivät tosi pahaa, enkä pystynyt silloin pitämään yhteyttä kaikkiin ystäviini, jotka tuolloin saivat vauvoja. Olin ja olen siitä surullinen, mutta otti niin koville, hyvä että pysyin kasassa. Tapasin myöhemmin lasteni isän, olin 33-v kun sain esikoiseni, nyt meillä neljä yhteistä, miehellä kaksi nyt jo aikuista lasta ennestään. Eli sain sittenkin unelmoimani suurperheen, älkää menettäkö toivoanne! Eräs ystäväni kävi myös läpi pitkät lapsettomuushoidot ja sai esikoisensa IVF:llä, siitä kroppa innostui käyntiin, ja toinen ihan luomuna! Iästä: mulle gyne sanoi, että hyvinkin on vielä mahdollisuuksia raskautua luomusti yli nelikymppisenä (mulla ikää 41-v), on tosi yksilöllistä. Niin kauan kuin kuukautiskierto on ja ovulaatio tapahtuu, on toivoa! Usein myös tuskailen iän ja luopumisajatusten kanssa, mutta vielä en suostu luovuttamaan ennen kuin menkat ja ovikset minut jättää! Halauksia, upeat, sinnikkäät leidit!
 
Hei!

Ajattelin itsekin liittyä keskusteluun, ehkä hiukan taustalle vielä. Yritän kovasti kahlata vanhat viestit läpi, osan olen jo lukenut!

Olemme muutaman kuukauden yrittäneet Pikku kakkosta, vielä onneksi melko rennolla fiiliksellä.

Olin esikoista yrittäessä aiemmissa viestiketjuissa.

Mutta siis taustaa: esikoista yritimme reilu kaksi vuotta, josta melkein vuosi oltiin hoidoissa. Syy jäi hieman epäselväksi miksi kesti, mutta jonkinlaista ovulaatio häiriötä oli. Kierrot olivat itsestään todella epäsäännöllisiä ja välillä todella pitkiä. Olimme siirtymässä ivf-hoitoihin, omasta pyynnöstämme, kun täysin puskista tein väli kierron aikana elämäni ensimmäisen plussan. Tämä plussa onneksi tarttui hyvin matkaan ja saimme esikoisemme reilu vuosi sitten.
Esikoinen sai alkunsa "myöhäisestä ovulaatiosta" ja lääkäri olikin sanonut meille etten ovuloi siinä kierrossa.
Tämä kierto oli muutenkin jännä, koska en yleensä ole tuntenut ovulaatiota, mutta silloin muistan vitsailleeni "onko nää nyt niitä ovulaatio kipuja" ja samoin kun tuli hieman vaaleanpunaista, jonka oletin olevan kuukautisten alkua, vitsailin "onko tämä nyt sitten sitä kiinnittymisvuotoa, josta kaikki puhuu". Jälkikäteen ajateltuna olin oikeassa ja se on ollut outoa

Hetken aikaa näytti, että raskaus olisi korjannut sen mikä olikaan vikana, koska ensimmäiset 3-4kk oli säännöllinen kierto. Sen jälkeen on palattu samaan vanhaan... Mutta tiedän, että ihan mahdotonta ei ole plussata kierroillani. Helpottavaa tosiaan oli se, että plussa lopulta tuli ihan ilman apuja.

Pelkäsin ennen tämän yrityksen alkua, että palaan samantien takaisin siihen stressiin ja epätoivoon, joka vallitsi ennen esikoisen onnistumista. Onneksi olen ollut hyvillä mielin, enkä niin paljoa miettinyt asiaa. Toki teidän viestejä lukiessa alkoi hieman hiipiä samoja fiiliksiä, mutta jos vaikka saisin pidettyä ne kurissa! Olen jo jollain tavalla varma, että kakkosen yrityksessä vierähtää se samainen kaksi vuotta, mutta toivottavasti tulee ensi vuoden vauva!

Olen kyllä miettinyt, että voimmeko yrittää seuraavaa, kun tiedän lähipiirissä olevan esikoistoive. Lähinnä olen miettinyt onko epäreilua heitä kohtaan, jos saamme samoihin aikoihin vauvat. Olen yli miettivää sorttia ja koen vieväni heiltä kokemuksen siitä, että heillä on se uusi ja ainutlaatuinen pieni, joka on kaikkien huomion keskipisteenä.

Silloin muutama vuosi sitten täällä keskustelusta oli paljon apua, joten toivottavasti samoin on nyt myös!
Tervetuloa! Olen lukenut pitkään näitä ketjuja ja nimimerkkisi on tutun oloinen.

Minulla lähipiirissä tullut vauvoja (esim kaikille siskoille) tässä meidän yritysaikana. Ei se epäreilua ole, jokainen elää omaa elämäänsä. Vaikka joskus toivoo, että saisi onnistua ensin "rauhassa". Mutta silti ymmärtää, että eivät muut laita omia toiveitaan tauolle vain siksi, että meidän "vuoro" olisi seuraavaksi. Ja ihanaahan se olisi, jos itsekin olisi voinut samaan aikaan saada vauvan, kuin muut. Kyllä läheisillä riittää huomiota useammallekin pienelle. ❤
 
Miulle tälle päivälle kp1 ja pois piinalistalta, kai se tänään on vasta eka päivä kun päivällä ei mitään siteeseen jäänyt.

Letrojen käyttäjille kysymys juurikin koskien vuotopäiviä. Eikö se aloitus lasketa nimenomaan kunnon vuotopäivistä? Eli kuin miulla aloitus kp3, niin torstaina aloitan? Eilen periaatteessa alkoi, mutta niin vähäisellä määrällä. Toki muistan tän gynen neuvon klo18 jälkeen alkavasta vuodosta.

Ja pahoittelut kun en oo nyt kerennyt listaa päivittää, pitää yrittää viikonloppuisin olla aamulla tarkkana paikalla! :) Tälleen arkiaamuisin ei mitään saumaa et pystyis.
 
V A U V A 2022

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi PUNAISELLA. Jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★

18.5.2021 Tiistai

Nimi yritys aloitettu monesko lapsi

83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
Minttuni, 2/19, 1. lapsi
Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Töppönen, 9/19, 4. lapsi
+Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
Piipaa93, ya 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Mamtobe, 3/20,
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
Esikoishaaveita, 4/20, 1.lapsi
Ewa87, ya 7/20, 2. lapsi (miehen 1.)
+Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Keksi82, 8/20, 1 yhteinen lapsi
Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli,9/20, 4. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
Sandrab, ya 10/20, 2. lapsi
Gisella, 11/20, 2. lapsi
Mozart, ya 10/20, 4.lapsi
Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Daisy01, 12/20,1.lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
Charrypie - 86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
+ Bubbu, 2/21, 1. lapsi
Leonida, 2/21, 1. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Heidisofia, 3/21 , 2. lapsi
+ Skyela, 4/21, 2. lapsi
+Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
+ Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Suikku1, 5/21, 2.lapsi
Jonna_83, 06/21, 3. lapsi (1. yhteinen)
Daimiduu, 3. lapsi


★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi Kiertopäivä

Esikoishaaveita..........kp 29/29
Skidi................................kp 28/35-36
Sinisilmät....................kp 28/29
Scarletta......................kp 26/28
Töppönen..................kp 25/26
Piipaa93.......................kp 24/?
Krippis..........................kp 23/25-28
Wbä..............................kp 23/27
Minttuni........................kp 21/25
Ewa87..........................kp 21/30
Heidisofia.................kp 20/29-32
Sofialiina....................kp 19/24-27
Petronella09.............kp 17/27
Sandrab....................kp 17/26
Daisy01.........................kp 15/35
Toiveikas1992............kp 14/28
Mozart.............................kp 13/28
Suhveli............................kp 12/27-29
Meemuli.........................kp 11/35-43
Gisella..............................kp 8/30
Leonida..........................kp 5/28-29
Jonna_83....................kp 4/27
Mamtobe...................kp 2/28
Iinanen...........................kp1/23-24
Alinna86.......................kp1/26
Keksi................................kp1/28

★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Scarletta......................dpo 14
Esikoishaaveita............dpo 13
Krippis...........................dpo 12
Töppönen_...............dpo 12
Wbä..............................dpo 10
Sofialiina...................dpo 8
Minttuni.......................dpo 7
Petronella09..........dpo 5
Sandrab..................dpo 4
Toiveikas1992...……dpo 1
Ewa87............……………dpo 1


★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta! Huikatkaa jos tuli virheitä listassa kohdallenne!

Ovis nega pallo tänä aamunakin. Eilinen toiveikkuus ja usko "kaiken järjestymiseen" oli tänään aamulla poissa. Ovista ennustellaan huomiselle mutta ei ole mitään limoja niin tuskin on. Tuskin tulee ollenkaan koko kierrossa. Todellinen pessimisti täällä -hei!
Eli uusi aamu uusi mielipide tähän yrityksen onnistumiseen!:
Ei onnistukaan, mikään, ikinä. Ei ovista, ei vauvaa.
Niin ne mielipiteet muuttuu... :|
 
Miulle tälle päivälle kp1 ja pois piinalistalta, kai se tänään on vasta eka päivä kun päivällä ei mitään siteeseen jäänyt.

Letrojen käyttäjille kysymys juurikin koskien vuotopäiviä. Eikö se aloitus lasketa nimenomaan kunnon vuotopäivistä? Eli kuin miulla aloitus kp3, niin torstaina aloitan? Eilen periaatteessa alkoi, mutta niin vähäisellä määrällä. Toki muistan tän gynen neuvon klo18 jälkeen alkavasta vuodosta.

Ja pahoittelut kun en oo nyt kerennyt listaa päivittää, pitää yrittää viikonloppuisin olla aamulla tarkkana paikalla! Tälleen arkiaamuisin ei mitään saumaa et pystyis.
Huomenta!
Kunnon vuoto on ensimmäinen vuotopäivä. Tuhrut pyyhittäessä jätetään huomiotta.
 
Tsempit @Keksi82 :)

Oma napa: tänä aamuna aamu lämpö pomppas kunnolla ollen 37 :)
Pakko pitää välipäiviä siitä akne rasvasta, naama kesii ja finnit vaan pahenee :( kohta kehtaa liikkua missään ilman maskia :(
Alkoi ahdistamaan koko rasvan käyttö,kun luin ettei sitä saisi käyttää raskaana tai raskautta yrittäessä, kumminkin gyne sen määräsi ,vaikka kerroin raskaus toiveesta :/
 
Hei!

Ajattelin itsekin liittyä keskusteluun, ehkä hiukan taustalle vielä. Yritän kovasti kahlata vanhat viestit läpi, osan olen jo lukenut!

Olemme muutaman kuukauden yrittäneet Pikku kakkosta, vielä onneksi melko rennolla fiiliksellä.

Olin esikoista yrittäessä aiemmissa viestiketjuissa.

Mutta siis taustaa: esikoista yritimme reilu kaksi vuotta, josta melkein vuosi oltiin hoidoissa. Syy jäi hieman epäselväksi miksi kesti, mutta jonkinlaista ovulaatio häiriötä oli. Kierrot olivat itsestään todella epäsäännöllisiä ja välillä todella pitkiä. Olimme siirtymässä ivf-hoitoihin, omasta pyynnöstämme, kun täysin puskista tein väli kierron aikana elämäni ensimmäisen plussan. Tämä plussa onneksi tarttui hyvin matkaan ja saimme esikoisemme reilu vuosi sitten.
Esikoinen sai alkunsa "myöhäisestä ovulaatiosta" ja lääkäri olikin sanonut meille etten ovuloi siinä kierrossa.
Tämä kierto oli muutenkin jännä, koska en yleensä ole tuntenut ovulaatiota, mutta silloin muistan vitsailleeni "onko nää nyt niitä ovulaatio kipuja" ja samoin kun tuli hieman vaaleanpunaista, jonka oletin olevan kuukautisten alkua, vitsailin "onko tämä nyt sitten sitä kiinnittymisvuotoa, josta kaikki puhuu". Jälkikäteen ajateltuna olin oikeassa ja se on ollut outoa

Hetken aikaa näytti, että raskaus olisi korjannut sen mikä olikaan vikana, koska ensimmäiset 3-4kk oli säännöllinen kierto. Sen jälkeen on palattu samaan vanhaan... Mutta tiedän, että ihan mahdotonta ei ole plussata kierroillani. Helpottavaa tosiaan oli se, että plussa lopulta tuli ihan ilman apuja.

Pelkäsin ennen tämän yrityksen alkua, että palaan samantien takaisin siihen stressiin ja epätoivoon, joka vallitsi ennen esikoisen onnistumista. Onneksi olen ollut hyvillä mielin, enkä niin paljoa miettinyt asiaa. Toki teidän viestejä lukiessa alkoi hieman hiipiä samoja fiiliksiä, mutta jos vaikka saisin pidettyä ne kurissa! Olen jo jollain tavalla varma, että kakkosen yrityksessä vierähtää se samainen kaksi vuotta, mutta toivottavasti tulee ensi vuoden vauva!

Olen kyllä miettinyt, että voimmeko yrittää seuraavaa, kun tiedän lähipiirissä olevan esikoistoive. Lähinnä olen miettinyt onko epäreilua heitä kohtaan, jos saamme samoihin aikoihin vauvat. Olen yli miettivää sorttia ja koen vieväni heiltä kokemuksen siitä, että heillä on se uusi ja ainutlaatuinen pieni, joka on kaikkien huomion keskipisteenä.

Silloin muutama vuosi sitten täällä keskustelusta oli paljon apua, joten toivottavasti samoin on nyt myös!

Tervetuloa joukkoon! Mahtava kyllä kuulla näitä onnistumisia välikierroista hoidoissa! Jotenkin antaa toivoa itsellekin, että mahdollista voi olla. Kivinen tie on teilläkin ollut.

Kyllä, kuten @minttuni kommentoi. Omia haaveita saa olla ja niitä saa viedä aktiivisesti eteenpäin. Jokainen meistä elää omaa elämäänsä ja haaveitaan. Osittain osaan ymmärtää ajatuksesi. Aikanaan siskolleni (olemme todella läheisiä) oli kuulema todella vaikeaa kertoa minulle raskaudestaan. Hän tiesi meidän yrittäneen siinä vaiheessa pari-kolme vuotta lasta. Jälkeenpäin minä en muista mitään katkeruutta tai kateutta. Muistan vain olleeni todella onnellinen heidän puolestaan!

Tämän voi myös ajatella niin, että vauvan saaminen samaan aikaan on rikkautta sekä lapsille että teille vanhemmille!
 
Huomenta! Huikatkaa jos tuli virheitä listassa kohdallenne!

Ovis nega pallo tänä aamunakin. Eilinen toiveikkuus ja usko "kaiken järjestymiseen" oli tänään aamulla poissa. Ovista ennustellaan huomiselle mutta ei ole mitään limoja niin tuskin on. Tuskin tulee ollenkaan koko kierrossa. Todellinen pessimisti täällä -hei!
Eli uusi aamu uusi mielipide tähän yrityksen onnistumiseen!:
Ei onnistukaan, mikään, ikinä. Ei ovista, ei vauvaa.
Niin ne mielipiteet muuttuu... :|
Kiitos listan päivityksestä! :love:
ja tsemppiä mielen alamäkeen! Halaus.
 
Pahoittelut uusista kierroista @Iinanen ja @Alinna86 :(

@Irtokehys kyllä tämä akne on sellainen riesa,etten tiedä mitä tehdä:( Kesällä puhkesi ja välillä ollut rauhallisempia kiertoja jolloin heti toivo nousi plussasta mutta ei :( Siitä kierukan poistosta johtuu, kierukan aikana oli kyllä jotain näppyjä muttei tämmöstä riesaa :/
Voi olla myös tämä ikä,kun lähestyy 40v ikää,niin akne helpommin voi puhjeta :( Teininä pääsin helpolla,ei ollut aknea,nyt saan sitten kärsiä :(
 
@Irtokehys onko sulla mennyt kierto useasti pitkäksi? Sullahan on päivät jo reippaasti yli tavallisen kierron, nyt hop hop testiä kehiin ja meille kuvaa! :D

@Owlet Tervetuloa! Sehän olisi varmaan kaikista ihaninta, jos saisit ystäväsi kanssa yhtä aikaa lapsen! Ymmärrän kyllä tuota ajatusta, että mitä jos itse saisi toisen kun ystävä vielä haaveilee esikoisesta. Minulla oli hankala kertoa toisesta lapsestani kaverilleni, jolla oli siinä vaiheessa yritystä yli vuosi takana. Mutta kyllä se oma lapsihaave vaan oli tärkein.

@petronella09 onko missään kerrottu miten nopeasti voiteen pitäisi vaikuttaa? Kurjalta kuulostaa tuo akne :(


Mulla on tänään juilinut mahaa. Tuntuu että menkat alkaisi pian, mutta ei ne mulla kyllä koskaan oo näin aikaisin tuleet.
 

Yhteistyössä