G:Miksi olet nyt sisällä tällä kelillä?

Juuri viritin kaikki sälekaihtimet helleasetuksille. Meillä talo onneksi pysyy viileänä ainakin 10 päivää, jos helteet jatkuvat. Menen yöksi töihin ja nyt otan rennosti. Kohta pitää kyllä taimia käydä katsomassa, josko tarvitsevat vettä.
 
"vieras"
Just tulin kaupasta ja kohta pitää lähteä hakemaan nuo 4v ja 6v mll:n järjestämältä leikkikentältä. Sen jälkeen sit ollaankin varmaan loppupäivä ulkona. Ite nautin kyllä auringosta ja varsinkin nyt kun kuitenkin tuulee ettei ihan läkähdy.
 
siksi
lapset on päikkäreillä ja sitten leiriydymme ulos kunhan välipalat on vedetty naamariin.. Kunhan alkaa kunnon helteet, käymme sisällä välillä viilentymässä. Ei oo ihan terveellistä olla +30 helteessä aamusta iltaan..
 
"vieras"
Nuorempi nukkuu. Ja en kyllä aio pihalle mennä ennen kun alkaa viiletä. Mä vihaan helteitä. Lapsetkin ihan nuupahtaneita, vaikka ollaan vaan oltu koko aamupäivä. Ihan kauheeta jos samanlainen kesä kun viime vuosi, sai koko päivän kökkiä sisällä odottamassa mahdollista pientä ilman viilenemistä. Ja sit kun talo alkaa lämmetä, ei pakopaikkaa :/
 
Ei meillä mikään kummoinen keli ole. 23 astetta ja puolipilvistä. Sisällä ollaan, koska vauva syö parhaillaan. Enkä kyllä tiedä, viitsitäänkö tänään vielä lähteä kovasti ulos riekkumaan, kun esikoinen on edelleen vähän niinkun toipilaana, vaikkei kuumetta enää olekaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Myräkkä;23930088:
No aika kivasti satelee vettä tuolla ulkona, niin taidan ihan sisätiloissa pysytellä..
Auts. Enpä edes ajatellut, että jossain olisi oikein kehnokin keli, kun sitä helleaalto niin toitotettu. Sori :ashamed: Mutta jätskikiskalle mekin varmaan suunnataan kohtapuoleen :p
 

Yhteistyössä